Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 7.3.2016 7:58:24
|
|
|
|
vocicana
|
za tebe Branki za tebe Bekolino, tu sam ja, tebe nema. Obozavam vas.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 7.3.2016 8:11:04
|
|
|
|
nikiteki
|
Zbog ovog vremena i ove kise nikako
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 9:51:32
|
|
|
|
vonavoj
|
osamuceno! Ne smem nagli pokret da napravim,imam osecaj da bi pala.. i na sve to,dobijem zadatak da zovem duznike...ee,sta sve moras kod privatnika.. PS.jos sam danas sama u kancelariji,od nas 7 samo jaaaaaaaaaaaaaaaaa..mogu ja to,mogu ja to!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 9:56:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mozes Von! Mozes!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 10:02:55
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 11:50:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Iznervira me jedna kretenusa cim sam otvorila oci! Aaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 12:23:12
|
|
|
|
vocicana
|
niko me nije nervirao, boli me kicma, raspadam se. Sada cu sebi dati oduska i zaliti se i dan i noc. Muzic mi danas stize, srecna sam, ne mogu drugacije da kazem.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 12:42:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divnooo , pijem nes, gledam seriju i umacem plazmu u linoladu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 12:45:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Uplaseno. Dala sam krv na analizu. Cisto da proverim u kakvom je stanju organizam, nesto sam stalno umorna. I sad mi se place koliko sam uplasena da li ce sve biti ok. Za dva sata stizu rezultati, a meni je kao dva dana.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 14:50:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesu gotovi rezultati?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 15:28:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisu jos
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 15:31:16
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice javljaj. Ja kao nasukan kit,čini mi se ako napravim korak da ću i ostati u tom oložaju,strašno me to nervira
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 15:43:13
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjaliocee moja, sa ovim vremenskim prilikama ne verujem da su ti rezultati losi, samo rano prolecni umor, msm da je to u pitanju. Mada svakako javi sta je i kako.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 15:46:16
|
|
|
|
sonyasha
|
Euforično, posle tri dana nespavanja noćas csu me pustili da spavam i ovo sunce, miliiiiina!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 16:19:10
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ne brinite i kod mene se jevlja strah.To je normalno,samo rtepimo da sve bude kako treba.Osećam i ja umor,ne znam da li je prolećni ,da li treba da odmaram i jedem više ili treba da se posvetim odlasku lekaru,pa laboratorija,pa ginekološki pregled i tajko redom.Trebalo bi uraditi krvnu sliku i jedan sistematski pregled,preventivu i onda znamo na čemu smo.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 17:42:13
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Stigli. Nista strasno. Malo sam anemicna. Postala sam pravi hipohondar otkako sam se porodila. Ceo dan mi propade u brizi. Hvala vam na podrsci
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 19:45:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Resavaj tu anemiju. I anemija zna da Izazove depresiju.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 19:51:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam u 12 imala pritisak 140/90 i puls 115..osecala sam ss lose..i onda otiala kuci,popila bromic i malo sw umirila..to je sve nakon onog mogu ja to svw!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 19:52:40
|
|
|
|
pipi_coco
|
Umorno i pospano, a bez nekog posebnog razloga
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 20:21:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Pipi, mogu da te citiram. Isto se osećam. Kao pregažena.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 20:34:57
|
|
|
|
Sladja 29
|
Trenutno sam veoma uplasena zbog ovog vremena...jer ako ovako potraje moze da bude katastrofa....Ne volim kisu....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 8.3.2016 20:38:02
|
|
|
|
Sladja 29
|
A pritisak je veruj i kod mene katastrofa ...cas nizi cas visi da vise ni sama ne znam koje lekove da pijem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2016 13:10:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Boli me glava. Jutros me je bolela, pa sam zviznula nimulid, prosla, i sad opet
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2016 13:14:10
|
|
|
|
nikiteki
|
Ovo vreme je katastrofa promenljivo tako se i ja osećam
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 9.3.2016 20:32:00
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjalice, malo vise odmori, tj, kada imas vremena iskoristi ga za to. Stize prolece, stizu povrckice, svih boja, sareno i fino, sve kombinuj, drago mi je da je sve ostalo ok, to se sve da ispraviti. Koje olaksanje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za decakacvećkaDodala bih jos i Sergej, Luka i Vuk, ali ne mogu da stanu (: ala smo neodlucni ((:Aleksej (
16%)
Mateja (
22%)
Ognjen (
16%)
Danilo (
15%)
Todor (
8%)
Maksim (
22%)
Ukupan broj glasova: 372Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!