|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
3.9.2015 12:36:03   
Jole84
Ćao ženskice user posted image
Adulence, Valerie, Maraj, Suzi, Superm, Bekolino, Jekice...uh žene baš vam se probližilo! Drma me trema na vaš red user posted image ali biće sve dobro, samo torbe spremne i kulirajte, čitajte neku lepu opuštajuću knjigu. Ja sam pred porođaj odgledala Sulejmana preko neta, ne znam zašto me to opuštalo kad se samo truju i UTEPUJU user posted image
Jao ja sam se juče mnogo uplašila. Bili kod sveki i ona je izvela Milu da je prošeta po komšiluku, i posle 5min začuje se vrisak devojčice iz komšiluka na koju je skočio pas, mm i ja potrčali kao furija, pomislili da je Mila, mnogo sam se uplašila, malecku nije ujeo ali se ona baš prepala. Uh samo me preseklo.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 326
3.9.2015 12:37:42   
Valerie
maraj, stedi se, kakav red od sat i po. ili se guras, ne pitas, ides preko reda ili sedi u kolima. ne mozemo da se oslonimo da ce bilo ko imati obzira, nazalost.
vide se kontrakcije na uz. jesi krenula na ctg?
ja bila pre neki dan, kad sam vec u dz za doznake, znala sam da se nece videti kontrakcije, ali sam uzivala u zvuku srca. a i da imam makar jedan zapis za spomenar user posted image
nikad nemam dilemu da li imam kontrakcije. toliko mi se zategne stomak da ne mogu da ne primetim

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 327
3.9.2015 12:44:32   
Maraj
Valerie ne nisam krenula na ctg. Tj idem vec 2× u Front na preglede pa mi tamo urade ctg. Sad idem opet 17.pa ce mi uraditi tamo ctg
Dr u Domu zdravlja mi nista nije spominjala. Nadam se da cu raditi tu u Domu zdravlja. Na koliko dana se radi ctg

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 328
3.9.2015 12:46:05   
adulence
isto,kod mene se sada bas osecaju kontrakcije,tako da sam znaa da ce ih i juce biti na ctg-u...
aooo jole mogu da zamislim...
maraj ja ga u dz radim na nedelju dana,svake srede...

< Poruku je uredio adulence -- 3.9.2015 12:47:55 >

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 329
3.9.2015 12:48:45   
Maraj
Ja pretpostavljam da ja do sad nisam imala te BH kontrakcije jer pojma nemam kako to izgleda. Znala bi valjda da sam ih imala user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 330
3.9.2015 12:51:29   
janabons
MAraj, najcesece se ctg radi jednom nedeljnouser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 331
3.9.2015 12:53:38   
Jole84
Maraj znala bi sigurno, stomak se baš stegne bude ko kamen, nema šanse da ne osetiš user posted image Ja sam ih imala jako često čini mi se od 20. nedelje. Uporedo i grčeve u nogama i trnjenje ruku. Čini mi se da se Madre žalila, samo Mg direkt ništa drugo...malo za opuštanje mišića.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 332
3.9.2015 12:53:56   
janabons
Maraj, ljudi su bezobzirni.
Mi bili juce u Univerexportu sa troje dece i jednim u stomakuuser posted image KAsirka nas je pozvala preko reda, inace bi cekali njih 10. Jedna bakica je nesto mrmljala, al je moj muz samo pogledaouser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 333
3.9.2015 12:58:08   
Maraj
E pa user posted image za kasirku!!! Ja ocekujem to od njih nekako mi glupo da se guram preko reda. A ocito mora tako. Sad leskarim jer bas osecam tezinu u stomaku. A nosila sam jos i pojas sva sreca. Da sam ga zaboravila mogu misliti koliko bi me onda boleo.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 334
3.9.2015 13:05:07   
sonyasha
Isidora, skroz mi je neprijatno kada žena radi a ja sam kod kuće, blejim, ali sam se izvalila u drugoj sobi i rešila da ne brinem mnogo nego odmaram! Svako radi svoj posao!user posted image
Ženske, vama se baš bliži, nestrpljiva sam za vas i sa vama, uskoro će bekaniuser posted image
Maraj, ženska, ne očekuj niodkoga ništa nego jednpstavno pitaj nekoga ispred sebe pa da svi primete, i kasirka! Neće ljudi da nas puštaju, ali ako ih pitamo bude ih aramota da nepuste!user posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 3.9.2015 13:08:48 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 335
3.9.2015 13:10:32   
adulence
sony nemoj da ti je neprijatno zeno trudna si,ai uostalom zvala si je da ti sredi kucu...ja imam zenu koja mi godinama dolazi,tako da cu morati uskoro da je aktiviram,da dodje malo da zategne kucicu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 336
3.9.2015 13:26:24   
jess021
Hello!
Jole, mene si zaboravilauser posted image
Ja sam danas usla u 36. nedelju, jupiiii
Bila jutros kod knjigovodje, pa sa drugaricama na kafi, malopre sam dosla, crkla sam.
Vidim sve ste dobrouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 337
3.9.2015 13:29:47   
Jole84
Jess izvini draga user posted image jao meni su vaše trudnoće proletele...kao da smo vam juče čestitale user posted image tvoja i Maraj naročito...
Bravo za 36 nedelju user posted image
Inače ne rekoh vam, mislim da sam osetila bebu ali nisam sigurna user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 338
3.9.2015 13:32:16   
jess021
Jole, mogu ti reci da je i meni proletela. Da, Maraj i ja smo razlika jedan danuser posted image
Super za bebcauser posted image

Isidora, i ja bi angazujem nekog da mi sredi stan, a nisam nikad do sad.
Mislim da ima tema, ali ne mogu da je nadjem, ako neko moze da pomogne, bila bi zahvalna.user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 3.9.2015 13:37:07 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 339
3.9.2015 13:39:35   
Jole84
Jess evo je tema KLIK user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 340
3.9.2015 13:41:41   
jess021
Hvala draga!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 341
3.9.2015 13:58:44   
bebilule
Ja cu dobiti nervni slom od majstora. Po pravili obecaju pa odgode za dva tri dana... A sve sam bila isplanirala. Sad opet cekanje...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 342
3.9.2015 14:05:03   
LIDIJA STEVAN
Jole i mene si zaboravila,takodje mi je termin kao Jess..danas usla u 36nedelju.
Sutra imam opet ctg ujutro zakazan.Ne znam sto dva puta nedeljno..inace ni ja ne znam kako izgledaju kontrakcihe,ali znam da imam strasan pritisak dole..Ada sta to znaci ti si iskusna...bas me zaboli ,narocito kad ustanem s jreveta a prethodno sam sedela...

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 343
3.9.2015 14:06:01   
janabons
Bebilule, tako je to s majstorima. Ja sam cerka jednog, kako kaze izreka: MAjstori nikad ne lazu, oni samo odlazuuser posted image
Lidija, tako je meni bilo u devetom, beba se polako spusta, pa ti stvara sve veci pritisak dole. Meni su kontrakcije pocele kao menstrualni bolovi, zahvataju krsta i krecu ka stomaku, kao da ti neko obuhvata stomak kljestima

< Poruku je uredio janabons -- 3.9.2015 14:12:48 >

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 344
3.9.2015 14:07:36   
bebilule
Joj ala je proletilo vrijeme i bas se priblizilo. Lidija, meni je to pocelo prije 15 dana. Dr mi je rekao da se bebac okrenuo, da on pritisce sve to. Pregledao me, rekao da sam zatvorena, da je sve ok.

Jana oplakah user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 3.9.2015 14:08:35 >

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 345
3.9.2015 14:09:50   
Anoniman
Joleuser posted image za bebana, ja sam za drugu bebu bila saigurna da je to to tek u 18 nedelji
Jaoj jos 3 dana i moj uz, jedva cekam

Bebilule takvi su majstori, samo lazu!

Jaoj ja sam prekrecila jedan zid u nasoj sobi u drugu boju, iako je mm juce zavrsio krecenje iste, izlepila trake, i presla jednom, mm kada je dosao kaze ti nisi normalnauser posted image sada odoh da ukljucim masinu imam tonu da perem

Sada videh da ne lazu, nego odlazuuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.9.2015 18:18:35 >

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 346
3.9.2015 14:14:56   
suzi kju
Vredne zene sve user posted image
Ja bi zamenila te majstore lazove user posted image
Ne plašite se tih kontrakcija, ovde ih neke zene imaju ihaj od osmog meseca pa doguraju do termina.

A ja od danas u 34-oj nedelji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
3.9.2015 14:16:04   
Anoniman
Suziuser posted image za tebe i devojke, jeste li jos uvek u bolnici?

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 348
3.9.2015 14:20:18   
Bekolino 25
Um bas si vrednica ja cekam mamu da operem ogradicu zao mi da je stavim u masinu.Suzi ja sam navikla na njih bas ih dugo imam

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
3.9.2015 14:26:05   
janabons
Um, jos si i trake izlepila...e, stvarno si showuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here