Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 14:56:55
|
|
|
|
Anoniman
|
popki ti meni i dalje ne posla pp za fb IZVORNA PORUKA: popkica bebic Aleks! Cim bude lepo vreme,javljam se za neku setnjicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 15:03:58
|
|
|
|
popkica bebic
|
Um, posalji ti meni. Ja kucam preko fona, i nece da se otvori. Posto tebe svi poznaju, kazi mi ime, ja cu naci tebe i poslacu ti zahtev.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 15:15:38
|
|
|
|
emicaa
|
Stomačići dragi evo i mene.Cijeli dan u pokretu,sad konačno da idmorim. Nisam baš najbolje spavala,probudila se u 4 i nekad posle 5 opet zaspala.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 15:57:33
|
|
|
|
vocicana
|
Alex moja, uzivaj sa tvojom princezom. Ja sam gurnula musaku u rernu, salata je spremna, veceras cu baciti neku palacinku u tiganj i to je to od mene danas. Bas sam spala s nogu, mnogo sam umorna. Emice kako si? UM
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 16:28:29
|
|
|
|
emicaa
|
Voci bilo bi bolje da nemam kičmu Ja pojma nemam šta ću za večeru,najgore što mi se ništa i ne jede.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 20:38:18
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ahoj Šta ima kod vas, šta se radi? Ja sam tek oko podne došla malo sebi....ali evo opet noc......ne znam šta me nocas ceka Cure moje drage hvala vam puno što me razumijete i što me iskreno bodrite......sad kada sam citala sva sam se rastopila i raznježila ( a inace stvarno nisam taj neki šušu-mušu tip osobe, vjerujte mi) puno vas i
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 20:44:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Šušu-mušu tip osobe? Hahaha Ajde, ajde, nemoj da se raspilavis sad pred kraj :) Alex, drago mi je da uzivate :) Ja sam ceo dan na nogama i definitivno sam se preforsirala, stomak me zeza, i donji deo ledja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 20:54:47
|
|
|
|
pipi_coco
|
Da, da Ivana , znaš one pekmezaste zlato, mico, cico placu kad vide telecu šniclu u tanjiru, jer je zaboga nekda ta šnicla trckarala po livadi i tako Ja sam ti više neki praktičan tip osobe, ali vaša mi podrška stvarno puno znaci, osjecam se da nisam sama i lakše mi je.....ali necu da se raspilavim ...skroz...samo malo.....pred kraj A ti malo lezi i odmori, nemoj da pretjeruješ, pazi nam na tu curu u pupi
< Poruku je uredio pipi_coco -- 19.3.2016 20:55:10 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 21:33:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma, razumela sam te, nego mi smesno :) Podrska uvek znaci... A razumevanje jos vise! Ajde vise, salji poruku na viber da je krenulo :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 21:59:02
|
|
|
|
pipi_coco
|
Vjeruj mi da jedva cekam da tu poruku pošaljem
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 19.3.2016 22:15:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, verujem. Uskoro, vrlo uskoroooo Ja sad videla posteljinu Hello Kitty i rastopila sam se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 8:22:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric cure Sta ima sta se radi? Ja jos pijem nesicu, nedaju deca da je zavrsim,,,daj ovo daj ono ..i takooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 8:38:45
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro Sva sam vesela jer sam nocas uspjela da otspavam i to doboro, istina u polusjedecem položaju, ali nije ni bitno Kod mene sunce sija, mogla bi pasti jedna duža šetnja, ako ne bude jako hladno danas :) Mi danas 39 punih nedelja, ovo je fotfiniš
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 9:18:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, idi setaj pa mi javi da ides i u porodiliste :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 10:17:25
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro vrednice. Vidim da si Pipi konacno lepo odspavala. Ja sam se sinoc sa mm onesvestila u krevet. Okrecili smo stan, namontirali krevetac, u 22 h sinoc smo usisavali, brisali podove, mrtv osana sam bila,a da ne pricam da iz kuhinje nisam izasla ceo dan od jutra. Uglavnom i to je gotovo. Mene stomak toliko boli, kada se nocu okrecem, da sam cak jutros pomislila da je nesto krenulo da se desava. Sada sam ja malo u fazi da preosluskujem svoje telo. Ali nema veze. Danas posle podne peglamo stvarcice, torbu za porodiliste jos nisam spakovala, sve to danas posle podne radim. Jedva cekam da slikam sobicu, sebe i cekamo.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 10:19:13
|
|
|
|
vocicana
|
Marijana duso, zelim ti sto pre da ozdravis , juce sam procitala, ali nisam reagovala potpuno bez veze, molim te da mi ne zameris. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 10:27:40
|
|
|
|
emicaa
|
Marijana i ja ti želim brzo ozdravljenje,zaboravim u sekundi šta pročitam,zato nisam do sad reagovala. Pipi ako ako,neka si se naspavala. Moja beba već tako jako udara,uopšte više nije prijatno,a sve su niski udarci
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 10:58:00
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro naravno da vam ne zameram devojke, taman posla. samo da ja ozdravim..... MM odveo decu na kej da hrane labudove, ja doruckovala pa leškarim. Stan nam je u haosu, nemam snage prstom da mrdnem. U utorak bi trebalo da idem na komisiju vec razmišljam koga da pošaljem Pipi još malo Mene je gorušica urnisala u prethodnoj trudnoći, spavala sam polusedeći. Probaj da jedeš manje obroke a češće Ivana jel se kupuju stvvari za devojčicu? Joj ja ne volim helo kiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 12:06:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U dobra si Voci, ja sam garderobicu opeglal samo mi jos ostalo pelene da operem i opeglam, ogradicu i posteljinu za bebce, a to cu bas pred kraj. Jaoo diiiivno vreme , ma savrseno. Mm sa decom na keju voze bicikla, ja naravno nemogu da mrdnem pa ostala kuci poludecu ovako jos 7-8 nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 18:07:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Marijana, danas sam bila malo u kupovini, kupili kolica, kadicu, kupka, helankice, bodi, benkicu i jos dve hello kitty pelene I bas sam srecna, iskreno. Ma, ne znam ni ja zašto odjednom volim Hello Kitty :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 19:29:55
|
|
|
|
marijana22
|
joj ja sam se toliko smorila u kući Ivana daj neke slike da bar gledam kad ne mogu da idem da kupujem. Ja ću nešto malo letnjih stvari da kupim, pa posle u hodu ču dokupiti šta mi još bude trebalo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 19:42:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je sin zimsko dete, pola stvari njegovih sam i dala, a i pola je plavo, tako da imam mozda dve, tri stvarcice. Ja imam do sada dva bodija na bratele i ovo sto sam uzela danas. Planiram jos odelce za iznosenje, mozda jos bodi, dva i neke helankice.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 19:47:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mi opet danas šetale,smrzla sam se a djelovalo je baš toplo.Nikako mi šetnje ne prijaju,ledja me posle ubijaju. Ja imam toliko Dorinog odijela da pojma nemam šta ću sa njim,mislila sam dio prodati a dio u neki dom za nezbrinutu djecu dati.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 20:09:03
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vece, još sam tu, 2 u 1 Baš mi je prijala šetnja danas uživala sam u suncu :).........bilo me u par navrata malo stislo ko neki pritisak dole, ali brzo je prošlo.....ja mislila evo nešta se dešava kad ono......ništa još..... bebanu se sviđa unutra i nece van još :) Ivana super za kupovinu Marijana baš mi je drago da ti je bolje :) Emice i mene su u tom periodu leđa ubijala, a sada ništa Voci ženo draga, ti baš ne miruješ nikako :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] 20.3.2016 20:10:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ako neces trece, to ti i jeste rešenje. Ovde je danas bas bilo toplo, u stvari vruceee.
< Poruku je uredio IvanaSK -- 20.3.2016 20:11:10 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?