|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I...
24.10.2015 8:37:25   
dunja RR
Šta je to plank?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 676
24.10.2015 8:44:54   
NadaR
Plank/izdrzaj

Meni najvise zateze stomak . Radim tri minuta.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 677
14.1.2016 10:42:25   
jess021
Zene, da li je neka vezbala uz videa Jillian Michaels?
Ja upravo skidam torrent Body revolution, vidim po netu da svi hvale njen program vezbi.
Jos uvek nema sanse da se organizujem da idem negde na fitnes, pa cu pokusati ovako. Njeni treninzi traju 30 minuta.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 678
14.1.2016 10:52:54   
Maraj
Joj jess javi kako je da znam da l da sjidam i ja taj torent. Moram zategnuti stomak i izbaciti vodu s butina i sa kolena
Ne znam kako da izbacim vodu. Ostala mi od trudnoce kolena i butine puna vode
vidim da su žene pisale ranije za te vezbe. Moram izrovariti po netu

< Poruku je uredio Maraj -- 14.1.2016 10:56:30 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 679
14.1.2016 10:59:16   
jess021
Citam unazad temu i ja vidim da su pisale zene vec o tome.
Skinula sam 30 days shred, Ripped in 30 i Body revolution.
Maraj, ne moze biti lose.
Ja se nadam da cu krenuti danas.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 680
14.1.2016 21:11:13   
branki*
Jess,ja sam vezbala uz jillian m.odlicna je!super.svaki dan po pola sata,nakon mesec dana sam bila tip top,ali sam vodila racuna i sta i koliko jedem.
Meni je grozna tacka unutarnja strana kolena.to je kod mene mesnato,tj salnato,a ja obozavam koscata kolena!i da li uopste to salo sa unutrasnje strane kolena moze da se skine?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 681
14.1.2016 21:28:55   
bebilule
Samo vjezbajte, ja veceras pauziram.
Branki, tu unutrasnju stranu butina mozes jedino vjezbama skinuti, tj zateci. Lezi na bok, gornju nogu prebaci i postavi je pod 90 stepeni, a donju odizi. Samo pazi da ti stopalo bude u ravni sa podlogom....ne znam da li si sta skontala user posted image . Ili onibcucnjevi sa rasirenim nogama i prstima prema vani...opet.ne znam da li si skontala user posted image .

Ja inace znam napraviti sebi.koreografije za aerobik, pa cak i za steper. Nekad sam bas aktivno trenirala i cesto sam mijenjala djevojku koja nam je vodila trening. Bitno je da odradite kardio, pa koliko mozete. I istegnite.se.na.kraju dobro, tetive su nam zardjale!

Srecno svim vjezbalicama!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 682
14.1.2016 21:34:54   
branki*
Lule,hvala,lezim u krevetu,boka mi je na sisi,citam tvoju poruku i upravo radim kako kazesuser posted image shvatila!u prvi mah mi nista ne bi jasno,ali kapiram.upamticu,pa kad krenem da vezbam,ubacicu i to pod obavezno.sto kaze ckalja - samo da se zaukcemuser posted image

branki

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 683
14.1.2016 21:41:22   
bebilule
Samo polako branki, vidis da niko.od nas ne zuri.user posted image . Elem, znas kako ces najbolje skontati da li rados pravilno - dok dizes nogu stavi ruku na taj misic. Osjetices kad je to to. A obicno je onda kad je najteze za uraditi user posted image

P.S. Ovaj Plank.izdrzaj iz nekog.gore posta je sjajna stvar. Treba jako malo vremena a radi sve. Stomak, ledja, ruke...

< Poruku je uredio bebilule -- 14.1.2016 21:43:58 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 684
14.1.2016 21:43:56   
branki*
Ma,sto je brzo,to je i kusouser posted image
Znam taj osecaj,ono kad mi se cini da cu vise da crknem koliko ne moguuser posted image

branki

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 685
14.1.2016 21:44:48   
bebilule
Ma nekad prija i nabrzaka user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 686
15.1.2016 7:30:40   
adulence
Evo i mene ovde,moram uz hrono poceti i malo vezbice da radim...
Nado ne otvara mi onu sliku tvpju za cucnjeve,ajde ako budes mogla postavi opet.a definitivno moram poraditi i na stomaku,zapfavo mi je najvise njega ostalo posle trudnoce...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 687
15.1.2016 8:21:37   
serpica
Ado a da nije hrono ishrana rigorozna ako dojis?
Ja sam izbacila hleb i sve od testa,dobro mi ide,pijem tecnost dosta za tri dana pola kila manje,pocecu i sa trcanjem samo da se vreme sredi...imam dosta viska pa ce tu trebati da se radi,ali se nadam da cu uspeti

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 688
15.1.2016 8:52:45   
adulence
Serpi,a sto rigorozna,jutros za dorucak 5parcica hleba,ajvar,slaninica,kiselo mleko
Rucak musaka od tikvica,kupus salata
Vecera sinoc je bio veliki peceni batak i krastavac salata,takodje pijem jako puno tecnosti...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 689
15.1.2016 9:00:38   
serpica
A mislim imas odredjeno vreme kad jedes jel bese moras striktno da se prdrzavas toga? ne znam ja sam citala i bas mi deluje nekako agresivno,jeste da se jede sve ali opet,recimo,ja ne mogu bez kafe a u hrono je nema jel da?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 690
15.1.2016 9:03:02   
mama krava
Jaooooo....

Ja sam se mnoooogo ugojila od kada sam počela da radim...pekara i sl me ubiše, a voooolim da jedem. Guzica mi je ogromna!

Najviše bih volela da mogu da se organizujem i da idem na tae bo.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 691
15.1.2016 9:42:36   
jess021
Meni se isto cini da je hrono malo rigorozna, jer podrazumeva samo tri obroka, a ja sam budna ujutro od 8h pa do ponoci, nema sansd da ne bi bila gladna.
Realno i komplikovana mi je, jer ako jedem hleb samo za dorucak, ne jedem slatkise i testa, rucak i vecera meso i puno salate nema sanse da se ne smrsa i bez tih kombinacija koje hrono podrazumeva.
To je samo moje misljenje.
Danas dan D, cekam da L zaspi pa da krenem sa vezbanjem.
I ja ne mogu bez nes kafe, mislim mogu ali necu.user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 15.1.2016 9:45:06 >

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 692
15.1.2016 9:42:51   
Trcosava
Ja ću se priključiti vežbanju čim mm krene na posao redovno. Onda kad Luka krene na spavanje prepodne, ja se bacam na vežbanje user posted image

To je jeoš max dve nedelje. A taman sam rekla da od 22. sam i na dijeti user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 693
15.1.2016 10:36:14   
adulence
Serpi ima kafe i uredno je pijem,jed je volim...hrono po meni uopste nije agresivna jer se odrices belog brasna,secera u svim oblicima,u pocetku se ne jedu mahunarke i pirinac,ali i to se kasnije dodaje...ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje,jess ja zam budna kao i ti mozda malo ranije odlazim u krevet tipa 23h,ali ja kad pojedem ovoliko koliko jedem nema sanse da sam gladna sledecih 5h a u medjuvremenu limunada,voda,kafa...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 694
15.1.2016 10:37:35   
adulence
Trcooooo drzim figee....
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ja ću se priključiti vežbanju čim mm krene na posao redovno. Onda kad Luka krene na spavanje prepodne, ja se bacam na vežbanje user posted image

To je jeoš max dve nedelje. A taman sam rekla da od 22. sam i na dijeti user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 695
15.1.2016 10:42:15   
mama krava

IZVORNA PORUKA: adulence

Serpi ima kafe i uredno je pijem,jed je volim...hrono po meni uopste nije agresivna jer se odrices belog brasna,secera u svim oblicima,u pocetku se ne jedu mahunarke i pirinac,ali i to se kasnije dodaje...ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje,jess ja zam budna kao i ti mozda malo ranije odlazim u krevet tipa 23h,ali ja kad pojedem ovoliko koliko jedem nema sanse da sam gladna sledecih 5h a u medjuvremenu limunada,voda,kafa...

A može li kafa sa bar malo šećera u hrono? Ja ne mogu da je pijem bez nikako, a treba mi kafa.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 696
15.1.2016 11:57:03   
adulence
Mama krava moze stevia,ona je istk slatka a zdrava...nego da ne idemo u off,ako te nesto zanima ,ja u temi pisem svaki dan svoje jelovnike...

Direktna veza do poruke: 697
15.1.2016 13:59:40   
Maraj
Jess jesi li krenula, kako se osecas?
Moram ovih dana da skinem na usb pa da uštekam u tv usb. Ne mogu sa lap topa da vebam. Nije mi pregledno.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 698
15.1.2016 14:00:32   
jess021
Ada, ne sumnjam ja u tebe uopsteuser posted image
Zene, ja danas odradih prvi trening shreda, lipsala sam. Sve sam ispratila, ali sam prehladjena pa mi malo bilo tesko da nadisem.
Taman mi je mm jos nekih 10-tak dana na godisnjem, pa da iskoristim jer cu sigurno imati upalu, ako ne budem sutra mogla da ustanem iz kreveta da ima neko da brine o detetuuser posted image
A da, koske samo krcakju, uzassss
Maraj, i ja sam tako mislila, ali u spavacoj sobi nemam mesta od krevetica, a ni u dnevnoj, tako da sam nosila lap top u Lenkinu sobu.
Ionako cu za par dana nauciti vezbe napamet.

< Poruku je uredio jess021 -- 15.1.2016 14:03:06 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 699
16.1.2016 22:17:40   
jess021
Drugi dan shred-a gotov, bas sam happy.
Ocekujem dobruuuu upalu misicauser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here