|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
16.7.2015 23:09:38   
Sanjica26 RR
Masem i cestitam rodjendan Dimitriju.
Vodili smo T na rodjendan. Kad sam se vratila imam sta da vidim, nateceno oko. user posted image
Pala je na one skalamerije. Odvela sam je do hitne cisto da budemo mirni, jer stize noc. Sve je ok, ali ona deluje sva isprepadana. Ma koliko bilo suludo vise je ne ostavljam samu na rodjendanu.
Citam knjigu, pa cu na spavanjac.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 401
17.7.2015 6:21:14   
eca89
Dobro jutro mamice, Sanjice da T.brzo prođe okce. Da li ste vi noćas spavali? Ja ništa, mm takođe, A.je kao nešto ,prevrtala se jadniče po krevetcu od vrućine, pakao, znači sve smo otvorili i nema neke razlike, napolju je haos, kako li ćemo preživjeti još ova 2-3 dana strašnouser posted image !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 402
17.7.2015 7:15:31   
Trcosava
Eco meni je sve otvoreno noću, da noću pozatvaram pockrali bi. Preko dana otvoreno samo u kuhinji jer tamo pušimo. I lepo svi spavamo, kad kažem lepo mislim na to da nije krevet mokar, a Luka i Ana spavaju kao zaklani. On je sinoć od pola 9 do pola 7 jutros. Mi otišli oko 12 na spavanje.

Sanjice, pa gde pade tako mukica :( Da brzo prođe.

Meni muž danas kući, planiramo ili bazen ili jezero inače će d'umremo kući

Luka juče baš slabo jeo, vruće i njemu mukici

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 403
17.7.2015 7:17:25   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Juce su bili moj brat i snaja, pa se A. igrao sa ujkom, trckali su po stanu i vikali "je-je-je". Kad su njih dvoje otisli, probala moja mama tako da se igra sa njim, on je pogleda zacudjeno, i ode na drugu stranu user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 404
17.7.2015 7:20:01   
mimahana
Jutro mame ko pije user posted image ?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 405
17.7.2015 7:52:45   
emicaa
Jutro.
Sanjice da brzo prodje okica.Mi smo spavali relativno dobro,a balkonska vrata su bila otvorena pa nije uopšte bilo vruće.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mimahana)
Direktna veza do poruke: 406
17.7.2015 8:10:36   
Sanjica26 RR
Trco kaze igrali su se na lavirintu i bila je velika guzva. Spopetljala se i pala na onaj plasticni deo koji je tvrd.
S se probudila. Slabo sam spavala sinoc. Njih dve se nisu uopste budile.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 407
17.7.2015 8:25:54   
mama micki
Dobro jutro mame! Ja moju kafu odavno popila ali mogla bih još jednu.
Danas gomilu obaveza imam zbog Teinog rođendana i Sarinog krštenja.
Decu posle vodim kod sveki, za nekih sat dva, pa na Zeleni venac i vraćam se kući sama da na miru sve odradim.
Sanjice da okce brzo prođe.

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

Direktna veza do poruke: 408
17.7.2015 9:17:34   
QueenJ
Jutro! Mi nismo toliko kritično spavale, ali će večeras biti veselo. Živimo u starom delu grada, gde su kafanice i vikendom je uvek veselo. Od 22h-3h moram sve da pozatvaram zbog buke.
Mišu, baš me nasmeja, haha, mogu samo da ga zamislim. user posted image
Sanjice, da brzo prođe okance. Ali, ako je tako pala, sve i da si bila tu, opet bi pala i udarila se. Jedino što bi bila tu da je utešiš.
I mi smo juče imali prvi oziljniji pad. Inače padne, pogleda moju reakciju, ja okrenem glavu na drugu stranu, ona ustane i nastavi po svom. Ali juče, bbili smo tetke mm-a da odnesemo pozivnicu za rođendan, a oni imaju papagaja. I E. je stajala i držala se za kavez, gledala papagaja i valjda je izgubila ravnotežu, pala, udarila glavom u kavez, pa u onaj plastični deo dole (poslužavnik za kaku, kako ga ja zovem) i na kraju od stočić na kom kavez stoji... Tako da ima 1 ogrebotinu i 2 modrice. Baš se uplašila. To je jako puklo, još ptica poletela. Bila je istraumirana. Ali, posle 5 min. kao da ništa nije bilo. Otišla opet kod papagaja. Tvrdoglavo moje...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 409
17.7.2015 9:25:35   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco meni je sve otvoreno noću, da noću pozatvaram pockrali bi. Preko dana otvoreno samo u kuhinji jer tamo pušimo. I lepo svi spavamo, kad kažem lepo mislim na to da nije krevet mokar, a Luka i Ana spavaju kao zaklani. On je sinoć od pola 9 do pola 7 jutros. Mi otišli oko 12 na spavanje.

Sanjice, pa gde pade tako mukica :( Da brzo prođe.

Meni muž danas kući, planiramo ili bazen ili jezero inače će d'umremo kući

Luka juče baš slabo jeo, vruće i njemu mukici

kako tako dugo spava! Ja cu odlepiti,ne znam gde gresim! Moja je sinoc u pola 10 bila okupana,sisala i onda krece ludilo..baca se,sutira,nece da spava! Mrkli mrak! I nekako se umiri u rukama,cim je spustim u krevetac dreka! Aj jednom,drugi put..treci put je ostavim..plakala ja 3min i ne staje..aj ispocetka! To je trajalo do 11...da bi u ponoc opet urlala,ne prihvata dudu,nego da je uzmem i na sisu,aj opet..vratim u krevetac opet urlanje..vec ne znam za sebe! Stavim je izmedju nas,jedva se umiri (to nikad nisam radila i ne volim)..u 3 opet dreka...opet sisa..bem ti i sisu! Dobice flasicu i cao,izmuci me!
Sad je sisala i jela posle sat vremena i mirna je..a ja napokon kafu..ali odlepicu! Ne znam gde gresim,ali i starija je takva bila..tek sad prespava noc,pocela tamo od druge godine!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 410
17.7.2015 9:33:00   
QueenJ
Joj, Von, baš se namuči. Drži se! Porašće i ova švrća.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 411
17.7.2015 9:34:46   
vonavoj
Porasce,a do tad cu odlepitiuser posted image user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 412
17.7.2015 9:37:28   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Porasce,a do tad cu odlepitiuser posted image user posted image

von tada ce trece da dodjeuser posted image

ja sam zaboravila sta me ceka user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 413
17.7.2015 9:43:57   
vonavoj
Ne,ne..mislila sam da ce mi drugo spavati,posto prvo dete nije,ali jok..necu se treci put prevariti..ne,neuser posted image
Deca trebaju da imaju neki ritam,a ne da mi zaspi u 11,budi se 7..koliko je spavala..nista..i posle preko dana ako jedva skupi ukupno 3 satauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
17.7.2015 9:58:00   
Trcosava
Von draga mislim da je jednostavno takvo dete. Ana je bila katastrofa, mada ne znam da li je ona takva ili je moj tata navikao na ruke. Luka zaspi gde god kad mu se spava - u ljulji, na podu... Evo i sad spava - od 9 pa do 12. Ne grešiš nigde. Takav je bio i dok je bio na sisi, a ja imala dovoljno mleka. Od 9 pa do nekih 5 je znao da odvali, čak sam ga ja budila da sisa. No sve to ima svoje prednosti i mane. Ti imaš mleka i sada, a moje je prestalo. Na nedelju dana kupujem konzervu mleka od 800 gr.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 415
17.7.2015 9:58:02   
QueenJ
Treća-sreća! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 416
17.7.2015 9:59:51   
Sanjica26 RR
Von mozda da joj izbacis to kupanje pre spavanje. Okupaj je malko ranije. Mozda nju to razbudi. Znam po sebi. Cim se istusiram odmah se razbudim.
QueenJ da sam bila sa njom verovatno bih sve vreme govorila:"Polako Teodora".
Sve sto sam mogla da zavrsim uradila sam. Mm je na godisnjem tako da me deca ne jure. Mada, cim me nema dva minuta, cujem Sofiju:"Gde je mama". Malo sedim na terasi dok nije upeklo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 417
17.7.2015 10:22:18   
Sanjica26 RR
Trco i vi starije mamike sta bi mogla da mazem T na kapak oka?Mnogo joj je nateceno. user posted image

Direktna veza do poruke: 418
17.7.2015 10:38:33   
vikiveki
Dobro jutro mame...ja sam od jutros bila vredna dok su mi deca spavala,čistila sam bazen,mišići na rukama me sada toliko bole da me boli i dok kucamuser posted image Za danas nemam ništa planirano sem kupanja u bazenu, aveć sutra imam pune ruke posla...kupili smo svinju pa treba da sve to sortiram i složim u zamrzivač.A u nedelju treba da se spremamo za slavu u ponedeljak,imaćemo i neke goste, pa razmišljam šta da spremam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 419
17.7.2015 10:59:40   
eca89
A, joj Von draga, da te utješim, da nisi jedina, da nas ima još takvih, tako da user posted image !

Direktna veza do poruke: 420
17.7.2015 11:11:12   
vonavoj
Hvala vam drage!
TrcO,svaka ti je zlatna! U pravu si! A nijedna mi nije naviknuta na ruke,ali nisu taj tip deca da mogu da spavajy gde god..nikad se to nije desilo!
Sanjice,obozava da se kypa..mozda ranije..ali sad preko leta tek u 7 moze i da se izadje napolje.. Mozes jedino hladne obloge da joj stavis..kapak je bas osetljiv,ne bi mazala..

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 421
17.7.2015 11:57:26   
Trcosava
Sanjice, ja kod toga sam mazala margarin, ali on valjd aima svrhu samo ako odmah. Od hemije ništa, ipak je to okce. Slažem se sa Von, samo hladne obloge.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 422
17.7.2015 12:03:00   
Sanjica26 RR
Stavljam joj hladne obloge. Stavljala sam margarin, ali izgleda sto kazes mora odmah.
Probaj Von da je jedan dan ne okupas, pa vidi kako deluje na nju. Prosto imali se "srece" kao moja Sneza sa tim ne spavanjem.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 423
17.7.2015 12:07:52   
vonavoj
Uboli smo bingo dva puta!
Margarin radi posao,ali odmah!

Direktna veza do poruke: 424
17.7.2015 13:17:04   
wivern
Von ne gresis nigde bre.. takva su deca..
Moj spava od prvog dana po 12 sati uvece. Probudi se da siki i to je to, nastavlja odmah dalje. "Jutros" je ustao u pola 11, jedva jer je video mene da se micem pa da nesto ne propusti.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here