|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
3.9.2015 10:09:34   
isidora88
Jutrouser posted image
Opet nisam spavala, sutra ukutru u 7 moram da sam.kod doktorice da mi da doznake i upute neke pa idem da vadim krv za stitnu.
Sony sta radis kad ti dodje zena da cisti? Ja sam zvala jednu zenu, doci ce sledece nedelje da mi odradi generalku ali ne znam sta ja da radim dok ona cisti, malo me je strah da ne ceprka po stvarima, a ne mogu trckati za njom po stanu jer je poenta da ja mirujem, da mogu da radim sama bih sredila stan. Mnogo sam komplikovanauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
3.9.2015 10:11:00   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro i od mene
Mamaj cekamo izvestaj sa ul.zv.srecno draga
Ja cekam mm da dodje sa pijace i iz pekare da mi donese da klopam..popila kaficu i gledam tv.Imam strasan pritisak i bol dole kod besike,bebac mi bas naleze na besiku i pritiska..tu mi bas teskooo..stomak mi ogroman..osecam se ko kengur samo sto se ja jedva krecem dok.kengur skace..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 302
3.9.2015 10:23:07   
adulence
lidija u potpunosti te razumem,ja se poslednja dva dana jedva krecem,mada mi je sestra koja mi je juce radia ctg rekla da mi je beba bas,bas nisko...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 303
3.9.2015 10:39:58   
janabons
Jutro i od nas, mada nisam skoro ni spavalauser posted image
Sestra od strica mi se nije porodila, prosla je vizita, pa se joj reci sta dalje posle sastanka, s obzirom da je vodenjak skroz iscureo, indukciju nije ni dobijala, i da je 12 sati u porodilistu.user posted image
Nista tu meni nije jasno, al jedno je swigurno- bez veze na porodjaj ne treba pomisljati, na zalost, ovo je Srbijauser posted image
Komsija mi renovira kompletnu kucu, radovi ce trajati mesec dana, hilti ne prestaje da busi, uzasss

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 304
3.9.2015 10:43:15   
adulence
jjana zaboravih da ti odgovorim nemam svog dr u misovicu,to je sada nemoguce imati,sa Ivom sam imala ali sada nazalost ne...ali nadam se najboljem...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 305
3.9.2015 10:54:11   
Bekolino 25
Jutro...Imam pitanjce za iskusne mame kada ctg pokaze kontrak.koje idu do 80 a 100 je ona najjaca jel to tako izgleda na porodjaju samo cesce ili ?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 306
3.9.2015 11:01:12   
janabons
Ado, kako mislis nemoguce?
DRugarica mi se skoro porodila, imala je svoju dr, carski bio zakazan, medjutim njoj vodenjak pukne dva dana ranije,dr bila slobodna, ali je dosla i odradila joj carski.
A kuma mi se poradjala pre par godina u Misovicu , nije imala svog dr, ali je bila zadovoljnauser posted image KAze da je ekipa za porodjaje bila super, za razliku od Visegradske, gde je bila drugi put, i bas se razocarala. Svako ima svoje iskustvouser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 307
3.9.2015 11:21:19   
adulence
bekolino nisu to te kontrakcije tako sam i ja mislila u prvoj trudnoci...
jana pa za carski je drugo,a kada su normalne trudnoce u pitanju oni zakazuju kontrole na 4 nedelje i ja sam do sada svaki put bila kod drugog dr koji je tada bio dezuran...kada sam se poradjala sa Ivom imala sam svog dr ,ali on je na moju zalost otisao u penziju..
Sada sam sa Lesicom razgovarala telefonom skoro pola sata bas smo se lepo ispricale,pa me je prilicno umirila u vezi porodilista i svega...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 308
3.9.2015 11:26:15   
Bekolino 25
Ada cemu onda ctg i merenje kontrakcija meni ona sestra kaze ah da imala si kontrakciju pusticemo jos to je vrvt da bi videli da li su pravilne e sad jacina me zanima moja je do 80isla

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 309
3.9.2015 11:27:06   
superm
Vidim ima nas nekoliko koje smo blizu porođaja... iako mi je ovo 3.put, moram da priznam da mi ni je svejedno. Svakog časa očekujem da nešto krene...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 310
3.9.2015 11:32:21   
Bekolino 25
Superm blizi nam se svima ja izgleda prva vidim devojke kojoj je termin 2og nema tako da sam jaaaa sledeca

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 311
3.9.2015 11:32:46   
Maraj
Evo drage i mene. Bila s mojima do Rodica da kupe masinu za ves (crkla im) . Jao ne da sam se iznervirala. Otusli smo oko 9 evo stigli pfe manje od pola sata. Tolika je guzva a rade 4-5 kase. Naravno nikom ne pada na pamet da me pusti pfeko reda. Kakav bezobrazluk. Jos mi prilaze srednjoskolci da ih pustim preko reda kazu procice im veliki odmor. Jao kad sam dreknula na njih. Umesto mene da luste preko reda; ja ds njih pustsm
Naravno ceo red se okrenuo pogledao i nastavio da ceka svoj red. Pa ovo je takav bezobrazluk i naroda i zaposlenih u Rodicu , da ja na ulasku u 9.mesec stojim sat i po u redu user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 312
3.9.2015 11:32:52   
adulence
draga na ctg gledaju kako bebi kuca srce da li se nesto muci,sto je vrlo vazno,naravno da vazi i za merenje kontrakcija,ali te nepravilne kontrakcije nisu bolne kao one porodjajne,sigurno te to zanima,jer i ja sam bila u fazonu nista ne osecam a kontrakcije su mi isle do 80 nekad i 100...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 313
3.9.2015 11:33:02   
Jekica_88
Gde ste zenice user posted image
Ja nekim čudom spavam jer imam onaj beluga jastuk pa mi on maksimalno olakšava spavanje između trčanja u wc user posted image
Joj žene mene takva panika hvata po ceo dan razmišljam o porodjaju, sledeće nedelje cu tačno znati datum... i dalje se dvoumim oko anestezije. . Imam loše iskustvo sa opštom uzela bih spinalnu ali se mnogo plašim da nisam psihički sposobna da to izdržim. ..

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 314
3.9.2015 11:40:51   
Bekolino 25
Pa nije bas da ne osecam ali jedna pa sam je i izdrzala hihi bas cu pitati doktora jer ja sam razumela idu do 100ali moraju biti pravilne jednake inace ctg to i pokazuje meri njih i bebine otkucaje.Ce da vidimo uskoro sta ce da nas snadjeuser posted image

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 315
3.9.2015 11:47:23   
suzi kju
Juhu drage, vidim sve ste dobro, pakuju se torbe, euforija...
Moja torba spakovana, ali je kući, čeka.
Nas tri smo dobro, bebe merene danas 2320i 2200gr.
Imam blage kontrakcije ali ih nr osećam.
Ljubac za sveeeee!!!

Direktna veza do poruke: 316
3.9.2015 11:58:12   
adulence
bekolino bice sve kako treba bez brig,pa to osecaju se ali kada je tako jedna u fazonu si pihhhh...u svakom slucaju sve ce to proci i biti super....
suziiiiiii tako mi je drago da ste dobro i da bebice lepo napreduju...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 317
3.9.2015 12:04:17   
Bekolino 25
Iskreno to sto je juce islo do 60 osecam od 5og meseca ovu od 80 sam par puta osetila ali mi jebi ona ok.Verovatno je problem kada su tako jake a ceste e onda pocinje zurka.Suzi drzi se...mene nesto karlica boli

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 318
3.9.2015 12:06:12   
Bekolino 25

IZVORNA PORUKA: Bekolino 25

Iskreno to sto je juce islo do 60 osecam od 5og meseca ovu od 80 sam par puta osetila ali mi jebi ona ok.Verovatno je problem kada su tako jake a ceste e onda pocinje zurka.Suzi drzi se...mene nesto karlica boli

upade b ni odkuda ***ali mi je i ona... Uf evo neka ledjna me fata

Direktna veza do poruke: 319
3.9.2015 12:10:04   
adulence
heheheheh drzi se bekolino ,jos malo pa da otvaramo temu...hihhihi

Direktna veza do poruke: 320
3.9.2015 12:17:06   
Bekolino 25
Sitnooooo user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 321
3.9.2015 12:23:00   
Maraj
O suzi user posted image drago mi je da ste dobro sve tri. Do kad ostajes tu , jer se vracas kuci?
E jer te blage kontrakcije mogu da se vide ns uz ili samo na ctg-u?

Direktna veza do poruke: 322
3.9.2015 12:30:26   
Valerie
caos devojke, citam, al nesto ne pisem, kad krenem napisem carsav user posted image
blizu smo jos maloooo user posted image
ja srecna kupila sareno koferce za porodiliste, morace jos jedna torbica sa pelenama, jedva cekam sve da potrpam! a u stvari ce koferce biti za decu, cerka ga vec puni igrackama. tako me raduju sitnice!
izvadih hbs, krvnu krupu, bris, samo jos onaj komplet svih analiza, to cu od nedelje.
malo nam sinoc bili gosti, vec mi je tesko i kod kuce da sedim a da se ne izvalim, smesno mi je...

bekolino, ja mislim da su to slicne kontrakcije, samo je bitno na koliko su minuta i da je uvek isti razmak ili manji. imala sam pre nedelju dana tri sata jake kontrakcije, ali su bile na 10, pa 2 pa 5 minuta, znala sam da nije porodjaj. kad pocnu da bole obavezno meri vreme i zapisuj, sve se pobrka i zaboravi user posted image .

madre, uzmi magnezijum svaki dan, grcevi su bas neprijatni!

adulence, jos malkice, samo da bude mesta u misovicu, mnogo me nervira sto su tako nepouzdani za prirodni porodjaj. kao da imaju dva kreveta... bice sve super!

ja se verovatno ne bih odlucivala za prirodni posle carskog, sve ima rizike, ali... mozda samo ako bi bas krenulo brzinski bez intervencija... ali ako treba indukcija, ako traje, ako je vec tu termin, onda mozda bolje carski. svaka odluka je bas teska...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 323
3.9.2015 12:30:35   
Bekolino 25
Mogu da se vide na uz Maraj ali ctg meri jacinu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 324
3.9.2015 12:33:05   
Maraj
E hvala bekolino. U ponedeljak idem privatno kod dr na uz a tek 17.cu raditi ctg

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here