Valerie
|
caos devojke, citam, al nesto ne pisem, kad krenem napisem carsav blizu smo jos maloooo ja srecna kupila sareno koferce za porodiliste, morace jos jedna torbica sa pelenama, jedva cekam sve da potrpam! a u stvari ce koferce biti za decu, cerka ga vec puni igrackama. tako me raduju sitnice! izvadih hbs, krvnu krupu, bris, samo jos onaj komplet svih analiza, to cu od nedelje. malo nam sinoc bili gosti, vec mi je tesko i kod kuce da sedim a da se ne izvalim, smesno mi je... bekolino, ja mislim da su to slicne kontrakcije, samo je bitno na koliko su minuta i da je uvek isti razmak ili manji. imala sam pre nedelju dana tri sata jake kontrakcije, ali su bile na 10, pa 2 pa 5 minuta, znala sam da nije porodjaj. kad pocnu da bole obavezno meri vreme i zapisuj, sve se pobrka i zaboravi . madre, uzmi magnezijum svaki dan, grcevi su bas neprijatni! adulence, jos malkice, samo da bude mesta u misovicu, mnogo me nervira sto su tako nepouzdani za prirodni porodjaj. kao da imaju dva kreveta... bice sve super! ja se verovatno ne bih odlucivala za prirodni posle carskog, sve ima rizike, ali... mozda samo ako bi bas krenulo brzinski bez intervencija... ali ako treba indukcija, ako traje, ako je vec tu termin, onda mozda bolje carski. svaka odluka je bas teska...
|