|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
16.11.2015 17:59:36   
madre
alex, neces verovati nasla sam jedno testo za picu u zamrzivacu i napravila je skoro ni od cegauser posted image evo je upravo se pece!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 926
16.11.2015 18:03:07   
alex88
E sta su ti user posted image ,moja je gotova,cekam da se prohladi user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 927
16.11.2015 18:05:18   
popkica bebic
Lisa, ja u KVu vodim trudnocu. Alex i ja imamo istog lekara i on bukvalno ne govori pol, ali nikada. Meni je lepo da bude iznenadjenje, predosecam jos jednog muskonju, ali ovog puta bih i volela da znam pol deteta. Izludjuju me zenetine sa nagadjanjima i boli ih sto nisam debela, pa zato po seoskom UZku nosim decaka.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 928
16.11.2015 18:19:26   
isidora88
Madre uzeo je pasulj i supicuuser posted image
Ne pamtim da sam ikad imala ovakve grceve u stomaku, ne znam sta da radim kako boliuser posted image
Svaka vam cast kad mozete da cekate da saznate pol na pprodjaju, ja sam jedva docekala da saznam sta jeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 929
16.11.2015 18:42:59   
madre
joj, kako li ce ti leci pasulj na te grceveuser posted image ja omlatila picu, ispala je bas, bas superuser posted image user posted image sad pijem fantu da je prevarim...
joj i ja sam nekako bas bila radoznala, i jedva sam cekala da saznam da li je bata ili sekauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 930
16.11.2015 19:11:17   
isidora88
Jela sam samo supeuser posted image , gde pasulj na stomacni virus pa ne bih izasla iz kupatila do prekosutrauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 931
16.11.2015 19:45:38   
vocicana
Vece drugarice!
Vidim da ima bolesnih, zelim brz oporavak, bas bzv. Da li neka od vas zna naslov teme nikako da nadjem na pretrazivacu za zene koje ne zele da budu mame, ima posebna tema, pre neki dan sam slucajno nabasala na nju, sada nikako da je nadjem.
Sada cu poslati neku porukicu um, nisam znala da nije jos izasla.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 932
16.11.2015 19:50:47   
Animsaj9
Isi kako je sad pomaze li corbica ?

< Poruku je uredio Animsaj9 -- 16.11.2015 19:52:09 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 933
16.11.2015 19:53:07   
vocicana
Ma kakva corbica od pasulja zeno?user posted image , pusti to, skuvaj pirincanu vodu, jedi supu iz kesice zbog elektrolita, plazmice I to je to, dok se malo ne sredis, bareni krompir....

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 934
16.11.2015 20:00:10   
popkica bebic
Drage moje, ja se nazdrah przenicama, sirom i jogurtom. Bas mi se jelo to. Sutra opet posao i tako. Ni ja nocu ne spavam dovoljno, a desi se da ne spavam satima. Jutros sam jedva ustala koliko sam bila pospana.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 935
16.11.2015 20:07:36   
vocicana
Jao nije lako, msm imate bar po jedno dete kraj sebe a ocekujete novu bebu, bas je zahtevno, oko klinceta, kuca, ruckovi, muz, posao, ciscenje, pranje, peglanje....ja za sada ustajem lako, nemam neki problem, ali, msm da me stize period ( sindrom) teskog, pospanog jutra...razumem te Popkice, samo polako.

Direktna veza do poruke: 936
16.11.2015 20:22:53   
Lisa Simpson
Moram vam reći da je meni super da se pol ne zna do rođenja. Ali ako mm odluči da sazna sve želje mu ispunjavam. Ja mislim da je najprirodnije da se sazna na rođenju. Ja mislila da sam jedina koja ne zna pol. Vidim da je to danas baš retko i da ima JAAAAAKO malo stvarčica koje su za oba pola uglavnom su ili za devojčice ili za dečake. Meni će zaova dati garderobicu ali me stalno grdi, kaže ne zna da li da mi sprema za dečaka ili devojčicu pošto ima za oba.user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 937
16.11.2015 21:42:11   
isidora88
Jela sam pilecu supicu, ne od pasuljauser posted image
Nista ne pomaze, ako se ne smire bolovi do sutra idem u porodiliste da vidim da mi daju nesto za bolove. Sumnjam da nije i cir koji imam, jer me prpbada i u grlu, ledjima, plucima, raspadam se

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 938
16.11.2015 21:44:13   
alex88
Isi nadam se da nije,i da ces sutra biti bolje user posted image

Direktna veza do poruke: 939
16.11.2015 21:46:22   
jess021
Ne stizem da citam, samo da vam se javim.
Isi, nadam se da ce proci i da ces sutra vec biti bolje.
Grlim vas sve.
Jel se javlja UM?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 940
16.11.2015 21:47:58   
MAMAMAJ
Dobro veče user posted image
Sutra mi se vraća moja princeza, jedva čekam da je zagrlim! user posted image
Evo K mi se vrti po krevetu, nikako da se uspava, a inače ja se pitam što plače i budi se noću, kad njemu niču obe gornje četvorke, i to ne bi bilo ništa neobično, ali još uvek mu nije nikla donja desna dvojka user posted image
Komedija

Direktna veza do poruke: 941
16.11.2015 21:47:59   
popkica bebic
Lisa, meni je pol u sustini nebitan, ali posto je drugo dete u pitanju, mozda bih za nijansu vise volela da je devojcica. Ali, neka su oni nama zivi i zdravi, pa kako god!
Voci, sve zene ceka varjaca, pegla, pranje guze, menjanje pelena... Nega, briga, ciscenje, kuvanje... U sustini, ako tata nije sebican on priskace u pomoc, a ako jeste on trazi i nalazi izgovore pa sve svali na zenu. E, tako nesto ja imam. Sve radim, sada imam i posao i jedna mala molba da opere sinu guzu, "ne cuje baba sine". Mozda sam gresna, moj muz je svestenik, rinta po ceo dan, ali ovako je oduvek. Ako mi pomazu njegovi, onda je to konstantno zvocanje i mesanje u vaspitanje deteta, njegovo hranjenje, ma u ceo moj zivot. Dobri su ljudi, ali smaraju. A moji isto imaju razne ispade, pa ispade da nemam pravo na zalbe. Najbolje se sama snalazim, pa makar i u haosu.
Samo molim Boga da su mi deca zdrava, da budu dobri ljudi, a mene da sacuva zbog njih.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 942
16.11.2015 22:15:29   
alex88
Lepo spavajte devojke user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 943
16.11.2015 22:28:28   
dijana1*
Isidora ako se nastavi bol idi da te pregledaju za svaki slucaj. Ali navijam da sto pre prodje.
Mamamaj tri cetri sad , kreniuser posted image oprala sam spavacice i cebice za bebu. Ovim tempom tesko da cu ista oprati do porodjajauser posted image masina mi od jutros radi. Vuk i Kosta samo pune korpu. Sutra perem bodiceuser posted image kupila sam jutros Merix baby, stavim bas maloooo al sto miriseeeeee na bebuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 944
16.11.2015 22:32:55   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: madre

sony i dija se opasno priblizavaju ciljuuser posted image

Madre uopste nisam svesna da se porodjaj blizi i da sam sledecauser posted image
Ko zna mozda je to i dobro.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 945
16.11.2015 22:39:28   
MAMAMAJ
Di, hahahah, supeeeeer... user posted image user posted image
E, ja sam taj Merix za Kostu kupila, a za Mašu Duel dečiji.
Vidiš, baš si me podsetila, lep je Merix baš.
Sutra moram i ćebiće, dunjicu i posteljinu da pridružim kutijama s garderobicom i pelenama.
Jupiiii, još mi je Anim dala vetar u leđa, ona sve pripremila. user posted image
Ja sam sad pojela tanjir bele pileće čorbice i to mi je večera, ovo dete mi je u želudcu, uopšte ne mogu da jedem. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 946
17.11.2015 7:28:29   
popkica bebic
Dobro jutro, dame-mame! Novi dan je i novi pocetak... Potrudicu se da ocuvam dobro raspolozenje. Samo da otkacim par stvari koje me muce i oseticu dah slobode. Beba mi je na besici. U toku noci ne mokrim cesto, ali kako ustanem imam osecaj da mi se nonstop piski. Nadam se da nemam neku bakteriju, sa V sam bukvalno mokrila po ceo dan. Dokle li ce trajati ovo prolece u novembru? Malo sam zeljna hladnih dana, ali volim da me jos neko vreme posluze vremenske prilike, inace bih tenkom morala na posao. Ovde su sve brda i padaju veliki snegovi, a kad poledi, prava idila za lomljenje zuba i nogu...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 947
17.11.2015 7:56:11   
sonyasha
Dobro jutro user posted image
Mamaj, danas ti dolazi srećica, uživajteuser posted image
Isi, ti virusi ne bi trebali da remete bebicu ali što kaže Di ako se bolovi nastave i danas bolje idi do doce!
Popkice, meni je nešto frka od snega i leda baš zbog kretanja, pa se nadam još par nedelja hladnoći bez padavina! Inače, mali Buda bije nogicama po bešici, ne zna šta je dosta! A moram i do plućnog danas, biće zabavnouser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

Direktna veza do poruke: 948
17.11.2015 9:03:22   
Animsaj9
Dobro jutro popkice i sonya! I ostalim kako se budu javljali user posted image
Kazu bice lepog vremena jos, ocekuje se slabo zahladjenje krajem nedelje.
Mamamaj danas da zagrlis svoju srećicu svom snagom kad dodjeuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 949
17.11.2015 9:07:22   
Animsaj9
Mamite vidim da ste pisale o prasku. Mi smo sve oprali sa Chicco baby tecni prasak divno mirise onako bebece user posted image , bio je na akciji pa smo ga uzeli.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

napisite u komentar koje od ovih imena vam je najlepse
pisuljica

:)

Sofija (30%)

Masha (19%)

Lara (16%)

Hana (15%)

Anastasija (13%)

Adriana (8%)

Ukupan broj glasova: 127

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here