Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 21:07:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Verujes li mi, da moj pametni muz je malo pre došao iz radnje bez soka, počinje mi liciti na Emicinog muza
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 21:18:46
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana moj je unikat ne bih ni da pričam sve njegove bisere,neprijatno mi ispred njega. Popila sam večeras dva gutljaja redbulla,mislim da sam se preporodila
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 22:01:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stvarnoooo? Joj, verujem ti! Znam koliko i ja volim Red bull i Guaranu. I ja sam skoro popila par gutljaja, njamiii
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 22:30:17
|
|
|
|
vocicana
|
Moj muz nije tako zaboravan, ali odbija da prosiri vidike malo, da se sam organizuje u kupovini, ovako kako das spisak( bez spiska ni u setnju ne idem ako mi veruje neko), tako dobijes. Veceras sam jako pozelela da uzmem bebu u narucje. Jela sam lepu pastrmku danas, vidim da ste pisale o hrani, pa da se prikljucim. Moram nesto slatko da napravim, bas mi se jede nesto lepo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 22:38:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo me, na nogama ceo dan, pravila sam neko cveće pa prosedela oko dva sata i tako mi otekle noge užas, nisam mogla da savijem i ispružim nogu skroz, a koža zategnuta, baš bezveze osećaj. Posle smo ceo dan provele napolju pa sam uveč pržila uštipke i sad možemo da polegamo. Nisam bila kod zubara, ne uspevam se organizovati, užas, moraću sledeće nedelje definitvno. Jako sam umorna i ne mogu puno da sedim, odoh da se sredim pa da legnem, kuckamo se sutra ako stignem do kompa.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 18.3.2016 22:48:48
|
|
|
|
vocicana
|
Ja te razumem ooo bubiiii mojaaaaaaaaa!!!! Kako su mi noge velike, puci ce mi od vode i od stajanja, a kukoviiii, razsrafljena zena. Ostale, jeste li vec zaspale? Ja sam jos malo prisutna, ajao koliko mi se spava....bas mi treba san.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 6:56:24
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro.... Ja uz soljicu nes kafice, zapocela dan... Bas sam lepo spavala, ali sam se naspavala i hajde na noge lagane. Cekam moju Anck, za nju je kafa isto tu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 7:26:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tu sam ...tu sam... budna od 6 al se zabavljam s decicom igramo igrice na FB Moze kafa naravno !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 8:20:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro...... Meni je noc bila grozna......imam tako jaku žgaravicu i refluks da mi se iskreno place Ne znam št aviše da radim....ni tableta mi sinoc nije pomogla, ni soda bikarbona, nista mi vise ne pomaže,opet sam i povracala, "spavam" gotovo sjedeci, ništa, izludit cu Citala sam o tome kaže uzrok je pritisak u abdomenu i progesteron, ali sve ovo bi trebalo da popusti kako se bliži temin poroda ( beba se spušta, smanjuje se i progesteron) a kod mene je cini mi se sve gore i gore
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 8:49:42
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro,trudnice debelice! Pipi,ne brini, rodices kosmato dete. Meni je bilo kao tebi na kraju,osim povracanja, i rodila sam jezicu. Ima dosta kosice i sve joj raste u vis. Kako ste mi? Nedostajete... Mi sikimo,jurimo se sa batom, cesto imamo mastitis,ali izdrzacu sve za ovog malog jeza.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 9:06:17
|
|
|
|
pipi_coco
|
Popkice fališ Ma nek bude kosmat, celav, procelav svejedno je samo da mi bude živ i zdrav i da napokon se upoznamo i zagrlimo ......em ovo iscekivanje, em kiselina ...uh živci ko strune napeti ......... Vidiš sad se sjetih da, ono malo što sam spavala, da sam sanjala da nosim bebu i plava mu kosica strši na sve strane, a ja se pitam što ludaca nisam djetetu kapicu obukla, sigurno mu je zima po glavici :) :) hahahahah ljubi nam malog ježa
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 10:19:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jutrooo, može i meni nes, ja ostala bez mleka pih ne mogu da popijem kafu Ja sam za čudo baš lepo spavala i baš se naspavala, do malopre smo igrale igrice i razgledale moj mali pony igračke po netu, i sad su izašle napolje, svekrva je u bašti pa ću joj se pridružiti ako uspem da se saginjem. Slikala sam stomak sad ću da okačim u temi Kuckamo se kasnije!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 10:20:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi moja samo da te zagrlim. Brojis sitno. Ljubimo te Una Nora i ja. Sve ce biti dobro. Zadnji dan su najduzi i najtezi i psihicki i fizicki❤😘😘😘
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 11:08:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan, devojke. I ja sam nocas uzasno spavala, budila se na sat vremena, ali bukvalno . Podočnjaci su mi do zemlje. Pipi, ja i dalje imam gorusicu, vraca mi se hrana... Prosto ce mi biti neobično kad se porodim da budem mogla normalno da jedem. Popkice, ljubi jezica! Bubi, pod hitno kod zubara. I nemoj da se toliko zamaras,mogla bi da smanjis napor. Voci, kad su mi uradili carski, probudili me, posle par minuta sam otkrila carsav i rekla "jaoj, vratile mi se moje noge"
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 11:34:38
|
|
|
|
vocicana
|
Pipika moja.... jos malo duso i evo i mene sustize me termin. Sve je to normalno. A sanjala si slicno kao i ja, samo sto moje dete u snu ima crnu kosu, ali nisam se pitala za kapicu Popkice koliko nam nedostajes!!!! Ljubimo vas male i velike, samo se cuvajte i lepo rastite... Ivana SK ja sam imala tu fazu u slicnom periodu trudnoce, sada spavam kao top. Jedva cekam da kazem, jao moje noge i medjunozje i da vidim i da mogu sama sve Bubiiiii....za tebe poljubac!
< Poruku je uredio vocicana -- 19.3.2016 11:35:42 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 11:41:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajte kod mene na pljeskavice i krompirice. Pljeskavice su prste da polizes, sa jajima, pavlakom i brasnom, istina, ja ih danas preskacem :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 12:24:56
|
|
|
|
Ella2407
|
Daan djevojkee Ja spremala staan pa sad spremamsebe i mm,odosmo do njegovih malo na vikend.. Sad sam vidjelaa da su mi sike malo popuckalee :(((( S dodje strane neke sitne crvene linijice.. Fuck :( Jos mi nisu nesto ni naraslee a i mazala sam redovnoo Ne svidja mi se too :/// Pusaaa
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 12:28:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Strije.... Bljak, mrzim ih.... Lepo se provedite!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 12:42:13
|
|
|
|
marijana22
|
Pozdrav Jedva pretekoh Malo mi je bolje juce I danas, Ali Sam Jos malaksala. Ustajem s amp do wc pa nazad u krevet. Ne mogu vise ni da lezim, jedva cekam da mi nude bolje pa da izadjem mall u setnju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 12:44:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, sta ti je? Povracas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 12:51:14
|
|
|
|
marijana22
|
Ma ne, imam jaku upalu pluca. Kaze dr skoro nije video takav slucaj. Bas me sastavilo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 13:11:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Au, nisam znala. Zelim ti brzo ozdravljenje!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 13:25:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
uh ja nemam faze nespavanja nocu ali ujutru sam u 6 budna...zato me sad hvata san..jedva gledam a cekam da se ispece musakica mmmmm MM napolju sa decom voze bicikla, starija uci bez tockica, mada kaze da je fanatik iz par puta vec je skontala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 14:04:47
|
|
|
|
alex88
|
Pipi usitnila si,pa I Voci je blizu :) .Popki ljubi nam jezica,ja sam zamisljala celavu bebu :) a iznenadila me moja cupavica.I mi uzivamo,volimo se i konacno sam ispunjena komletno.Sve vas jako grlimo i ljubimo :*
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 14:24:25
|
|
|
|
popkica bebic
|
Aleks! Cim bude lepo vreme,javljam se za neku setnjicu!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?