|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
23.2.2016 15:42:00   
Maraj
Evo i nas. Mi bili u Tirsovoj od jutros. Na uz bubrega. Sve je ok sa onim pijelonom. U trudnoci na uz je bio do5mm a sas na uz nakon L rodjenja je 3mm. Jedino je dr rekao da ima malo taloga u bubregu pa da mu dajem svaki dan vode kako bi ispiskio taj talog
Majko moja , place mi se kad odem u Tirsovu. Ima bolesne dece....dusa da te zaboli...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 701
23.2.2016 16:13:32   
bebilule
Iskucah post...grrrrrr
UM, Maraj user posted image
Ja pocela generalku, ne mogu vise da funkcionisem u haosu, a ovih dana smo od kuce napravili rusvaj. Danima samo perem M guzicu user posted image
Ide na bolje cini mi se. Kaki i dalje cesto, ali sad vec ima nekog sadrzaja i nije vise onako zeleno i smrdljivo. Nama sutra redovna kontrola i vakcinacija. Ne znam sta bih, mozda je bolje da mu njegova dr odgodi za sljedecu sedmicu. Mi tek u cetvrtak nosimo stolicu na analizu, pa ne znamo sta je. Znam da gljivice ne smetaju za vakcinaciju, ali znate li sta je kad je u pitanju stomacna viroza?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 702
23.2.2016 16:22:44   
vocicana
Zelena smrdljiva stolica ukazuje na salmonelu, ima ih hiljade podtipova. Jel imao temp?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 703
23.2.2016 16:24:47   
mama krava
Ma sigurno će vam vaš dr odložiti vakcinu. Najbolje je da bude skroz zdrav!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 704
23.2.2016 17:45:47   
Maraj
Bebi bolje odlozi

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 705
23.2.2016 20:32:02   
bebilule
Voci, nije imao temperaturu. Samo proliv. Radicemo analizu, pa cu vidjeti. I ja mislim da ce odgoditi, vidjecu sutra.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 706
23.2.2016 21:03:03   
Maraj
Bebi mozda je neki stomacni....jeste li vi bese krenuli sa ne mlecnom ishranom? Da nije od toga ?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 707
23.2.2016 22:50:22   
bebilule
Nismo poceli sa nemlijecnom, sreca ne dadoh mu jer bih mislila da je od toga. Ma vjerovatno viroza.
Ja u krevetu, ckla danas. Sve sam ocistila i divno se osjecam zbog toga user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 708
24.2.2016 6:41:04   
branki*
Jutro,mame!b se prehladio,necu ga u obdaniste,a taman sam mislila da ide celu sedmicu..juce nam bili drugari,boka se uklapa,obozava decu,super je bila,a i ja volim kad nam oni dodju.pijem kafu...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 709
24.2.2016 8:23:40   
emicaa
Dobro jutro,nas dvije smo baš fino spavale ali meni opet premalo bilo.Sinoć su mi hormoni dobro proradili,isplakala sam se kao luda što će Dora sutra morati ostati sama i što znam koliko će plakati.
PS:kako mi fale ovde Ljišini kilometarski postovi,mislim da nam nije cijelu zimu pisala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 710
24.2.2016 8:35:02   
Trcosava
Evo i mene!!

Malo sam bolje volje pošto mi je mm sinoć uništio ceo dan strava raspoloženja.
Kao što znazte, najbolja drugarica mi tu, a juče me zove i najbolji drug da mi kaže da dolazi danas u slo i sutra se vidimo!!!! I mm narvno skenja sve. Sinoć i ja se isplakah, doduše nevidno, tj da on ne vidi.

Drugo sve ok. Ana u školi, Luka standardno dobar. Noćas nešto plakao, neispavana sam za medalju. U ponedeljak nisam spavala, budila se svako malo, sinoć Luka urlao nekih sat vremena. Danas kao nov.

Jao što on voli punu kuću. Pa ljudi moji nigde veće sreće kad dođe neko, ko šta radi on samo ciči po sobi i kući.
SAd još malo doručak, pa redno po kući šta imam. Danas sunce, verovatno će i Luka napolje samnom po Anu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 711
24.2.2016 8:36:37   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Nas dve cekamo da se ispece pita. Mama je pravila pity, pa sam spakovala u zamrzivac.
Kuka cello jutro jer hoce haljinicu.Juce situacija iz prodavnice. Trazila je kinder jaje. Kupi jaje mama. Drzi ona jaje u ruci i kaze: "Mama Dori kupi".user posted image Ne mogu da verujem da malo dete razmislja o sestri.
Nije bio ministaruser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 712
24.2.2016 8:38:43   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Evo i mene!!

Malo sam bolje volje pošto mi je mm sinoć uništio ceo dan strava raspoloženja.
Kao što znazte, najbolja drugarica mi tu, a juče me zove i najbolji drug da mi kaže da dolazi danas u slo i sutra se vidimo!!!! I mm narvno skenja sve. Sinoć i ja se isplakah, doduše nevidno, tj da on ne vidi.

Pa, hocete li se vidjeti na kraju Trco?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 713
24.2.2016 8:54:43   
jess021
Dobro jutro! Mislim da nam dzak nije nesto pomogao sto se tice mirnijeg spavanja, bar ne meniuser posted image
Maraj, super za uz, bas mi je drago!
Bebilule, gde ti bude M dok ti generalno spremas? Ja od L trenutno ni rucak ne mogu da skuvam, a o spremanju kuce do vikenda i ne razmisljam. Kad si vec sredila svoju, mogla si malo doci kod mene da uradis generalkuuser posted image
Javi sta je bilo na kontroli.
Trco, ne daj se iznervirati, nadam se da si jutros bolje.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 714
24.2.2016 9:18:33   
bebilule
Jutro i od mene. Pijem kafu, M spava, pa odosmo na kontrolu. Jos samo da kakne da mu uzmem uzorak user posted image . Trebala bih ga nositi licno u bolnicu koja je udaljena 70 KM!!! A nadjoh jednu medicinsku sestru koja danas sluzbeno ide i ponudila se da ponese. Sad cete vidjeti kad ne bude kakio user posted image . A onda opet popodne 10 puta...
Jess, varakam se kad cistim. Malo on spava, najvise pola sata, sat, doduse. Ma kad ga nahranim, stavim ga u AS i nosam sa sobom po kuci. Tad bude miran, gleda sta radim, a i uziva u zvuku usisivaca. Pa onda malo tata kada je tu, a on, sreca moja, ne radi svaki dan, i tako....

P.S. Da li ste ikada oprali prozore, a da naredni dan nije pala kisa?! Ja skoro nikada

< Poruku je uredio bebilule -- 24.2.2016 9:22:17 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 715
24.2.2016 9:57:23   
Maraj
Bebi ti si onda bas generalku , kad si i prozore. Ja moje jos ne oprah
Zadnji put pred L rodjenje i to je moja mama oribala ceo stan user posted image . Sta sad zimi da ih ribam...

e jess tu si upravu za ciscenje. Ja jedva stignem sta pored L. Jos se cudim i suzi kako sve stigne...ne smem ni da komentarisem

trco sta bi na kraju , jer bila drugarka

< Poruku je uredio Maraj -- 24.2.2016 9:58:05 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 716
24.2.2016 10:09:45   
Trcosava
Eco naravno da hoćemo.

Bila drugarka, sutra mi kod njih na Kranjsku goru, pa oni opet kod nas u petak da prespavaju. A sutra kasno popodne, tj oko 6-7 dolazi taj moj drug.

Danas sam već bolje.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 717
24.2.2016 10:21:21   
jess021
Maraj, moracmo na obuku kod Suzi i Bebilule, nesto ne radimo kako treba ili smo malo smotanijeuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 718
24.2.2016 10:59:30   
Ana RR
Kako bre ne stižete ništa pored male bebe? Pa tek kad prohodaju nećete znati gde udarate. Ne morate non stop bdeti iznad bebe, stavite je u gimnastiku da se igra, ili stavite puzzle na pod pa preko možete i neki jorgančić i spustite je tu, date joj neku zvečkicu, pustite muzikicu da svira, ili u kolica ako hoćete da bude blizu vas dok spremate ručak i slično. Mislim, ovo nije kritika, ovo je samo predlog. Jasno je meni, been there done that user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 719
24.2.2016 11:24:48   
emicaa
Ja sam Doru stavljala u onaj kavez,okrenem je prema tv oko nje ičračkica i sredim cijeli stan.Povremeno je obidjem ako se ućuti i to je to.I ako se malo buni neće im ništa biti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 720
24.2.2016 11:43:26   
Ana RR
Pa da emice, napravi se neka organizacija. Mnogo je teže posle kada krenu da puze i kada prohodaju, tada stvarno moraš da ih držiš na oku. Ja sam tada Marka stavljala u stolicu pa je gurala za sobom kada imam nešto da obavim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 721
24.2.2016 11:45:55   
emicaa
Ana isto sam radila sa stolicom,problem je bio što je T stalno čim sklonem pogled sa nje išla u wc a tamo je i macin pijesak pa je morala u stolicu user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 722
24.2.2016 11:47:48   
jess021
Evo ovako je kod mene.
L preko dana bas malo spava, 2-3 puta po nekih pola sata. Nisma ja uopste u fazonu da non stop bdim nad njom, ali posle hranjenja je bar 30-40 min ne spustam jer se okrece na stomak pa puno bljucka. U gimnastici se igra 10-tak min i pocne da kmezi.
Realno mogu da operem sudje, rasirim ves, skuvam rucak-nista komplikovano....a neka akcija tipa usisavanja, ribanja kupatila, pranja prozora ne dolazi u obzir. Sta radim pogresno nemam pojmauser posted image
Cime da je animiram? Mozda su joj dosadile sve zvecke i igracke koje ima, ali sve su na isti fazon tako da kupovina drugih ne bi nista promenila.
Svaki savet je dobrodosao.
Da, za tv nije nesto zaniteresovana, a ni ja je nesto ne stavljam da gleda.
Emice, mala je jos za ogradicu.

< Poruku je uredio jess021 -- 24.2.2016 11:48:54 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 723
24.2.2016 11:50:43   
branki*
kod mene isto kao i kod jess i to oba putauser posted image user posted image
kratko spavanje preko dana,a kad je budna onda moram da sam tu pored nje,znaci nema sanse da operem prozor ili da oribam kupatilo ili bih morala da prekidam 100puta.kako me vidi da krenem da perem sudje npr,pocinje da kuka,dodje do mene,oklembesi se o moje noge i place !

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 724
24.2.2016 11:51:07   
suzi kju
Dobar dan mame...
Vidim pišete o čišćenju, ja stignem stvarno sve. Juče sam sve sredila sem prozora, jeste meni mali stan ali opet ima posla.
Sredila sam juče našu sobu, dečju, dnevnu obrisala prašinu, usisala, oribala pod, sredila kupatilo, skuvala ručak, spremala deci kašu, i sve to dok su one budne.
Zanimljivo im je kad me gledaju da se krećem po sobama. A zvuk usisivača im siper prija. A kad spavaju tada i ja dignem sve četiri uvis user posted image Sve je stvar organizacije.
Danas popodne jedino da napravim neki kolač i spremim ručak za sutra, dolaze mi mama i tata.
Sad odoh da nahranim decu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here