|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
16.11.2015 18:59:15   
Mariya
Veče mame!
Mi se vratili iz segedina, bili mm i ja da procunjamo user posted image Kupila sam sebi jaknu i devojčicama igračke. Pokupili devojčice od svekrve pa sad ležim dok H spava a L i njen tatica lepe sličice u album.
Joj,ecouser posted image Ni ja nisam jos čula za tu bolest.
Žene,slažem se sa svima. Sa New mom što se tiče dojenja, samo volja i strpljenje,dodala bih i što manje nervoze.
Sa ostalima u vezi biogaie, ja sam je počela davati kad je H imala 9-10 dana,ni g od grčeva nije imala.
I za laksativno dejstvo zaslađene kamilice.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 601
16.11.2015 21:37:53   
jess021
Marya, kakve su cene tamo?
Mi opet imali goste, L se kupala i sad pajki. Danas nije spavala od jutros 8h do 17h, samo dremne 15-20 min i to je to.
Ne mogu veceras u akciju, jos uvek imam menstruacijuuser posted image
Mame, L kad spava nekad pocne brzo da dise i to traje nekoliko sekundi i onda opet normalno, treba li da brinem?
Bebilule, nikako da te pitam, koja si kolica uzela na kraju?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 602
16.11.2015 21:55:44   
bebilule
Jess ne mogu da vjerujem, sad hocu da te zovem u temu kolica user posted image . Ona tvoja, samo sa zelenom umjesto crvene. Veceras ih tek raspakovali....ja se izgubila od silnih navlaka, ne znam gdje sta ide user posted image . Meni su prelijepa!
Sto se tice disanja i milosu se ro desava, ja mislim da je to normalno kod bebaca. On jeo i zaspao, nadam se da se spavati bar 4,5 sati. Uvijek odvali tako nakon kupanja. Samo da ne krenu grcevi, danas ih nije bilo.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 603
16.11.2015 21:57:50   
jess021
Bebilule, mi smo prezaovoljni sa kolicima, videces. Samo gume morate naduvati negde na pumpiuser posted image
I L spava, trebala bi i ja, a jos mi se ne spava.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 604
16.11.2015 21:58:41   
Ivanka 75
Dobro vece zenice.
Mi slavu zavrsismo u hitnoj. Iva u ogri pala, udarila glavom u ormar a imala neku snalicu stipaljku pa je razgrebala glavu i krvarila.
Otisli u hitnu (za svaki slucaj), pregledao je neurolog ili koji vec bese, stavili joj tupfer.
Previjanje na 2 dana. Jutru da idemo kod pedijatra da joj da antibiotik (za svaki slucaj) i da se losavetujemo da li da primi i tetanus (mozda i ne jer je isprimala sve vakcine).
Eto...
Da je nadgledamo nocas -za svaki slucaj. Ako padne u dublji san da ne mozemo da je probudimo da odmah dodjemo.
I tako....
Ona se prepala, plakala ko malo mace, a mene tek stize stres, sve vreme sam je nosila.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 605
16.11.2015 22:03:18   
branki*
Jao,bre,ivanka,kud to tako! Bas se prepala i ona,a i ja bih bogme!prati je.
Jess,to se desava bebama,i mojima je.
Idem na spavanje jos malo,oci mi se sklapaju..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 606
16.11.2015 22:04:20   
Klarita
E bre Ivanka😢 bice to sve dobro. Samo neki stresovi, da ne poveruje covek. Grli je i cuvaj,a ljubi od nas

Direktna veza do poruke: 607
16.11.2015 22:04:29   
MAMAMAJ
Ivanka, biće sve ok, daće Bog. user posted image
Eno i moja još uvek jurca s decom po kući, iako je ovo vreme kada ona uveliko spava. Ali, ajde, slavi se, pa neka je još malo. user posted image

Direktna veza do poruke: 608
16.11.2015 22:05:33   
jess021
Jao Ivanka, bas ste se isprepadali, srce malo. Bice to sve dobro, verovatno se samo dobro udarila.
Hvala zenske, sad mi je lakse.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 609
16.11.2015 22:39:53   
Ivanka 75
I sad je tuzna,sto se udarila, svako malo zaplace.
A goste smo ostavili sa tatom kod kuce ja, ona i dever u hitnu (blizu nam).
Kad smo se vratili, ona ulazi, sirom otvara vrata i kaze "nema vise skakanja, imam masnicu na glavi, moram da je cuvam dva dana!"
Mnogo se uplasila. Ja sam mislila da ce plakati kad dodjemo u bolnicu ona nista. Sela tamo ko matora, svi se sjatili oko nje da pricaju sa njom (stazisti ili na praksi), ona pricala pesmice, razgovarala sa dokrorom (malo stidljivo ali je razgovarala)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 610
17.11.2015 7:11:37   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i nas. Mi sinoć nismo zaspale do 23h, pa je se onda budila na svakih sat,plače strašno ne mogu j smiriti, nju muče zubi na ovo sve. Sad sam zvala da otkaem pregled, jer je danas imala. Sinoć plače ona, a plačem i ja.
Ivanka, da ozdavi princezica brzouser posted image !

< Poruku je uredio eca89 -- 17.11.2015 7:12:14 >

Direktna veza do poruke: 611
17.11.2015 7:30:31   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Ja sam kao i vi u neverici sta se desilo Wiv user posted image . Odmah sam muzu rekla ako mu je lose da ga vodim u hitnu. Njemu je otac umro mlad od srca, a ako on ovako nastavi da se stresa i on ce.

Mi smo bili za vikend u Futogu, malo u gostima, pa sam radila u nedelju uvece, dosla juce ujutru s posla u 8, mm ostavio D kuci jer je povracala i onda sam juce tako ceo dan sa njom se razvlacila s jednog kreveta na drugi, gledale crtace, citale knjige i slagale kocke (da ne skace puno) i popodne je vec zivnula a temp joj je isla do 37,4 i to je to. Evo je ustala je kao nova. Ja veceras opet radim. Nadam se da mm nece imati nikakvu frku s njom inace cu svisnuti. Kad god nocu radim njih dvoje imaju neku zurku. Mm mi je sav isprepadan kad treba uvece da radim.

Ivanka sve je to ok. Znas kako kaze jedan deda ovde. "izes dete koje nijednom nije primilo tetanus do pocetka skole" user posted image Meni je moja juce ujutru objasnjavala kako je povracala. Obzirom na to da je povracala jednom u zivotu (u putu kad smo isli u Grcku) njoj je ovo bas bio sok, sva se jadna pogubila, aobjasnjava mi a ne zna da se to zove povracanje hahaha..Kaze "mama ja sam ovako" pa kao nesto rukama pokazuje. Ma haos je bila smesna a u isto vreme me dusa bolela jer nisam ja bila pored nje.

Nego malo da vas nasmejem. Vidim da je bila na forumu bila moja "omiljena" clanica. Izgleda joj muz nije bio toliko zgodan neko vremeuser posted image (jao grozna sam).

Odoh mame da oblacim Ducu pa ona i ja u akciju da se bacimo, Imam brat bratu bar 4 masine vesa za peglanje.U strasno sam zaostatku a uvece sam premorena da bih peglala jer zbog posla nekad odspavam samo dva sata u toku dana sa D i to mi je sto mi je (a nekad ne ni to). Najgore mi je tako kad odspavam jako malo a dva dana zaredom radim noc. Al ziv se covek na sve navikne.

Ljubim vas.

Jess mozda ni tvoja cura nece biti spavalica user posted image hihihi cek cek tek ces da vidis (ja sad ko neki zlotvor ispadoh izvini al ne mogu da se ne nasmejem jer se svi nadaju da ce bebe "spavati kao bebe" a bebe realno UZASNO spavajuuser posted image )

Direktna veza do poruke: 612
17.11.2015 7:40:14   
milicicak
Ivanka, tvoja Iva je jedno divno pametno stvorenje, bas mi je zao sto se uplasila ali sad bar ima masnicu dva dana da se hvali user posted image
MiLj, bas sam mislila na tebe kad se "omiljena" pojavila.
Ja jos malo da iskurliram pa u nove radne pobede, juce sam dobila nove radne zadatke, jeeee

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 613
17.11.2015 7:46:01   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Mi smo sinoc bili na slavi. Sofi smo ostavili sa dadiljom. Bilo je puno dece. T je dobila udarac po oku. Uh kako sam bila besna. Pre toga se zslila na oko. Neki mali harambasa je udario. Krenula sva deca da ga grde. Ona mukica se prepala. Posle toga uzeo knjige i pobacao na pod. A majka je 100 puta rekla kako joj je dete dobro.
I moja luda T posle pita za njega. Kaze mm da mora da je nauci da se cuva, jer nece niko da je cuva kad poraste.
Kasnije posle casova odosmo na drugi dan slave.
Ivanka saljem Ivi jedan zagrljaj.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 614
17.11.2015 7:46:10   
branki*
I ja sam bas pomislila na ljisuuser posted image
Jutro,mame,mi ustali,srkucem kafu,posle muz vodi bozu na casove,ja tu sa bokom,nesto me sve mrzi..grlo me grebucka i treba mi kran da me pokreneuser posted image
Eco,namuciste se sinocuser posted image
Sanjice,pisale smo u istoj minuti,teodora je bas dobrica.

< Poruku je uredio branki RR -- 17.11.2015 7:47:40 >

branki

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 615
17.11.2015 7:55:44   
Sanjica26 RR
Eco ja u tim situacijama dajem parqcetamol. Kad su toliko nervozni tokom nocu i placu obavezno im to dam. Tako mi rekla dr. Nesto ih boli, a ne znaju da mi kazu. Dobro sad T zna, ali Sofi ne.
Branki bas se bojim za nju.user posted image Svima se podvuce pod kozu. Jednostavno je takvo dete. Ima ona svoje zute minute. Sinoc kad smo dosle nas dve sa slave pita ona mene: "Jer mora da se uce slova u skoli". Bas je bila tuzna zbog toga user posted image Neke starije devojcice su joj pokazivale. Kaze da je naucila dva slova. user posted image Misleci na mala. Velika zna.
Zato Sofi ce da bude borac. Tacno se sad vidi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 616
17.11.2015 8:00:46   
emicaa
Jutri.
Eco kako je A,povlači li se se?
Ivanka kako je lijepa glavica jutros?
Kod nas bila ok noć,jednom se budila ali je brzo zaspala,nije joj trebalo ni 10 minuta.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 617
17.11.2015 8:01:16   
branki*
E,jeste,eco,mogla bi da joj das paracetamol,da je umine malo bol zbog zubica.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 618
17.11.2015 8:03:29   
adulence
Dobro jutro i od mene...ja sam sva nesto slomljena...iako su mi deca fino spavala,Relja se probudio u 5 sikio i nastavio,evo i dalje spava...
Iva i ja doruckujemo,a ja samo sto ne kljucnem koliko sam umorna.. i grlo me bolucka,ma danas je neko sugavo jutro,ali vidim sunce napolju,pa bice bolje...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 619
17.11.2015 8:09:43   
bebilule
Jutro zene. Ne znam smijem li reci a da ne ureknem user posted image . M nocaa super spavao. Probudio se oko 2, jeo i nastavio, pa opet u 6, isto jeo i nastavio. Nista ga napokon nije mucilo. Juce sam pocela da ga stavljam na stomak nakon jela, odmah podrrigne i dosta mirnije spava. Jutros ga opet tako spustim i on zaspao ko klada. Necu da ga diram a meni malo frka od tog spavanja na stomaku. Sve virkam gdje mu je nos user posted image .

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 620
17.11.2015 8:14:33   
eca89
Ma, kakvo povlačenje, još uvijek joj izbijaju nove. Kaže mm jadničak definitivno ostajemo na jednom djetetuuser posted image !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 621
17.11.2015 8:19:05   
Ivanka 75
Dobro jutro
Noc odlicno prosla, ja zaspala oko 3 (nisam
mogla vise), ona lepo spavala, vrtela se non
stop pa sam i ja zaspala.
Bili kod pedijatra, da pije Ospamax 5 dana, bez
tetanusa er je isprimala sve vakcine (ali, to smo
vec znali)
Sad sam mirnija mama, mada.... Ima da je
nadgledam jos 7 dana....

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 622
17.11.2015 8:28:39   
Maraj
Dobro jutro drage....mi jutros postavljali kesicu za urin....joj pa ono je uzas....ne znam gde cu s kesicom ne mogu ga golog set_ati....ovlas mu zalepim pelenu i dam da jede i on se ukaki user posted image e a nikad ne kaki u ovo doba....sva sreca pa me posavetovase u temi da kesicu stavim van pelene. Piskio je malo i mama mi odnela u laboratoriju. Ispade da moze samo urinokultura ne i urin. Za urin treba dosta vise....pa kako da navatam toliko kod bebe od 47 dana. Ne mogu ga ceo dan nosati gologuzog i jos da mi se ne ukaki....

Jess i meni Lazar nekad tako ubrzano dise mozda 4-5 sekundi posle normalano. Kso da sanja nesto....

< Poruku je uredio Maraj -- 17.11.2015 8:30:01 >

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 623
17.11.2015 8:30:50   
adulence
Maraj draga ,nisam ispratila,sto nosite urin?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 624
17.11.2015 8:51:22   
emicaa
A joj Eco,pa koliko dugo traje to.A može tm pričati šta hoće,rekla sam i ja hiljadu puta da ću ostati na jednom i eto ga user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here