Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:49:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Mati,ja nisam bila odavno pa nisam u toku šta ti je,odakle ti te vrtoglavice i jesi se konsultovala sa dr?
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:51:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Queen.kreten dr! Prehlada je sigurno! Mi dosli po T kod svekrve,bila je sama od nedelje,super je bila,nije nas trazila,a presrecna je bila kad nas je videla..mama volim te nqjvise na svetu,ala si mi lepa,ja sam te cekala! Onda se ona uspalila,sve da mi isprica,da gledam samo nju..a J muce zubi,koji nikako da izbiju..samo kod mene hoce,ali ne zna sta hoce..evo jedva sam je uspavala..i to lezi pored mene..u krevetac kad je spustim kao u vatru..odmah urla do zacenjivanja!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 23:04:23
|
|
|
|
vikiveki
|
Vonavoj što mi je poznata ta situacija kada negde ostanu sami pa bilo to i na dan ili pola dana,kada me ugledaju kao da ih Sunce ogreje.Baš sam skromna sa poređenjem
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 23:08:20
|
|
|
|
amdn
|
Da Mati stavicu tortu i u rodjendanske, al ovo je bilo posluzenje za Vas devojke i bas bzv sti imas jos vrtoglavice pa idi lepo na selo malo, cist vazduh, divota
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 23:31:07
|
|
|
|
mati
|
Viki sve vreme idem od dr do dr, od specijaliste do drugog i nista. Svi radjeni rezultati dobri a meni nije dobro. I odmor sam provela setajuci bolnicom. Na kontroli sam rekla dr da prekidam terapiju i on se slozio sem B kompleksa, to da nastavim.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 23:36:33
|
|
|
|
vikiveki
|
To što mi pričaš tj.pišeš,sećam se da je od toga bolovao i moj brat od tetke,ali dok je bio mali,kada smo bili deca,imao je te vrtoglavice i mesece je proveo na svakakvim ispitivanjima i na kraju niko nije znao da mu da dijagnozu,mislim da je kod njega to prestalo sa ulaskom u pubertet jer koliko znam danas nema te vrtoglavice. Kad sam videla da pominješ vrtoglavice a ja odmah pomislila da si trudna
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 6:40:40
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike mi se spremamo da idemo na uz kukova nadam se da je sve ok...javicu se ako stignem kasnije do tad
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 7:15:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. i ja juce zaspali uz tv ko dve guzice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 7:32:54
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! boka spava..von i ja samo zagledjujem ,cekam zub,kad je samo davno pocela da balavi,ja sve mislim sad ce,sad ce,zuba jos nema..muz radi,pijem kafu,posle redom..masina zavrsila,imam ves da prostirem,malo pocistm i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 7:55:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Sinoc sam do kasno citala knjigu, pa sam sada komirana. Sanjala sam lose. Deca spavaju. Kad ustanu bice sve po redu. Treba da sirim ves dok ne ustanu, ali me mrzi. Rucak bi valjalo spremiti za sutra. Muzevljevi treba da cuvaju decu, jer mm i ja idemo ja svadbu. Ne znam kako ce se snaci, jer Sofija samo place zbog desni.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 8:02:26
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ja sam komirana kao i Sanjica. A.se probudila u 1h i do 3h nije zaspala . Ja prosto ne vjerujem da je ona gladna, jer je večerala kašicu i još sisu, tako da se valjda navikla da se tad budi, nego valja ići stan pospremati i tako. Hot, hot opet!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 8:03:31
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro mame ! Sanjice,kod mene skoro identicna situacija sa obavezama. Osim sto ne idemo na svadbu Nadam se da malecku ipak nece toliko muciti desni i da nece osetiti vase odsustvo. Klinci mi evo ustali,T jos spava.Kuvam kasicu,spremam dorucak,ves..sve po redu.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 8:09:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne volim svadbe i htela sam mm da posaljem samog, ali nece. Oni nisu navikli da ih cuvaju i ne znaju. Ima prvo vencanje u crkvi. Posto se ide kuci kod njih pre rucka, mi cemo za to vreme da iskoristimo da vidimo decu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 9:59:44
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,opet vrucina,D kod moje mame od juce,ja bila sa njom do sinoc pa se vratila do grada malo izlazila,danas da pospremim stan pa cu opet tamo da budem popodne do uvece,tamo se Dposteno izjuri jos ima dosta dece bas uziva,ovde u stanu je haoticna samo place jer joj je dosadno MATI ne moze biti da bas ne znaju odakle je,nadam se da su bas sve odradili sto se pretraga tice,ukljucujuci i mr,nemoj da odustanes od trazenja dijagnoze,sindrom vrtoglavice moze da postoji kao sam za sebe ali kratko traje,a sto se tice tebe razumela sam da tebe drzi duze vreme,negde postoji neki problem,nisam imala nameru da te plasim nego hocu reci da je mozda nesto bezazleno i resivo,a ti se mucis
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 10:15:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...mi smo se od jutros po propisu naspavali i izležavali,pa smo se svi onako porodično gnjavili i mazili Za danas nemam nekih posebnih planova,sad razmišljam opet moram umesto mašine prati veš,to mi oduzme najviše vremena. I kod nas je već vrućina.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 16:34:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj najmlađi odavno spava a još malo ću morati da ga budim jer treba da ruča,od kako je na raspustu sav se poremetio što se tiča spavanja
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 17:16:28
|
|
|
|
jeca87
|
Hello mame. Danas se izležavamo ceo dan. Mm radi, ja i kosta stalno sami. Queen J, jesi li ti ono na bebcu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 22:21:32
|
|
|
|
branki*
|
Kvin nam je zvezda silom prilika! Mi setali,usli u kucu bilo skoronpola 10.sad svi spavaju.malo se promuvam po rr,pa cu i ja.e,da,da vam ispricam sta se desilo.bili mi u gradskommparku,puno dece,boza jurca kao i svi i dok je bio na penjalici prilazi neki covek mom muzu,predstavlja se i pita za minut vremena.oni su neka filmska ekipa iz hamburga,snimaju neki film u okolini majdanpeka i pitaju da li moze boza da bude u nekim scenama,platili bi nam put i dobio bi honorar.mi odbismo,idemo za beograd,a snimanje pocinje za desetak dana.bas je bio razocaran covek.eto,ode moj boza u filmske glumce!
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 22:54:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! I ja da napisem koju i begam. Danas sam otpala i od cisxenja i peglanja. Posle sam vodila T na predstavu. Eto takoc.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 22:54:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Queen i treba da bude zvezda i da se izbori za ono što joj pripada. Branki,možda ste ovu priliku sad propustili,ali biće sigurna sam još ponuda Boža je znači magnet za lovce na talente,svaka čast za Božu
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 23:01:43
|
|
|
|
veselicaa
|
branki mora da je tvoj sincic bas ostavio utisak kada ga je primetio lovac na talente.Bravo za malisu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 11.7.2015 23:10:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala, hvala... Da i na bebcu su preneli članak iz novina. (Zeki me "B" na tastaturi)
< Poruku je uredio QueenJ -- 11.7.2015 23:15:01 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 12.7.2015 0:27:00
|
|
|
|
jeca87
|
Queen za hrabrost. Mnogo njih ćuti, a to samo produbljuje problem. za Božu Sve zvezde danas Molim autogram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 12.7.2015 0:47:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo moji se uspavali tačno u ponoć ja i mm sad završili sve oko džema,sipali u teglice i kraj za danas.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 12.7.2015 6:41:45
|
|
|
|
branki*
|
Ste ustale mame! Uh,kad li cu se naspavati....muz ode na posao,a b ustao kao vampir.ja lezim pored bojane,mrzi me i u vc da idem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?