|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat]
2.9.2015 17:53:11   
Anoniman
jaoj mene je malope od 4 tako stegao stomak da ne popusta, popila sam utrogestan, sada cu malo da odlezimuser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 251
2.9.2015 18:00:42   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Isiuser posted image zauser posted image

Madre ove 3 mi se svidjajuuser posted image

klik1
klik2

klik3

Molim vas jos jednom da pisete i kacite linkove u odgovarajucim temama.
UM imamo temu frizura.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 252
2.9.2015 18:01:46   
Maraj
Um preforsirala si se danas. I rucak i kolac i kiflice.... odmori malo

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 253
2.9.2015 18:02:32   
dijana1*
Tatjan imamo temu Braxton h. kontrakcije

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 254
2.9.2015 18:09:59   
Anoniman
di ok, zaboravila sam, prekopriraj post ako zelis...

maraj kiflice nisam jos, tek treba, nadam se da ce uskoro prestati....

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 255
2.9.2015 18:18:36   
adulence

IZVORNA PORUKA: adulence

Zene moje dobar dan,ja od jutros jedva hodam,prepone me ubijaju,bila na ctg ima kontrakcija ali nije to jos uvek to,tako bar kazu...inace resila sam da bukvalno necu da mrdnem sledecih nedelju dana pa onda kad hoce..
Dobila upute za anti gen cb vb i ks i urin,sve treba da zavrsim,kupili sve sto nam je falilo i veceras cu sve da spakujem...
Inace danas punih 37 nedelja od sutra u 38.

A da zaboravih jos i da napisem ,danas sam stigla i da se osisam i feniram...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 256
2.9.2015 18:30:41   
Anoniman
evo sada am merila i pritisak, 129 sa 80, puls 98, za mene je to previsoko, jer je moj uvek 110 ssa 60, 70, nije cudo sto me boli glavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 257
2.9.2015 18:43:49   
superm
Um, mislim da si se umorila.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 258
2.9.2015 18:45:56   
popkica bebic
drage moje mamice... Ja sam vam neverovatno umorna. Danas imala 5 casova, glava mi puca, bole me noge i stomak nekako podmuklo, ne znam sta je to. Ne lici na kontrakcije, vise na creva, ali i to me opterecuje i plasi. user posted image
Ne znam kako je vama, ali ovde je pakleno, vrelo, sparno, zagusljivo. Jedva cekam zahladjenje...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 259
2.9.2015 19:54:03   
Maraj
Popkice garant tenzija od novog kolektiva /posla...a ako si i stajala tih 5 casova ....

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 260
2.9.2015 20:11:24   
superm
Popkice, u kom si mesecu?

Trudnice, bacite pogled u temu 'steznik'.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 261
2.9.2015 20:32:28   
pipi_coco
Aloha user posted image

Samo da vas pozdravim, svasta ste pisale ne mogu bas sve da upratim, usporen mi mozak od ove vrucine i sparine user posted image

UM uspori malo ženo, odmaraj. Ja sam tempo usporila, sve što ne stignem danas sutra cu, a sutra nikako ne nestaje user posted image
Danas mi je šef "obecao" uplatu doprinosa za zadravstveno, baš sumnjam ali eto vidjet cemo vec

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 262
2.9.2015 20:45:21   
vocicana
Lepo moji stomacici, svima se polako blizi termin. Ja danas stala nisam, kod zubara dva puta, platila osiguranje, nasetala sam se kako odavno nisam po ovom paklu.
Idi dobra ideja, bas mi je simpaticno kada pisete o svojoj deci, bata hoce seku, seka batuuser posted image , nekansu zivi I zdravi. Sestrica starija cerka je govorila da ce dobiti brata, pa verovatno je u podsvesti zelela da ona bude zenska, ali voli sestru a I ova mala za njom umire koliko je voli. Mnogo su slatke.
A ove cekalice nista, sa kim cu ja da se druzimo kada sve vi odete?user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 263
2.9.2015 21:21:02   
popkica bebic
Superm, u 5.sam mesecu, 19.nedelja. Imala sam i ranije ovakve tegobe zbog kicme, jer kad sam je svojevremeno snimala, u onom delu gde treba da bude savijena meni je ravna, a i to je deformitet. Nadam se da nije ozbiljno, mek mi je stomak, primam od 1.dana Progesteron depo i pijem Mg direkt. Posao mi je na 5 min.od kuce, idem kolima, sedim, retko kad stojim na casu. Ljubim vas sve! Drz'te se vi u 9.m. Uskoro stizu bekane...user posted image

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 264
2.9.2015 21:57:17   
janabons
Dobro vam vece zene
Ja sva uspalhirena, sestra od strica mi je ipak zavrsila u porodilistu, sinoc cep, veceras pukao vodenjak, otvorena jedan prst..sad cekamo...ona je 36+5, malo rano...nadam se da ce biti ok, samo da izboksuje epidural da dobije..uffff

< Poruku je uredio janabons -- 2.9.2015 21:58:57 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 265
2.9.2015 21:59:22   
adulence
Jana a gde se poradja...drzimk fige sve ce biti u redu,kazu da ove vrucine izazivaju porodjaje malo ranije...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 266
2.9.2015 22:07:13   
bebilule
Joj danas paklene vrucine. Jedva pregurah dan...Janabons, drzim fige....
Tako želim da se istuširam, odmah legnem i zaspim i spavam ujutru do 9 sati user posted image . Puste želje user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 267
2.9.2015 22:07:59   
janabons
U Visegradskoj, oni su malo tezi za epi..moj dr na moru, ona vezu nema...ludak

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 268
2.9.2015 22:09:44   
janabons
Definitivno ove vrucine rade svoje
Ado,kod tebe lepo ide, postepeno, ti si u sigurnoj zoni, kako je krenulo sa Ivom, kontrakcije ili vodenjak?

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 269
2.9.2015 22:19:08   
vocicana
Vrucine su zlo, ali bice ta bebica dobro. Navijamo pa nam javi sta ima novo I koga ste dobili. user posted image , a UM, kako si ti? Nadam se da si sela malo, nema potrebe da se tako rasturas po kuhinji po CEO dan, dete jeste malo, ali ti si trudna pa aman polako. Javljajte se sa svim novostima

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 270
2.9.2015 22:26:54   
MAMAMAJ
Veče, drage.
Kod nas je i dalje sve u znaku polaska u vrtić user posted image
A i dalje je neka napeta atmosfera između mm i mene, trebalo je da krenemo s radovima na kući, ali ipak će se još malo odgoditi, nisu se još sve kockice sklopile. Zato smo napeti i samo besnimo, što uz moje hormone nije teško. user posted image
Ja sam komirana, trčim ujutru u vrtić, pa kući, pa po M opet u vrtić, noge su mi blago otečene, što je i razumljivo.
Sutra idem na UZ, uveče javljam rezultate. user posted image
Ljubim vas sve i grlim. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 271
2.9.2015 22:27:53   
tatjan@
Hvala Dijana sad cu da pregledam temu :) Idem da pogledam da li ima tema prirodan porodjaj posle carskog.. posto cu se ja ovako poradjati ako ne prenesem ponovo. Jel imao ovde neko carski a da sad ide prirodno? Verovatno ne, to sam samo ja blesava :D

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 272
2.9.2015 22:33:17   
janabons
Tatjan, ja mislim da nemauser posted image
Ja sam bila za prirodni posle carskog, al mi je dr rekao posto je razlika manja od tri godine , ne dolazi u obzir
Sto si blesava, samo napreduser posted image

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 273
2.9.2015 22:38:40   
adulence
jana sa Ivom su krenule kontrakcije,vodenjak su mi tamo prokinuli i dobila sam odmah epi,ali to je Misovic,pitam se sta ce biti ako me ne prime u Misovic,ma necu ni da razmisljam o toj opciji.....bice to sve kako treba...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 274
2.9.2015 22:41:22   
superm

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Hvala Dijana sad cu da pregledam temu :) Idem da pogledam da li ima tema prirodan porodjaj posle carskog.. posto cu se ja ovako poradjati ako ne prenesem ponovo. Jel imao ovde neko carski a da sad ide prirodno? Verovatno ne, to sam samo ja blesava :D

A ko sam dobro videla, ti imaš 2 dece, čekaš 3.? Da li su oba prethodna porođaja bila CR?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here