|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
18.11.2015 14:13:53   
vonavoj
WIv,bravo za M!
Joka je napravila par koraka,ali nece sama da krene,nego ako neko sedi na podu,pa da ide u zagrljaj..,i umire od smeha!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 701
18.11.2015 14:17:04   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Naravno,ko je kriv RACUNOVODSTVO!user posted image Najezim se kad to cujem,..mi tamo kao da sedimo i nista ne radimo,i sami smisljamo zakoneuser posted image user posted image a u stvari poreska,opstina,oni i nas zezaju!user posted image

I ja sam mm rekla da su oni verovatno radili po necijoj direktivi, da su pogresili ja jednog pa ajde, previd, ali, pola firme (700 radnika)! Znaci da su dobili neko uputstvo da urade nesto... ne znam ni da se izrazim

A nije ni prvi put da u njegovoj firmi nesto grese... Sorry Von, nekima se i ne radi kako treba

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 702
18.11.2015 14:21:16   
vonavoj
Znam,sve znam..ogradila sam se..ali uvek se kaze racunovodstvo je krivouser posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 703
18.11.2015 14:23:25   
Zemunka85
Von, pita Kata danas za tebe user posted image
Nego i moja mama je vracala neku penziju, zena nije ni jela ni pil dok to nije vratila, mnogo nesto. Godinu dana su joj mesecno skidali ne secam se koliko ...

Naravno,ko je kriv RACUNOVODSTVO!user posted image Najezim se kad to cujem,..mi tamo kao da sedimo i nista ne radimo,i sami smisljamo zakoneuser posted image user posted image a u stvari poreska,opstina,oni i nas zezaju!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 704
18.11.2015 14:29:26   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Von, pita Kata danas za tebe user posted image
Nego i moja mama je vracala neku penziju, zena nije ni jela ni pil dok to nije vratila, mnogo nesto. Godinu dana su joj mesecno skidali ne secam se koliko ...

MOjoj mami skidali valjda oko 300 din penzije skoro 3 godine jer su joj dali vise, preracunali se.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 705
18.11.2015 14:33:30   
vonavoj
Pozdravi mi Katu! Ja sam racunov.pala dva puta zbog onih eliminatornih..od 10-9 mora tacnih..ali posle dobih 9!
Kad polazes?

Direktna veza do poruke: 706
18.11.2015 14:36:37   
vonavoj
Auu..penziono je posebna prica...koliko puta sam isla i svadjala se,tamo se ne zna ko sta radi..ni kako?!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 707
18.11.2015 14:38:01   
Zemunka85
Ivanka, pa dada i mojoj.
Von, Bilanse - januar, februar .. zapucacu pa kad bude user posted image .
Nema tu eliminatornih, 3vuces. Ma to cu i nekako ... ali Ceneeee user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 708
18.11.2015 14:43:51   
vonavoj
Znam za bilanse,3 pitanja.ali racunov.u prvoj,secas se..prvo elimin,pa zadaci,pa teorija.

Direktna veza do poruke: 709
18.11.2015 14:47:25   
Zemunka85
Dadadaaaaaa to mi je bas davno bilo, ali podsetila sam se. Ali sto bilanse drzi lik koji je 89 i upisao je doktorske sada .... user posted image na budzet ...

Negoooo, ja mojoj smizli danas kupila opet slagalicu :D. Tripovala sam da ej antitalenat, jer onu prvu sto smo imali nije umela ni da pocne, ali je def bila preteska. Sada imamo 4 nove i bas joj lepo ide. Mama ce je uzeti iz vrtica, pa cu sa njom malko napolje. Za vikend idemo kod mojih u Nis baaaaas se radujeeeem ....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 710
18.11.2015 14:51:51   
vonavoj
Mnogo mlad..
Kakve slagalice?

Direktna veza do poruke: 711
18.11.2015 14:55:59   
Zemunka85
(Aj sto ej mlad, nego sto predaje vec 3god).
Puzzle obicne. Na to se sada primila. Bas sam danas kod faksa jednu uzela,

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 18.11.2015 14:57:34 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 712
18.11.2015 15:36:33   
vonavoj
Moja ne ume da slaze puzle.

Direktna veza do poruke: 713
18.11.2015 15:50:16   
Ivanka 75

Za vikend idemo kod mojih u Nis baaaaas se radujeeeem ....

Za Nis? Ne prijavljujes?!!!
Hoces da se druzis malo sa nama u nedelju? Mi se druzimo user posted image

Direktna veza do poruke: 714
18.11.2015 15:52:19   
emicaa

Moja ne ume da slaze puzle.

von ja matora kobila a nisam neki slučaj za puzle,samo me iznerviraju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 715
18.11.2015 15:53:44   
Zemunka85
Ma ne zezaaaaaj. Meni su svi iz Nis, pola zivota sam dole provela. Ne verujem da se bas u nedelju okupljate. Dolazim na slavu neku tj rucak, tako da ako je to pre baaaas bih mogla, Iako dolazim samo na dan, pa cu juriti sve da vidim, odvojila bih pola sata/sat i da dodjem na kaficu sa vama. Kad i gdeee?

Direktna veza do poruke: 716
18.11.2015 16:14:05   
Ivanka 75

Ma ne zezaaaaaj. Meni su svi iz Nis, pola zivota sam dole provela. Ne verujem da se bas u nedelju okupljate. Dolazim na slavu neku tj rucak, tako da ako je to pre baaaas bih mogla, Iako dolazim samo na dan, pa cu juriti sve da vidim, odvojila bih pola sata/sat i da dodjem na kaficu sa vama. Kad i gdeee?

Igraonica Sunce kod Doma zdravlja u 11h, super je za decu.

Direktna veza do poruke: 717
18.11.2015 16:28:47   
Mariya
Maraja, nemamo radijatore,imamo zidno grejanje,nemam ovlazivac jer se hvata vlaga po zidovima ali imam 3 posude sa slanom vodom i po preporuci dr kamilice da isparava.
A to za administraciju i racunovodstva, ma neću ni da komentarišem.A tek državu koja samo gleda kako da ti izvuče novce iz džepa kako bi ih strpali u svojeuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 718
18.11.2015 17:46:31   
bebilule
Mene milos danas solidno polomio. Sve manje spava po danu i nesto bi se druzio, a nista jos ne zna...mukica user posted image . Onako neartikulisano mlatara onim svojim rukicama. Na kraju sam ostavila sve i druzili smo se user posted image .
Kad smo kod grijanja, ja ne prwgrijavam prostorije. Samo kad ga kupamo bas nahancam i onda sirom prozor da udje svjez vazduh a mi predjemo u dnevnu da jede. Skontala sam da puno bolje spava kad je temp oko 20 nocu.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 719
18.11.2015 18:34:18   
jess021
L je kao nocas spavala, iako je svo vreme kenjkala, pa je jutros u 6h kakila. Danas ne spava skoro ceo dan, isli smo u svateovaliste i posle toga, oko 12h, je malo dremnula i evo tek sad. Svo vreme na rukama, place, muce je grcevi. Ne vidim koliko mi se spava.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 720
18.11.2015 21:02:16   
branki*
Jess,citala sam u temi,bravo za lenku,a i za tebeuser posted image
Meni bili tata i brat,sad uspavljujemo decu...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 721
19.11.2015 6:47:44   
eca89
Dobro jutro mamike, samo da vam user posted image !
A. se je skoro sve povuklouser posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 722
19.11.2015 7:00:58   
branki*
I ja samo da se upisem!
Eco,odlicnouser posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 723
19.11.2015 7:04:30   
serpica
Dobro jutro user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 724
19.11.2015 7:07:36   
branki*
Gde si,serpi😘😘ja nesto citala da se aca lukas razvodi,setih se odmah tebe,nikako da ti kazem,al ti to ver vec znasuser posted image
Kafa,daaa!

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here