|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/16 [chat]
19.2.2016 15:21:30   
Anoniman
Maraj a ja opet dobilauser posted image stalo mi 8. I evo vec tri dana nesto ide, ali slabo...

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 601
19.2.2016 15:32:15   
Mariya
Jess dragauser posted image Evo me! Baš sam zauzeta celog ovog meseca,radim dosta,ima posla,a kad sam kući nikako da stignem sve. I kada imam malkice vremena obično nemam telefon. Naime,oftamologica nam je rekla da Lucija,kad joj je flaster na oku,tih nekoliko sati intenzivno koristi drugo oko,crta,piše,igra igriceuser posted image Ja joj kažem da joj ne dajem igrice a dr će - dajte joj! I tako ona tad uzme moj telefon i uređuje fotografije crta...I baš se izveštila, kako oni to brzo savladaju,glavice pametne.
I tako sutra opet radim, u nedelju kod drugarice za Bečej, pa sl.nedelje malo za Segedin, pa kupanje,imam planove svuda mi se ide u zadnje vreme,ne mirujemuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 602
19.2.2016 15:47:39   
Mariya
Htedoh još da dodam da je moguće da se budi zato što se okreće. Možeš da pokušaš sa džakom, možda je sputa,ali spasiće tw što se tiče pokrivanja. Kad počne da se okreće,diže noge,šutira,moći ćeš mirno da spavaš, nećešmorati stalno da ustaješ da je pokrivaš.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 603
19.2.2016 16:36:00   
Maraj
Um , kod mene jos nista....
nego zakazah dermatologa za sledeću nedelju. Jedva cekam. Izasli mi silni mladezi u trudnoci i to najvise po vratu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 604
19.2.2016 16:58:02   
Anoniman
Maraj super za detmatologa.sutra idi u postu verovatno ce ti biti uplata. 😘

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 605
19.2.2016 18:17:43   
Maraj
E hvala um user posted image sad vidim na tv-u da sutra krece uplata roditeljskog
a jedva cekam dermatologa da me pogleda. Nisam imala 5 mladeza pre trudnoće. Sad ih imam preko 50i svi nastali u trudnoci. Vrat mi je ko da mi je neko prosuo mak po vratu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 606
19.2.2016 18:35:47   
suzi kju
A meni legle neke parice malopre, verovatno je pdv, nema šta drugo i sutra odosmo u ušće da trošimo hihi user posted image
Ja imam sačuvan neki link uplate poštanske štedionice i vidim kog datuma leze uplata. Sutra je to al to ne dižemo.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 607
19.2.2016 18:48:53   
Maraj
U suzi super! Pa da a ja na N.Bg-u cu malo popricekati sa uplatom pdv-a koliko su revnosni.... jesu li ti uplatili ocekivanu sumu?

L i mm spavaju u dnevnoj , ja bi pojela nesto al necu da suskam da se L ne probudi. Bas je postao nezgodan kad mu se spava. Ne moze ni da jede , samo vrišti dok ne zaspi. Sad u 18h nije pojeo 30ml koliko mu se spavalo. Jeo bi al mu san preci

suzi ja cu podici al ne nameravam da trosim.. bolje da su tr parice kod mene negi na tamo nekom racunu u posti
.

< Poruku je uredio Maraj -- 19.2.2016 18:50:12 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 608
19.2.2016 18:56:33   
suzi kju
Maraj jesu, čak i više nego što sam ja očekivala user posted image
Dobro došle parice ihhh, baš me obradovalo. Nisam očekivala da će ovako brzo da budu parice.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 609
19.2.2016 19:08:15   
bebilule
E mi nemamo povrat pdv-a pa nemam sta da ocekujem user posted image . Je li to kod vas za sve ili je ogranicemo mjesecnim primanjima? Ali koliko sam skontala vecina tih stvari je kod nas jeftinija. Ja aptamil placam 28 KM duplo pakovanje, 800 g.
Sto se tice ciklusa, i meni su, kao i jess, mnogooo manje bolni. Sad skoro i ne osjetim, a ranije sam znala zaglaviti u hitnoj.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 610
19.2.2016 19:52:19   
Maraj
Bebi ograniceno je na oko 80 000 mesecna primanja to je oko 750e. Ne znam koliko je kmuser posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 611
19.2.2016 20:05:08   
IvanaSK RR
750 evra je oko 1500 maraka.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 612
19.2.2016 20:52:37   
jess021
Maraj, mislim da prestanak bolnih menstruacija ima veze sa prirodnim porodjajem.
L spava, mm riba sporet, drugi put za redom mu pokipelo mlekouser posted image Sva sreca pa ima aspirator.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 613
19.2.2016 21:38:16   
bebilule
Jess sjecam se da je moja baba imala neki stakleni krug. Njega ubaci u serpu i ne moze pokipiti. Pa prenesi tm, prosto mi ga zao user posted image

P.S. Ja tek skontah sta je taj tvoj aspirator za koji ste prvo trazili rupu, pa zvali majstora. Sto lijepo ne kazes kao sto se u Bosni kaze NAPA user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 19.2.2016 21:40:58 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 614
19.2.2016 21:52:47   
emicaa
Ja sam do skoro govorila mapa,stvarno sam idiot user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 615
19.2.2016 21:58:02   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja sam do skoro govorila mapa,stvarno sam idiot user posted image

user posted image

Evo i mene zenice moje, A.je zaspala, naucila se je reci necu (netu). Ptkud joj to nemam pojma, kad nece vise jesti, ili piti vode mlati glavom za ne, ne i kaze netuuser posted image ! Reķ'o super si se naucila.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 616
19.2.2016 22:28:45   
Mariya
Vece mame!!
Eco, to su ti djavolice male, i mojoj H je prva izgovorena rec bila NE pa mammuser posted image
Ja ne znam da li su mi odobrili povrat pdv, i da jesu, nije neki novac, imam pelene i kasice..
Mi gledale albume kad su devojcice bile male i L gleda sebe sa cuclo. kaze mi Mama, ja bih cuclu. I ja nadjem njenu staru cuclu i H njenu jedinu, valjala sam se od smeha kako su smesne, uslikala sam ih. I L kaze da ona vise nece da cucla, nije dobro, a H se dopada, ne vadi je iz usta vec pola satauser posted image
Da se pohvalim, nikao nam je i 11. zubicuser posted image Ovog meseca treci!!!Izasle joj donje 4.ke i sad gornja 3ka. (koji redosled, neverovatno, L su izlazili svi redom, po PS-u)user posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 19.2.2016 22:35:47 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 617
20.2.2016 8:31:59   
jess021
Bebilule, Emice ulepsale ste mi danuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 618
20.2.2016 9:25:29   
vocicana
UM mozes li da otvoris temu, porodila se mega rodila je jutros u 4: 55 devojcicu Teu, trece joj je. Malo pre mi se javila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
20.2.2016 9:30:13   
Anoniman
otvorilauser posted image
IZVORNA PORUKA: vocicana

UM mozes li da otvoris temu, porodila se mega rodila je jutros u 4: 55 devojcicu Teu, trece joj je. Malo pre mi se javila.

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 620
20.2.2016 12:32:27   
bebilule
Jutro i od nas. M ima proliv. Od jutros vec 5 puta. Sad je vec zelenkaste boje i bas smrducka. Dala sam mu probiotik, napravila mlijeko od vode u kojoj sam skuhala rizu, svako malo mu dajem po kasicicu caja.... I tako user posted image . Nema temperaturu pa me tjesi da ce danas proci. Ako ne prodje, moracemo kod doktora.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 621
20.2.2016 14:09:23   
suzi kju
A mi jutros ustali, poljubim ih kad ono A vruća, izmerimo temperaturu 37,7°c,hmmm,odemo kod doktorke za svaki slučaj, nije ništa, zubići su, kaze krenulo je nekoliko istovremeno pa zato, duša moja malena.
Sad odosmo u ušće malo da šetamo i d a kupimo nešto.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 622
20.2.2016 14:25:41   
Rosita
Ćao mame, ja ne stižem da se javim, uglavnom sam češće na RR za vreme odmora, bolovanja, praznika...

Meni bili neki pakleni dani sa želudcem. Valjda će biti bolje.

D je hvala Bogu ok, pisala sam u temi alergija, od testa je prošlo 13 dana, unosi svaki dan po malo mlečnog i za sada smo dobri. Na imd rekli pracenje 3 nedelje. Na kraju sam baš srećna što smo ga odveli u bolnicu, naravno najviše zbog ishoda, ali i yato što je ovako sve pod kontrolom, imali su tačan plan štA bi radili u kom slučaju, ja se kod kuće duuuugo ne bih usudila da dam baš mleko...

Mi smo u potrazi za nekim kolima za mene, to jest za nas... jerbo, voziti se mora user posted image . Tanki smo sa lovom. Tražimo neka polovna, naravno.

Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 623
20.2.2016 14:31:13   
emicaa
Dobar dan mamice,T malo zakunjala posle ručka ali stalno nešto mlati rukama u snu.
Suzi zar ste već do zubića došli,meni se čini kao da si se prije dva-tri mjeseca porodila user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 624
20.2.2016 15:27:00   
Mariya
Dan mame!
Ja na poslu,čituckam malo novine,malo zakone,malo RRuser posted image
Suzi,sad ti gledam tiker,tvoje bebe 5 meseci,kad pre!?!moja beba 17 meseci puni za 3 dana. Gledam je i ne verujem,kad je tako poraslauser posted image
Rosita,baš mi je drago za D,da li to znači da je prerastao alergiju?

< Poruku je uredio Mariya -- 20.2.2016 15:59:17 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here