|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
17.11.2015 9:46:39   
MAMAMAJ
Dobro jutro, drage moje dRRugarice.
Ćerka mi stiže za nekih sat vremena, daće Bog, sva sam usplahirena, imam takvu tremu. user posted image
Preksinoć je bilo malo kriziranja, nisam htela da vas nerviram, ali u principu je dobro podnela odvajanje. user posted image
K i ja doručkovali, i sad čekamo njih, ja malo rasklanjam po kući i pijem kaficu, nedostaje mi i mm, jedva čekam da ga vidim! user posted image
Trebalo je da idem na komisiju, ali nema šanse da idem s Čukarice čak u Zemun sama s K, tako da se nadam da mi sutra neće praviti problem, prošli put kad sam bila, bio je čovek koji je za ženu doneo papirologiju, tema je bila slična, samo čak 3dana su kasnili i nisu pravili problem. Imate li vi iskustvo s kašnjenjem?
Porodiljsko moraju da mi otvore. user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 951
17.11.2015 10:48:25   
janabons
Gde ste zenskice?
Iscitah vas na brzinu, vidim da ste me vec zaboravileuser posted image
Ljubim vas i grlim sve.
Mi bi trebale sutra kuci, deset dana sve ukupno u bolnici mi je bilo i previse.Nekako smo izdrzale Jana i ja ovu razdvojenost, mada se ona bas poremetila zbog ovolike razdvojenosti. Nadam se da ce se sve ubrzo vratiti u normalu.
Mina mi je super, donose mi je cetiri puta dnevno na podoj, sad mi mleko bas nadolazi, da moram malo i da se praznim.
Veliki pozdrav od nas

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 952
17.11.2015 10:50:00   
janabons
Mamaj, ne bi trebalo da bude problema oko doznaka, obicno trudnicama uvek izadju u susret

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 953
17.11.2015 10:51:25   
isidora88
Dobro jutro, ja se malo uspavalauser posted image
Sinoc mi skocio pritisak pa sam popila bensedin i popustili me bolovi. Odspavala sam nocas, nisam ni temp.imala. jutros sam ok ali i dalje imam grceve u stomaku ali nije strasno kao juce, valjda ce proci.gladna sam a ne znam sta da jedem...

Mamaj koliko ste bile razdvojene? Ja sam se samo jednom odvojila od sina na 2 noci i to mi je bilo previse, kad je muz pitao da duze ostanu digla sam frku da se odmah vracaju kuci.
Sad moram mm da nateram da ode da mi preda knjizicu da mi ispisu uput za vadjenje krvi, ludim od tog dr jer nema prednost za trudnice, a u cekaonici 500 penzionera.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 954
17.11.2015 11:12:19   
dijana1*
Isidora bar nemas vise temp. Samo laganu hranu npr. supice, pilav, kuvano povrce....
Mamamaj danas svi na okupuuser posted image
Popkice ja bi sneg krajem januara u februaru ako mozeuser posted image tada cu vec moci da izadjem i da se igram sa decom. Bas sam pre neki dan komentarisala kako bi bile lepo da ima snega pa mi mama pricuva bebu a ja sa Vukom i Kostom da se izigram u snegu. Nego jos malo pa treba i jelka da se kiti ali po ovom vremenu nemam nikakvu zelju. Tacno se sve poremetilo i nema vise zima kao sto je ranije bilo.
Jano naravno da te nismo zaboravili i dalje nam je trudnicki mozak ali funkcionise koliko tolikouser posted image drago mi je da je sve proslo kako treba i da idete svojoj kuci.
Bodice sam prvo potopila u banjicu, ipak su dugo stajali u kesama pa cu ih malo rucno istrljati i gurnuti u masinu. A sada idem da ukljucim pelene da se peru.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 955
17.11.2015 11:59:29   
alex88
Dobar dan drage user posted image ,nisam imala struje pa me zato nema na jutarnjoj smotri user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 956
17.11.2015 12:34:01   
Anck Su Nmaun
Cao devojke

Ova treca trudnoca me rastura, toliko sam umornaaaa, spava mi seee... ma nisam ni za sta! Jedva nesto po kuci da odradim i opet bih mogla u krevet.
Ja sam bila Bas aktivna trudnica prva dva puta, sad se sva ubabila user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 957
17.11.2015 12:52:49   
marinchica
Dobar dan i ja da se javnem. Janabons, bas pitah kako ti se zove cera, sad vidim Mina. Nekako sam propustila taj info. mene su zvali Mina kad sma bila mala, a tata Minka. Bas sam se sva raznezila.
3 dana su mi oci ispadale ispred kompa, pokusavala sam da spasem podatke, napravila neki miror, sad ne mogu da ga raspakujem. 10 sedih sam dobila, majke mi.
Juce sam bila u Visegradskoj, al je tamo guzva, al je tamo lom, strasno. cekala 2 sata. Upoznala tog cuvenog Petronija tj Petronijevica, pregledao me. malo nije mogao jedan miom da nadje kaze razvukao se, pa sam se zadrzala 15 min(ostro me gledase u cekaonici) izdiktirah sve svoje hronicne bolesti. Ok je covek skroz samo je rastrzan, one sestre na glavu samo sto mu ne skoce, po 3 odjednom udje da pita ovo ili ono. Ali nekako muckenik uspe da se posveti pacijentu.
beba je teska 130 gr, i dalje je 14+ 6 a po zadnjoj menstruacioji 14+1. jel to znaci da je mnogo velika? citala sam kao za 14+1 treba dda je 80gr??? \
Ljubim vas sve!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 958
17.11.2015 12:58:29   
bebilule
Ma jok, odsupanja uz i zadnje menstruacije znaju biti i po dvije sedmice. Meni je sve nesto bjezalo, na kraju se poklopilo. Ko zna i kako izmjere i izvagaju. Ne sikiraj. Jasnija slika ce biti kad jos odmakne trudnoca.

Jana, ljubac za Minu user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 17.11.2015 12:59:22 >

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 959
17.11.2015 13:03:38   
marinchica
E hvala bebilule!user posted image
Juce nisam mogla uzbrdo da izvucem do prodavnice, morala sam da stanem, nemam vazduha zadnjih dana. Stepenice kad vidim slosi mi se...A muz pici li pici. Uvek sam ja njega vukla da pozuri, sinoc me gurao uz brdo pored Gradske bolnice kad smo isli do Bulevara.
Idem opet da probam. Sad osim cegera moracu da kupim i rasklopivu samlicu da sednem posred ulice. user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 960
17.11.2015 14:23:23   
MAMAMAJ
Meni stigla moja dva zlata, ono veliko ode na posao, a ovo malo se mazulja sve vreme, uspavale K i mi uživamo. S tim što sam ja morala sad da legnem, snađe me neka smalaksalost odjednom, valjda jer sam opet probdela noć zbog kukova. user posted image
Jana, nikako, ali nikako te nismo zaboravile, ljubac za tebe i Minu, mene moja ujna tako zove oduvek. user posted image
Di, vrednice, svaka čast, brzinski ti to radiš, možda da i ja sutra uključim posteljine, dok je lepo vreme.
Alex, nama neko jutro isto isključivali struju, zbog nekog kvara, ni da skuvaš kafu, užas.
Marinchice, ime moje, user posted image ta samlica (ako je to hoklica,? user posted image ) to i meni treba.
user posted image

Direktna veza do poruke: 961
17.11.2015 14:35:19   
MAMAMAJ
Isidora, kako si ti danas? Je li ti bolje.? Ja sam kao prebijena mačka, valjda i što mi M nije bila tu, a plus ovi užasni bolovi, ma ništa spavala nisam, već noćima.
Što se tile odvojenosti, otišla je u petak popodne, a evo danas mi stigla, a pre toga smo se razdvajale kad sam išla da rodim K, ja otišla u petak popodne, a ona došla s tatom po mene i K u ponedeljak. i letos je na dve noći isto išla kod bake s tatom. Ali ona je sada napunila 4god 21.10.
Anck, draga, ne znam šta bih ti rekla za treću trudnoću, ja sam normalna-fizički-bila samo za vreme drugog trimestra, a psihički sam u haosu od početka, sve vreme. user posted image
Telo mi, bez zezanja, pati u ovoj trudnoći, kičma, kukovi, prepone, butne kosti, evo noćas čak i kolena, to kao da se raspada.
Ugojila se nisam, aktivna sam, ipak čuvam ovo dvoje skoro non stop sama, ali opet se sva klimam, gegam, raspadam... user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 962
17.11.2015 14:53:24   
sonyasha
Marinchice, ti si mi negde u kraju? I ja se motam oko Gradske često!
Jana, nismo te zaboravile, samo znamo da ti sada imaš preča posla i uživaš sa tvojom devojčicom user posted image
Anuk, mislim da nas godine stižu! Meni je druga trudnoća, ali sve nešto zapinje! Mislim, zahvalna sam Bogu, sve je ok sa bebanom, ja se krećem ali mi je sve teže nego prvi put! Naravno i sto puta više obaveza! Mene urniše ta potreba za dnevnim spavanjem, nikada to nisam imala i sadame baš nervira!
Idem sa kolegama na pićence, baš se radujemuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 963
17.11.2015 15:17:27   
marinchica
Mamamaj, sacovala sam ja nju vec...nego znam turice me neko u novine ako me vide da je rasklopim na ulici i sednem-ja na naslovnoj-"Trudnice u BGD nemaju gde sesti, malo klupa".user posted image ime ti je...mislim....lepse nema na svetu, hihi user posted image
Sonyasha, ja tebe to isto pitah pre dva meseca ali ili mi nisi videla post ili...pa ja rekoh ajde necu da navaljujem. meni je devojacka kuca prekoputa Gradske- porodilista, samo sa strane na kojoj se vodi adresa Gradske. A vencana odatle prva desno...mislim isla sam za muza daleko ubilo se.
Malo do bakalnice, uzela hleba, mleka i muza user posted image
kakve kiflice sam zamesila od kilo brasna, izaslo mi testo iz serpe, 4 ture peciva. i slatke i slane... isla u radnju ne mogu vise smrznuto kupovno da uzimam, ne znam ni sta da uzmem, i zainatih se ( moj inat je zeznut). Eno ih rastu pa sve puca! Ko hoce recept, saljem.... Objasnile su!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 964
17.11.2015 15:58:11   
MAMAMAJ
Ime, hvala tebi za recept, ali ko će da umesi.?! user posted image
Obožavam da spremam hranu, serviram, eksperimentišem i ne znam kad ću se ponovo time baviti. user posted image
Sony, i meni se čini da ti malo preskačeš postove user posted image , meni se dešavalo par puta da sam te nešto pitala i nikad mi nisi odgovorila... user posted image
Ajde, žene, izdržaćemo nekako, samo da su nam bebice i ovi matoraći živi i zdravi i mi s njima... user posted image

Direktna veza do poruke: 965
17.11.2015 16:12:25   
Bibilib
Cao drage mame evo i nas...danas smo dobili prvu sliku sa ultrazvuka i mnogo sam srecna a moja bebica pozira tako sto lezi na ledjima... Uradili smo dabl test i sledece nedelje dobicemo rezultate a nadamo se da ce sve biti OK mada ja licno nisam dobro,juce sam bila kod ginekolaga i rekla da me boli stomak u gornjem desnom delu od petka a ona rece da se javim lekaru opste prakse jer moguce je da je zuc.

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 966
17.11.2015 16:38:45   
sonyasha
Marincice, Mamaj, izvinite na neodgovorenim postovima user posted image ja kao sve čitam, i baš pazim da odgovorim, ali oprostite trudničkom mozgu user posted image
Bibi, a što si ti loše? Koliko te boli to desno, malo ili tišti? Baš sam pre neki dan pominjala da je i mene to bolelo i prošlo posle dve nedelje!
Ja sam inače, blizu osnovne škole, još gore uzbrdo uz Preševsku!
Inače, u troli sam i Takovska je parking, ako vam nije nužno ne krećite ovuda!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 967
17.11.2015 16:41:57   
vocicana
Caos lepotice! Evo mene, pristigla kuci, cini mi se cetvoronoske. Nisam umorna ali me je vreme I stajanje ubiko danas.
Drago mi je da ste se bacile u akciju I da spremate stvarcice, meni je prvi I sve je prvi put, cak sam pocela da se vidim muslju da kupim po neku stvarcicu kad sta budem mogla, pa da krijem, da odnesem kod svojih, bice udaraca finansijskih sada u decembru da cu se cesati I gde me ne svrbi.
Di, Sony, Marinchice, Popkice, Animsajuser posted image za sve!!!!
Bas ste vrednice.
Jana, zaboravile te nismo, taman posla, ali ja licno ne pisem nesto mnogo sveze porodjenim mamikama, zbog situacije, cekam da se same javite, tu mrvu svile da cmoknes jednom u nosic!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 968
17.11.2015 16:54:40   
Animsaj9
Bibi bice sve u redu! A otidji kod dr pa ako treba izvadi krv ili uz ako treba da ti urade pa da si mirna da znas zasto te boli

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 969
17.11.2015 17:00:12   
MAMAMAJ
Ma, Sony, zezamo se malo, ne izvinjavaj se.... user posted image
Bibilib, nadam se da će sve biti ok, gde sad žuč... user posted image
Voći, sad ćemo da pokrenemo peticiju za to da otvaraš bolovanje... user posted image
Odoh, igram se s barbikama, izvinite me... user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 970
17.11.2015 17:04:55   
Animsaj9
Mamamaj kad ti planiraju otvoriti porodiljsko? Ja sam isla poslednji put na komisiju 29.10., dali su mi ocenu i rekli da se vise ne vidimo da sam sa njima zavrsila do druge bebe user posted image , tako da su mi napisali predlaze se otvaranje porodiljskog od 02.12. Sto je dr tako i planirala. Sledece nedelje bi trebalo da odem da mi da liste za novembar i da vidim za ta dva dana za decembar kad ce mi dati i za porodiljsko da se dogovorimo

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 971
17.11.2015 18:00:14   
MAMAMAJ
Animsaj, idem ujutru da vadim krv za antitela i onda na komisiju, a prošli put kad sam bila, rekli su mi da se vidimo još jednom.
Onda u utorak s tim idem kod moje dr, pa ću ti pisati kako se bude odvijala situacija. Od kad si ti na trudničkom i koliko ti i da li kasni isplata? Ajmo tamo u temu Trudničko, važi?
Meni piše da je tema zaključana, ček danađem neku sličnu..

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 17.11.2015 18:05:28 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 972
17.11.2015 18:08:00   
Animsaj9
Pisala sam ti tamo user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 973
17.11.2015 18:38:02   
popkica bebic
Drage moje, evo i nas! Ceo dan sam u nekom poslu. Cisti, peri, sredi,pisi, citaj, kuvaj,nahrani... No, da ne smaram.
Kako ste vi? Kad pricate o garderobici, i ja osetim potrebu da kupujem i perem i da sredjujem, ali rano je jos, tek smo usli u 30.nedelju.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 974
17.11.2015 18:54:04   
Bibilib
Pa bre boli me nekad manje nekad jace pa mi dr.ginekolog rekla da odem i vidim da nije zuc. Danas mi je kao malo bolje pa nisam bila kod dr.ali ako me zakaci ponovo moracu definitivno...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Druzenje u Novom Sadu

Kada bi vam najvise odgovaralo?

radnim danom posle podne (25%)

radnim danom pre podne (4%)

vikendom posle podne (42%)

vikendom pre podne (29%)

Ukupan broj glasova: 83

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here