|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
13.7.2015 8:14:10   
vikiveki
Znači da ne spava puno u toku dana..onda je verovatno muče zubići koji još nisu izbili.Valjda će i to proći,pa da se svake noći naspavašuser posted image
Ja čekam da se moji probude,pa onda u akciju...danas smo planirali ceo dan da se kupamo u našem bazenuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 326
13.7.2015 8:32:01   
vonavoj
Jutro!
I moja J malo spava,u pola 7 se probudila,normalno sisala nocas..nikad se necu naspavati,makar sad u miru pijem kafu,jer sam je uspavala!
Ljiso,ona je show,skida gaciceuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 327
13.7.2015 8:33:32   
Trcosava
Jutar mame!!! Kodnas kao osvežilo noćas, padala kiša, a kao i danas će. Zato posle opet najavljuju pakao. Barem imamo leto, pa makar sedela u kući zbog vrućine. Barem ću da sedim u gaćama, a ne u trenerci i flisu!

Drugo ništa novo nema. Zaglavismo svi sa nekim stomačnim, Ana prva, mene jedan dan nešto mučilo, juče mm. Danas smo nadam se svi bolje. Luka standardno.

Emice, nadam se da će da izbiju uskoro. Ani su dosta kasno izbile petice.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 328
13.7.2015 8:34:18   
emicaa
Baš me zanima šta će biti kad izbiju preostali zubi,koji će onda biti razlog ne spavanja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 329
13.7.2015 9:07:16   
wivern
Helloo zene, mi poranili jutros. Malisa ustao u 7 user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 330
13.7.2015 10:10:17   
branki*
gde ste,mame!
mi jutros kao da vodimo boku u savetovaliste i setim se da im nisu overene zdravstvene.muz ode u firmu da to overi i na pijacu,ja ih nahranila,spremila,kad dodje i kad se boka probudi,odosmo do dr na kontrolu.ne znam da li da joj sad da i vakcinu,jer putujemo za bgd,ali valjda nece biti nikakve reakcije.prosli put nije bilo nista.bas kasnimo sa vakcinom,trebalo je u maju da primi.
leo dan...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 331
13.7.2015 13:11:46   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: emicaa

Baš me zanima šta će biti kad izbiju preostali zubi,koji će onda biti razlog ne spavanja user posted image

user posted image onda cete skinuti pelene pa ce se buditi jer mora da piski eheheheh...Jao Emice vecito nesto sta da ti kazem.

Kod nas oce kisa nece kisa. Kuvam secerac, imamo lubenica, imam rostilja od juce, ispecem jos krompir i odledila sam supu i eto mi rucka za danasuser posted image . Imam za peglati BRDO PLANINU bolje reci vesa. Haos sam. Kreten kad ne peglam redovno sad cu otpasti od peglanja.

Rekli su samo danas moguca kisa a do nedelje lepo i od nedelje takodje. Pa se nadamo da ce bazeN da instaliramo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 332
13.7.2015 13:21:17   
Sanjica26 RR
Dobar dan mamite. Mi od jutros sve po redu. Dorucak, parkic. Dok su se deca igrala sa devojcicama ja sam caskala sa jednim tatom. On svaki dan izvodi cerku u setnju. Isto je prosvetar.user posted image Naisla dadilja da ih vidi. Pricuvala ih dok sam isla da kupim jaja i banane. Sofiji se prispavalo. Brzo nazad kuci. Danas ne spremam rucak. Svi cemo da jedemo przena jaja, jer sam mislila da idem u Obrenovac. Ali doslo je do promene plana. Mm mora da radi. Tako da idemo sutra na rucak kod njih jer je mami rodjendan.
Ljisouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 333
13.7.2015 13:22:20   
vikiveki
Misho I Ljisho nisi jedina koja ima brdo vesa za peglanje, i mene to isto cekauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 334
13.7.2015 13:22:56   
Sanjica26 RR

Pregled
Dobar dan mamite. Mi od jutros sve po redu. Dorucak, parkic. Dok su se deca igrala sa devojcicama ja sam caskala sa jednim tatom. On svaki dan izvodi cerku u set_nju. Isto je prosvetar.user posted image Naisla dadilja da ih vidi. Pricuvala ih dok sam isla da kupim jaja i banane. Sofiji se prispavalo. Brzo nazad kuci. Danas ne spremam rucak. Svi cemo da jedemo przena jaja, jer sam mislila da idem u Obrenovac. Ali doslo je do promene plana. Mm mora da radi. Tako da idemo sutra na rucak kod njih jer je mami rodjendan.
Ljisouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 335
13.7.2015 14:45:41   
vikiveki
Ja sam upravo završila peglanje gomile veša..mašina je konačno odradila svoj posaouser posted image
Sada spremam ručak,a posle ne znam šta ćemo,pošto vreme nije za kupanje

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 336
13.7.2015 14:47:03   
QueenJ
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
user posted image Vikendom ne nikad nije bilo cesto. Od D jos i mogu da stgnem na rr ali od mm ne mogu ehehheh....
Ja to uvece onda kad uspavam muza.
Jao znam da sam imala nesto bitno i smesno da vam ispricam ali sad ne mogu da se setim. No seticu se obecavam danas u toku dana. Idem ceru da obucem jer se ona nikad nece obuci. Eno skinula je gace umesto da ih navuce. Striptizerka jedna. I onda me u vrticu gnjave nauci je da se obuce i pusti je da se oblaci, eto ja je pustila da se oblaci a ona se skida user posted image

Ljiišoooooooooo, nisam te "videla" 100 godina!! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 337
13.7.2015 17:06:25   
vikiveki
Mame,šta radite...mi se malo izležavamo posle ručka,a deca navaljuju da se kupamo u bazenu,voda jeste topla ali napolu duva neki vetar,tako da neznam šta da radimuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 338
13.7.2015 21:46:32   
Sanjica26 RR
Dobro vece! Mi smo set_ali. Svratila do Mone posto vidim da je veliko snizenje. Probala sam haljinicu mami za rodjendan. Uzela sam 38, pa ce valjda da joj bude taman. Nas dve smo iste gradje. Ali haljina je stvorena za mene. user posted image Tako ako bude mami mala, uzecy je za sebe, a njoj cu da uzmem 40 velicinu. Sakiriva sve moje nedostatke. I resila sam da joj uzmem i sandale. U ovoj poplavi je sve izgubila.user posted image
Sad kuliram, a deca spavaju. Popijem jedno cokoladno mleko i da citam knjigu.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.7.2015 21:48:53 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 339
13.7.2015 21:51:27   
veselicaa
Sanjice u Moni imaju super snizenja,imam neku njihovu stranicu lajkovanu na fb i bas sam se cudila koje su cene.Jer tvoji zive bas u Obrenovcu ako sam dobro razumela izgubili su kucu u poplavi?

Direktna veza do poruke: 340
13.7.2015 21:53:00   
vikiveki
user posted image Sanjice i treba da kupuješ mami,tako i ja mojoj uvek za rođendan kupim nešto od garderobe,a ona se oduševi.
Moji su sad večerali i treba da ležu,danas smo se kupali u bazenu pa će sad sigurno brže zaspati.
Inače i ja čitam jednu knjigu,umorih se ..ima preko 600 str. a dobra je,samo što ja mnogo malo vremena imam za čitanje

Direktna veza do poruke: 341
13.7.2015 21:57:57   
amdn
Sanjice bravo, bas je velika tragedija bila ta glupa poplava,
mama ce seoduseviti poklonom, srecan joj rodjis i da se volite mnogo :)
a ja se malopre vratila iz galerije, pozitivne kritike, bas se obradujem kad me posetioci pitaju svasta,
i jako sam srecna sto je posecena izlozba i sto se ljudima dopada moj rad user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 342
13.7.2015 21:58:52   
emicaa
I ja još malo pa u krevet.
Ja sam svojoj majčici kupila dvoje cipele i patike,volim kad joj mogu nešto dati.Često joj dam i ovako sa strane da samo nas dvije znamo,i ona je meni davala kad sam živila sa njima.Sa njenom invalidninom jedva da može lijekove platit.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 343
13.7.2015 22:04:24   
Sanjica26 RR
Veselice bas su u Obrenovcu. Dali su im pare, pa su sredili kucu. Ne idem cesto i ne mogu bas puno da im pomognem, ali za tako neke prilike mogy da im priustim. Uzela sam haljinu na rate, tako da cu sledeci mesec da je otplatim posto je ispod tri hiljade. Ne daju na nekoliko rata kad je ispod tri hiljade. I sad videla jos jednu haljinu i kaze mi mm da je kupim za sebe. user posted image Sad cu da postavim u temi.
Amdn i moja sestra od rodjenog strica je umetnica u Bg-U. Zavrsila je akademiju. Mozda se i znate. user posted image
Viki jednu sam procitala, a sad citam drugu. Dobro je sto sam naletela na zanimljivo stivo.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.7.2015 22:07:14 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
13.7.2015 22:08:33   
vikiveki
amdn user posted image baš mi je drago zbog tebe,a grafike su ti zaista dobre i zanimljive,čak i meni kao laiku koji se ne razume baš u to.
Ja još vodim borbu sa mojima, u krevetu su a igraju se ratnikauser posted image

Direktna veza do poruke: 345
13.7.2015 22:11:47   
veselicaa
Razumem te Sanjice i sama sam dozivela jos kao dete da ostanem bez kuceuser posted image Moja zaova je pre 11 godina isto ostala bez kuce koju su tek renovirali,kupili najbolju belu tehniku,nov namestaj sve sredili kao pod konac.I ostala na ulici sa torbom stvari za po kuci i dvoje male dece ispod sest godina.Pa se sredili nekako,evo sada imaju sve.Pre neki dan dobili da im naprave kucu,potpuno novu od temelja sa namestajem da konacno ne placaju kiriju i zive u tudjoj kuci.Mnogo sam srecna zbog nje,zasluzili su tako nesto odavno.Sad za neki dan idem da joj pomognem da sprema za majstore i za taj rucak koji ima kada se postavlja krov.Nadam se da su se i tvoji sredili i da su koliko toliko zaboravili na tu muku koja ih je zadesila.user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 13.7.2015 22:13:22 >

Direktna veza do poruke: 346
13.7.2015 22:15:31   
Sanjica26 RR
Bolje da ne pricam za Kosovo. user posted image Hvala Bogu sacuvali sy zive glave i koliko toliko su kucu upristojili. Inace ostali su goli zidovi Samo da smo zivi i zdravi. Drgo nije nista bitno.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 347
13.7.2015 22:17:05   
veselicaa
Sve se moze kupiti i kuca i namestaj,mi to najbolje znamo user posted image

Direktna veza do poruke: 348
13.7.2015 22:25:02   
amdn
Sanjice, Veselice, sve je to bas tuzno,al kad su zivi i zdravi to je najbitnije, sve se da napraviti, jeste tesko, tuzno i strasno kad se desi tako nesto.

Sanjice mozda se znam sa tvojom sejom, svi se mi nekako znamo, ako ne licno onda znas umetnika po radu :)

Direktna veza do poruke: 349
13.7.2015 22:29:35   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

Sve se moze kupiti i kuca i namestaj,mi to najbolje znamo user posted image

user posted image upravo tako,sve se u životu može nadoknaditi,samo da smo živi i zdravi.Ja se uvek molim prvo za zdravlje pa onda za sve ostalo

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here