Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 12:17:17
|
|
|
|
Lota
|
Dobar dan trudnice! Malo se zacnuh kad videh da sam druga na spisku... kad pre prolete vreme , za tri dana ulazim u 9. mesec i za vikend pocinjem sa spremanjem stvari za porodiliste. I mene ponekad muci gorusica, pa se pitam sta mi je, a onda se setim da sam trudna . Inace, kukovi su me vise boleli u prethodnoj trudnoci, sad samo ponekad, retko. Jako mi je zao zbog wiv, bice joj potrebna ogromna snaga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 12:18:44
|
|
|
|
sonyasha
|
Mamaj, da znaš, ja krećem sa pranjem u ponedeljak! Čekam da velikom dečku prođe rođendanko i ja uđem u deveti taj dan! I nama je teško da kupimo nešto za Budu kada sve ima od Vojina biće odelce za izlazak, možda još jedno, skafander i možda još neke sitnice! Jedva čekam!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 12:25:01
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sony, taman će to biti to, tada će valjda i meni leći plata, a rešila sam da mu od ličnih para kupim odelce za izlazak, jer za M je kupila sveki, za K moja majka, e sad hoću ja, jer to je to, više ne planiram trudnoće i porođaje. Lota, baš mi je drago da si se javila, sad stičem utisak da je ipak još neko ispred mene, pa mi kao lakše. Šallim se, jedva čekam dan da upoznam mog Darijana.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 12:55:50
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ne kasnis , imamo mi jos vremena , al ja sam jedva cekala da krenem u kupovinu da spremim sve , kao veliko dete sam a sto se tice isplata plata katastrofa , sad kad najvise trebaju papirologija sve koci .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 13:06:17
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ja treba da primim platu za avgust, čoveče... A uselili se bar u svoju kuću, ne plaćamo kiriju više, ali opetsve nam treba, kupila bih svašta za kuću. A dođe već i vreme da se spremam za porodilište... Užas.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 13:49:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Neka ste u svojoj kuci , polako uzecemo sve . Mi smo prosle godine renovirali celu kucu , radili grejanje, prozore , izolaciju, e onda kad je dosao red na nameštaj uselili smo se a dnevnu nismo imali , trpezariju, polako smo uzimali sve kako smo imali para, jos je sve to teze i potpuno te razumem kad su tu i deca
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 14:02:32
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari citam svaki dan, ali eto tek sada uplila racunar, pa rekoh da vam se javim... kuvam rucak i trazim recept za slatko od dunja, da skuvam nekoliko teglica mom tati. mm druga smena, bogi napolju sa drugarima, uziva u lepom danu. isi, bas si zaribala! virusi haraju, nadam se da ce te brzo ostaviti na miru... bogi je dva dana imao temp i crveno grlo i proslo je bez lekova, tako da verovatno ce ti brzo biti bolje... mamamaj, kad pominjes to pranje stvarcica bas budis neko uzbudjenje u meni ja za 9 dana ulazim u 8mi mesec pa cu polako poceti da preturam po kesama sa bogijevom malom gaderobom da vidim uopste sa cime raspolazem, ali mislim da svega imamo, eventualno cemo nesto malo dokupiti... sony i dija se opasno priblizavaju cilju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 14:40:18
|
|
|
|
bebilule
|
Neko je pitao za UM...nece jos kuci. Trebala je danas ali joj se materica nije povukla. Bebica je dobro. Malo krizira u bolnici, ipak je odvojena od Une. Valjda ce je sutra pustiti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 15:19:30
|
|
|
|
alex88
|
nadam se da ce je pustiti sutra.I ja jedva cekam da pocnem sa kupovinom za bebu,al sve nesto cekam jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 16:01:19
|
|
|
|
isidora88
|
Ja se raspadam, povracam, dijareja, temperatura, svaki deo tela me boli, ne mogu da stojim na nogama. Sad j muz dosao sa posla moram ga poslati po neki rucak, nisam nista ni jela. Ne znam sta da uzme... I ja cekam platu za septembar, nadam se da ce uskoro leci jer planiram u soping za bebu sledeci mesec. Treba mi gomila stvari za bebca. Nadam se da ovo sto sam bolesna ne utice na bebu jer je bas aktivna, ceo stomak mi drma na sve strane.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 16:19:33
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Ja danas položila još jedan ispitić. Nemam puno vremena da pišem, popkice drži se ne znam kako si tako nagrabala, vidim svi krecću u neko pranje ja sutra u školicu za roditelje. Moram da naučim nešto i o tome, pozz ženske.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 16:20:33
|
|
|
|
bebilule
|
Isi, ja s negdje u sedmom mjesecu imala.stomacni virus. Pomogao mi je malo paracetamol za temperaturu. Jedi supe i lezi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 16:46:53
|
|
|
|
alex88
|
Lisa za ispit
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:05:02
|
|
|
|
madre
|
nema vas drugari... ja nesto lunjam po netu, trazim neke recepte, sta bih mogla malo neobicnije da pravim ovih dana imate li neki predlog? bogi drema... ja sam non stop gladna! lisa, bravo za ispit alex, sta ti radis? isi, sta je na kraju muz doneo za krku?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:07:08
|
|
|
|
alex88
|
Madre malo menjam Um pravim pizzu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:09:05
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, i kod nas je stanje haos, pola toga tek treba da se kupi, ali polako samo. Da smo živi i zdravi i da stigne beba u zdravlju, pa jedno po jedno. Madre, Isidora, i meni je za K trebalo dosta garderobice, ali zato kada budete čekale treću bebu... Tu već ima sve. Lisa, bravo za ispit. Alex, kako ti je sada? Isidora, hidriraj se koliko možeš, proći će, daće Bog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:12:11
|
|
|
|
alex88
|
Dobro sam Mamamaj,neracunajuci desni kuk,na taj bol sam navikla od skoro pocetka trudnoce.Neznam sta mi je bilo juce,mozda je beba pritisla neki organ ,nadam se da nece vise,bolje neka se igra sa besikom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:12:47
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Alex nasmeja me, pa neko mora da je odmeni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:14:00
|
|
|
|
madre
|
alex, mene tako mrzi da mesim! a obozavam testo, bukvalno sve od testa! mamamaj, ne rekoh ja da mi treba nesto, nego da ne znam sa cim raspolazem, ali verujem da skoro sve imamo, pogotovo sto nam stize jos jedan bata...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:18:35
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Pa, eto, u tome i jeste fora, kad su deca istog pola, ima svega. Mada te ja malo 'provociram' za treće. Što kaže moja drugarica jedna, koja je rodila sina pre sedam god, i jedva ostala ponovo trudna, sad joj termin 12.1.i muž joj kaže da će odmah i treće, a ona kaže 'ma, jes', napravićemo ga u porodilištu'
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:19:43
|
|
|
|
popkica bebic
|
Hello i Evo i nas... Ja se raspadam od umora, ceo dan nisam stala, sve me boli i stvrdnuo mi se stomak. Al sta cu kad su svi umorniji od mene, tako da i kad mogu nemam kad da se odmorim. Isidora, ja sam u 4.m.prelezala taj haos virus i da izvinite, ne znam sta sam vise radila, da li bila na WC solji ili povracala, a od apetita ni traga ni glasa. Valjda sam stekla imunitet. Ja ne znam pol deteta, moj dr to ne govori nikome, pa ne znam imam li ili nemam garderobicu. U sv.slucaju treba da kupimo jos neku komodicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:21:22
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, znaš svu moju kuknjavu oko kukova, katastrofa... Kad doživim noć kao noćas, pa prespavam makar malo bez bola, preporođena sam. A prijala mi je i ona baš duga šetnja juče, danas smo kraće, crkva blizu baš. Samo da uđem u devetipočinjem svaki dan da se rekreiram.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:23:29
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Popkice ni jaaaa. Gde radi tvoj dr kad ne govori pol. Meni su samo jednom nudili mi se dogovorili da nećemo da znamo u sredu idem opet na uz ali vidim da se mm nešto predomišlja. Možda će sad hteti da sazna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:29:25
|
|
|
|
alex88
|
Ja sam oduvek volela da imam troje dece,dve seke i jednog bata,da ih cuva ,ali bicu zahvalna Bogu i na ovom jednom.E popkice jedino da odemo negde na uz da vidimo pol,al lepse je mozda ovako da neznamo,spremicemo neutralnu garderobicu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 16.11.2015 17:33:10
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, s obzirom na temperament moje ćerke i mog sina, i ako će i ovaj drugi biti kao buraz mu, kod nas će situacija biti obrnuta, ona njih čuva, hahahah. I lupi ako treba...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.11.2015 17:34:18 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Одвикавање од пелена.пеперутка16Шта вам највише одговара?Носица. (
100%)
Додатак за тоалет. (
0%)
Користимо обоје. (
0%)
Без пелена од рођења. (
0%)
Остало. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!