Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 11:17:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam sad dosla kuci, isla sam da upišem cerkicu u predskolsko
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 13:32:20
|
|
|
|
vocicana
|
Upravo zavrsila sa predajom dokumentacije za materinski dodatak, uzela detetu knjizicu, kupila sta treba i dosla kuci. Uh, noge sam polomila da pozurim, da sto pre dodjem kuci, bas mi prijaju obaveze i setnja, sve oko njega. Niki drago mi je da ste dobri, mislila sam na vas, ali bolnica, porodjaj, prvi dani kuci, bas je hos bio, medjutim sada sam se malo izduvala, pa sve polako.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 13:54:50
|
|
|
|
popkica bebic
|
Mamike, drage, evo i mene. Retko kada pisem, nisam interesantna, ali vas citam. V u vrticu, Ancica ne spaaaavaaa i NIKADA danju ne spava, eventualno jedanput, ali ne zna se kada. Bas sam ponosna na sebe zbog svega sto sam danas odradila: cistila, prala prozore i zavese, skuvala rucak, peglala i naravno brinem o bekani. Vocika, tako mi je drago da se javljas, ti si jako pozitivna i razgovorna i nedostajala si. Ljubimo vas!!!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 13:57:47
|
|
|
|
branki*
|
popkice,vidjas li nam dr kristal? voci
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 14:05:56
|
|
|
|
vocicana
|
Popki Branki tu sam , javljam se koliko mi malisa dozvoli, ali ne mogu bez vas nikako. Umorna sam jako, bas lose izgledam, ali nista mi nije tesko i nije nista vazno, samo neka on lepo raste i napreduje. Bravo za tebe, ja trazim pomoc kada je rucak u pitanju, sutra cemo malo da sredimo stan, a on je ruckao oko pola 1 sada spava. Ja malo da prozvrndam po netu pa da spremam neku salaticu za uz rucak, imamo pilav sa piletinom na repertoaru. Ko voli samo neka izvoli.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 14:42:03
|
|
|
|
popkica bebic
|
Branki, nazalost, retko kad se cujem sa Kristal, a videle smo se poslednji put kada sam bila 3.mesec trudnoce. Ona radi, ima neki posao gde svakoga dana ide na razlicite lokacije. Mada, obecala je da ce doci da vidi Angelinu i nadam joj se da cemo se do leta videti bar jedanput.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 15:17:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem vam. Davno sam napisala podugacak post i sad vidim da nema to sto sam pisala. Toliko toga sam.uradila po kuci da sam.se bas umorila. A dan nije gotov . Sad idem opet kod ginekologa. Imam dve bakterije, ali ne u urinu. Posle moram da pravim mm trotu za rodjendan. Sutra ne mogu da stignem, jer opet imam ispit. Nijedan vikend nisam kod kuce.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 15:32:53
|
|
|
|
emicaa
|
Popkice lijepo te vidjeti ovde,Voci tebe takodje. Ja nemajka uspavala T samo da malo ko čovjek odmorim.Danas joj stigao troti pa mi mozak pije daidemo kupit i kacigu i sad samo čekam mm pa da odemo i to uzeti.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 15:39:56
|
|
|
|
branki*
|
mi rucali,tj nas troje glavnih a mm ga jos nema sa posla.kasnije cemo svi kolektivno napolje...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 16:55:36
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Evo i mene,pijem kafućino, jedva držim oči otvorene!! Sad sam saznala da radim u ponedeljak trebalo je da budem slobodna i da nosim auto na servis za gas. A inače sam sad dala 40.000 za auto i još 10.000 me muž častio! Ode mi pola iz fonda za letovanje Moraću baš baš da pritegnem kaiš i štedim,ako ću da realizujem sve izlete što sam planirala ovog leta..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 16:55:42
|
|
|
|
Mariya
|
Sorry,dupli post.
< Poruku je uredio Mariya -- 22.4.2016 16:56:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 20:43:59
|
|
|
|
eca89
|
Dobro vece mamike evo I mene, uzivam u tisini! Ja sam danas pospremala stan, prala ves, sutra je svetac. A.je od 17 h bila prosto katastrofa, spavala je 2,5h dosta joj je, jer joj ne dam predvece da zaspi, onda nocu luduje i tako sam onda radila i pravila rucak, a ona zamnom samo ide i cvolji! Gdje ste mamike? Nema vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 20:48:18
|
|
|
|
branki*
|
Jao,znam,to i ova moja radi,samo ide za mnom i kuka!zivci mi prorade!ja se najela ko prase uspavljujemo decu,valjda ce zaspati uskoro.i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 20:51:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja iako ne pojedem odjednom mnogo, imam osećaj kao da sam slona pojela. Ja kuliram, sinu dala malo igricu da igra, zasluzio je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 20:55:44
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,kod mene obrnuto,ja pojedem mnogo,a imam osecaj da jos mogu da jedem
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 23:01:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mariya, znači ništa od Tare? Kod mene je isto kao kod Branki, pojedem dosta i dalje mi se jede. Pogotovu u pms-u, tada mi se gubi osećaj za sitost. Mi bili napolje baš dugo. G mi je z nekoj fazi da kad se naljuti samo se baci na zemlju i leži. Ne vrišti, ne plače, samo leži. Baš se tada iznerviram.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 22.4.2016 23:15:34
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja ceo dan neke goste sredila decu uspavala i sad odmor
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 7:46:15
|
|
|
|
branki*
|
Jutro i od mene ovde! Sanjalice,koja faza,uh!ja ocekujem da ce i ova moja kako raste kreniuti sa bacanjem uz vrisak,ona i sad histerise i treska kad joj ne dam nesto.moracu da joj izbijem to iz glave.. Pijem kafu,dok mogu ,a da me niko ne dira.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 7:51:07
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene! Ja sjelaa popijem kafu, A.sjedi na tuti, nadam se da će nesšto uraditi i tako !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 7:51:48
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nas dvije se mazuljamo a gospidin iz stomaka gurka li gurka. Moja T se ne baca u trenutcima histerije ali ipak me iznervira,mada mene živču nije teško iznervirati
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 7:53:08
|
|
|
|
branki*
|
Isto,ja sam zivac,al se trudim da ne budem Ja moju nisam stavila odmah ujutru,jedino tad pogodim da nedto uradi...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 7:59:56
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa a gospidin iz stomaka gurka li gurka. Ali, Emice hoće i on da se mazi !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 9:04:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo, i ja se prijavljujem klubu zivčanih Kad je Bog delio zivce, ja sigurno bila u toaletu :) Ovaj moj je vec veliki pa ne histerise, ali se nadrnda samo tako.Inadzija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 10:33:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, izgleda da sam ti ja pravila društvo. Sreća te on ne histeriše ono pravo sve vrištanjem, on samo legne na zemlju i ne pomera se. I napravi neku tužnu facu srce da ti se slomi. Ja Branki ne znam kako da mu izbijem iz glave. Juče je to uradio tri puta, rekla sam mu još jednom i idemo kući. Posle tog više nije.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 23.4.2016 10:36:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, "forum živčanih" Sanjalice, ja bih to tako kao ti, ucenama. Ko sta radi, ja idem po kuci i ucenjujem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?