Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 4.1.2016 16:42:33
|
|
|
|
dddaca
|
Da ne kukam stalno da sam umorna, celi dan sam nesto radila, puna sam energije
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.1.2016 13:00:44
|
|
|
|
viktori
|
Nervozno i ljuto. Toliko energije sam bacila na neke ljude.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.2.2016 9:30:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pospanoooo..ali...sta je tu novo
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.2.2016 9:38:23
|
|
|
|
NadaR
|
Smuseno, pospano ... Grozno sam spavala ,sanjala gomilu gluposti . Ustala u 6. Sad imam 2 sata dok mi M ne stigne iz skole i naravnoooo da ne mogu zaspati. Divan ce ovo dan biti . :/
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.3.2016 18:37:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Tuznjikavo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.3.2016 19:25:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Tuznjikavo.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 5.3.2016 20:10:32
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Tuznjikavo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 0:04:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se osećam iscrpljeno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 7:21:54
|
|
|
|
nikiteki
|
Umorno nenaspavano
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 9:00:15
|
|
|
|
NadaR
|
Pijem kafu u miru i bas mi je lijepo.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 9:26:44
|
|
|
|
wivern
|
Bolesno, ne znam gde teram a obaveza preko glave
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 9:35:50
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Srećnaaaa, jer sam se u poslednjih 24h već dva puta ulogovala na RR i uspela čak i da nešto pročitam.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 9:56:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Nezadovoljno!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 12:03:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nenaspavano!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 12:37:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trenutno ok, a juce sam bila umorna i nervozna, ujedala sam.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 12:40:57
|
|
|
|
aleksandrici
|
Da,toliko obaveza i poslova i to baš nedeljom.Ali šta ču,kad su mi deca u različitim gradovima,školarci.Treba im spremiti hranu da ponesu.Treba napraviti po neko pecivo,glavno jelo i naravno po neki dezert.A tu je i pranje,peglanje,pakovanje kofera i tome slično.Po nekad se pitam da li svi to rade?Svi kažu nedela je dan za odmor ali nažalost meni nije,meni je ponedeljak!Jedva čekam.Danas me čekaju previše obaveza i to svake nedelje je tako. Zaboravih da kažem da sam se i naljutila na svoju decu.Nervozna sam,plašim se i pitam da li ću sve stići ali uvek stignem ali to je jače od mene.Odoh da skuvam sebi kaficu da se malo odmorim,dam sebi oduška pa u nove radne pobede.A sutra je ponedeljak,sutra biće lakše.
< Poruku je uredio branki RR -- 6.3.2016 12:55:38 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 13:53:56
|
|
|
|
branki*
|
muka mi je neka mrzim to..
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 14:00:57
|
|
|
|
Rosita
|
Onako... Nervira me sto mi je priroda dala hipersenzitivno telo i toliko osetljiv organizam koji reaguje na sve i svasta i dodatno me nervira.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 18:51:12
|
|
|
|
mama krava
|
Zaovoljno... Svasta sam stigla da uradim danas i da nalakiram nokte na nogama , pored ostalih podrazumevanih stvari...i na trening jutros otisla, a spavali do 9h... Rastu deca p aje lakse...da ne pomisli neko da se hvalim u inat
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 20:52:46
|
|
|
|
vocicana
|
Tuzno...usamljeno...uplaseno od svega sto dolazi...dolazi mi tako u talasima. Nista se posebno nije desilo, sanjala gluposi i dan je bio ceo onako kao na iglama. Malisa se vrteo, veci deo dana sam prestojala, tuzna sam sto sam dosla u prazan stan bila sam kod mame i uzivala. Bas sam
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 22:17:03
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Voci, i hormoni te rade. Ne daj se. Ja sam opet tuznjikavo. Neki ljudi tako lako oduznu svu energiju i pokvare raspolozenje.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 23:20:22
|
|
|
|
branki*
|
Jao,voci,bas mi je zao sto se tako osecas pogotovo sad.ali,opet,nisi sama,tu je tvoj momcic sa tobom,a bicete svi zajeddno opet,idu dani😘😘
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 6.3.2016 23:46:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam zabrinuta...najmlađi sin mi je danas dobio T ide preko 38,5 skoro 39 nikako da mu spadne,izgleda je i on negde pokupio ovaj aktuelni virus
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 7.3.2016 0:40:21
|
|
|
|
viktori
|
Ja sam nervozno umorno i neispavano. Ovaj najnoviji virus je i kod nas kuci dosao. Non stop nam N donosi viruse iz vrtica. Samo se vrtimo u krug...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 7.3.2016 1:10:42
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Vocic mamamaj ja sam hepi sto vidim nekog poznatog hihihi gde su sve drugarice iz teme Trudnice ne mogu da vas nadjem ...i ja se setila posle 6m.Zeneee nadam se da ste dobro novi bebani dobrodosli ljubimo vas Lazar i ja...
|
|
|
Anketa
kada?mara31Kada ste saopstili porodici - svojoj i njegovoj, da ste trudni? odmah, cim ste uradili test (
70%)
posle mesec dana (
30%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!