|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
17.11.2015 22:45:22   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Klarita

Samo da pozdravim Ljisu- i nisam u toku, radis?

Da radim. Mada sam pre par dana bila srecnija zbog toga nego sto sam sad, sad se osecam kao mrtvo puvalo. Naduvan mi stomak, sedim i boli me guzica, ide mi se kuci, spava mi se. Ma svasta mi se da prostis.

Radim malko nezgodan posao zbog smena ali inace vrlo jednostavan. Ocito sedim za kompjuterom i to je to. :D i imam slusalic na usima i zovem se nocu Liliana user posted image cik pogodi sta radim user posted image user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 651
17.11.2015 22:48:29   
Ivanka 75
Ljiso, neki call centar? Banka, firma neka.... Customer support?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 652
17.11.2015 22:51:46   
Misha i Ljisha
Hahahah da Ivanka bravo nisi perverza kao sto je Klarita a sigurna sam da ce Klarita pomisliti nesto "necasno" hahahauser posted image Radim prakticno kao dispecar u nekoj firmi. Saljem vozace sa limuzinama, mercedesima i kojekakvim kolima da pokupe klijente. Danas smo imali VIP bla bla (sere mi se od VIP) nikad cula i ukucam na netu kad stvarno neka VIP. Gluposti. E onda hoce da jadni vozaci cute sve vreme, da imaju ovo u kolima, da stanu tu, da ih vozac sa bas takvim znakom doceka tu. Jadni vozaci. A super su. Svi mi pozeleli dobrodoslicu. kontam hteli da me muvaju ahahahahuser posted image al ne znadu da sam ja u Evropi

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 653
17.11.2015 22:55:11   
Ivanka 75
Amerikanci znaci?
Nek je sa srećom, dobro da zaradiš, za bolji poso da promeniš! (u dnevnoj smeni naravno) user posted image

Direktna veza do poruke: 654
17.11.2015 22:55:31   
Ana RR
Ljišo, to je za američko tržište?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 655
17.11.2015 22:57:58   
Ana RR
Moje dete traži da mu napravim kuhinju user posted image da ima fioke, šporet, rernu.. sve po ps-u. Da b ude kuRvar, kaže user posted image blago majci user posted image

I evo sad guglam šta i kako, pa da vidim sutra šta imam od materijala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 656
17.11.2015 22:58:41   
Misha i Ljisha
da da za amerikance. user posted image I ja se nadam dnevnoj smeni posto im je to treca smena i nista se ne desava u trecoj. Tj skoro nista tako da bih tokom nas eprve smene mogla npr da pravim sajtove i tu jos dodatno da zaradim dok sam ovde zvanicno na poslu. to mi je neki plan iskreno da vam kazem

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 657
17.11.2015 23:00:47   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moje dete traži da mu napravim kuhinju user posted image da ima fioke, šporet, rernu.. sve po ps-u. Da b ude kuRvar, kaže user posted image blago majci user posted image

Nadji kutiju, crni kolaž su ti ringle, poklopci od flaša za jogurt prekidaci za ringle, iseci napred za rernu, unutra stavi drugu kutiju (ako možes zalepi je sa unutrašnje strane da bude kao prava rerna) da ti bude rerna. Ili tako nesto....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 658
17.11.2015 23:01:08   
Misha i Ljisha
Ana sad sam bas imala rezervaciju za neki facu nikad cula, leti za Kanadu pa organizujem ko ga u Kanadi docekuje.user posted image Mislim mogu da organizujem da vas doceka party bus a ko ce platiti...to sad vec...

Direktna veza do poruke: 659
17.11.2015 23:03:29   
Rosita
Di ste zene. Ne stizem vas citati. Na poslu akcija, hiperakcija. Ja bolesna, vucem kasalj od proslog virusa a novi me potkacio, sad i grlko i kasalj. Suv al dubok, pluca me bole, to jest grudi od kaslja. Moram ovih dana kod dr za svaki slucaj. Sad cu neku inhalaciju da udarim si. D spava. Sutra slikanje u vrticu za kalendar. Skapirala sam da nema nikakvu malo paradniju odecu, sve svakodnevno.
Pa mu mm juce kupio lep tanak dzempercic. Sve mi se nesto umiljava veceras. Mislim da mi je tri puta rekao da sam njegova dusa i radost user posted image . Mene ovo vreme na neki nacin i nervira, mada je lepo, al nije mi ok nekako.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 660
17.11.2015 23:08:19   
Misha i Ljisha
Rosita vreme je onako prolecno. Odnosno mislim da ljude muci onaj klasicni prolecni umor kad je ovakvo vreme. Kako si se tako razbolela. cuvaj se. To ti je sve od premora.
dusa mala, kaze ti da si ti njegova dusa i radost. Majke ti kako kaze radost?Mislim kaze radost ili vadost ili ne znam ni ja.Nekkao mi to teska rec i ne mogu Ducu da zamislim da je izgovori nikako ehehhe...

Ja moje dete ni ne saljem u vrtic niti spavam user posted image , mislim ne spavam jer nemam kada u toku dana sam sa njom a uvece radim. Prekosutra cu je poslati malko u vrtic neka ide.Ionako treba da vezba pesmicu za dedu (imace uskoro druzenje sa bakama i dekama)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 661
17.11.2015 23:09:05   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nadji kutiju, crni kolaž su ti ringle, poklopci od flaša za jogurt prekidaci za ringle, iseci napred za rernu, unutra stavi drugu kutiju (ako možes zalepi je sa unutrašnje strane da bude kao prava rerna) da ti bude rerna. Ili tako nesto....

Ma smislila sam ja sve kako ću nego moram videti šta imam od potrebnog materijala user posted image nadam se da mm nije pobacao šperploče od starih ormara user posted image

Direktna veza do poruke: 662
17.11.2015 23:10:09   
Ivanka 75
Još ako ćeš da stružeš zovi Ljišu u pomoć, sigurna sam da ima sve potrebne alatke user posted image

Ladno čitam postove, počinje glava da me boli već skoro pola sata, i da se oslonim na ruku ukapiram da nisam stavila naočare posle tuširanja... Brufen me zove...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.11.2015 23:11:28 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 663
17.11.2015 23:10:23   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ana sad sam bas imala rezervaciju za neki facu nikad cula, leti za Kanadu pa organizujem ko ga u Kanadi docekuje.user posted image Mislim mogu da organizujem da vas doceka party bus a ko ce platiti...to sad vec...

Daj naći ću ti ja ko će da ih dočeka i za manje para user posted image

Direktna veza do poruke: 664
17.11.2015 23:11:38   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Još ako ćeš da stružeš zovi Ljišu u pomoć, sigurna sam da ima sve potrebne alatke user posted image

Ijaoooo Ivanka, dobro ti je to palo na pamet user posted image Ljišo eto mene kod tebe user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 665
17.11.2015 23:17:43   
BubaBubica
I ja sam mojima napravila kuhinjicu, važno da su navaljivale i sad je zatrpana drugim igračkama i ne igraju se uopšte user posted image Uslikaću kad pospremim taj nered da imaš bar inspiracije. Jedino nedostaju jedna vratanca na elementu, čekam za mm da mi to napravi.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 666
17.11.2015 23:21:20   
Misha i Ljisha
ahahah slobodno. Mozda imam i spreploce. Ako zelis da kupis stvarno sperplocu, mozes otici u npr domino (cini mi se da se tako zovu) i lepo im kazes da tio oni iseku, ti im samo das dimenzije.Meni tako lepo isekli da se nisam uopste bakcala i to za sitne novce iskreno.

E pita mene vozac gde treba da doceka klinta na terenu mini golfa u fazonu gde je ulaz i ja krecem da se smejem i kazem how the hell should i suppose to know that? i gari krece s druge strane da se valja od smeha. I posaljem ja Juniora (jako mi je junior simpa) da ode po neka fensi kola jer ima VIP musteriju i kaze nema tih kola u garazi ostao mercedes s 550 ne znam ni ja i on me pita kao sta mislis da li ce musterija imati nesto protiv i ja mu kazem sto se mene tice moze jugom da ode po musteriju hihihhiuser posted image . Covek isto poceo da se smeje kao lud s druge strane ehehehhe

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 667
17.11.2015 23:25:23   
Rosita
Prija ljiso, jeste sigurno umor, premor, zadnjih dana i pms i lose spavanje... kaze jadost, ovo prvo izmedju j i r neki glas. Tako meni naidje inspiracija pa svakako obasipam lepim recima, pokupio. Imamo neke pesme o majci. On pesme nikad ne bira sam za pred spavanje, nego bake ili price ili, imamo par, one sads sto izlaze nac. geografije- zivotinje. Ja se potrudila da najlepse moguce citam pesme o majci i evo vec drugo vece njih bira user posted image . Ljubim vas, inhalacija pantenolom gotova. Nesto mi slabo duva ovaj inhalator, mora u servis dok je pod garancijom.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 668
17.11.2015 23:49:51   
adulence
Dobro vece,ala sam ja okasnila...
Deca mi spavaju,a mm u izlasku,malo da dane dusom i on...a ja ne mogu da spavam,pa se samo obrcem,okrecem,prevrcem...svasta...ljubim vas zene...laka vam noc

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 669
18.11.2015 7:10:40   
eca89
Dobar jutar, ko je za user posted image ? E, ovako nisu nam izbille noveuser posted image i ove mi se čini povlačeuser posted image , a i spavale smo boljeuser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 18.11.2015 7:11:23 >

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 670
18.11.2015 7:36:39   
Trcosava
Jutro od mene.

Luka i dalje slinav, čini mi se da je od zuba - samo ne znam zašto bi. No ajde. Fiziološki i ispumpavanje slinaca. Samo što ja nemam više snage da ispumpavam. Nisam još ona svoja.

Eco super što ste bolje. Nego da znaš da sam iskoristila tu bolest ne bi li Ana prestala da gricka nokte. Naplašila sam je i slike joj pokazala. Nadam se da je upalilo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 671
18.11.2015 7:48:17   
wivern
Zdravos.
Mi smo juče prvi put samostalno stajali dtestetak sekundi. Bez pridrzavanja.
Veliki dečak, ne verujem koliko vreme leti.
Ja ustala, sad cu da popijem kaficu, da prosetam psa pa u akciju.
A inace pas lje odlepio, ima neku nenormni energetski udar. Danas ga vodim na sterilizaciju, mm zakazao da napokon to završimo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 672
18.11.2015 7:50:33   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jutro od mene.

Nego da znaš da sam iskoristila tu bolest ne bi li Ana prestala da gricka nokte. Naplašila sam je i slike joj pokazala. Nadam se da je upalilo.

Joj, kraljiceuser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 673
18.11.2015 7:54:44   
branki*
Jutro i od mene.
Eco,super!
Wiv,grlim te,vreme ce uciniti svoje..bravo za maksu,super je!
Mi svi budni,boza ce sad na casove,ja pijem kafu,tata mi opet dolazi na vma,bem ti vise,svake nedelje se cima i dolazi.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 674
18.11.2015 7:56:30   
Trcosava
Wiki, zovi kad bidneš u šetnji ako hoćeš. Videla sam Maksu kako stoji. Ljubav moja user posted image

Eco, sinulo mi kod onog ''bolest ruku'' pa sam našla najgore slke i još rekla kako to i boli i svrbi i peče!!! Grozna sam ali ništa ne pali! Znaš kakve prste ima (nokte ni nema, otud prsti) - šta da ti kažem kad je rkenula i nokte na nogama da čupa!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here