Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:15:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Sve me zivo boli otkako sam ono vece nosila Ivu po hitnoj Pitala sam juce dr za ovo jutarnje kijanje, po 10x kine zaredom, duva nos, brice, curi, brise.... Posle sat nema nista. Dr kazeda je to normalno kod male dece. Pa, ajde da joj poverujem. Pijem kaficu i uzivkam, mm poceo da radi danas, otisao jos u 6 jer neki tamo ide za Bg danas pa mora nesto da mu kaze. Kao da nema telefon
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:17:46
|
|
|
|
BubaBubica
|
Wiv bravo za Maksu, veliki dečko već! Dobro jutro i od nas. Ispratilla sam Ive u vrtić, Iva još spava, mada čujem je kako se meškolji ja sedim malo gledam šta ima na RR i čekam da nestane struja za uključivanje mašina je već kasno, najavili su radove na mreži od 9 do 15h, planiram da budemo što više napolju, bar je lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:19:10
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Wiv, bravo za Maksu ...veliki Moja N ne misli o stajanju i hodanju...nadam se da ce sa 14-15 meseci poceti i o tome malo da razmislja...
< Poruku je uredio daca77 -- 18.11.2015 8:25:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:25:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wiv, videla,sam Maksu kako stoji Veliki decak! Tako ce za koji dan samo da krene i napravi prve samostalne korake! (i ode sa nosom na glavi u kuhinju kao Iva )
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:25:56
|
|
|
|
Leptiric123
|
Wiv bravo za dečaka Moje dete se ne gasi, kako može da izdrži od 7 ujutru, sa dva sata spavanja do 12 uveče...nije mi jasno, preksinoć je do 01 bila budna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:48:20
|
|
|
|
emicaa
|
Dva i po sata je ovo moje malo čudovište noćas bilo budno,ja ojma nemam koji joj je vrag.Znam samo da sam naj..... kad se rodi drugo.Trebala bih na vrijeme rezervisati sobu na nekoj psihijatriji,trebaće mi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 8:49:37
|
|
|
|
Leptiric123
|
Emice mozda se tad smiri...Mada ja ne smem da pomislim na drugo, ubili bi me...Ovo je borba celodnevna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 9:00:15
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ode meni struuujaaaaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 9:51:23
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage. Ja pristavila kafu pa izvolte jutros se opet "igrasmo" sa postavljanjem kesice i uzimanjem urina. Uspeli smo sa dve kesice da obavimo posao. Sad cekamo rezultate
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 9:53:56
|
|
|
|
eca89
|
Maraj, biće sve ok vidjećeš !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 10:00:56
|
|
|
|
branki*
|
Ajde,maraj,pa da bude sve ok Bubice,bzv za struju Ja da stavim dorucak za bozu,pa malo pocistim,posle redom sve..
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 10:03:06
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame!! Wiv, za Maksu!! Ivanka, i mojim devojčicama se to dešava, a H skoro svako jutro kasljuca jedno pola sata nakon što ustane. Dr kaze da nema ništa na plućima i da je to ok,to se dešava koš male dece i normalno je. Emice, kad se drugo rodi ili ćete svo troje spavati,ili ćete svi biti budni,ali već si se navikla pa ćes lako (ma šalim se naravno). Jednom će već početi da spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 10:09:07
|
|
|
|
Maraj
|
A da to kasljucanje nije od suvog vazduha u stanu? Jer imate one isparivace na radijatorima..... ja stavila L u sobu taj isparivac. Doduuse on je danju sa mnom u dnevnoj a u njegovoj sobi smo iskljucili radijator. Bude mu pretoplo , preznaja se a i bolje zbog nosica da spava u takvoj prostoriji...da mu se nos ne zapusi od suvog vazduha....bar ja tako razmišljam...mozda gresim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 11:16:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Ja cu samo kratko. Wiv Ja sam danas u depresiji ali nemam pravo zalbe ni kuknjave. Znam to ali jace je od mene. Bedak. Mislim stalno na onu recenicu "ako problem moze da se resi novcima onda to nije problem" ali mi nesto ne ide da se ne stresam oko novaca. Odoh necu da vam mracim ovde. Ljubim vas sve. I decicu.(jeste'l vidli moju drugaricu?)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 11:21:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv Zene celo pre podne se mlatim oko kuce. Toliko me je nerviralo sto vidim svasta ispod komode gde stoji televizor, pa sam ispomerala, usisala i prebrisala. Ajde onda drugu policu. Udjem onda u deciju. Tad sam poludela kad sam videla sta sve ima ispod ormara. Svakakve igracke su gurale. Cekam da dodje T, pa da porazgovaramo. Ono sto najvise ne volim to je aljkavost. Jeste mala, ali sredjuje svoju sobu i sutne ispod. Dok sam to sortirala. Zvali su me iz racunovodstva. Moram da trcim do skole u kojoj sam radila koji su zabrljali. Pisacu u temi porodiljsko. Poludela sam. Mm da me vozi posto mi je daleko ta skola.Posle imam casove. Vesela je cela nedelja u persun I kao MLj lose sa volje, ali osmeh na lice i guram.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.11.2015 11:22:55 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 12:16:56
|
|
|
|
branki*
|
Ljiso,jedan moj dragi lik govori cesto-jeftino je sve sto se novcem moze kupiti!ne mracis...sve je realnost. Sanjice,sta su sad zabrljali!?to po skolama obracunska i pravna sluzba tiha jeza!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 12:39:17
|
|
|
|
adulence
|
Dan i od mene,Iva mi vec Ide u krevet,neato smo svi umorni . Jao Wiv vudela sam mu snimak pa presladak je ,koliko je porastao a kad se samo setim kako je na dekici bio mini... Ja imam rucak za danas samo cu da salaticu da napravim i to je to...kiss zene
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 13:02:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ostadoh sat vremena u bivsoj skoli. Promenila se cela garnitura u racunovodstvo osim jedne starije zene. Elem, od poreske uprave sam dobila pismo u kome pise da treba da platim 3.000. Sracunali su dok sam bila na porodiljskom da mi je odjednom uplacena jedna suma za dva meseca. Zena se ubila trazeci. Na kraju se ukljuci starija teta i pronadje gresku da su slepci sracunali da sam primila u jednom mesecu dve plate sto se ne poklapa u dokumentima. Sve sam kopirala i sutra im saljem. Poludela sam. Da li je moguce da samo gledaju da pare uzmu. Sta se cudim kad je to istina. Sad sam u skoli. Izgubila sam mm vreme, ali sta da radim. Necu ni 10 para da im dajem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 13:04:17
|
|
|
|
emicaa
|
I Dora spava a ja kunjam,planiram je ranije budit a najradije bih i ja pored nje pa da odvalimo do 3
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 13:36:54
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo mamike. M izbili zubicu bas su ga mucili i sad evo danima nikako da se naspava.Danju spava na svaka 2 sata i uvece u 9 prespava noc. Wiv bravo za Maksu momcinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 13:48:34
|
|
|
|
Maraj
|
Joj sanjice...uzas i ja sam u skoli...i zamisli uplata za avgust mi 8500 manja (trudnicko) u odnosu na prethodne mesece. Obrazlozenje racunovodstva je da je tako jer smo u avgustu na kolektivnom godisnjem. Uzas. Pa kome je toliko umanjenje kad je na godišnjem. I kod mene u skoli su u racunovodstvu nesposobni zaposleni....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 13:59:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj ovog puta je poreska uprqva uprskala. Inace kad sam bila sa T trudna nisam po nekoliko meseci primala platu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 14:00:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Elem, od poreske uprave sam dobila pismo u kome pise da treba da platim 3.000. Sracunali su dok sam bila na porodiljskom da mi je odjednom uplacena jedna suma za dva meseca. Zena se ubila trazeci. Na kraju se ukljuci starija teta i pronadje gresku da su slepci sracunali da sam primila u jednom mesecu dve plate sto se ne poklapa u dokumentima. Sve sam kopirala i sutra im saljem. Poludela sam. Da li je moguce da samo gledaju da pare uzmu. Sta se cudim kad je to istina. Sad sam u skoli. Izgubila sam mm vreme, ali sta da radim. Necu ni 10 para da im dajem. Mm je isto primio (i pola njegove firme pride) da treba da vrati oko 5000 jer su mu u martu nesto pogresno izracunali. Znaci nije samo njegova firma u piranju, nesposobnost administracije je na globalnom nivou. U svakom slucaju, prvih nekoliko radnika se cimalo po poreskoj letos danima da to srede i na kraju firma sve uzela u svoje ruke. Mnogo su zas***i pa se sad izvlace. I da, ispalo je da je dva puta primio akontaciju za jedan mesec i da treba da plati porez na to...
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 18.11.2015 14:01:43 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 14:04:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Naravno,ko je kriv RACUNOVODSTVO! Najezim se kad to cujem,..mi tamo kao da sedimo i nista ne radimo,i sami smisljamo zakone a u stvari poreska,opstina,oni i nas zezaju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 18.11.2015 14:09:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Svi grese,ima nas i raznih Ali zene,niste ni svesne koliko papira,dokaza,kopija treba za porodiljsko,sve im odneses i oni pogrese,izgube
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?