|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
20.2.2016 15:29:57   
Rosita
Maryja, trebalo bi da znači user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 626
20.2.2016 19:04:38   
branki*
Evo i mene..danas nesto sve na jurnjavu,bili do poste,pa kupili boki cipele,njene prve,ima bozine nove ostale,ali njoj nece noga.sad cemo videti koliko ce da seta!
Pa do prodavnice,onda do mojih,mm ode do neke tetke sa kojom ja nisam u odnosima,zena je idiot,da vidi bebce,dosla joj cerka sa bebucom,ja ovde sa decom.snaja mi izasla danas iz bolnice,nisam stigla da odem da pomognem ako sta treba,ne mogu sa ovim mojim indijancima da idem.i tako...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 627
20.2.2016 19:36:28   
bebilule
O Branki kod tebe veselo. Uspavaj djecu, pusti neki chill out i naspi kakvo pice.
M i dalje ima proliv. Cijeli dan po malo, jadnicak. A super je raspolozen i nesto bi pricao. Posto je ovo vec vise od 10 puta danas, mislim da cemo u hitnu. Taman je dezurna njegova dr. Vec sam je zvala, uradila sve kako je rekla, ali ne prestaje.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 628
20.2.2016 20:32:22   
eca89
Evo i mene, jos da spremim A.u krpe, pa da malo dan'em dusom i ja!
Branki snaha i brat te sigurno razumiju, znaju da nisi u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 629
20.2.2016 21:26:36   
Maraj
Bebilule , kako je M ? Jeste li bili kod dr? Nama nisu pomagali probiotici lada je L imao prolive od antibiotika. Pio je i linex bio baby i bulardi sa cinkom. Jos mu ja davala bio gaju. Dok nismo prekonuli sa antibiotikom....

suzi , sta ste šopingovale vas tri user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 630
20.2.2016 21:39:32   
eca89
Bebilule, da ti sto prije ozdravi M. Joj, jesmo se nesto ulijenile nikog nema. Sto bi Wiv rekla, nema nikog da se javi, pa da se pokrenu one "vruce" temeuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 20.2.2016 21:40:20 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 631
20.2.2016 21:50:55   
branki*
Haha,jes bre,nisam u mogucnostiuser posted image kaze mi mama da vodim i decu.kako da ne,boka da krene da cici i vristi,a boza da se dere hocu ovo,hocu onu,treba da prestrase bebicuuser posted image
Uspavah ih,vrtela malo kanale,popila casu vina,i da cackam malo ivde u u krpe.
Bebilule,da ozdravite brzo😘!javljaj sta kaze dr.

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 632
20.2.2016 22:04:50   
Maraj
Ne rekoh vam , meni m na odmoru od ponedeljka. Druzi se sa nama 12 dana user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 633
20.2.2016 22:19:44   
bebilule
Ej, nisam ga vodila. Zaspao je, premoren, cijeli dan nije spavao. Neka ga, pazicu sta se nocas desava, pa mozemo i sutra. Sta mu i ona moze. Uradila sam sve, dajemu tecnost stalno sto je najbitnije, pa neka malo i on odmori.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 634
21.2.2016 7:31:38   
serpica
Dobro jutro mamike user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 635
21.2.2016 9:09:50   
emicaa
Dobro jutro,jeste mi dobro.
Joj fale mi vremena kad sam vikendom spavala do 10-11,pišem juče ujutru drugrici i ona mi odgovara nekad oko 12 da su tek ustali,mislim se samo spavajte user posted image
Danas mi se udaje drugarica user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 636
21.2.2016 9:14:27   
Trcosava
Emice ona kao moja komšinica, brate oni svi spavaju do 11!!! Ne smem pošaljem poruku pre 10 ahahahah

Mada kad razmislim, nisam ni ja bila nikad spavalica, osim kad sam išla u srednju. Ni kasnije kad sam radila mislim da nisam spavala duže od 9. Osim kad zaglavim do 3 uz komp user posted image

A u stanju sam da ne spavam 48 sati.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 637
21.2.2016 9:18:03   
cockic
jutro mameuser posted image
danas je meni i muzu 6 godisnjca braka,pa cemo danasnji dan iskoristiti na setnju sa decom i da odemo ne gde na rucakuser posted image
a deca od ranog jutra boje temperama po listovim bloka,sou kad cede tube to je potroseno iz dva cedjenjauser posted image ali nema veze neka ih,neka crtaju.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 638
21.2.2016 9:19:03   
emicaa
Oni svaki vikend,najjače kad mi nešto treba jedno od njih dvoje a oni koma.Rekla sam joj jedva čekam da dobiju dijete user posted image
Ja sam velika spavalica ali već sam se navikla da riječ odsavati znači spavanje do pola 8-8 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 639
21.2.2016 10:08:03   
Trcosava
Jao EMice, sećam se Ana kao vampir. Ni po jada što se dizala rano, nego što melje kao navijena. Jedva smo čekali da nauči da upali TV, pa da pusti sebi sama crtaće. Još smo joj jedno vreme ostavljali ćutkalicu ujutru (lizalicu)ne bi li ''dremnuli'' pola sata user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 640
21.2.2016 10:09:04   
branki*
Cockic,srecna vam godisnjica brakauser posted image
Bebilule,kako je situacija sa prolivom?
I mi ustali,naravno,mm me od ranog jutra iznervirao,naravno!
Juce sto je bio da vidi bebuy,pet meseci ima,ja pitak kakva je,on kaze miran,kulira u krevecu,ne nosi se,ne place..ja reko da l su samo moja deca ovakva,ja ocigledni ne umem da se postavim,bojana se samo njari,kuka,kenjka,place,nista ne mogu od nje,kako me vidi da nesto radim,to se nakaci na mene i kuka!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 641
21.2.2016 10:39:41   
emicaa
Cockić srećna vam godišnjica user posted image
Branki ma ima milion takve djece,i T je bila pa sam je par puta iskulirala i sad ne pravi probleme,bar ne što se toga tiče user posted image
U četvrtak kad je odvedem kod Gabi kaže da odem pa nek plače,prestaće.Mene već sada panika hvata kako ću user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 642
21.2.2016 11:09:26   
branki*
Isto,emice,ja milion puta kazem pusticu je nek place i ne mogu,opet je uzmem ili se igram.mama mi samo prica da sam sama kriva,tako sam je navikla i da sam se ja sama igrala u tom dobu.kaze ona kad je mene imala prve dve godine nije imala ves masinu,nije bio pampers,nego obicne pelene,pa peri,kuvaj,susi,peglaj,vodu nisu imali u kuci,nego sa bunara i kaze da sam ja tebe nosala po ceo dan,ko bi prao pelene,donosio vodu,kuvao,pomoc nije imala ni od kog.ono jeste tako.ja pojma nemam kako bih od ove moje,sad i pored pampersa i sve tehnike,pa ne stizemuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 643
21.2.2016 11:19:58   
bebilule
Jutro mame. M nocas lijepo spavao, ja ga s vremena na vrijeme provjeravala i davala caja. Imao je od jutros dva puta proliv, a on i dalje super raspolozen. Sad je skoro dva sata miran, a jeo je. Izgleda da ide na bolje. Ma bice ok, ne moze odmah proci.
Sto se tice djece mislim da nije sve u navikavanju. Moja mama se isto postavila i prema sestri i prema meni. Ja sam od malena uzivala kada me kod nekog ostave i odu, nisam bila kmezava, i dan danas dobro podnosim duzu razdvojenost. Nismo vezane pupcanom vrpcom. Ali sestra je totalna suprotnost. Nije htjela nigdje od njene suknje i uvijek je kmecala user posted image .
Sto se mene tice, vecinu svog vremena cu posvetiti Milosu, igracemo se, nosati, druziti... Meni je bitno da on ne bude bezobrazno dijete pa cu se potruditi da ga lijepo vaspitam...ako budem znala user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 644
21.2.2016 11:38:08   
emicaa
Branki ja se sjećam da danima nisam mogla u wc otić bez nje idma se okači o nogu i kmeee i jednom prelomim i gotovo.E sad samo da se nauči da se mora nekad i odvojit od mene a ali i tu trebam ja prelomit a nemam srca da je pustim da plače.Od četvrtka jedva zaspim naveče razmišljam kako ću i šta ću,luda user posted image
bebi jesi li ga vodila doktoru?

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 645
21.2.2016 11:53:44   
Maraj
Dobro jutro i od nas. Bebi super sto je M bolje.
branki i mene m iznervirao od jutros.... to im je valjda posao...
Cockic srecna godisnjica user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 21.2.2016 11:54:23 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 646
21.2.2016 11:59:56   
Sanjica26 RR
Dobar dan. Jutros sam ja iznervirala mmuser posted image Jadan covek od mog gundjanja. Bas preterujem.
Zamislite opet smo se sve tri prehladile. Bas cu da poludim. Cim sam krenula u skolu donela sam virus.user posted image

Juce smo isli do moje drugarice. Prvo je njena cerka iz cista mira dohvatila Teodoru za kosu i vukla iz sve snage. A onda je Sofi nju gurnula jer joj je ona unistila njenu kulu.
Sad gledam gde cemo na letovanje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 647
21.2.2016 17:44:30   
suzi kju
Dobar dan mamike...
Mi smo i danas malo šetali, danas su moje sreće napunile peeeet meseci!!!
Maraj kupovali sitnice neke, kupila im c&a bodiće s kratkim rukavom na sniženju pet komada 1000 din, pa onda neki malo lepši tri komada 1000 din, po jedan duksić, ja sebi jedne helanka pantalone i mm sitnice neke, uglavnom lepo smo se proveli.
Sad smo došli kući, sva sreća ja još jutros skuvala kupus sa suvim mesom samo da zagrejemo i da ručao.

Jao letovanjeeee, ja bi baš volela da ideml negde, ali što kaze Jess treba puno para za krštenje i orvi rođendan a i nekako su mi male za neki tako duži put...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 648
21.2.2016 17:53:45   
emicaa
Mi smo Teodori ubacili tobogan u sobu i već sat vremena ne silazi sa njega user posted image danas smo dva sata hodali,sunce sijalo kao da je proljeće.
Što se tiče ljetovanja neću da mislim o njemu,to ćemo tek sledeće ljeto,gledali smo da odemo negdje u grčku sad nekad samo za vikend da uživamo ali preskupo je.Smještaj bi našli baš jeftin ali letovi su katastrofa user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 649
21.2.2016 18:54:01   
Sanjica26 RR
Mi nismo nigde isli od kako smo u braku, a sad ce sedam godina. Zasluzili smo. Nemamo vise kredit i red je da se opustimo.
Ja Sam oribala kucu i spremila dva rucka. Sutra mi je naporan dan na poslu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here