Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 8:55:33
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: adulence Maraj draga ,nisam ispratila,sto nosite urin? U trudnoci su mi rekli da mu je prosireni pijelon na levom bubregu. Sad ja verujem da se to povuklo sad nakon njegovog rrođenja al sam rekla pedijatrici da zna. Pa je ona predlozila da uradimo 3 kontrolna nalaza urina pa tek onda da idemo na uz bubrega . Tako da od jutros....muke sa postavljanjem kesice....jos se i ukakio....koliko vi nosite urina u casici. Ovi iz laboratorije rekli da mora bar prst debljine da bude urina u casi....pa koliko da skupljam dugo toliko urina....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 9:23:09
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! E Ljiso moja, samo da znas da je nocas bas lepo spavala, posle kupanja zaspala i do 4 je spavala, naravno jela je izmedju toga. Bila budna do 6h i jos uvek spava. Sta bi juce sa decom, svi se nesto izudarali. Danas lepo napolje jer je pretoplo. Mi cemo posle 12h kad L obavi rucak
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 9:27:32
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: adulence Maraj draga ,nisam ispratila,sto nosite urin? U trudnoci su mi rekli da mu je prosireni pijelon na levom bubregu. Sad ja verujem da se to povuklo sad nakon njegovog rrođenja al sam rekla pedijatrici da zna. Pa je ona predlozila da uradimo 3 kontrolna nalaza urina pa tek onda da idemo na uz bubrega . Tako da od jutros....muke sa postavljanjem kesice....jos se i ukakio....koliko vi nosite urina u casici. Ovi iz laboratorije rekli da mora bar prst debljine da bude urina u casi....pa koliko da skupljam dugo toliko urina.... Pa zar mu nisu radili uz bubrega kad se rodio? Maraj, nadam se da mu se povukao !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 10:26:46
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame!! Danas će biti divno vreme A ja na poslu ceo dan i neću moći da ga pametno iskoristim da se igram i šetam sa mojim bubicama i da sređujem dvorište i cveće... Jess, trenutno nema ništa u segedina,uzela sam samo jaknu,a i to po punoj ceni,mada je ipak bila povoljnija nego kod nas.generalno su cene malko povoljnije,ali kad je sniženje,e onda vredi otići. A za to ubrzano disanje, to H radi i sad, ja misli da onda nešto sanja Ahaha,i ja sam pomislila na Ljisu kad joj se pojavila drugarica. Sve sam čekala da podignu one seksualne teme Jao,ivanka ljubi devojku. Znam da tako nešto uvek može da im se desi,ali samo da im se ne desi kad nisam sa njima,to me uvek brine... Hehe,eco,sve će to proći,zaboravicete sve loše stvari,gledaćete je kako je velika lepa i pametna,pa se pitati kako je tako porasla i onda se odlučiti da joj napravite seku ili batu Maraja,ja sam obema uspevala otprilike prst urina da uhvatim.pa nema beba bešiku kao mi,on piški svako malo.možeš da probaš da mu više puta stavljaš,pa iz više navrata da sakupis urin
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 12:43:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ej kad ste vi poceli izvoditi bebace vani?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 12:44:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Posle 10 tak dana, kad je lepo suncano sto da ne.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 12:50:43
|
|
|
|
bebilule
|
Nama je za dva dana mjesec. Vec jedno desetak dana po malo hvatamo vazduh. Prvo smo visili na prozoru pa.u dvoristu. Ne ostajemo dugo, po jedno 15 min. Kontam ovih dana malo u kolica pa bar pola sata...kad je vec lijepo. Ako ga utoplim ne vjerujem da mu smeta ovaj hladniji vazduh, a?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 12:58:15
|
|
|
|
milicicak
|
Lule, slobodno napolje i na duze. Pa napolju je 18 stepeni, nece mu biti hladno :) uzivacete i ti i bebac :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:09:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Drago mi je da na mene pomislite pa cak i kad mi vidite najbolju drugaricu . Samo sam cekala da krenemo po svingerima i grupnjacima i da uzivamo u tome sa sve muzevima koji su nam top modeli Napolje zene samo napolje. Duca i ja bile od jutros pa do njenog spavanja danas. A kad se rodila bio minus napolju i prve nedelje je vec bila na vazduhu. Drala se kao da joj derem kozu s ledja (jadno moje dete hehehe) cule su je cak i komsije haahah (mislim komsije su nam daleko tako da se bas jako drala). Ja standardno kuvam rucak, pijem kaficu, sad cu da odgledam epizodu walking dead sto nisam sinoc. Duca se probudi, ruckic i ja odoh na posao. Nista od mog peglanja danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:21:14
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Samo sam cekala da krenemo po svingerima i grupnjacima i da uzivamo u tome sa sve muzevima koji su nam top modeli Ahaha, i ja sam samo to čekala da vas dve aktivirate seksi teme stoje poodavno Lule,ja sam obe iznela sa 10ak dana.Nisam ih iznosila kad je kiša ili baš baš jak vetar. Ako nam se nije setalo, onda je podojim i u kolica na terasu pa je ostavim da spava napolju,a ja dotle pozavrsavam nešto po kući.Samo ga nabundaj ako je hladno i šetajte!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:25:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar dan mamike. Bebilule sa nekih 10-15dana ako nema vetra i magle. Sve ostalo je lako prevazici. Samo se dobro ususkajte i nece vam nista faliti.
< Poruku je uredio mamin mish -- 17.11.2015 13:29:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:29:20
|
|
|
|
milicicak
|
Ljiso, sto si takva, mislimo mi na tebe i bez drugarice Blago vama, uzivajte napolju :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:44:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Popila sam sa drugaricom orahovacu malopre na poslu - da proslavimo moju slavu
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.11.2015 13:45:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 13:51:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Znam ja da vi na mene mislite . Ali eto moglo se malko zakuvati na forumu sa seksi temama ehehhe... Tako mi se ne ide na posao zene moje drage. Sto mi muz ne zaradjuje jedno 30 000 vise pa da ne moram da radim .Ionako nista ne mogu da stignem jer zivim tu gde zivim a jos sa poslom. Ce dumrem. I ovo kuvanje me izludjuje. I dobila sam i samo bih spavala. (i jela) nego ovaj nocni posao me ubi. Idem u temu ogtt i insulin tamo da pitam zenice ja sam skroz izgubljena kad da pijem lekove.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:09:48
|
|
|
|
bebilule
|
E mi smo se fino isetali, jedno pola sata. Ima parkic kod nase kuce. Bas nam je bilo lijepo, fino sam ga obukla, kolica i preko vrata. Ni on ni ja ne mozemo vose ni u kuci, ni u dvoristu. Joj ogtt...sta li je sa mojim insulinom. Ja sam na sioforu zabebila. Sexi teme, dajte pricajte mi prljave stvari....apstinencija me ubi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:11:05
|
|
|
|
Modessty
|
Ljisooooo! Tako je divno videti te ovdiii!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:17:06
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: adulence Maraj draga ,nisam ispratila,sto nosite urin? U trudnoci su mi rekli da mu je prosireni pijelon na levom bubregu. Sad ja verujem da se to povuklo sad nakon njegovog rrođenja al sam rekla pedijatrici da zna. Pa je ona predlozila da uradimo 3 kontrolna nalaza urina pa tek onda da idemo na uz bubrega . Tako da od jutros....muke sa postavljanjem kesice....jos se i ukakio....koliko vi nosite urina u casici. Ovi iz laboratorije rekli da mora bar prst debljine da bude urina u casi....pa koliko da skupljam dugo toliko urina.... Pa zar mu nisu radili uz bubrega kad se rodio? Maraj, nadam se da mu se povukao ! Nisu...uzas jedan....ja verujem da je sve ok al bolje cu spavati kad proverim....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:20:31
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilile mi smo izasli 20 i neki dan. SSve mislim hladno mu je a njemu bude pretoplo napolju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:26:03
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo peti dan u prvu šetnju i bilo je pohladno ali ušuškala je i ajmo
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:28:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ljisooooo! Tako je divno videti te ovdiii! tako je dobro videti te opeeet kao u dobra stara vremena (valjda tako ide pesmica hehehe) E sad cu da budim dete. Mame dete bi mi danju spavalo 3 sata stalno ali onda uvece muke zive. A generalno se sad popodne slabije izmori jer ranije pada mrak iako nekad budemo napolju i po mraku. Mada veceras ona ostaje sa tajom pa neka se njih dvoje svadjaju oko spavanje hihihih aaaa necu to taji da radim. Necu biti bas zlobna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 14:41:28
|
|
|
|
Mariya
|
Hahahaha, Ljiso, ja tako radim kada znam da ce svekrva da uspavljuje H u podne,pa je pustim ujutro duže da spava da bih ja imala malo mira A ona nek se muči sa uspavljivanjem!! Neću ti nista novo reći, ne znam da li kuvaš svaki dan,ali probaj da kuvaš za dva dana.ja to tako radim,onda onaj drugi dan samo napravim salatu A ostalo podgrejem. Volim ja da kuvam ali mi i najbrži ručak oduzme puno dragocenog vremena!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 15:57:11
|
|
|
|
jess021
|
Mi smo bile 3 sata napolju, setale sa drugaricom iz skolice i bas nam je proletelo vreme. Dosel kuci, jele i sad pajki. Sutra na kontrolu, jedva cekam. MiLj, ja odgledala sinoc Walking dead, ali nisam gledala prethodne pa kontam da skinem sa neta. Ionako nocu kad L ne spava, samo gledam tv. Bebilule, ma kakve prljave price, baci se u akciju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 16:15:44
|
|
|
|
Zemunka85
|
Caos i od nas. Ovo vreme je taaaaaako diiiivnoooo ... znam da koliko je divno, toliko nije ni dobro, ali kada ej vec tako gledamo max da iskoristimo. Kod nas jedan standarni dan. Isli smo na IMD kod vaskularnog hirurga, sve je ok. Rekose mi Rosi i Branki da je covek divan i zaista ejste. Posle toga ona u vrtic ja na faks. Sad je mama pokupila pa odose napolje. Cekam ih d se vrate i pravac sa kumovima u Sugar and Spice njam njam. Ona sutra ide na izlet, bas se radujem to jednom nedeljno sto idu u prirodu. Sutra je tema penjanje na drvo :D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 21:53:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja na poslu. Nesto zatisje nemam nesto mnogo posla pa resih da dodjem da vidim sta ima novo kod vas. Jess ova sezona mi je onako, nista posebno iskreno da ti kazem. eto tako ubija se vreme. Nego odgledaj vacation novi film. super je, mm i ja se valjali od smeha. I evo necu vise off topic obecavam Ja sam dobila, na poslu sve nesto gresim, nervozna sam bas bas. Do ponoci sam ovde. Mm mi javio da je jedva uspavao Ducu. U 21 i 15 a kaze spavalo joj se jos od 20h. Jako mi je tesko i vidim eto i da je njoj tesko sto ja radim. Mica mamina. Nekako vrtic mi nije tesko pao ni njoj, ali ovaj posao mi bas nekako tesko pada. Imam da ubijem jos sat i po vremena. Kapiram da cu mozda neki film na youtubeu da odgledam :D
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 17.11.2015 21:57:50
|
|
|
|
Klarita
|
Samo da pozdravim Ljisu- i nisam u toku, radis?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?