|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
22.2.2016 16:27:06   
emicaa
Um super za kukiće,jel ti menstruacija ne prestaje ili...do sad ti je trebalo prestati ono krvarenje zar ne?!
Mi sad pričale sa mojom mamom,T išla sa sveki u šetnju dok sam bila na poslu inače ne znam kako bih je ja vodila baš su me ledja bolila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 676
22.2.2016 16:27:38   
Maraj
Um i mene je tako bolela leva pa udaralo u pazuh al proslo samo od sebe.
i meni se L dize u sedeci i ja ga ne sputavam. Vristi , buni se ako probam da ga vratim tako da on meni sedi u krilu. U kolicima ne

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 677
22.2.2016 16:36:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emicaa

Um super za kukiće,jel ti menstruacija ne prestaje ili...do sad ti je trebalo prestati ono krvarenje zar ne?!

ma Emice dobila sam prvu 4.2. stalo 8.2., i od 17 opet po malo krvarim, svaki danuser posted image

IZVORNA PORUKA: Maraj

Um i mene je tako bolela leva pa udaralo u pazuh al proslo samo od sebe.
i meni se L dize u sedeci i ja ga ne sputavam. Vristi , buni se ako probam da ga vratim tako da on meni sedi u krilu. U kolicima ne

Maraj tako i meni , udara u pazuh, a nista ne napipavam , a vise je nelagodno, nego sto boli.user posted image ima vec 2 dana

Maraj tako i Nora, a na gmnastici, se samo vrti, nema vise gledanja igrackica, ostavim je na ledjima, za 2 sekunde je na stomakuuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 22.2.2016 16:37:51 >

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 678
22.2.2016 16:54:31   
Maraj
E a moj L je poceo da "vristi" kad mu dam igrackice. Igra se 2-3 min i da l pokusava da sa njom cesa zubice pa ne moze il sta vec al naljutibse i onda kenjla i vristi. Najbolje da mu ne dajem igracke...ni u gimnastici ne mogu da ga ostavim. Ista prica. Posle 2 min se naljuti na igracke. Ne znam , kakva im je to faza.

um proci ce. I meni je tako bilo. Davala sam vise L nju da sisa jer iz nekog razloga ja vise favorizujem desnu , pa zna leva tako da me zaboli kao tebe. E onda se setim da vise ponudim L nju user posted image

mi bili danas do travelland-a da iskoristimo sajamske popuste i onaj operater nam ponudi hotel od 1200e user posted image Pa ja da hocu toliko para da dam ne bi sad uplacivala. I nista ne nadjosmo.... onda otisli do zemuskog keja. E tamo smo uzivali user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 679
22.2.2016 17:23:51   
Trcosava
E mah mah od mene na kratko!!! Drugarka za max sat vremena stiže!!!! Ja sad da završim kiflice

Ijaoo jedva čekaaaaam

Mm danas nije stigao da mi kupi tegiće

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 680
22.2.2016 21:54:14   
emicaa
Jaooo ovo moje djetence je takvo malo djubrence,znate ono kad je plakala jer neće sa tajom na spavanje to je i dalje trajalo,samo joj spomenem ona u plač.Sinoć prelomim,poljubim je izadjem iz sobe.Nekih 5 minuta je plakaaala najstrašnije i ućuti se i zaspa.Večeras je opet poljubim i izadjem ona plače,dok sam se skinula u kupatilu tišina.Pa ja ne mogu da vjerujem koji je to mali manipulator user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 681
23.2.2016 9:41:12   
branki*
Gde ste,mame,pola 10,a nigde vas nema!
Ja odvela b u obdaniste,nije bad najbolje volje..hocu da zamesim neke kiflice,dolaze nam drugari sa decom popodne,ako uspem od boke,cim nisam sa njom na podu da se igram,to je boze sacuvaj,urlici najstrasniji!vreme bas lepo.juce bili kod zaove,cerki joj bio rodjendan,pa se uvece vracali peske,jer je blizu,kako je bila milina da se seta,prijatno,toplo..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 682
23.2.2016 9:57:17   
eca89
Evo i mene Branki, mojoj curi izbila i donja četvorka, nju definitivno muče zubi, jer evo sad ovi sad kad su izbili spava. Sinoc je zaspala u pola 9h i u 5h se prvi put probudila, znači da ipak nije navučena na sisu i da nije noću gladnauser posted image user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 683
23.2.2016 10:28:59   
branki*
To je,eco,bolja opcijauser posted image mi standardno,budjenja i dalje,nekad vise,nekad manje,gladna nije,ne verujem,jer je bucka,mislim da je neka navika,sta znam,kid ove moje.spava,a ja po kuci se majem.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 684
23.2.2016 10:33:30   
mama krava
Evo tu smo...ja na poslu danas, juče nisam radila.
Dušan zaglavio laringitis, najstrašniji. Kašljao je da je mozak boleo od toga nas, a njega mukicu uveče boleo stomak od naprezanja. Dobio je Spalmotil sinoć i u toku noći mu sazreo kašalj, hvala Bogu. Sada samo iskašljava.

Nema temp super je raspoložen, ali taj kašalj, majko mila!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 685
23.2.2016 10:34:13   
jess021
Mamike, ajte na tortu, danas je cas_timuser posted image
Jutros smo isli da L vadi krv, nije ni zaplakala, bila je hrabrija nego ja, meni se zeludac u cvor vezaouser posted image
Sad spava, a ja pijem kafu i javljam se na tel koji non stop zvoniuser posted image
Moram da pohvalim mm, snoc sam ispod jastuka nasla knjigu koju sam bas zelela sa posvetom koja me rasplakala i sa dve karte za koncert Tonija Cetinskog, da povedem koga hocu, on ce cuvati Lenku. Vodicu sestru.
Bas sam se obradovala, ja sam srecna zena!!!!
Maraj, i L je u fazi da joj nista dugo ne drzi paznju, malo se zaigra i odmah kmezi. Samo da se okrene na stomak i nocu i danju, a nikako da nauci da se vrati na ledja.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 686
23.2.2016 10:37:00   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

To je,eco,bolja opcijauser posted image mi standardno,budjenja i dalje,nekad vise,nekad manje,gladna nije,ne verujem,jer je bucka,mislim da je neka navika,sta znam,kid ove moje.spava,a ja po kuci se majem.

Branki, možda je muče zubići, jesu li joj izbile četvorke? Ne znam, ja sve isto radim naveče nemoguće da je nekad gladna, a nekad ne, kako se sad ne budi, ja bar mislim da je muče zubi.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 687
23.2.2016 10:38:12   
eca89

IZVORNA PORUKA: jess021

Mamike, ajte na tortu, danas je cas_timuser posted image
Jutros smo isli da L vadi krv, nije ni zaplakala, bila je hrabrija nego ja, meni se zeludac u cvor vezaouser posted image
Sad spava, a ja pijem kafu i javljam se na tel koji non stop zvoniuser posted image
Moram da pohvalim mm, snoc sam ispod jastuka nasla knjigu koju sam bas zelela sa posvetom koja me rasplakala i sa dve karte za koncert Tonija Cetinskog, da povedem koga hocu, on ce cuvati Lenku. Vodicu sestru.
Bas sam se obradovala, ja sam srecna zena!!!!
Maraj, i L je u fazi da joj nista dugo ne drzi paznju, malo se zaigra i odmah kmezi. Samo da se okrene na stomak i nocu i danju, a nikako da nauci da se vrati na ledja.

Jess, bravo za hrabricu Lenkicu i jedno veliko user posted image za tm! Uživaj!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 688
23.2.2016 10:45:35   
branki*
Jess,bas divno,divan poklonuser posted image
Eco,pojma nemam,moguce!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 689
23.2.2016 10:52:44   
emicaa
Evo i mene,motam sarmice.
Jess bravo za tm,baš si srećna žena user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 690
23.2.2016 10:56:40   
cockic
jutro mameuser posted image
nocas sam se bas lepo odmorila lega sa decom oko 21 ustala u 7h.ja sam se od muza nadobijala poklona za godisnjicu braka i posle njeuser posted image dobila u nedelju parfem ninu ruci crvenu jabuku vec sam ga koristila lepo mi stoji.juce sam dobila adidas patike na platformu crne super su.i jos trenerku moram da kupim da vidim da li me i to castiuser posted image
deca u vrticu posle vrtica ako nema kise malo da ostanemo napolju da se izigraju.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 691
23.2.2016 11:11:55   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Sofi spava. Ja cu uskoro na posao. Ispekao se rucak i supica gotova. Kolac sam napravila. Jede mi se nesto slatk.
Danas nam dolazi ministar prosvete. I takoc.
Jess divan poklon.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 692
23.2.2016 11:15:16   
branki*
Koji kolac,sanjice?jooj,kako je on meni ljigav i smoruser posted image sto dolazi,paradira onako?

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 693
23.2.2016 11:16:25   
mama krava

IZVORNA PORUKA: branki RR

Koji kolac,sanjice?jooj,kako je on meni ljigav i smoruser posted image sto dolazi,paradira onako?

Jao i meni istooooo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 694
23.2.2016 11:20:33   
Sanjica26 RR
I meniuser posted image Sreca moja sto nisam tu kad on dolazi. Dolazi da uruci direktorki verifikaciju za otvaranje odeljenja u zatvorima.
Pravila sam cokoladni kolac sa kupinama. Imam ih u zamrzivacu Keks-puding od cokolade-keks, kupine, keks i preko slatka pavlaka i cokolada.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 23.2.2016 11:25:44 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 695
23.2.2016 11:21:53   
branki*
Mmm,sto bih sad smazala taj kolac,bas deluje njam njam!

branki

Direktna veza do poruke: 696
23.2.2016 11:25:16   
Sanjica26 RR
Evo Branki kako izgleda
Kolac

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 697
23.2.2016 11:39:47   
suzi kju
Jess srećan rođendan, najlepši do sada i divan poklon od tvog muža user posted image

Mi ustale, standardno kao i svako jutro, evo sad gledaju crtani, ja pekla neke mafine za doručak, sad jela, kuvam pasulj za ručak, ne znam više šta ću.
Prekosutra mi dolaze mama i tata, tata će dan dva i ide a mama ostaje u gostima beki dan.

Direktna veza do poruke: 698
23.2.2016 12:22:30   
Anoniman
Gde ste mameuser posted image
ja bila kod lekara, pao mi kamen sa srca, sve je ok, ali mogu Vam reci da mi nije bilo svejedno sto me boli, svasta coveku padne na pametuser posted image
N spava, U otisla sa mojima u Kg, da upzona tetkinog psa, mm na poslu, ja cu sada da pravim tri lece, odlican kolacuser posted image
Mm sutra ide za Bg, moram ga poslati u soping za decu...

Jess srecan rodjendanuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 23.2.2016 12:23:42 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 699
23.2.2016 14:09:45   
emicaa
Nešto mi je T sumnjiva,stalno govori da je boli stomak,sjedila 15 minuta na šolji kaže da mora kakit i ništa.Sad je zaspala i djeluje mi vruća.Valjda nije neki virus zakačila.Sinoć je trčala u wc i bila joj onako baš kašasta stolica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here