|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
16.11.2015 12:17:17   
Lota
Dobar dan trudnice!
Malo se zacnuh kad videh da sam druga na spisku... kad pre prolete vreme user posted image , za tri dana ulazim u 9. mesec i za vikend pocinjem sa spremanjem stvari za porodiliste.
I mene ponekad muci gorusica, pa se pitam sta mi je, a onda se setim da sam trudna user posted image . Inace, kukovi su me vise boleli u prethodnoj trudnoci, sad samo ponekad, retko.
Jako mi je zao zbog wiv, bice joj potrebna ogromna snaga.

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 901
16.11.2015 12:18:44   
sonyasha
Mamaj, da znaš, ja krećem sa pranjem u ponedeljak! Čekam da velikom dečku prođe rođendanko i ja uđem u deveti taj dan! user posted image
I nama je teško da kupimo nešto za Budu kada sve ima od Vojina user posted image biće odelce za izlazak, možda još jedno, skafander i možda još neke sitnice! Jedva čekam!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 902
16.11.2015 12:25:01   
MAMAMAJ
Sony, taman će to biti to, tada će valjda i meni leći plata, a rešila sam da mu od ličnih para kupim odelce za izlazak, jer za M je kupila sveki, za K moja majka, e sad hoću ja, jer to je to, više ne planiram trudnoće i porođaje.
Lota, baš mi je drago da si se javila, sad stičem utisak da je ipak još neko ispred mene, pa mi kao lakše. user posted image
Šallim se, jedva čekam dan da upoznam mog Darijana. user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 903
16.11.2015 12:55:50   
Animsaj9
Ne kasnis , imamo mi jos vremena , al ja sam jedva cekala da krenem u kupovinu da spremim sve , kao veliko dete sam user posted image a sto se tice isplata plata katastrofa , sad kad najvise trebaju papirologija sve koci .

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 904
16.11.2015 13:06:17   
MAMAMAJ
Ja treba da primim platu za avgust, čoveče... user posted image
A uselili se bar u svoju kuću, ne plaćamo kiriju više, ali opetsve nam treba, kupila bih svašta za kuću. A dođe već i vreme da se spremam za porodilište... Užas.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 905
16.11.2015 13:49:56   
Animsaj9
Neka ste u svojoj kuci , polako uzecemo sve . Mi smo prosle godine renovirali celu kucu , radili grejanje, prozore , izolaciju, e onda kad je dosao red na nameštaj uselili smo se a dnevnu nismo imali , trpezariju, polako smo uzimali sve kako smo imali para, jos je sve to teze i potpuno te razumem kad su tu i deca

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 906
16.11.2015 14:02:32   
madre
cao, drugariuser posted image citam svaki dan, ali eto tek sada uplila racunar, pa rekoh da vam se javim... kuvam rucak i trazim recept za slatko od dunja, da skuvam nekoliko teglica mom tati. mm druga smena, bogi napolju sa drugarima, uziva u lepom danu.
isi, bas si zaribala! virusi haraju, nadam se da ce te brzo ostaviti na miru... bogi je dva dana imao temp i crveno grlo i proslo je bez lekova, tako da verovatno ce ti brzo biti bolje...
mamamaj, kad pominjes to pranje stvarcica bas budis neko uzbudjenje u meniuser posted image ja za 9 dana ulazim u 8mi mesec pa cu polako poceti da preturam po kesama sa bogijevom malom gaderobom da vidim uopste sa cime raspolazem, ali mislim da svega imamo, eventualno cemo nesto malo dokupiti...
sony i dija se opasno priblizavaju ciljuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 907
16.11.2015 14:40:18   
bebilule
Neko je pitao za UM...nece jos kuci. Trebala je danas ali joj se materica nije povukla. Bebica je dobro. Malo krizira u bolnici, ipak je odvojena od Une. Valjda ce je sutra pustiti.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 908
16.11.2015 15:19:30   
alex88
nadam se da ce je pustiti sutra.I ja jedva cekam da pocnem sa kupovinom za bebu,al sve nesto cekam jos malo user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 909
16.11.2015 16:01:19   
isidora88
Ja se raspadam, povracam, dijareja, temperatura, svaki deo tela me boli, ne mogu da stojim na nogama. Sad j muz dosao sa posla moram ga poslati po neki rucak, nisam nista ni jela. Ne znam sta da uzme...
I ja cekam platu za septembar, nadam se da ce uskoro leci jer planiram u soping za bebu sledeci mesec. Treba mi gomila stvari za bebca.
Nadam se da ovo sto sam bolesna ne utice na bebu jer je bas aktivna, ceo stomak mi drma na sve strane.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 910
16.11.2015 16:19:33   
Lisa Simpson
Ja danas položila još jedan ispitić. Nemam puno vremena da pišem, popkice drži se ne znam kako si tako nagrabala, vidim svi krecću u neko pranje ja sutra u školicu za roditelje. Moram da naučim nešto i o tome, pozz ženske.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 911
16.11.2015 16:20:33   
bebilule
Isi, ja s negdje u sedmom mjesecu imala.stomacni virus. Pomogao mi je malo paracetamol za temperaturu. Jedi supe i lezi.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 912
16.11.2015 16:46:53   
alex88
user posted image Lisa za ispit

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 913
16.11.2015 17:05:02   
madre
nema vas drugari... ja nesto lunjam po netu, trazim neke recepte, sta bih mogla malo neobicnije da pravim ovih danauser posted image imate li neki predlog?
bogi drema... ja sam non stop gladna!
lisa, bravo za ispituser posted image
alex, sta ti radis?
isi, sta je na kraju muz doneo za krku?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 914
16.11.2015 17:07:08   
alex88
Madre malo menjam Um user posted image pravim pizzu user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 915
16.11.2015 17:09:05   
MAMAMAJ
Anim, i kod nas je stanje haos, pola toga tek treba da se kupi, ali polako samo. Da smo živi i zdravi i da stigne beba u zdravlju, pa jedno po jedno.
Madre, Isidora, i meni je za K trebalo dosta garderobice, ali zato kada budete čekale treću bebu... user posted image user posted image Tu već ima sve.
Lisa, bravo za ispit. user posted image
Alex, kako ti je sada?
Isidora, hidriraj se koliko možeš, proći će, daće Bog.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 916
16.11.2015 17:12:11   
alex88
Dobro sam Mamamaj,neracunajuci desni kuk,na taj bol sam navikla od skoro pocetka trudnoce.Neznam sta mi je bilo juce,mozda je beba pritisla neki organ user posted image ,nadam se da nece vise,bolje neka se igra sa besikomuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 917
16.11.2015 17:12:47   
Lisa Simpson
Alex nasmeja me, pa neko mora da je odmeniuser posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 918
16.11.2015 17:14:00   
madre
alex, mene tako mrzi da mesim! a obozavam testo, bukvalno sve od testa!
mamamaj, ne rekoh ja da mi treba nesto, nego da ne znam sa cim raspolazem, ali verujem da skoro sve imamo, pogotovo sto nam stize jos jedan bata...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 919
16.11.2015 17:18:35   
MAMAMAJ
Pa, eto, u tome i jeste fora, kad su deca istog pola, ima svega.
Mada te ja malo 'provociram' za treće. user posted image
Što kaže moja drugarica jedna, koja je rodila sina pre sedam god, i jedva ostala ponovo trudna, sad joj termin 12.1.i muž joj kaže da će odmah i treće, a ona kaže 'ma, jes', napravićemo ga u porodilištu' user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 920
16.11.2015 17:19:43   
popkica bebic
Hello user posted image i user posted image Evo i nas... Ja se raspadam od umora, ceo dan nisam stala, sve me boli i stvrdnuo mi se stomak. user posted image Al sta cu kad su svi umorniji od mene, tako da i kad mogu nemam kad da se odmorim. Isidora, ja sam u 4.m.prelezala taj haos virus i da izvinite, ne znam sta sam vise radila, da li bila na WC solji ili povracala, a od apetita ni traga ni glasa. Valjda sam stekla imunitet. Ja ne znam pol deteta, moj dr to ne govori nikome, pa ne znam imam li ili nemam garderobicu. U sv.slucaju treba da kupimo jos neku komodicu.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 921
16.11.2015 17:21:22   
MAMAMAJ
Alex, znaš svu moju kuknjavu oko kukova, katastrofa... user posted image
Kad doživim noć kao noćas, pa prespavam makar malo bez bola, preporođena sam. A prijala mi je i ona baš duga šetnja juče, danas smo kraće, crkva blizu baš.
Samo da uđem u devetipočinjem svaki dan da se rekreiram. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 922
16.11.2015 17:23:29   
Lisa Simpson
Popkice ni jaaaa. Gde radi tvoj dr kad ne govori pol. Meni su samo jednom nudili mi se dogovorili da nećemo da znamo u sredu idem opet na uz ali vidim da se mm nešto predomišlja. Možda će sad hteti da sazna.

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 923
16.11.2015 17:29:25   
alex88
Ja sam oduvek volela da imam troje dece,dve seke i jednog bata,da ih cuvauser posted image ,ali bicu zahvalna Bogu i na ovom jednom.E popkice jedino da odemo negde na uz da vidimo pol,al lepse je mozda ovako da neznamo,spremicemo neutralnu garderobicu

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 924
16.11.2015 17:33:10   
MAMAMAJ
Alex, s obzirom na temperament moje ćerke i mog sina, i ako će i ovaj drugi biti kao buraz mu, kod nas će situacija biti obrnuta, ona njih čuva, hahahah. user posted image
I lupi ako treba... user posted image user posted image

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.11.2015 17:34:18 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Шта вам највише одговара?

Носица. (100%)

Додатак за тоалет. (0%)

Користимо обоје. (0%)

Без пелена од рођења. (0%)

Остало. (0%)

Ukupan broj glasova: 1

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here