Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 15.11.2015 22:06:51
|
|
|
|
Leptiric123
|
Nadam se da ce je proći pre nego poludim skroz. Kako li je razvedenim majkama, ja ne znam stvarno, sama sam tek mesec dana i već ludim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 15.11.2015 23:16:02
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Pratim sve šta se piše al nemam šta pametno da kažem Hahahaha, često nemam ni ja,pa ipak pisem H.se prevrće po krevecu i nikako da zaspi.A ja se pokrila ćebetom preko glave(da me ne vidi) i pisem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 6:58:45
|
|
|
|
branki*
|
Samo da se javim.jos sam bzv zbog ovog sa wiv,pa mi se i ne pise...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:14:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene je T probudila svojim plakanjem. Mm joj svaki put pusti crtani dok se sprema. Tako je navikao. Dok je bio u kupatilo cujem je kako place. Hoce drgi crtani. Neke gormite. U zivotu joj to nismo pustili. Posle mi mm kaze da su to neke glupostu. Inace cele noci nisam spavala. Obe su buncale u snu. Juce smo bili kod mm sestre, pa je bilo puno dece. Pune su utiska.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:22:25
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage.... joj ja se zbog svojih "problema" sa svekijevcima nisam juce ni javljala...sad udjem i krenem da kopam po RR da vidim sta je to sa wiv.... joj uzas bas se potresoh....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:24:14
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene,ja sam se bas naspavala,Relja me pustio do 6 nismo se pomerili i evo ih i dalje oboje spavaju,a ja cu da ukljucim masinu i da se obucem,pa kada ustanu moramo u nabavku,moram i pelene da kupim i za rucak i tako nemam pojma sta cj da kuvam,tj.znam da cu supicu sigurno,a za ostatak cu videti ...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:33:39
|
|
|
|
Maraj
|
Meni L za divno cudo i dalje spava. Obično se budi oko 1/2 pa oko 5/6 . Nocas se probudio samo u 5. Popio mleko i opet spava. Al malo malo pa jauce. Nije kakio juce pa se napinje , jauce pa opet zaspi....skuvah mu kamilicu al on spava opet....
< Poruku je uredio Maraj -- 16.11.2015 7:34:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:37:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro od mene. Recimo da sam se naspavala. Ana se sprema za školu, Luka u ogradici gleda crtaće. Pijem kafu i kao dolazim sebi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:49:03
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Mogla bi malo da se pojavim i ovde. Redovno citam temu ali se slabo javljam. Ja ne znam sta da radim sa T poslednjih mesec dana u toku noci prelazi kod nas u krevet. Nikad nije spavala sa nama (osim kad ja bila bolesna sa nekih 7 mes) a sada je pocela da dolazi kod nas?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 7:57:05
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, Branki ist slučaj, strašno koja je to tuga. Nego, pisala sam već u temi, mi imamo bolest usta, ruku i nogu , ali bar nema temper.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:01:14
|
|
|
|
cockic
|
Jutro deca kući ja slobodna danas i sutra pa da ih sredim da mogu u vrtić sin sutra da ide da sprema priredbu u sredu mu je.kašlju oboje suvo,inhaliram pantenolom,uzela sirup belog sleza dajem im med i propolis ujutru,prskam onaj brz alkohola u grlo.valjda će biti ok.možda danas odem do apoteke da uzmem propolis sprej za nos njima.a i ja se borim kao da me kreće suv kašalj.sinoć sam popila med i limun dala i sinu popio je.cera nije htela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:02:19
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i mi smo fino spavali,jednom se budila da pije vode i tražila kinder jaje,pa bombone i onda je nastavila Blesavo dijete i to ti je. Danas ide opet kod tete,da vidimo koliko će danas izdržati.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:22:28
|
|
|
|
branki*
|
Eco,kakva bolest usta,ruku i nogu gde si pisala o tome?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:25:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Eco,kakva bolest usta,ruku i nogu gde si pisala o tome? To je imala i Nada, sećaš se? Zaboravila sam kako se ''stručno'' zove bolest. Nije ništa strašno, samo je dosadno
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:29:23
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: branki RR Eco,kakva bolest usta,ruku i nogu gde si pisala o tome? To je imala i Nada, sećaš se? Zaboravila sam kako se ''stručno'' zove bolest. Nije ništa strašno, samo je dosadno Trco,ovde se stručno zove bolezen ust, rok in nog. Branki, nije strašno nema bar temp., ali mi je svega preko glave više, jbt.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:32:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Jutro mame.Pijem kaficu pa da budim decu,danas nam je slava. Eco brzo ozdravite i ja prvi put cujem za tu bolest.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:35:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eco zar nisi pisala u temi zs koksaki?
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:48:48
|
|
|
|
daca77
|
Dan i od nas Mi samo besnimo i ne mislimo da stajemo na noge...moja N je bas lenja...jedino kad joj se smuci puzanje i valjanje po podu, ona kao pokusava da ustane, ali max stane na kolena i tu je kraj...rusi se... Da mi komisija nije produzila, danas bi mi bio 1.radni dan na poslu... Eco, da sto pre ozdravite
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:57:20
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Trco,ovde se stručno zove bolezen ust, rok in nog. Branki, nije strašno nema bar temp., ali mi je svega preko glave više, jbt. Eco ne seskiraj se proćiće! I Lescina ćerka je imala Evo linka da vidiš o čemu se radi Bolest ruku, stopala i usta
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 8:59:07
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Eco zar nisi pisala u temi zs koksaki? Sanjice, pa to je to, ta virus izaziva ovu bolest, tako nam je dr rekla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 9:11:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O muke vase. Kad bi mogla necim da joj ojacas imunitet.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 9:14:06
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Ovih dana su pocele i kod nas borbe sa grcwvima pa mi neobicno, do sada je milos spavao i jeo. Poceli smo koristiti biogaju. Pokusala.sam mu dati i kamilicu, nema sanse, nece ni na flasicu ni na kasiku. Posto nije ni kakio odlucim mu skuhati kamilicu sa par zrna kima i sa tim smutiti aptamil. I upalilo je, kakio je nocas i sad lijepo spava. Ne znam da.li je u redu to sto uradih ali kontam sta mu moze biti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 9:25:41
|
|
|
|
Maraj
|
Bebilile ja sam L davala ujutru bio gaju a posle podne Espumisan L. Sad mu ponekad dam Infacol. To je neki americki lek. Tj dobili smo iz Amerike od rodjaka. Inace ja sam L dala kamilicu sa vrlo malo zutog secera. Jer secer ima laksativno dejstvo tako mi dr rekli . Prosli put je upalilo pa se nadam da ce i sada pa da ce se uskoro pokakiti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 9:33:15
|
|
|
|
bebilule
|
Ma.maraj meni rekose da izbjegavam secer radi crijevne flore pa sam na preporuku pedijatra probala sa kimom i uspjelo je. Biogaju dajem ujutru ali mi rekose da se rezultati vide nakon vise dana. I uzeli smo mali termofor. Pali za sad pa cemo vidjeti. Bas je tesko kakio, jadnicak. Valjda i ovaj aptamil... Nikad nismo uspjeli navuci dovoljno mlijeka, sve ga manje ima a mi i dalje pokusavamo...jbg Kako ti sa dojenjem. Znam da smo se mucili i jess i ti i ja...iz one grupe trudnjaca
< Poruku je uredio bebilule -- 16.11.2015 9:34:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 16.11.2015 9:42:27
|
|
|
|
New Mom
|
Bebilule, uvek postoji mogucnost da se vratite na iskljucivo dojenje. Pitanje je na kraju strpljenja i odlucnosti. Mozes pisati nasem Savetovalistu za dojenje (dojenje@roditelj.org) ili nazvati dezurnu savetnicu jer je potreban individualni plan za tu situaciju.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?