|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]
18.3.2016 21:07:37   
IvanaSK RR
Verujes li mi, da moj pametni muz je malo pre došao iz radnje bez soka, počinje mi liciti na Emicinog muza user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 576
18.3.2016 21:18:46   
emicaa
Ivana moj je unikat user posted image ne bih ni da pričam sve njegove bisere,neprijatno mi ispred njega.
Popila sam večeras dva gutljaja redbulla,mislim da sam se preporodila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 577
18.3.2016 22:01:38   
IvanaSK RR
Stvarnoooo? Joj, verujem ti! Znam koliko i ja volim Red bull i Guaranu. I ja sam skoro popila par gutljaja, njamiii

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 578
18.3.2016 22:30:17   
vocicana
Moj muz nije tako zaboravan, ali odbija da prosiri vidike malo, da se sam organizuje u kupovini, ovako kako das spisak( bez spiska ni u setnju ne idem ako mi veruje neko), tako dobijes.
Veceras sam jako pozelela da uzmem bebu u narucje. Jela sam lepu pastrmku danas, vidim da ste pisale o hrani, pa da se prikljucim.user posted image
Moram nesto slatko da napravim, bas mi se jede nesto lepo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 579
18.3.2016 22:38:26   
BubaBubica
Evo me, na nogama ceo dan, pravila sam neko cveće pa prosedela oko dva sata i tako mi otekle noge užas, nisam mogla da savijem i ispružim nogu skroz, a koža zategnuta, baš bezveze osećaj. Posle smo ceo dan provele napolju pa sam uveč pržila uštipke i sad možemo da polegamo.

Nisam bila kod zubara, ne uspevam se organizovati, užas, moraću sledeće nedelje definitvno. user posted image

Jako sam umorna i ne mogu puno da sedim, odoh da se sredim pa da legnem, kuckamo se sutra ako stignem do kompa.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 580
18.3.2016 22:48:48   
vocicana
Ja te razumem ooo bubiiii mojaaaaaaaaa!!!!
Kako su mi noge velike, puci ce mi od vode i od stajanja, a kukoviiii, razsrafljena zena.
Ostale, jeste li vec zaspale?
Ja sam jos malo prisutna, ajao koliko mi se spava....bas mi treba san.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 581
19.3.2016 6:56:24   
vocicana
Dobro jutro....
Ja uz soljicu nes kafice, zapocela dan...
Bas sam lepo spavala, ali sam se naspavala i hajde na noge lagane.
Cekam moju Anck, za nju je kafa isto tu.user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 582
19.3.2016 7:26:52   
Anck Su Nmaun
Tu sam ...tu sam...user posted image budna od 6 al se zabavljam s decicom igramo igrice na FB
Moze kafa naravno !

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 583
19.3.2016 8:20:10   
pipi_coco
Dobro jutro......

Meni je noc bila grozna......imam tako jaku žgaravicu i refluks da mi se iskreno place user posted image

Ne znam št aviše da radim....ni tableta mi sinoc nije pomogla, ni soda bikarbona, nista mi vise ne pomaže,opet sam i povracala, "spavam" gotovo sjedeci, ništa, izludit cu user posted image

Citala sam o tome kaže uzrok je pritisak u abdomenu i progesteron, ali sve ovo bi trebalo da popusti kako se bliži temin poroda ( beba se spušta, smanjuje se i progesteron) a kod mene je cini mi se sve gore i gore user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 584
19.3.2016 8:49:42   
popkica bebic
Dobro jutro,trudnice debelice!
Pipi,ne brini, rodices kosmato dete. Meni je bilo kao tebi na kraju,osim povracanja, i rodila sam jezicu. Ima dosta kosice i sve joj raste u vis. Kako ste mi? Nedostajete... Mi sikimo,jurimo se sa batom, cesto imamo mastitis,ali izdrzacu sve za ovog malog jeza.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 585
19.3.2016 9:06:17   
pipi_coco
Popkice fališ user posted image

Ma nek bude kosmat, celav, procelav svejedno je samo da mi bude živ i zdrav i da napokon se upoznamo i zagrlimo user posted image user posted image ......em ovo iscekivanje, em kiselina ...uh živci ko strune napeti .........

Vidiš sad se sjetih da, ono malo što sam spavala, da sam sanjala da nosim bebu i plava mu kosica strši na sve strane, a ja se pitam što ludaca nisam djetetu kapicu obukla, sigurno mu je zima po glavici :) :) hahahahah

ljubi nam malog ježa

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 586
19.3.2016 10:19:32   
BubaBubica
Jutrooo, može i meni nes, ja ostala bez mleka pih ne mogu da popijem kafu user posted image

Ja sam za čudo baš lepo spavala i baš se naspavala, do malopre smo igrale igrice i razgledale moj mali pony igračke po netu, i sad su izašle napolje, svekrva je u bašti pa ću joj se pridružiti ako uspem da se saginjem. Slikala sam stomak sad ću da okačim u temi user posted image

Kuckamo se kasnije!

Direktna veza do poruke: 587
19.3.2016 10:20:02   
Anoniman
Pipi moja samo da te zagrlim. Brojis sitno. Ljubimo te Una Nora i ja.
Sve ce biti dobro. Zadnji dan su najduzi i najtezi i psihicki i fizicki❤😘😘😘

Direktna veza do poruke: 588
19.3.2016 11:08:11   
IvanaSK RR
Dobar dan, devojke.
I ja sam nocas uzasno spavala, budila se na sat vremena, ali bukvalno . Podočnjaci su mi do zemlje.
Pipi, ja i dalje imam gorusicu, vraca mi se hrana... Prosto ce mi biti neobično kad se porodim da budem mogla normalno da jedem.
Popkice, ljubi jezica!
Bubi, pod hitno kod zubara. I nemoj da se toliko zamaras,mogla bi da smanjis napor.
Voci, kad su mi uradili carski, probudili me, posle par minuta sam otkrila carsav i rekla "jaoj, vratile mi se moje noge" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 589
19.3.2016 11:34:38   
vocicana
Pipika moja....user posted image user posted image jos malo duso i evo i mene sustize me termin. Sve je to normalno. A sanjala si slicno kao i ja, samo sto moje dete u snu ima crnu kosu, ali nisam se pitala za kapicuuser posted image
Popkice koliko nam nedostajes!!!! Ljubimo vas male i velike, samo se cuvajte i lepo rastite...
Ivana SK ja sam imala tu fazu u slicnom periodu trudnoce, sada spavam kao top. Jedva cekam da kazem, jao moje noge i medjunozje i da vidim i da mogu sama sve user posted image
Bubiiiii....za tebe poljubac!

< Poruku je uredio vocicana -- 19.3.2016 11:35:42 >

Direktna veza do poruke: 590
19.3.2016 11:41:28   
IvanaSK RR
Ajte kod mene na pljeskavice i krompirice. Pljeskavice su prste da polizes, sa jajima, pavlakom i brasnom, istina, ja ih danas preskacem :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 591
19.3.2016 12:24:56   
Ella2407
Daan djevojkee
Ja spremala staan pa sad spremamsebe i mm,odosmo do njegovih malo na vikend..

Sad sam vidjelaa da su mi sike malo popuckalee :((((
S dodje strane neke sitne crvene linijice.. Fuck :(
Jos mi nisu nesto ni naraslee a i mazala sam redovnoo
Ne svidja mi se too :///
Pusaaa

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 592
19.3.2016 12:28:01   
IvanaSK RR
Strije.... Bljak, mrzim ih....
Lepo se provedite!

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 593
19.3.2016 12:42:13   
marijana22
Pozdrav

Jedva pretekoh
Malo mi je bolje juce I danas, Ali Sam Jos malaksala. Ustajem s amp do wc pa nazad u krevet. Ne mogu vise ni da lezim, jedva cekam da mi nude bolje pa da izadjem mall u setnju

Direktna veza do poruke: 594
19.3.2016 12:44:47   
IvanaSK RR
Marijana, sta ti je? Povracas?

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 595
19.3.2016 12:51:14   
marijana22
Ma ne, imam jaku upalu pluca. Kaze dr skoro nije video takav slucaj. Bas me sastavilo

Direktna veza do poruke: 596
19.3.2016 13:11:10   
IvanaSK RR
Au, nisam znala. Zelim ti brzo ozdravljenje!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 597
19.3.2016 13:25:11   
Anck Su Nmaun
uh ja nemam faze nespavanja nocu ali ujutru sam u 6 budna...zato me sad hvata san..jedva gledam a cekam da se ispece musakica mmmmm

MM napolju sa decom voze bicikla, starija uci bez tockica, mada kaze da je fanatik iz par puta vec je skontala user posted image

Direktna veza do poruke: 598
19.3.2016 14:04:47   
alex88
Pipi usitnila si,pa I Voci je blizu :) .Popki ljubi nam jezica,ja sam zamisljala celavu bebu :) a iznenadila me moja cupavica.I mi uzivamo,volimo se i konacno sam ispunjena komletno.Sve vas jako grlimo i ljubimo :*

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 599
19.3.2016 14:24:25   
popkica bebic
Aleks! Cim bude lepo vreme,javljam se za neku setnjicu!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here