|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
21.2.2016 19:15:47   
Maraj
Suzi videh vas na fb! Bas sve vise lice jedna na drugu al cini mi se ina sa belim cveticem na traci vise lici na tebe.
E suzi gde si uzela helanke? Meni tako trebaju neke , cak bi uzela 2-3 para. Farmerke jos ne mogu da zakopcam.
Ja danas zvala agencije za more...nista jos ne nadjosmo....

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 651
21.2.2016 19:30:16   
suzi kju
Maraj u c&a sam našla jedino da su mi odgovarale, i to slučajno nađoh, crne sam uzela 2700 su čini mi se.
A gde planirate na more?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 652
21.2.2016 21:36:33   
jess021
Di ste mame?
Mi bili u set_nji, pa isli do BIGa da kupimo dzak za spavanje, oprala sam ga, pa ako se sutra osusi, prekosutra javljam rezultateuser posted image
Inace, L ima kandidiu u stolici, bas sam se iznervirala. Dobili smo terapiju.
Sagitarius, vidim teuser posted image
Sta ima kod vas?

< Poruku je uredio jess021 -- 21.2.2016 21:37:06 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 653
21.2.2016 21:50:01   
eca89
Joj, Jess pa otkud to, jesi li joj ti cisto onako dala stolicu na analizu ili? Da je se sto prije rijesite.
E, ovako mojoj A.kad su izbile cetvorke, spava sasvim ok, lici na odono dijete od prije par mjeseciuser posted image , izgleda da je stvarno muce zubici.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 654
21.2.2016 21:54:16   
jess021
Eco, rekla nam dr da odnesemo kad je imala proliv.
Ma oteracemo mi nju brzouser posted image
Super za A, samo nek` mirno pajki.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 655
21.2.2016 21:55:56   
Maraj
Suzi bas si ih pooodosta platila. Pa ne znamo jos...gledamo sever Grčke , al ne nadjosmo jos nista...a
Jess pa otkud to? Sta mislis da ponovis nalaz? Sto si dala na analizu? Jer zbog dijareje?

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 656
21.2.2016 22:01:57   
suzi kju
Pih Jess bas bzvz, da brzo prođe...
Maraj jesam ali ja teeeško mogu da kupim sebi pantalone, imam stomak, a hoću neke srednje duboke, neću one babeće, a neću ni plitke ma haos.

Nego moraću da zovem komunalnu policiju.
Sve se ostale komšije prave fini epa ja ću biti nadžak baba.
Komšije iznad svake noći prave haos, deru se, smeju, urlaju, laju, oponašaju životinje, luda kuća. Na nekim teškim drogama su izgleda user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 657
21.2.2016 22:24:05   
Maraj
Joooj uzas suzi. Zato mm pizdi (ponekad) sto zivimo u zgradi....zovi. kad su debili. Nisi mogla tokom dana da popricas s njima? Valjda bi imali razumevanja kad znaju da imate bebe

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 658
22.2.2016 7:58:26   
branki*
Jutro mame!
Jess,sta je lenka dobila,koju terapiju?obavezno joj i probiotik uvedi,tj pitaj dr ako nije rekla.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 659
22.2.2016 8:09:38   
Trcosava
Di ste žeeeeeneeeeeeeeeee????

Muž i ćera odoše, ja sa sinom sama. Jao ljudi koji je to planinar!!! Bre bre prekjuče se uvukao na policu!!! Provalio je kako da se popne na krevet!!! Ja sam ga najebala. Ana je bre bila BUBA spram njega. Ne hoda i dalje, neće jer je brži na 4, ali hoće da hoda kad ga držimo za ruke, nekad i samo za jednu. Majko kakav mufljuz.

Ja danas da se bacim i na spremanje kuće DOLALZI MI MOJA DRUGARKAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Jao bre sreće!!!!

Psihički se spremam da lipšem danas opet od vežbanja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 660
22.2.2016 8:10:30   
eca89
Dobro jutro mamike, ovde je sunce konačno, poslije doručka idemo u skitnju!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 661
22.2.2016 8:13:57   
branki*
Trco,zavidim ti na istrajnosti sto vezbas,bravouser posted image ja nista jis nisam pocela,ne znam ni kad bih,nikako neki ritam da uvatim..
I ovde sunce,mozda cemo i mi malo napolje,tj do mojih da im ih utrapim,imam neke obaveze po gradu,ne mogu sa njima,od sutra b u obdaniste defintivno!
Eco,kako set_ate?je l je vozis u kolicima ili za rucicu hoda?

< Poruku je uredio branki RR -- 22.2.2016 8:14:47 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 662
22.2.2016 8:14:19   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Psihički se spremam da lipšem danas opet od vežbanja user posted image

Bravo Trcouser posted image , a šta ćeš sad za vježanje kad su oni tu? Lijep provod sa drugarkomuser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 663
22.2.2016 8:24:39   
Trcosava
Drugarka mi dolazi kasno popodne, pa će da prespavaju ovde i idu sutra u Kranjsku Goru, pa tamo tri noćenja, pa se opet vraćaju kod nas na jedno noćenje.
Tako da ja danas vežbam pre podne, u petak isto pre podne, a subotu ću popodne. Jedino ćčetvrtak možda preskočim.

Već mi se noge tresu od pomisli na vežbe. Ona vežba što sam mislila da će mi biti teška je ništa spram drugih user posted image

Branki, istrajna sam samo zato što ima i te kako vidljivih rezultata. Da nema, odustala bi odaaaaavno.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 22.2.2016 8:26:43 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 664
22.2.2016 8:31:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Nas dve grickamo plazmu. Nece da doruckuje.Malo da pojurim as ciscenjem i brisem na poslic.
Trco svaka castuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 665
22.2.2016 8:38:22   
emicaa
Dobro jutro,T opet odvalila noć user posted image
Eco rekla sam ti da je zubi muče,nisu oni baš tolike zloće a i vidi se na njima kad se bude jer um se ne spava a kad ako ih nešto muči.
Trćo zavidim ti na toj euforiji zbog drugarice,i ja ću u aprilu tako.Pojma nemate koliko sam je poželila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 666
22.2.2016 9:00:26   
cockic
jutro mameuser posted image
juce smo se lepo druzili i setali isli do tc stadion do igraonice deca trazila dok je tata sopingovaouser posted image nisam nesto dusevljena sa tom igraonicom em je jako skupa,em ogromna ne znas gde su ti deca tj nema sanse u onolikom cudu naci ih.da sam nakraju usla unutra i trazila ih i celo vreme bila sa njima tako mi bilo najsigurnije.posle na klopicu pa kuci.
danas deca u vrticu ja posle sa kumom na kafu,pa da idem da kupim neke patike na platformu hocu crne da mogu i sad da ih nosim do toplijeg vremena a i od septembra.ima na netu ali dok ne vidim uzivo nista, na netu videh adidas, pumu ,hummel.... moram se odluciti danas user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 667
22.2.2016 10:51:01   
Maraj
Dobro jutro. Jess kako je Lenka , jesi joj dala kakvu terapiju

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 668
22.2.2016 11:08:53   
adulence
dobar dan mamike mene bas dugo nije bilo oba deteta su mi bila bolesna,Iva jutros krenula u vrtic,Relja je dobro ali kad dise cujem mu onako krkljanje,mazem fitobalm do iznemoglosti,sta jos mogu,dr ga cuo i kao ma nije to nista,ok ali kad ce to Nista da prodje?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 669
22.2.2016 11:14:10   
suzi kju
Dobro jutro i od nas.
Maraj s takvim čovekom ne možeš za razgovaraš, generalno su u zgradi mladi ljudi, super su svi. Pisala sam već ja mislim da često leti organizujemo roštiljanje iza zgrade, pa se druzimo, aliii.... Uvek postoji neki izrod user posted image , čovek srednjih godina, je baksuz, sve mu smeta, stalno ima neke prigovore na razne stvari, jednom rečju idiot. No dobro, smirilo se svš to sinoć, ne znam ni ja kada.
Inače moja deca spavaju, ja gledam tv, kuvam krompirić i šargarepicu za ručak mojoj deci, za nas imamo kupus sladak od jiče i takooo...
Ada da brzo prođe to "ništa" , i ja san mazala fitobalm, nije loš.
Jess jel praviš tortu? user posted image

Jao da Maraj, nikako da se zahvalim za kompliment od juče user posted image , a da, liče sve više, duše moje...

< Poruku je uredio suzi kju -- 22.2.2016 11:16:23 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 670
22.2.2016 13:06:49   
bebilule
Ej djeste! Ja cekam da se M probudi da jede pa da opet napuni pelene. Cetiri puta od jutros, mucenik. I mi cemo stolicu na analizu, otkud znam vise...
Ado, da brzo prodje.
Suzi, ja cesto pozelim stan a ne kucu, ali kad odem kod nekoga i cujem komsije, opet mi drago sto nismo u zgradi.
Sta je jos ko pisao....ne upratih. Emicino dijete napokon spava, Trca vidim vjezba, Jess pravi tortu...
Ja kontam da idemo vani, dosadilo mi u kuci, proliv svakako ima. Mozda mu i prija malo vazduha. A kuca mi je uhhhhh, zmirim na jedno oko, sve je prljavo

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 671
22.2.2016 13:34:01   
jess021
Suzi, pravicu vecerasuser posted image
Mi smo u akciji od rane zore, izasle smo oko 9h, bile do centra, obavile pijacu, pekaru, jeli, kakili...sve po redu. Evo sad spava, a ja pijem kafu.
Maraj, Branki, ona je super, a od terapije smo dobili Nistatin kapi i pijemo probiotik, ma proci ce to, necu da se nerviram.
Adulence, uf skoro sva su nam deca bila bolesna, primetili smo da te nemauser posted image
Bebilule, ma samo idite napolje, nama je dr rekal da ne idemo samo kad ima povisenu temp.
Mi sad cekamo babu, pa cemo ponovo u set_nu.
Sutra mi je divan dan, divan dan...najdivniji do saduser posted image
Trco, ti si moj idol!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 672
22.2.2016 14:50:37   
Mariya
Dan mame!
Ja radim danas. Ali sam zato sutra i prekosutra slobodna jeeej! Sad razmišljamo gde ćemo da lunjamo user posted image
Bili smo juče u Bečeju kod drugarice, jao,kako su se moje devojčice igrale sa njenim, kad sam im rekla da idemo kući L je počela da plače kako neće kućiuser posted image
Jess,da se brzo rešite kandide. Je li od toga imala proliv?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 673
22.2.2016 14:57:14   
mama krava

IZVORNA PORUKA: adulence

dobar dan mamike mene bas dugo nije bilo oba deteta su mi bila bolesna,Iva jutros krenula u vrtic,Relja je dobro ali kad dise cujem mu onako krkljanje,mazem fitobalm do iznemoglosti,sta jos mogu,dr ga cuo i kao ma nije to nista,ok ali kad ce to Nista da prodje?

Ado, kad ga je slusao dr? Vodi ga ponovo! Kod malih to brzo krene na gore, tj na pluca. Vodi ga obavezno. Moze da prodje samo, ali bolje da ne lupas glavu.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 674
22.2.2016 16:18:56   
Anoniman
Gde ste mameuser posted image

Mi bili na kontroli kukica, i dr. nam rekao da su kukici odlicni, skinuo nam povoj, mada ga mi skoro nismo ni nosili, ima 2 meseca kako sam joj sama skinula, lakse miuser posted image a nocu ga nismo nosili od rodjenjauser posted image
tako se ona sada vrti, dize u sedeci polozaj, rece u sedeci mozemo sa 5 meseci, i takouser posted image

Bolesni da brzo ozdrave!

Mene nesto danima boli desna dojka, pipkam se nigde nista nema, nikakve kvrzice, nije otekla, ali boli kao da je upaljena, N nju ne voli, moram sutra ujutru do dr da vidim sta li jeuser posted image inace jos krvarim, moram opet do ginekologa!

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here