Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 13.7.2015 22:46:56
|
|
|
|
amdn
|
mame mrtva sam, odoh da spavam ko ostaje jos uzivajte u caskanju, cujemo se sutra, ljubim vas i grlim ne znam vas a ko da vas znam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 13.7.2015 23:46:55
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!! Ja danas ceo dan nešto raduckala,pošto je bilo tmurno iskoristili smo vreme za set_nju,pa spremaj,hrani,usisaj,očisti,raskloni,spakuj i prodje dan! Pa smo još išli za becej na rodjendan,lu je ostala na spavanju kod tetke pošto smo okasnili,tek sad uspavljujem helenu.i pitam se da li da piskaram malo na rr ili spavam.muž mi je bolestan pa ništa od akcije,a mogli bi....Hehe
< Poruku je uredio Mariya -- 13.7.2015 23:50:25 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 6:43:40
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro, evo i nas standard 6:00h , ali jednom se probudila u pola 3h jela i nastavila, bar nije bilo žurke, jer je juče spavala od 16 do 19h! Joj, opt najavljuju vrućine mi u četrvrtak imamo kontrolu, moraću autom ići. Ljubim vas sve.
< Poruku je uredio eca89 -- 14.7.2015 6:44:17 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 7:14:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi danas odosmo u Big. Ionako je crkveni praznik, nista se ne radi, pa lepo da iskoristimo vreme za "bazanje"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 7:55:50
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro Mi smo i sinoć imale žurku ali ovaj put je samo sat trajala.Nešto mi je od jutros posebno slatkica samo bih je gnjavila
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 8:00:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame ,da popijem kafu,dorucak pa u teretanu,danas bas imam gomilu nekih stvari za obaviti,pojma nemam da li cu sve stici dok je D u obdanistu
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 8:45:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame..Emice znači bila žurka i sinoć...izgleda je ona taj termin sad ustalila,samo se postepeno smanjuje. Moji još spavaju,ja ustala u 6h i popila kafu sa mužem i bacila se na posao u dvorištu,sada pravim malu pauzu...koristim što više da odradim dok oni spavaju jer kada se probude teže mi je sa njima sve to uraditi.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 9:19:15
|
|
|
|
jeca87
|
Dobro jutro. Juče su u Kostu ušli neki đavoli! Nemoguć je bio. Počeo je da histeriše kada mu nešto branim. Joj, nadrljali smo sa njim! Barem je prespavao noć. Mm ove nedelje pre podne, prvi put za 6 god ,od kada radi. Konačno ću da se socijalizujem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 9:56:48
|
|
|
|
daca77
|
Dan mame!!! I ja da vam se pohvalim da je i moja N sinoc bas besnela-toliko je vristala i plakala da prosto nije bilo normalno...nekako je tata uspeo da je zabavi na terasi, jer u sobi je bila nemoguca. A vec 2.noc se budi oko 4h i nekako uspeva da nastavi sa spavanjem posle skakutanja po krevetu...prvo sam mislila da ustanem i podojim je, ali ona u 2h sisa, tako da je to bas cesto tokom noci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 10:18:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ova je kad se probudila mlijeko iako ga već dva mjeseca ne pije noću,nisam joj dala.Još mi treba da se i na to navikne.Čudno mi je to,kad je nešto muči svaku noć se probudi otprilike u isto vrijeme .
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 10:40:53
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mamite?! Luka spava, čekam komšinicu da dođe kući pa da pijemo kafu kod nje u dvorištu. Ana da se igra sa njenom ćerkom, a nas dve da opanjkavamo Sinoć mi oko pola 12 da legnemo, mm osvetli da vidimo kako Luka spava, da ga pokrijem. Pogasismo sva svetla, kad krene on onako potiho da peva. Ja da crknem od smeha, pevao još par minuta i zaspao. Oko 7 se probudio. Ana mi jede živce od ranog jutra. Joj kad će septembar da krene u školu. Danas još iole hladovina, posle dolaze opet tropske vrućine. Da iskoristimo danas vreme za napolje, posle blejaž u kući. U subotu ili bazen ili jezero.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 13:26:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ova je kad se probudila mlijeko iako ga već dva mjeseca ne pije noću,nisam joj dala.Još mi treba da se i na to navikne.Čudno mi je to,kad je nešto muči svaku noć se probudi otprilike u isto vrijeme . Emice nje cudno tad san popusti i onda oseti bol. Normalno je, nije navika nemoj da te neko ubedjuje u tako nesto. Znaci u zavisnosti u kojoj fazi sna je tad ce se probuditi. Najcesce se bude u REM fazi sto je otprilike oko ponoci ako leze oko 21h. Dobar dan mame. Ja samo kratko. Dobila sam, nervozna sam, moji me nerviraju i zivciraju. Ma nemam reci zeludac me boli od njih. Kuvam, idem sad da gulim krompir. A cera mi je skratila dnevno spavanje i sve mislim da joj stvarno mozda vise ne treba. Ranije je i po tri sata spavala sad odspava sat eventualno sat i po i to je to.Znaci nemam vremena za zezanje vec cim legne udarim tempo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 14:50:45
|
|
|
|
branki*
|
Mame,ja da vam mahnem,muz ode na posao,bas se osecam umorno...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 16:19:59
|
|
|
|
emicaa
|
Ljišo ona se uglavnom budi oko 2 a zaspiva u 9.Danas mi se baš obradovala kad sam došla sa posla,skakutala je kao blesava oko mene Sad našla limun,liže ga i gricka i kaže epo
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 23:45:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem zene. Upravo smo stigli od mojih. Kratko bese, ali sta je tu je. Decu smo samo prebacili u krevet. Mama je odusevljena haljinom. Tata mi je poslao gajbicu kupina. Gaji u basti. Sutra vodim T u vrtic da vidi drustvo i svraticu do muzevljevih da i njima dam malo kupina. Kuckamo se sutra. Bas sam premorena.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 14.7.2015 23:46:00
|
|
|
|
Mariya
|
Hehe,ep joj je limun! gde ste mame,slabo ste pisale danas... Moja luci došla kući iz beceja,kaže bilo joj je llepo i pita kad može opet da spava kod tetke helena ma grize,sve zvezde vidim dik je dojim,izgrizla mi bradavice vidim rupicu na mestu gornje dvojke,pitanje dana je kad će probiti.a dotle gricka...
< Poruku je uredio Mariya -- 14.7.2015 23:50:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 5:20:37
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 6:38:18
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, moja cura jezaspala u 9h i probudila se u pola 5h jeeeeeeeeeeee , jela i onda do 6h, ja prezadovoljna ! Lijep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 6:38:47
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Dobro jutro mamice, moja cura je zaspala u 9h i probudila se u pola 5h jeeeeeeeeeeee , jela i onda do 6h, ja prezadovoljna ! Lijep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:17:48
|
|
|
|
mimahana
|
Jutro mame evo i mene posle dugo vremena. Ko je za ? Kod nas je standardna atmosfera,Filip spava a Hana gleda crtace,tatica je na poslu a ja pijem kaficu i cituckam rr. Ljubac svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:29:51
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame! Šta radite? Ja sam par dana čitala šta ste pisale, ali nešto se desilo i nisam mogla da šaljem poruke, kliknem na odgovor i samo me izbaci. Ja juče išla kod mame na kafu, sama, da se malo odmorim, po ceo dan sam sa decom, ali lepše mi je to nego da sam na poslu. Teodori je sutra rođendan, u subotu slavimo pa su pripreme u toku. Klima nam nije radila nekoliko dana, juče je popravili, napokon. A baš sam mislila kako ću sve da spremim kad mi je u stanu pakao od ranog jutra. Bravo za sve male spavalice! I moja Sara jako malo spava preko dana. Nekad po sat,sat i po, a nekad uopšte,ali onda je već oko 7 u krevetu. Odoh da pristavim još jednu kaficu. Sve vas
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:31:17
|
|
|
|
mama micki
|
Mimahana pa šta je sa tobom? Dugo te nije bilo!Dobro došla nazad na RR. Šta ima novo koc vas?
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:34:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame.. Mi juče ostali na slavi duže nego što smo planirali vratili se oko 12h,a deca su htela još da ostanu.Ja pričam :"Moramo da idemo ,treba deca da spavaju!" a njih dvojica kukaju neće da idu...bilo im lepo kod tih prijatelja,oni imaju u dvorištu kao mali drvengrad a u kući svašta nešto za decu,iako su im ćerke porasle,ali sačuvali.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:37:05
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Kod nas klasika...beba je dobra, sem sto nece cvrstu hranu. Juce posle silne jurnjave oko rucka, pojela 10-ak kasicica mesnog obroka u par navrata i videlo se da joj se spava, pa je uzmem u ruke da je malo ljuljam, a kad vam je ona otvorila usta i krenula da se dernja...ono je bilo strasno...kao da je htela da mi kaze da nisam normalna da je uspavljujem bez dojenja Njoj je i dalje glavno mleko i sisanje, a ovo grickanje povrca je cisto onako... Juce bili kod fizijatra radi izvestaja za produzenje bolovanja, ali nista...taj dr koji radi sa bebama je na god.odmoru.
< Poruku je uredio daca77 -- 15.7.2015 7:38:13 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 15.7.2015 7:57:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T je malko bolje spavala,dva puta se budila ali je odmah nastavljala. Mariya ona obožava limun.Mislim da ga voli više nego ja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?