Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 17:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj mene je malope od 4 tako stegao stomak da ne popusta, popila sam utrogestan, sada cu malo da odlezim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:00:42
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Isi za Madre ove 3 mi se svidjaju klik1 klik2 klik3 Molim vas jos jednom da pisete i kacite linkove u odgovarajucim temama. UM imamo temu frizura.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:01:46
|
|
|
|
Maraj
|
Um preforsirala si se danas. I rucak i kolac i kiflice.... odmori malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:02:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Tatjan imamo temu Braxton h. kontrakcije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:09:59
|
|
|
|
Anoniman
|
di ok, zaboravila sam, prekopriraj post ako zelis... maraj kiflice nisam jos, tek treba, nadam se da ce uskoro prestati....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:18:36
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: adulence Zene moje dobar dan,ja od jutros jedva hodam,prepone me ubijaju,bila na ctg ima kontrakcija ali nije to jos uvek to,tako bar kazu...inace resila sam da bukvalno necu da mrdnem sledecih nedelju dana pa onda kad hoce.. Dobila upute za anti gen cb vb i ks i urin,sve treba da zavrsim,kupili sve sto nam je falilo i veceras cu sve da spakujem... Inace danas punih 37 nedelja od sutra u 38. A da zaboravih jos i da napisem ,danas sam stigla i da se osisam i feniram...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:30:41
|
|
|
|
Anoniman
|
evo sada am merila i pritisak, 129 sa 80, puls 98, za mene je to previsoko, jer je moj uvek 110 ssa 60, 70, nije cudo sto me boli glava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:43:49
|
|
|
|
superm
|
Um, mislim da si se umorila.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 18:45:56
|
|
|
|
popkica bebic
|
drage moje mamice... Ja sam vam neverovatno umorna. Danas imala 5 casova, glava mi puca, bole me noge i stomak nekako podmuklo, ne znam sta je to. Ne lici na kontrakcije, vise na creva, ali i to me opterecuje i plasi. Ne znam kako je vama, ali ovde je pakleno, vrelo, sparno, zagusljivo. Jedva cekam zahladjenje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 19:54:03
|
|
|
|
Maraj
|
Popkice garant tenzija od novog kolektiva /posla...a ako si i stajala tih 5 casova ....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 20:11:24
|
|
|
|
superm
|
Popkice, u kom si mesecu? Trudnice, bacite pogled u temu 'steznik'.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 20:32:28
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha Samo da vas pozdravim, svasta ste pisale ne mogu bas sve da upratim, usporen mi mozak od ove vrucine i sparine UM uspori malo ženo, odmaraj. Ja sam tempo usporila, sve što ne stignem danas sutra cu, a sutra nikako ne nestaje Danas mi je šef "obecao" uplatu doprinosa za zadravstveno, baš sumnjam ali eto vidjet cemo vec
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 20:45:21
|
|
|
|
vocicana
|
Lepo moji stomacici, svima se polako blizi termin. Ja danas stala nisam, kod zubara dva puta, platila osiguranje, nasetala sam se kako odavno nisam po ovom paklu. Idi dobra ideja, bas mi je simpaticno kada pisete o svojoj deci, bata hoce seku, seka batu , nekansu zivi I zdravi. Sestrica starija cerka je govorila da ce dobiti brata, pa verovatno je u podsvesti zelela da ona bude zenska, ali voli sestru a I ova mala za njom umire koliko je voli. Mnogo su slatke. A ove cekalice nista, sa kim cu ja da se druzimo kada sve vi odete?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 21:21:02
|
|
|
|
popkica bebic
|
Superm, u 5.sam mesecu, 19.nedelja. Imala sam i ranije ovakve tegobe zbog kicme, jer kad sam je svojevremeno snimala, u onom delu gde treba da bude savijena meni je ravna, a i to je deformitet. Nadam se da nije ozbiljno, mek mi je stomak, primam od 1.dana Progesteron depo i pijem Mg direkt. Posao mi je na 5 min.od kuce, idem kolima, sedim, retko kad stojim na casu. Ljubim vas sve! Drz'te se vi u 9.m. Uskoro stizu bekane...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 21:57:17
|
|
|
|
janabons
|
Dobro vam vece zene Ja sva uspalhirena, sestra od strica mi je ipak zavrsila u porodilistu, sinoc cep, veceras pukao vodenjak, otvorena jedan prst..sad cekamo...ona je 36+5, malo rano...nadam se da ce biti ok, samo da izboksuje epidural da dobije..uffff
< Poruku je uredio janabons -- 2.9.2015 21:58:57 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 21:59:22
|
|
|
|
adulence
|
Jana a gde se poradja...drzimk fige sve ce biti u redu,kazu da ove vrucine izazivaju porodjaje malo ranije...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:07:13
|
|
|
|
bebilule
|
Joj danas paklene vrucine. Jedva pregurah dan...Janabons, drzim fige.... Tako želim da se istuširam, odmah legnem i zaspim i spavam ujutru do 9 sati . Puste želje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:07:59
|
|
|
|
janabons
|
U Visegradskoj, oni su malo tezi za epi..moj dr na moru, ona vezu nema...ludak
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:09:44
|
|
|
|
janabons
|
Definitivno ove vrucine rade svoje Ado,kod tebe lepo ide, postepeno, ti si u sigurnoj zoni, kako je krenulo sa Ivom, kontrakcije ili vodenjak?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:19:08
|
|
|
|
vocicana
|
Vrucine su zlo, ali bice ta bebica dobro. Navijamo pa nam javi sta ima novo I koga ste dobili. , a UM, kako si ti? Nadam se da si sela malo, nema potrebe da se tako rasturas po kuhinji po CEO dan, dete jeste malo, ali ti si trudna pa aman polako. Javljajte se sa svim novostima
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:26:54
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Veče, drage. Kod nas je i dalje sve u znaku polaska u vrtić A i dalje je neka napeta atmosfera između mm i mene, trebalo je da krenemo s radovima na kući, ali ipak će se još malo odgoditi, nisu se još sve kockice sklopile. Zato smo napeti i samo besnimo, što uz moje hormone nije teško. Ja sam komirana, trčim ujutru u vrtić, pa kući, pa po M opet u vrtić, noge su mi blago otečene, što je i razumljivo. Sutra idem na UZ, uveče javljam rezultate. Ljubim vas sve i grlim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:27:53
|
|
|
|
tatjan@
|
Hvala Dijana sad cu da pregledam temu :) Idem da pogledam da li ima tema prirodan porodjaj posle carskog.. posto cu se ja ovako poradjati ako ne prenesem ponovo. Jel imao ovde neko carski a da sad ide prirodno? Verovatno ne, to sam samo ja blesava :D
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:33:17
|
|
|
|
janabons
|
Tatjan, ja mislim da nema Ja sam bila za prirodni posle carskog, al mi je dr rekao posto je razlika manja od tri godine , ne dolazi u obzir Sto si blesava, samo napred
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:38:40
|
|
|
|
adulence
|
jana sa Ivom su krenule kontrakcije,vodenjak su mi tamo prokinuli i dobila sam odmah epi,ali to je Misovic,pitam se sta ce biti ako me ne prime u Misovic,ma necu ni da razmisljam o toj opciji.....bice to sve kako treba...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 2.9.2015 22:41:22
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Hvala Dijana sad cu da pregledam temu :) Idem da pogledam da li ima tema prirodan porodjaj posle carskog.. posto cu se ja ovako poradjati ako ne prenesem ponovo. Jel imao ovde neko carski a da sad ide prirodno? Verovatno ne, to sam samo ja blesava :D A ko sam dobro videla, ti imaš 2 dece, čekaš 3.? Da li su oba prethodna porođaja bila CR?
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?