Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2016 21:17:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Sada besno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2016 21:27:44
|
|
|
|
17 joka
|
opet se sprema kisa izludjuje me vreme pucaju me emocije bas sam uzasne volje
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 8:23:02
|
|
|
|
emicaa
|
Bolesno,sinusi me ubijaju.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 9:15:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Besno! Zelim nazad moju lepu boju kose i moje trepavice! Cak i obrve!!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 11:17:31
|
|
|
|
Sladja 29
|
ovo vreme me ubija...kisa i samo kisa....veoma sam neraspolosena i ne izlazimi se od kuce...bas grozno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 11:58:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Razbudila me kafa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 12:01:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Besno! Zelim nazad moju lepu boju kose i moje trepavice! Cak i obrve!!!! Sta se desilo?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 12:02:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trudnoća, draga moja. Hormoni!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 12:47:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Meni se to nista nije promenilo, ili bar ja nisam obratila paznju. Vratice se to posle porodjaja, nemoj se nervirati
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 12:51:29
|
|
|
|
branki*
|
meni se isto boja kose promenila u trudnoci i jos uvek ne mogu da povratim svoju staru bebi plavu boju,uvek ide na zuto.no,nemoj se nervirat oko toga! dda ne masim temu..osecam se ok uglavnom.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 14:14:25
|
|
|
|
NadaR
|
Boli me glava i vjezbam sa M matematiku za sutrasnji kontrolni. Tako, boli me jos vise.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 20:07:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam iscrpljena,danas sam otišla na posao,pa na neki aktiv,pa se vratila na posao da budem na otpustu dece pa posle otišla u grad...baš sam posle
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 21:59:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
S jedne strane umorno a sa druge hapyyy hapyyyy muzic mi kupio jaknicu 😁😀
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.3.2016 22:01:02 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 10.3.2016 22:44:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Umorno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 11.3.2016 0:35:36
|
|
|
|
vikiveki
|
počeo zub da me boli,pa neznam šta ću...popiću najverovatnije lek i onda ću se valjda uspavati
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:06:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tuzno, besno, grozno... Opet svadje oko ucenja i na kraju batine, ja ne mogu vise...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:12:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivana i mi imamo iste probleme,samo bez batina jer moja ćera je velika skoro kao i ja,moglo bi doći do velike tuče a srednji sin kada treba da radi domaći ja mislim da isplače pa jedno pola litre suza
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:14:04
|
|
|
|
Sladja 29
|
E bas sam danas veoma raspolozena i veoma srecna....iako je tmurno i kisovito moje raspolozenje ne moze i nece da se pokvari.....Sin mi se vraca iz Austrije...jedva cekam da ga vidim i da ga izljubim...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:27:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Sladjo pa tvoja su deca velika? Koliko imaju godina?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:30:27
|
|
|
|
Sladja 29
|
da starija su dosta ....stariji ima 27 godina a mladji 23....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:34:19
|
|
|
|
vikiveki
|
oni su veliki i uskoro će i sami imati svoju decu ako ih već nemaju...ti si prošla sve što nas tek čeka
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:34:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Slađo, bravo. Uživajte. Ja sam srećna, uspele mi ledene kocke baš, baš lepo.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:40:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Skroz odsutno i umorno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:40:20
|
|
|
|
Sladja 29
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki oni su veliki i uskoro će i sami imati svoju decu ako ih već nemaju...ti si prošla sve što nas tek čeka Veruj mi da jedva cekam da postanem baka jer cujem od drugih baka da je to najveca sreca u zivotu...samo se nadam da cu docekati da se i ja radujem svom unucetu....za sada cu jos cekati
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.3.2016 23:41:41
|
|
|
|
Sladja 29
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Slađo, bravo. Uživajte. Ja sam srećna, uspele mi ledene kocke baš, baš lepo. Hvala od srca ...prijatno vam ledene kocke ...po meni jedan od boljih kolaca..
|
|
|
Anketa
Ime za decakaNina777Koje vam je ime lepseAleksa (
75%)
Balsa (
25%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!