Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.12.2015 22:08:02
|
|
|
|
dddaca
|
Umorno, a nista posebno nisam radila
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.12.2015 22:10:05
|
|
|
|
17 joka
|
onako opusteno ali udaraju kardio emocije
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.12.2015 22:15:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Još sam umorna,iako sam od danas na raspustu još se nisam odmorila jer ceo dan sam u nekom poslu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2015 20:01:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Očajna sam i besna i tužna...kola nam se pokvarila,muž ih ostavio kad majstora a sutra je trebalo da idemo na RR Deda Mraza.Znam da mm nije kriv ali negde sam morala da se ispraznim...krivo mi je baš što najverovatnije neću moći sutra za NS
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2015 21:31:46
|
|
|
|
nikiteki
|
Umorno ceo dan sam po skoli danas bila na radionica
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.12.2015 21:33:07
|
|
|
|
branki*
|
Muka mi je neka.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 30.12.2015 12:36:22
|
|
|
|
Zemunka85
|
Preeeeeeesreeeecnooooooooo nasla sam kucu Lusi za NG za moju Laruuuuuu I stigla CEWE knjizica za mm, tacno na vreme za pod jelkuuuu! jeeeeeeeeeeej jeeeeeeeeeeeej jeeeeeeeeeeeeej
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 30.12.2015 12:38:50 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 31.12.2015 17:36:44
|
|
|
|
17 joka
|
Tuzna MM vec par dana jako lose ima previsok pritisak a ja sta god uradila nije to to i neznam zasto to tako odjednom a tuzna sam muka mii od praznika svega, sve me neke crne misli uhvatile
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 8:24:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bolesno boli me grlo , pluca, ...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 11:29:25
|
|
|
|
Torbica
|
Opusteno,odmorno,naspavano. ME,da brzo prodje!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 11:57:50
|
|
|
|
vocicana
|
Opusteno, zdravo, voljeno I uzivam u svakom trenutku, hvala mu sto je bas ovakav kakav je, bilo mi mi dosadno I suplje bez njega I ove mini bube u pupi. Moji momci
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 13:30:38
|
|
|
|
branki*
|
Tromo kao neki meda.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 13:32:00
|
|
|
|
emicaa
|
Kao da mi je 80 godina
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 13:37:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Meni je hladnooooo Joko, da ti sto pre prodje los period
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 13:48:04
|
|
|
|
dddaca
|
Meni je tesko da se pomerim, kao da celu noc nisam spavala
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 13:56:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ne znam ni sama, sve me boli ali raspoloženje je ok spava mi se ali ne bih mogla da zaspim.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 16:52:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Nepotpuno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 17:13:38
|
|
|
|
krin 40
|
Srecna nova godina i ovde svima.Osecam se voljeno,raznezena paznjom mm i velikog i malog deteta.Uzbudjeno,jer se nadam ove godine majcinstvu treci put,ako nas Bog pogleda.Ponosno,ove godine moj sin polaze prijemni na Vojnoj akademiji.Hiljadu divnih osecanja u meni,zelim ih od srca svima vama:-*:-*:-*:-*
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 18:15:49
|
|
|
|
amelia
|
Hmm nezadovoljno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 18:56:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Umorno,ljuto,razocarano,iznervirano...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 1.1.2016 23:31:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Besno. Ispalio me muz i otisao na spavanje. Pa mislim stvarno...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.1.2016 0:07:44
|
|
|
|
Bibilib
|
Preumorno...ceo dan imala goste i napokon sad oprala sudove i usisala i nabila se u krevet...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 2.1.2016 16:05:50
|
|
|
|
dddaca
|
Kao da me je voz pregazio. Tek je malopre zaspala, jedva da sam stigla i da jedem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.1.2016 15:43:13
|
|
|
|
dejana007
|
Sito nakon rucka
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.1.2016 15:50:43
|
|
|
|
branki*
|
Osecam se lepo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Kristijan ili Dimitrije?BeeBaaKako da dam detetu ime?Kristijan (
35%)
Dimitrije (
65%)
Ukupan broj glasova: 161Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!