Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:36:03
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao ženskice Adulence, Valerie, Maraj, Suzi, Superm, Bekolino, Jekice...uh žene baš vam se probližilo! Drma me trema na vaš red ali biće sve dobro, samo torbe spremne i kulirajte, čitajte neku lepu opuštajuću knjigu. Ja sam pred porođaj odgledala Sulejmana preko neta, ne znam zašto me to opuštalo kad se samo truju i UTEPUJU Jao ja sam se juče mnogo uplašila. Bili kod sveki i ona je izvela Milu da je prošeta po komšiluku, i posle 5min začuje se vrisak devojčice iz komšiluka na koju je skočio pas, mm i ja potrčali kao furija, pomislili da je Mila, mnogo sam se uplašila, malecku nije ujeo ali se ona baš prepala. Uh samo me preseklo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:37:42
|
|
|
|
Valerie
|
maraj, stedi se, kakav red od sat i po. ili se guras, ne pitas, ides preko reda ili sedi u kolima. ne mozemo da se oslonimo da ce bilo ko imati obzira, nazalost. vide se kontrakcije na uz. jesi krenula na ctg? ja bila pre neki dan, kad sam vec u dz za doznake, znala sam da se nece videti kontrakcije, ali sam uzivala u zvuku srca. a i da imam makar jedan zapis za spomenar nikad nemam dilemu da li imam kontrakcije. toliko mi se zategne stomak da ne mogu da ne primetim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:44:32
|
|
|
|
Maraj
|
Valerie ne nisam krenula na ctg. Tj idem vec 2× u Front na preglede pa mi tamo urade ctg. Sad idem opet 17.pa ce mi uraditi tamo ctg Dr u Domu zdravlja mi nista nije spominjala. Nadam se da cu raditi tu u Domu zdravlja. Na koliko dana se radi ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:46:05
|
|
|
|
adulence
|
isto,kod mene se sada bas osecaju kontrakcije,tako da sam znaa da ce ih i juce biti na ctg-u... aooo jole mogu da zamislim... maraj ja ga u dz radim na nedelju dana,svake srede...
< Poruku je uredio adulence -- 3.9.2015 12:47:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:48:45
|
|
|
|
Maraj
|
Ja pretpostavljam da ja do sad nisam imala te BH kontrakcije jer pojma nemam kako to izgleda. Znala bi valjda da sam ih imala
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:51:29
|
|
|
|
janabons
|
MAraj, najcesece se ctg radi jednom nedeljno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:53:38
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj znala bi sigurno, stomak se baš stegne bude ko kamen, nema šanse da ne osetiš Ja sam ih imala jako često čini mi se od 20. nedelje. Uporedo i grčeve u nogama i trnjenje ruku. Čini mi se da se Madre žalila, samo Mg direkt ništa drugo...malo za opuštanje mišića.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:53:56
|
|
|
|
janabons
|
Maraj, ljudi su bezobzirni. Mi bili juce u Univerexportu sa troje dece i jednim u stomaku KAsirka nas je pozvala preko reda, inace bi cekali njih 10. Jedna bakica je nesto mrmljala, al je moj muz samo pogledao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 12:58:08
|
|
|
|
Maraj
|
E pa za kasirku!!! Ja ocekujem to od njih nekako mi glupo da se guram preko reda. A ocito mora tako. Sad leskarim jer bas osecam tezinu u stomaku. A nosila sam jos i pojas sva sreca. Da sam ga zaboravila mogu misliti koliko bi me onda boleo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:05:07
|
|
|
|
sonyasha
|
Isidora, skroz mi je neprijatno kada žena radi a ja sam kod kuće, blejim, ali sam se izvalila u drugoj sobi i rešila da ne brinem mnogo nego odmaram! Svako radi svoj posao! Ženske, vama se baš bliži, nestrpljiva sam za vas i sa vama, uskoro će bekani Maraj, ženska, ne očekuj niodkoga ništa nego jednpstavno pitaj nekoga ispred sebe pa da svi primete, i kasirka! Neće ljudi da nas puštaju, ali ako ih pitamo bude ih aramota da nepuste!
< Poruku je uredio sonyasha -- 3.9.2015 13:08:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:10:32
|
|
|
|
adulence
|
sony nemoj da ti je neprijatno zeno trudna si,ai uostalom zvala si je da ti sredi kucu...ja imam zenu koja mi godinama dolazi,tako da cu morati uskoro da je aktiviram,da dodje malo da zategne kucicu...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:26:24
|
|
|
|
jess021
|
Hello! Jole, mene si zaboravila Ja sam danas usla u 36. nedelju, jupiiii Bila jutros kod knjigovodje, pa sa drugaricama na kafi, malopre sam dosla, crkla sam. Vidim sve ste dobro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:29:47
|
|
|
|
Jole84
|
Jess izvini draga jao meni su vaše trudnoće proletele...kao da smo vam juče čestitale tvoja i Maraj naročito... Bravo za 36 nedelju Inače ne rekoh vam, mislim da sam osetila bebu ali nisam sigurna
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:32:16
|
|
|
|
jess021
|
Jole, mogu ti reci da je i meni proletela. Da, Maraj i ja smo razlika jedan dan Super za bebca Isidora, i ja bi angazujem nekog da mi sredi stan, a nisam nikad do sad. Mislim da ima tema, ali ne mogu da je nadjem, ako neko moze da pomogne, bila bi zahvalna.
< Poruku je uredio jess021 -- 3.9.2015 13:37:07 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:39:35
|
|
|
|
Jole84
|
Jess evo je tema KLIK
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:41:41
|
|
|
|
jess021
|
Hvala draga!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 13:58:44
|
|
|
|
bebilule
|
Ja cu dobiti nervni slom od majstora. Po pravili obecaju pa odgode za dva tri dana... A sve sam bila isplanirala. Sad opet cekanje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:05:03
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jole i mene si zaboravila,takodje mi je termin kao Jess..danas usla u 36nedelju. Sutra imam opet ctg ujutro zakazan.Ne znam sto dva puta nedeljno..inace ni ja ne znam kako izgledaju kontrakcihe,ali znam da imam strasan pritisak dole..Ada sta to znaci ti si iskusna...bas me zaboli ,narocito kad ustanem s jreveta a prethodno sam sedela...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:06:01
|
|
|
|
janabons
|
Bebilule, tako je to s majstorima. Ja sam cerka jednog, kako kaze izreka: MAjstori nikad ne lazu, oni samo odlazu Lidija, tako je meni bilo u devetom, beba se polako spusta, pa ti stvara sve veci pritisak dole. Meni su kontrakcije pocele kao menstrualni bolovi, zahvataju krsta i krecu ka stomaku, kao da ti neko obuhvata stomak kljestima
< Poruku je uredio janabons -- 3.9.2015 14:12:48 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:07:36
|
|
|
|
bebilule
|
Joj ala je proletilo vrijeme i bas se priblizilo. Lidija, meni je to pocelo prije 15 dana. Dr mi je rekao da se bebac okrenuo, da on pritisce sve to. Pregledao me, rekao da sam zatvorena, da je sve ok. Jana oplakah
< Poruku je uredio bebilule -- 3.9.2015 14:08:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:09:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jole za bebana, ja sam za drugu bebu bila saigurna da je to to tek u 18 nedelji Jaoj jos 3 dana i moj uz, jedva cekam Bebilule takvi su majstori, samo lazu! Jaoj ja sam prekrecila jedan zid u nasoj sobi u drugu boju, iako je mm juce zavrsio krecenje iste, izlepila trake, i presla jednom, mm kada je dosao kaze ti nisi normalna sada odoh da ukljucim masinu imam tonu da perem Sada videh da ne lazu, nego odlazu
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.9.2015 18:18:35 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:14:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Vredne zene sve Ja bi zamenila te majstore lazove Ne plašite se tih kontrakcija, ovde ih neke zene imaju ihaj od osmog meseca pa doguraju do termina. A ja od danas u 34-oj nedelji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:16:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi za tebe i devojke, jeste li jos uvek u bolnici?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:20:18
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Um bas si vrednica ja cekam mamu da operem ogradicu zao mi da je stavim u masinu.Suzi ja sam navikla na njih bas ih dugo imam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 3.9.2015 14:26:05
|
|
|
|
janabons
|
Um, jos si i trake izlepila...e, stvarno si show
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?