|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
16.11.2015 9:53:23   
emicaa
Joj Eco jadniče,tek sad vidjeh.Nisam ni znala za tako nešto.
T ostade kod tete i plqkala je ali čim me izgubila iz vid smirila se.Vidjećemo šta će biti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 576
16.11.2015 10:01:58   
Modessty
Bio Gaia deluje odmah jer je baš jaka.
A na kamislicu neka deca reaguju alergijski. Bolje samo prokuvati par zrna kima u šoljici vode

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 577
16.11.2015 10:10:41   
Trcosava
Mod sve je od deteta do deteta, bio gaia nije ništa pomala ani

Eco, na koksaki sam mislila kad sam rekla stručno

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 578
16.11.2015 10:34:55   
Leptiric123
Kako se bese pravi caj od kima za bebu,razmera,i od kad sme da pije?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 579
16.11.2015 10:35:21   
Maraj
Bebilule i mi smo koristili Aptamil. Uzas jedan koliko je grceva imao plus za nedelju dana dobio 10g uzas jedan. Sva sreca isli smo odma kod pedijatra. Rekla nam da uzmemo Hipp combiotic mleko. Jer ono u sebi ima probiotske kulture. Stvarno je bolje. Probaj. Dosta je jace i masnije mleko. Aptamil je sama voda. I hvala Bogu Lazar lepo napreduje uz Hipp. Sto se tice dojenja. Ja pijem onaj caj za dojilje isto hippov. I jeste mi se ppvecalo mleko. Doduse i stavljam ga stalno da sisa. Sad meni mleko krenulo oko 10.dana pa je on malo navikao na flasicu. Sisa dok mleko ide "bolje" onda se unervozi .....pa mu ja posle podoja ponudim i flasicu....sta cu. Tako bi volela samo da dojim al eto....nije ni ovo tako lose. Vazno mi da on popije i nesto mog mleka

< Poruku je uredio Maraj -- 16.11.2015 10:38:52 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 580
16.11.2015 10:37:19   
mamin mish
Joj Eco bas mi je zao za zamalenu. Mora da je strasno nervira. Samo neka brzo prodje.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 581
16.11.2015 10:37:20   
Maraj
E da. Ja u svaku vodu koju kuvam ubacim po 2-3 zrna kima. Dakle kuvam oko pola litre vode i 2-3 zrna kima. I sa tom vodom mu pravim dohranu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 582
16.11.2015 10:42:36   
Trcosava
Čini mi se da ide 200ml vode i 7 zrna kima. Nisam sigurna

U DM ima baby čaj, koji sme da se pije od druge nedelje života - komorač ili koromač ne znam kako se kod nas kaže. Ja ga Luki i dalje dajme povremeno.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 583
16.11.2015 10:44:25   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Kako se bese pravi caj od kima za bebu,razmera,i od kad sme da pije?

sme da pije od rođenja. U recimo šolju (za čaj) vode staviš 5-6 zrna kima. Nema potrebe da bude jače.
mom Nikoli je Bioa Gaia pomogla. Nije kakio i po nedelju dana. Ali što reče Trca nisu sva deca ista, pa nekome i ne pomaže uopšte. Ja sam NIkoli recimo sa dva meseca dala kompot od šljiva - onu vodicu iz kompota.
Ma sve to prođe. Možda se i ne bi toliko sekirala oko nekakanja da nije imao fizološku produženu žuticu pa je bilo bitno da prazni creva.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 584
16.11.2015 10:45:45   
Leptiric123
I nama je Biogaja pomogla,al drugarica ima muke jos,mada ja verujem da treba par dana da pocne da deluje.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 585
16.11.2015 10:49:17   
jess021
Gde ste mamike? Ja cekam pregled kod ginekologa. Noc je prosla standardno, nismo spavale.
Ja L dajem Biogaiu i Plantax caj. Njega bas voli.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 586
16.11.2015 11:10:41   
Maraj
Jess super. Ja i dalje "krvarim" evo mesec i po nakon porodjaja..... nisam jos zakazala pregled.... ko sta radi mi samo kupujemo pelene i uloske user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 587
16.11.2015 11:12:38   
Leptiric123
Juuu ja danas imam zakazano kod ginekologa,crna ja zaboravila sam...sad kad sam procitala da cekas kod ginekologa setih se.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 588
16.11.2015 11:37:58   
eca89
Hvala Vam curice moje, biće valjda bolje. Evo danas bar spava sama, juče je bila haos, tako mi je žao!
Nego, Sizif je mala maca za meneuser posted image , ja samo tapkam u mjestu, ni korak da krenem naprijed, ali šta da se radi.

Direktna veza do poruke: 589
16.11.2015 11:49:40   
MAMAMAJ
Mame koje se borite protiv grčeva, pokušajte da date deci Enterokind, homeopatski lek.
Nama je baš pomogao.
Sada, zbog zubića, koristimo i Dentokind, i isto smo prezadovoljni.
Stvarno su učinkoviti, naravno, sve zavisi od deteta do deteta, ali eto, probajte ako niste zadovoljne preparatima koje već koristite. user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 590
16.11.2015 11:59:57   
mamin mish
Mrzim kad iskucam post i ond ga ne objavi!user posted image
Danas je izgleda dan za ginekologe. Ja sam zavrsila kod moje dr.

Mojoj T je za stolicu najvise pomagao caja od kamilice blago zasladjen ili sa kimom. Espumisan kapi smo probali ali su nam samo pravile grceve.
Mada sto kaze Trca svako dete je drugacije.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

Direktna veza do poruke: 591
16.11.2015 12:08:36   
vonavoj
dan mamike!
I ja se kunem u homeopatske lekove!
Sela da predahnem..kicma kao da nije moja!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 592
16.11.2015 13:27:31   
bebilule
Ja prvo trazila enterokind i ovdje nema pa smo uzeli biogaju. Joj maraj sta mi rece za aptamil. Mi u cetvrzak idemo na kontrolu, bas cu da vidim sta se desava. Nisam ga sama vagala. Kad je isao na bsg imao je 3750, a iz bolnice smo izasli sa 3450. To je bilo 3.novembra.
Ja stavljam onako otprilike kamilice i nekoliko zrna kima. Ne koristim to za svaku flasicu vec jednom. Ne pravim jak caj, jos pratim da ga sto manje tim kljukam ako borba sa grcevima bude podnosljiva. Za dojenje ne znam da li da opet ubacim u petu i pocnem grcevito da se borim. Jedva sam izasla iz depresije zbog malo mlijeka i danonocnog dojenja, strah me ponovnog neuspjeha. Taman sam se pomirila sa flasicom user posted image

Maraj, i ja nudim siku na svakom hranjenju. Koliko ti popije dograne nakon dojenja i dohranjujes li ga svaki pit?

< Poruku je uredio bebilule -- 16.11.2015 13:30:36 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 593
16.11.2015 13:30:49   
Trcosava
Bebiblue, kao i za grčeve tako i za mleko - svaka beba za sebe. Drugarica ćerku odgajila na aptamilu, bucka beba bila. Ja sad isto kad nemam vremena za apoteku, kupim aptamil. A da je manje masno ili barem tako samo izgleda - jeste

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 594
16.11.2015 14:10:11   
jess021
Mi smo probali Enterokind i nije nam pomogao. Ja mislim da u nista ne pomaze nesto specijalno, mozda samo ublazi, a dok grcevi sami ne prodju nista.
Obavila ginekologa i dobila potvrdu da mogu da se bacim u akciju, mislim keksuser posted image
Dosla kuci, posvadjala se sa mamom, uspavala L, rucak imam od juce, tako da opusteno nervoziramuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 595
16.11.2015 14:18:19   
mama krava
Nama je sa nasom operskom pevacicom pomagala jedino topla pelena! Ali cinjenica ada su prestali tek tamo oko 2 meseca, u nasem slucaju tacno posle 40 dana!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 596
16.11.2015 14:20:05   
emicaa
Jess taman neka ti mužić večeras istjera nervozu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 597
16.11.2015 14:24:24   
bebilule
Joj jess ja apstiniram od avgusta... Juce smo bas vijecali kad bismo mogli user posted image . Ti veceras u akciju kako znas i umijes, vrijeme je za smanjenje nervoze!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 598
16.11.2015 15:49:16   
Maraj
Ih...mi apstiniramo od januara kada je bila vto user posted image
inace ponovih se user posted image kupila sam zlatne mindjuse sebi. Ne dobih nista za rodjendan od mm tako da resih sama da se castim. Bila sam sa mamom i L u setnji i svratismo u zlataru . Bas su leeeepe

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 599
16.11.2015 15:52:18   
MAMAMAJ
Jess, nama je Enterokind baš potpuno pomogao.
Bukvalno su grčevi nestali, završeni, nikad ih više nije imao.
Zavisi od deteta, pa opet kažem, ko NIJE probao, neka proba.

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.11.2015 16:04:45 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here