|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
15.7.2015 8:21:36   
branki*
jutro mame!
mimahana,tebi ovo nesto novo,novi avatar,novi postovi?
da vam mahnem,idemo za begrad za sat vremena,pa pisem koliko mi prilike budu dozvoljavale.
sve vasuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 376
15.7.2015 9:30:13   
mimahana
Pa morala sam ponovo da se registrujem,imala sam nekih problema oko prijave ali Les je sve sredila. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 377
15.7.2015 10:24:21   
wivern
Branki javi se da kafenisemo, doci cu ja blizu tebe no sikiriki user posted image
Hellooo zene..
Ja ovih dana samo po nekim placevima na dunavu, uzivam. Sad cu da iscitam sta ima ovde.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mimahana)
Direktna veza do poruke: 378
15.7.2015 13:09:38   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Vidim spavamo i ne spavamo user posted image

Moja se budi nocu da piski, izes ga tamanimo lubenice kao blesavi pa je normalno valjda ce na zimu poceti normalno na spava a i tad ce imati skoro 3 god user posted image

Mi smo danas cuvali malog Nikolu (mladji sin mog brata) i jako su se lepo on i Dunja igrali sa beba macama. Ja sam pored njh dvoje uspela cak da okopam tri i po reda paprike jupiiiiiiiiii....

Secerac i lubenice prodajemo na cupriji i med

Krkamo sve u 16, utovicemo se. Treba sad da se bacim na rucak a nikako da krenem mrsko mi sve nesto user posted image i ja bih odmarala iskreno da vam kazem

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 379
15.7.2015 13:15:43   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Bas pisem u kafani da mi se spava. Spakovala sam decu u auto, pa po povrce kos dede i babe. Posle odvela decu u vrtic da T uzme svoje crteze. Bas smo se odusevile. Spakovala sam ih na spavanje i ja kuliram. Imam rucak za njih. Mama mi je svega i svacega spakovala.
I mi imamo med za izvoz. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 380
15.7.2015 22:06:30   
emicaa
Moram se požalit na T,neda taji ni da je poljubi,ako se hoće mazi samo medi,čak više neće ni na spavanje sa njim,ako reknemo hoćeš ići sa tajom dere se kao jarac.Večeras mi sjedi u krilu i igramo se,ja joj grickala prste i dodje mm i kad je i on uzeo rukicu poče ga gurati.Stvarno mi ga žao,vidim na njemu da mu nije svejedno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 381
15.7.2015 22:06:47   
branki*
Wiv,javicu se,naravno!
Kao da nismo ni odlazili odavde...
Sanjice,super!
Jos malo,pa cu leci,bas sam umorna...

branki

Direktna veza do poruke: 382
15.7.2015 22:33:11   
amdn
Emice i mi smo imali fazu sa Jurijem, nece uopste kod tate samo ja, isti prica, gura ga place, kaze mu da ide, da se vrati na posao,
ma haos a sad kaze mama kad ce tata da dodje da se igramo, ti samo kuvas rucak i sredjujes
lelke ispade da samo kuvam i cistim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 383
15.7.2015 22:37:25   
emicaa
Kod nas je već bilo tako i onda je počela ići sa njim na spavanje i igrati se i sve ali zadnja tri dana neda mu da joj pridje,nije ni galamio na nju ništa.Hoće sa njim slagati kockice ili bojiti i to je sve.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 384
15.7.2015 22:48:39   
amdn
ma to im je neka faza, ko zna sta im se vrzma po glavi, da mozemo makar na trenutak znati
jeste neprijatno je r onda tom roditelju nije sve jedno kad dete nece njemu, al sve to dodje pa prodje

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 385
15.7.2015 23:21:46   
Sanjica26 RR
Dobro vece! Samo da virnem i nastavljam sa citanjem.
Malo sam se povredila kad sam ubacivala jelo od rucka u frizider. Prevrnula se neka cinija, pogodila me u ruku i rasekla me po nozi. Polomila se na param parcad.
Sutra idemo u akva park na Srebrno jezero.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 386
15.7.2015 23:28:25   
mila83
Divno Sanjice,uzivajte ! Tamo je prelepo. Ja sam evo konacno zavrsila dve torte za sutra.T i dalje jako slabo jede a i smam mene trazi,jedva uradih danas nesto.
Laku noc mame !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 387
16.7.2015 0:20:08   
Mariya
Veče mame!!
sanjice,lepo se provedite sutra.mi ne idemo nigde jer je mm bolestan,prehladio se.a hteli smo za. Morahalom.sama sam sa devojcicama u spavaćoj,on je u dnevnoj (da ne kažem da umire) da nas ne budi kasljanjem,smrcanjem,hrkanje,stenjanjem i ostalim zvucima koje proizvodi sad.
mila,vredniceuser posted image helena isto slabo jede ali sad ke to of zubamislim da će joj sutra već probiti.
misu,jesi li bila u big-u,šta ima,ima li sniženja?pre svega na dečije stvari?

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 388
16.7.2015 6:54:17   
mirkam
Juto mamae.
Emice, moj M ima suprotne momente.Desava se da kada se mazi sa tatom mene gura.Pricala sam i ranije, njemu se uvijek vise obraduje nego meni.Kada dodjemo sa posla mene i ne konstatuje, a za njega se zalijepi kao cicak i tek posle par minuta dodje do mene,zagrli me i opet otrci kod njega...i mene je to pogadjalo, al navikla sam se, prosto je vise vezan za njega i kraj.Promijnice se to, nadam se user posted image
Nego kako ste, sta ima novo? Opet slabo stizem da cituckam. Mi smo dobro, M raste, bezobrazan, i dalje ne prica, i takoo...
Trcim na posao, grlim vas user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 389
16.7.2015 7:05:59   
eca89
Dobro jutro, ja sam kao zombi, probudila se je noćas milijardu puta, vruće joj je valjda šta li, znate kad više nisam znala je li san ili je java, danas idemo na kontrolu. Ljubim vas.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 390
16.7.2015 7:17:01   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Ja nemam pojma da li se A. budio nocu, ja sam se ukomirala. Malopre se bio probudio da trazi mleko.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 391
16.7.2015 7:24:29   
doktorkakristal
jutro mame user posted image
Dora standardno ne spava,ustala rano sad je u vrticu,ja pijem kaficu i da vidim sta radite

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 392
16.7.2015 7:57:16   
emicaa
Dobro jutro i od nas dvije,noćas se budila samo da pije vodu-tri puta.I popila je momački,posle tog samo čujem tup i gotovo user posted image
Danas počinjem sa pakovanjem mada bih radije na bazene ali nema veze user posted image
PS:T jutros nije dala mm da je poljubi ni kad je krenuo na posao,i okliznula se u sobi i udarila ruku i hoće da pirim i ljubim i uzme mm i ona kaže mamaaa petavo user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 393
16.7.2015 8:00:12   
mama micki
Dobro jutro mame! Ovo moje mlađe dete se probudilo pre 7, neznam šta joj bi. Tea spava pa sad čekam da ustane da joj čestitam rođendan! Danas puni 8 godina.
Doco draga, do danas nisam znala kroz šta si sve prošla, sad sam čitala user posted image veliki za tebe i za BM!
Pakao i danas izgleda, ja sam sad malo uključila klimu.
Sve vas ljubim puno!

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 394
16.7.2015 8:30:06   
Trcosava
Di ste mamite čikite???
Mama micki srećan rođendanko Tei user posted image user posted image user posted image

Ja već noćima ne spavam kako treba. I provalila sam u čemu je caka user posted image Popodne odem kod komšinice, popijem kafu kasno popodne i onda uveče nema spavanja, a inače se oko 22 izvalim u dnevnu i zadremam. Pa me mm budi da pređemo. Tačno mi fali tih sat vremena sna. Ujutru se budim ko zna kad, nekad mali zapeva ili papagaj od komšija. Sve u svemu već danima mi baterija na crvenom

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 395
16.7.2015 9:48:00   
mila83
Zdravo mame ! Mi smo jutro poceli veselo,T pala tresnula pravac na glavu i sad ima bas lepu i veliku modru cvorugu..jako se uplasila ali brzo smo se umivali,stavljali hladne obloge i opet je zvrk.

Ajde u kafanu da vas castim,danas je mom sinu Dimitriju 5.rodjendan,ljubi ga majka !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 396
16.7.2015 12:32:22   
Misha i Ljisha
Mila srecan rodjendan deranu user posted image

dobar dan mame. moja spava, ja danas NECU da kuvam. Boli me uvo. Ne mogu. Niko nista ne jede samo ja zderem i ugojila sam se jedan kg evo u poslednjih nedelju dana a tim tempom je strahota.

Bile D i ja kod moje mame da se igramo sa bata Nikolom. Sve bilo super. Vodila sam ih na sladoled. (ovde mogu da kazem da mi dete jede sladoled ahhaha na fb u nekoj grupi ako kazes da ti dete jede sladoled ispada kao da trujes dete misomoromuser posted image -fb je posledica nemanja neta pa preko tel smrc)

Idem da se smilujem bar ves da rasirim.

I da ctuckam sta ste piskarale

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 397
16.7.2015 16:27:12   
eca89
Srećan rođendanac svoj dječici koja slave. Elem, danas su nam se vratili frendovi sa mora, oni imaju dječaka od 8mjes. koji je onako kejkav, na rukama je stalno, ne spava baš, ona kaže da je super bio na moru, kupao se, spavao i na plaž i noću. E, sad mi razmišljamo da idemo, a mene je nešto strah, njoj je 3.avg., punih 6mj., sad ne znam, a ona nije tako kritična, hoće se i igrati i spavati, samo ne sjedi baš sama stabilno, šta vi mislite?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 398
16.7.2015 20:18:37   
QueenJ
Svim mamama i dečici srećni rođendani!! user posted image user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 399
16.7.2015 20:24:51   
vikiveki
Mila, srećan rođendan Dimitrijuuser posted image
Mi ceo dan bili u bazenu,iskupali smo se ...i pocrneli smo,kao na moru da smo biliuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here