Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 0:25:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Spava mi se inace sam u normalnom stanju ,osecam se dobro...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 5:41:50
|
|
|
|
17 joka
|
Umorno, iscrpljeno danas trebm da zavrsim sto stvari oko slave , ubija stomak od nekako me zove krevet da se druzimo a u poslednje vreme mi nikako neuspeva
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 7:54:19
|
|
|
|
NadaR
|
Euforicno ,emotivno,nostalgicno... Jedva cekam sutra da M otkrije svoj poklon od Sv.Nikole Veceras idem u svoj rodni kraj i za svaki slucaj sam tati poslala poruku da ocekujem poklon. Bila sam dobra tokom cijele godine Pokojna baka nam je uvijek spremala pokloncice i ostavljala pored oribanih cizmica . Boze, koliko je to bilo lijepo i koliko nam je znacilo . Nikad ne znam ni otkud joj ti slatkisi i to malo novca kada se pucalo na sve strane i jedva da smo imali sta jesti. Voljela bih da su nasi klinci u stanju da osjete bar dio te radosti . Nemas nista, cak ni secera i onda woooow , krem bananica .
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 11:59:16
|
|
|
|
nikiteki
|
Umorno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 12:03:43
|
|
|
|
emicaa
|
ode mi mama
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 12:52:02
|
|
|
|
Leptiric123
|
Bolesno, uplaseno i zabrinuto + besno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 12:57:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Iscrpljeno.. moram danas otići kod lekara. Ne znam kada sam se ovako loše osećala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 20:18:40
|
|
|
|
isidora88
|
Lose mi je, uzasno me boli stomak mislim da mi je proradio cir na zelucu I krivo mi je sto se niko nije setio da cestita rodjendan Mateji
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 18.12.2015 20:24:14
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 I krivo mi je sto se niko nije setio da cestita rodjendan Mateji Joooj,isidora,bas je imeni sad zao ljubi ga puuno i neka je srecan rodjendanko!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.12.2015 8:19:21
|
|
|
|
wivern
|
Šokirana ko sve radi u Tirsovoj. Nemam snage ni da ispišem šta se zbivalo, bitno da je M ok da nastavimo terapiju a to što i pored cepica ima temperaturu 39.4 nema veze. Možemo kući i da se obavezno javimo ako mu se stanje pogorša?! Pa da, onda ćete mi reći da ima 40 temperaturu i da je to ok, da nastavimo terapiju. Grrrrrrrrrr
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 19.12.2015 9:59:34
|
|
|
|
Bibilib
|
Lose pala sam...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2015 20:21:08
|
|
|
|
Leptiric123
|
Besno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2015 21:21:17
|
|
|
|
branki*
|
Nikako.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2015 21:31:53
|
|
|
|
NadaR
|
Branki
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.12.2015 23:15:31
|
|
|
|
bojana92
|
Iscrpljeno.Bas sam se umorila danas.Unela sam sama dva metra drva,i jos pazila na decu,jer nije niko mogao da ih pazi.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 12:45:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Umorno i bolesno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 14:49:35
|
|
|
|
Maraj
|
Nikako...tuzno....(moji me iznervirali)...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 14:56:14
|
|
|
|
NadaR
|
U iscekivanju ... Jako bih voljela da M dobije dobru ocjenu iz matematike . Ubio se vjezbajuci za kontrolni. Za sad ima 5,5,4 . Bas bi nam dobro dosla jedna petica
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 15:02:43
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Nikako...tuzno....(moji me iznervirali)... Šta je bilo, Mare ?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 15:07:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sito i zadovoljno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 15:22:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kao najgora majka na svetu. Nekad tako izgubim strpljenje, a nije on kriv sto sam ja nenaspavana i nervozna.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 15:24:27
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: Maraj Nikako...tuzno....(moji me iznervirali)... Šta je bilo, Mare ? Eco , svi se nesto dure....nikom ne smes nista da kazes....samo ja da cutim i trpim...nekad mi pukne film i kazem ma nek se nose svi niko mi ne treba ....i opet popustim....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.12.2015 21:13:38
|
|
|
|
branki*
|
Maraj,bice bolje😘😘 Ja danas bolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 23.12.2015 9:00:54
|
|
|
|
17 joka
|
uzasno sam nervozna je trajala samo tri dana, stomak,krsta i grudi me i dalje uzasno bole neznam sta se desava pa mi to stvara uzasno neraspolozenje
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.12.2015 14:14:59
|
|
|
|
Bibilib
|
bezveze....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
paketiciVVVVSta mislite o stavljanju bombona, cokolada i slicne nezdrave hrane maloj deci u paketic? I da li ih dajete deci ili izvadite?I inace to jede, pa sto ne bi iz paketica (
69%)
Dete sve pojede, i to mi ne smeta (
5%)
Sve pojede, ali bih vise volela da ih nije bilo u paketicu (
8%)
Izvadim ih iz paketica i dete bude tuzno (
2%)
Izvadim ih iz paketica i dete shvati da to radim jer to nije dobro za njega (
17%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!