Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 20:42:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana treće definitivno ne. Pipi meni je još u prošloj trudnoći kičma bila u haosu i sad se to samo nastavilo samo što je sad rano počelo.I dr sama kaže da ne zna kako će biti do kraja ali slaće me na masaže da tako izguramo do kraja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 20:49:15
|
|
|
|
vocicana
|
Porodicu se na medjuspratu zgrade. Nisam ni danas se smirila. Opet nistastavri opet nista torba za porodiliste, znaci definitivno sutra. Sada na sredjivanje u kupatilo, jedva cekam naravno da legnem. Bas sam umorna, upravo sam dobila "kompliment" od muza da izgledam kao da meje poplava izbacila, bleda sam i izmucena ulicu katastrofa. Pipi stisce i mene stalno, ali sto kazes, nista mene to ne boli. U sredu opet kontrola , jedva cekam da se otkacim ginekologije bar na neko vreme. Doroty viris... sto te nema da pises? Zna li neko sta je sa krin?
< Poruku je uredio vocicana -- 20.3.2016 21:00:17 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 21:35:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni je zao sto se krin ne javlja. Ajde vas dve pred kraj sto ste zavrsavajte posao i donosite nam bebe Idem da vidim da li sam ja na redu posle vas. Posle vas su borica, Marincica, New mom ..
< Poruku je uredio IvanaSK -- 20.3.2016 21:38:41 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 21:37:26
|
|
|
|
vocicana
|
DOnecemo dva decaka, posle cemo vam mahati, a vi se drzite do kraja kako treba. Idem u kupatilo na sredjivanje inace cu ziva zaspati.
< Poruku je uredio vocicana -- 20.3.2016 21:38:12 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 22:28:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Posle cu vam ja doneti princezu Laku noc, voci. Sad cu i ja polako u krevet.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 7:33:15
|
|
|
|
vocicana
|
Ato ce biti sjajna druzina. Dobro jutro trudniciceeeee Kako ste spavale? Ja pijem kaficu, ako jos nekoga ima neka pozuri, ohladice se.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 7:57:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric Uz nesicu naravno Sad citam svoju 32 nedelju, kaze od ove nedelje beba manje udara.... tj. veca je i nema toliki zamah da me opali ja se iskreno nadam, juce me je toliko urnisao da sam uvece toliko bila nervozna da nisam mogla da zaspem Citav daaaaan zene on je mene razvaljivao... bas sam poludela.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 8:06:54
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nas dvije gledamo crtiće.Ja sam prinudjena na to ovo malo u stomaku jutros u 4 pravilo žurku,naravno morala sam do kupatila,kad sam se vratila u krevet onda je on počeo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 8:12:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hha tek sad vidim da me nema na prvoj strani na spisku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 8:13:01
|
|
|
|
vocicana
|
Mislim da te ceka slicna rezija sa njim kao sa T. vole deca da se igraju u stomaku. A da nisam vam ispricala jos nesto, starija sestricina je bila kod mojih roditelja zajedno sa mnom prosle nedelje, i zove me pre 4 dana i placnim glasom kaze:" Tetka, znas sta sam dobila danas?", ja kazem sta sreco, ona odgovara jos placnijim glasom:" Boginje tetkaaaa!!!". Umrla sam od smeha, a cini mi se da je Popkica imala neku situaciju i da se mnogo sekirala zbog bebe, da nece nesto da se desi. Istorija se ponavlja.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 8:16:10
|
|
|
|
vocicana
|
Posalji pp nekoj od moderatorki, sa verovatnim terminom porodjaja, pa ces biti na spisku
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 8:17:11
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Ja cekam mamu da dodje pa da pijemo kafu :) Spavannje necu ni da spominjem da ne bih šta urekla Kod mene je jutros izostalo to ludovanje u stomaku, ali javio se sincina blagim pokretima, samo da ne brine svoju mamu Bit ce to super dRRužina Šta je sa Boricom ? Ne javlja se ni ona vec danima?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 9:58:16
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Ja ispratila moje u vrtić i na posao pa odmaram. Terala sam jutros muža da mi kupi picu za doručak, baš mi se jela. Sad sam izvadila kupine iz zamrzivača a kad se odlede jedem ih sa mewdom. Da malo povratim krvnu sliku. Trebalo bi da odem do banke i da zakažem šišanje, al ne znam da li ću moći.....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 10:02:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Marijana, polako, sve redom. Anck, i ti si pre mene :) Voci, ti nisi prelezala boginje?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 10:21:33
|
|
|
|
emicaa
|
Marijana prvo sam pomislila da ideš u banku da zakažeš šišanje i kontam ko je ovde lud jesi li bolje?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 10:28:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ono kad smo ujutru svi ludi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:17:57
|
|
|
|
vocicana
|
Marijance ozdravi nam brzo, cim si imala prohtev za hranom, znaci da ti je bolje Ivana, jesam, kako ne, msm da sam bila 2-gi ili 3-ci razred. Ne sekiram se za to, jer mi je malecka bila smesna, kako je gotovo placuci saopstila mi tu tragicnu vest.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:21:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jadna, mogu misliti kako se istraumirala.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:25:56
|
|
|
|
jocajaca
|
Ćao! Ne znam kakvo je vrijeme kod vas ali ovdje je fuuuuj, tmurno nekakva kišica tačno za ubijanje dobrog raspoloženja. Ja sam se nešto preko vikinda baš umorila I jutros sam jedva došla na posao. Još mi se spava. Već nekoliko dana kad uveče legnem pa kad moram da ustanem ili u wc ili da Nikicu prebacim kod nas pri tom ustajanju osjetim tako jak pritisak na pubičnu kost a ne znam zašto pošto je meni beba izrazito visoko, taj donji dio stomaka mi je bukvalno prazan, a inače kičma mi je u katastrofalnom stanju uopšte ne znam kako ću je srediti poslije ove trudnoće. Kako ste mi vi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:26:13
|
|
|
|
marijana22
|
Hahah Emice Bolje mi je, ali sam još malaksala. Jutros širila veš, raširim 5-6 stvari pa sednem da odmorim.... Zakazala frizera za sutra, blizu mi je nekako ću da dobauljam Nego sutra imam komisiju oko 1, mm ne može da izađe u sred radnog vremena, ne znam dal da cimam mamu ili da krenem kolima. Danas mi je kontrola kod dr opšte prakse pa ću videti kako će biti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:42:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam slooogirana, deca me probudila pre 6h , posle se razvlacili po krevetima ali nisamo spavali, Sad malo legla da nadoknadim ali dzaba... I kod nas je vreme neko slb, kao toplo ali sprema se kisa Al dobro kazu do cetvrtka posle najavljuju 18
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 11:58:24
|
|
|
|
BubaBubica
|
Juhu trudnice moje evo i mene juče nisam uspela ni da se javim, ceo dan je neko bio kod nas, pre podne mm-ovi roditelji sadili su krompir u bašti, posle došla sestra sa dečkom pa tetka i tako puna kuća do 21 h. Jedva sam čekala da se srozam u krevet. I skoro ceo dan smo proveli napolju koliko je bilo lepo i toplo, danas duva hladan vetar i oblačno Ja se nadam da je Krin dobro, zaista mi je žao što se ne javlja i što sa nikim nije u kontaktu van foruma. Prekosutra ulazimo u 21. nedelju, provalili smo polovinu trudnoće!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 15:24:14
|
|
|
|
Sandricak
|
Marijana drago mi je da si bolje... Ja od utorka prosle nedelje na bolovanju, danas pocela da radim, uhvatio me virus nenormalni... samo lezala... Jos mi se i Marko prehladio, pa i njega inhalirala 4x dnevno... poludela sam... Jedva cekam sredu da se druzim sa bebicom na uz, valjda cemo uspeti ovog puta da vidimo sta je... Imam cesta probadanja u donjem delu, bole me ledja, kada legne na ledja usinem se pa ne mogu da se okrenem na stranu koliko boli... ne znam vise sta da radim, a ovo sedenje na poslu me ubiiijaaa...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 15:34:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mene kičma donji dio ledja počeo bolit da više ne znam šta da radim,imam danas masažu a ne znam kako ću otići do maserke
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 21.3.2016 15:37:31
|
|
|
|
Sandricak
|
emicaa potpuno te razumem... danas se nekako odgejaj, pa posle ima da skakuces :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?