|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
2.9.2015 23:12:09   
janabons
Ado, jel imas u Misovicu svog dr?
Kod njih je zeznuto ako je guzva, a malo porodilisteuser posted image
Naravno, samo optimisticnouser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 2.9.2015 23:13:25 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 276
2.9.2015 23:13:32   
Bekolino 25
Evo me mama bila u goste pa dok smo se ispricale... Spremila sam torbu i za sebe i za bebu za izlazak i tako to.S tim sto sebi mrezaste gacice i papuce nisam uzela nemam mesta i sve kao kupicu ali ako i ne stignem kupice mm ili mama.Torba je vec u autu ah da jos plazmica voda cokoladice da se nadje.Sl.CTG imam u ned.tako da valjda nece pre toga mada je bas nemiran i jak ubi me sada na kraju dusa mojauser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 277
2.9.2015 23:15:27   
lesica

IZVORNA PORUKA: adulence

jana sa Ivom su krenule kontrakcije,vodenjak su mi tamo prokinuli i dobila sam odmah epi,ali to je Misovic,pitam se sta ce biti ako me ne prime u Misovic,ma necu ni da razmisljam o toj opciji.....bice to sve kako treba...

Ado, u slučaju nedajbožedabudegužva, odeš kao ja u Gradsku, ali tako da se ne zadržiš duže od 2-2,5 sata user posted image
Šalu na stranu, biće to dobro.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 278
2.9.2015 23:21:09   
dijana1*
Tatjan imamo temu ali nije se bas mnogo pisalo
Klik

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 279
3.9.2015 6:29:36   
sonyasha
Dobro jutro trudničice! Ko je za kaficu da pristavim?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 280
3.9.2015 7:10:54   
dijana1*
Dobro jutro. Sonya moze meni jednauser posted image
Ufff kako mi se spava a moram klince da vodim u vrtic.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 281
3.9.2015 7:34:07   
vocicana
Jutric, ja bi mogla jednunbez secera, malo jacu, sada sam ustala, pih sto me kicma boli. Nece ovo dobro biti...

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 282
3.9.2015 7:35:18   
Maraj
Dobro jutro drage
ja sva zapusena....ubi me ambrozija....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 283
3.9.2015 7:42:59   
vocicana
Ja sam zbog prehlada koju sam imala pomislila isto, ali msm da nisam alergicna na ambroziju. Mnogo ruzan osecaj prekinutog disanja. Vlazi sluznicu nosa kapima, malo da olaksas sebi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 284
3.9.2015 7:51:02   
bebilule
Jutro i od mene. Može kafa!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 285
3.9.2015 8:01:18   
superm
Dobro jutro! user posted image uvek može.
Ispratila đaka u školu, pootvarala sve prozore, jutros je svežije.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 286
3.9.2015 8:12:48   
tatjan@
Dobro jutro. Ja ispratila decu u vrtic i cekam zenu koja mi sprema kucu. Treba danas da sredimo detaljno spavacu da mogu da namestim krevetac. Torbu cu valjda poceti da pakujem sutra kao i da kupim kozmetiku za bebu. Ili za vikend, joj samo odlazem..
Ja sam prvo dete rodila prirodno i to prilicno lako i brzo, drugo sam prenela termin pa su mi indukovali porodjaj, i posto se nisam otvarala i pored krvnickih kontrakxija, uradili mi hitan carski. E sad posto sam vec imala jedan uspesan prirodan porodjaj dr kaze da je to super indikacija da ponovo uspe. Jedino postoji ta neka mala sansa da materica puca po mestu oziljka tokom porodjaja, ali i ponovljeni carski nosi svoje rizike. Kad bi bila sigurna da cu dobiti epidural ne bi se dvoumila uopste.

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 287
3.9.2015 8:24:35   
superm
Tatjana, teška odluka je pred tobom... ali je moraš doneti sama, plus potražiti mišljenje stručnih lica.
Meni je 1.porođaj krenuo sa placenta previae, 3 dana posle termina pa je moralo da se završi CR. Za drugo sam sama tražila CR. A sada mi je žao što ne mogu na prirodniuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 288
3.9.2015 8:28:34   
vocicana
Covece sta ima trecerotki!!! Svaka vam cast zene, gledajte da vama bude lakse, razmislite dobro ako ste vec unsituaciji da birate, ah, volela bi I ja prirodnim porodjaj, ali tesko...
Sta li je UM uradila, da li joj je prestalo taj bol, jos je nema da se javi. Suzi kju...nedostaje. Nadam se danste dobro devojke.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 289
3.9.2015 8:48:36   
madre
helouuuuser posted image evo i mene... odvela bogija u vrtic, pa stavila papriku u rernu da se pece da pravim sataras za rucak i sela da popijem kafu, pa cu posle polako na posao...
i meni je bio prvi carski, pre 5 godina, pa pretpostavljam da sada moze da ide prirodni bez problema, mada uopste sa dr nisam pricala o porodjaju, rano je.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 290
3.9.2015 9:10:10   
adulence
dobro jutro i od mene,odvela Ivu u vrtic,kupila sebi usput burek i jogurt,bas sam se najela sada,lezim i odmaram...kuca mi je u haosu ,ali sta da radim,nema mi mrdanja...
mi od danas u 38.nedelji,prosto ne verujem da cu uskoro da vidim svoju drugu bebu....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 291
3.9.2015 9:17:48   
vocicana
user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 292
3.9.2015 9:18:04   
sonyasha
Madre, ja sam imala cr pre tri ipo godine pa mi savetuju cr! Ko će ga znati, biće kako biti mora!
Inače, meni došla žena da spremi kuću a ja samo što opet ne zaspim...danas je malo prijatnije ali ja čekam nedelju da ode na 20 stepeniuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 293
3.9.2015 9:18:27   
MAMAMAJ
Dobro jutro od nas, ja i K stigli u Zemun, ostavili seku u vrtiću i sada seli u jedan kafić moje mladosti user posted image i poručili lepi hladni nes, čekamo vreme da mama krene na UZ, jedva čekam da vidim bebicu, samo da sve bude ok.
Mnogo je lepo i sveže jutro, baš za uživanje. Nadam se da će ceo dan biti ovakav.
Joj, žene što ja volim ovaj Zemun. Baš sam ovde nekako kod kuće, iako nisam. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 294
3.9.2015 9:26:58   
adulence
mamamaj i ja obozavam zemun,tu sam isla u srednju skolu,jedne od najlepsih dana sam provela u zemunu,obozavam ga...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 295
3.9.2015 9:33:37   
MAMAMAJ
Ada, meni tu živi ujak i tu sam provodila raspuste, a sestra od ujaka se udala i dalje ovde živi, često se ja motam ovuda. Ovde sam i K rodila, a nadam se da ću i ovog Mrdoja user posted image
Sad ga zovemo Mrdoje, nikako da osmislimo ime, a i čekam ovaj UZ da mi ova moja dr iz porodilišta potvrdi pol.
A glupo mi da vam pišem, da ne ispadne neko hvalisanje, ali ovaj Mrdoje toliko reaguje na tatin glas, čim ga čuje, počinje mrdanje, skakanje, ludilo. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 296
3.9.2015 9:45:46   
Anoniman
Jutro i od mene, mada sam ja budna od 6user posted image nocas me odvaljivala ledja, do pre neki dan kao da nisam bila trudna spavala divno, a sada se svako jutro budim sa bolovima u nogama i ledjima....

Mamaj cekamo izvestajuser posted image

Ja bila da vadim kg i antitelauser posted image pa nosila doznake knjogovodji, pa svartila u dm, nakupoavala sve sto mi treba za bebu i porodiliste, i 8000 ode za 2 pune kese, a kada pogledas skoro nista nisi kupiouser posted image
pa mm i ja kupovali jos po nesto, i sada on ode na posao, a ja kuci kod moje Une, cuvala je moja baba, sada cemo da jedemo mantije i jogurt, kasnije cu da kukam da mi je mukauser posted image

sveki posla iz nemacke cekamo jeuser posted image
a cekam i postara narucila sam neke pidzamice Noriuser posted image

sve vas ljubim drage mojeuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 3.9.2015 9:50:20 >

(odgovor članu MAMAMAJ)
  Direktna veza do poruke: 297
3.9.2015 9:52:24   
madre
sad kad si pomenula bolove u ledjima, set_im se kako su mene juce i danas poceli da bude grcevi u listovima, a jojuser posted image citala sam da se to inace desava u trudnoci, ali majstore kad stegne ne znam sta cu, ne znam kud cuuser posted image mozda bih mogla magnezijum da pocnem da pijem...
ja sam mislila da je sveki juce stiglauser posted image slikaj nam obavezno stvarcice! nego, zar bebama na pocetku nije sva garderoba ustvari pidzama?user posted image

< Poruku je uredio madre -- 3.9.2015 9:53:44 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 298
3.9.2015 9:52:26   
adulence
mamamaj srecom pa mi kuma i jos puno prijatelja zive u zemunu,pa me put cesto navodi tamo...bravo za tatu i bebu...

< Poruku je uredio adulence -- 3.9.2015 9:54:17 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
3.9.2015 10:00:16   
Anoniman
madre ja ne znam sta je ovo do pre neki dan sam se osecala divno, bas sam pricala sa drugaricma kako ovu trudnocu od kako su prestale mucnine sa 20 nedelja odlicno podnosim, kao da nisam trudna, i cvrc evo sada mi sve smeta, cari 8 , i 9 mesecauser posted image

sveki jutros imala let u pola 8, cekamo je da se javi da je stigla u Bg

a pidzamice kupila ma neke next slikam ih kada stignu, ja unu nisam presvalcila u pocetku, vec je spavala u cemu je preko dana bila, jer sam je preko dana sigurno 3x presvlacila, a sada cu odmah bodic i pidzamica za noc lakse miuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here