Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 8:09:12
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Muz dosao iz trece,deca se razbudjuju polako,bozu cujem,a ova mala je na siki.malo je svezije i prijatno..
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 8:27:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je od jutros ponovo progrejalo Sunce,jeste da još duva vetar,ali je vreme lepše nego juče. Moji još spavaju,a ja popila kafu uz RR imate je posluženo i tamo na našoj terasi
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 11:21:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Bas sam lose spavala. Spremala deci palacinke za dorucak I onda brzo da rasirim ves, da namestim krevete. Izrendala kupus u onom secku da ne bi njima smetala dok spavaju i sve mi se prospe po podu. Bas divan pocetak dana.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 12:56:04
|
|
|
|
vikiveki
|
uh Sanjice,baš ima takvih dana kada krene sce naopako,tako je i kod mene,kad krene sve ide naopako,a posle sutra sve bude kako treba...meni ove promene vremena nikako ne prijaju,sva sam na tri ćoška
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:06:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad vise nista ne radim dok mm ne dodje. Pravicu mm jelovnik za hrono ishranu. BAs mi ga je zao koliko se ugojio. Mislim da nije toliko od hrane, nego od neredovne ishrane. Ne doruckuje kao ja. Provodi mnogo u kancelariji za kompom i to ga goji. UZ njega cu i ja da se tako hranim.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:14:23
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice jesam li ja tebe sa nekim pomješala ili je tm sveštenik? T i baba spavaju,kaže jutros sveki jedva čeka da dodje Doru čuvati da idu spavati
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:16:28
|
|
|
|
branki*
|
ja malo cistila..necu nista da kuvam za nas,isprzicu neko meso... sanjice,ima takvih dana kad je bolje covek ni za sta da se ne hvata ici cemo kasnije malo napolje,lep dan,a nije vrucina.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:19:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma jeste, ali kad nema sluzbe radi administrativne poslove u kancelariji (lektorisanje, prelamanje, dizajn knjiga). Svasta radi. Bolje da ne cistim. Evo gledam frizider. Vapi za ciscenjem.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.7.2015 13:20:22 >
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:22:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ahaaaa,dobro sam mislila I ja imam puno toga za očistit ali zaobilazim i nalazim izgovore.Recimo prozori me dozivaju da ih perem ali nešto mi se neda
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:24:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posto deca spavaju. Ipak cu odmarati i ja. Emice prozore mi ne spominji. Ali nema sekiracije oko toga.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 13:31:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam mog malog đavolka uspavala,sada će valjda spavati dok mu taja ne dođe sa posla.Danas je taji plata pa im je svašta obećao kupiti,sada ne mogu da isčekaju da dođe sa posla
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 19:48:58
|
|
|
|
QueenJ
|
Nisam bila u razgovorima, ne pamtim, samo po kafanama lutam. Da vam se požalim, juče uveče dobijem takve bolove u stomaku, pretežno donjem, da sam, kunem vam se, mislila da se porađam. Elem, prime me u urgentni, pregleda me internista i uputi ginekologu. Dežurna dr koja je i inače jako neprijatna, a možete misliti u 21h kakva je... Pregleda me vaginalno, poprilično grubo i uputi da radim betu. Sat vremena iščekivanja. Stiže rezultat-o. Hvala Bogu! Kaže ona meni, to ti je, ja MISLIM neka jaka prehlada, evo tebi antibiotik. Ja joj skrenem pažnju da dojim, a njena reakcija-Još uvek?! Svašta!! Dete će uskoro godinu dana, za TIM više stvarno nema potrebe! Ja u šoku. I tako, odem, jer sam dobila ab od krajnje nestručne osobe, dođem danas do lekara koji je završio moj porođaj (ko je čitao moju porođajnu priču, zna o čemu se radi) i sve mu ispričam. I on čovek zabezeknut činjenicom ko sve nosi beli mantil. Uradio mi vaginalni pregled opet, kao i uz. Kaže da su jajnici ok. Idem sutra da vadim ks i crp i da dajem urin, pa ćemo videti šta dalje.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 20:02:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Quen kakva glupaca,pa sada svaki pedijatar savetuje dojenje do druge godine,Bas svasta,ko sve nosi beli mantil lepo rekao taj tvoj dr.Nadam se da si bolje sada,izgleda da si stvarno preterala sa kupanjem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 20:46:40
|
|
|
|
QueenJ
|
Izgleda da jesam...
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:14:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Razbezalo se drustvo Moja deca spavaju. S bas muce cetvorke. Kaze mm da se bas naziru. Morao je veceras da je uspava. Inace sama se uspavljuje. Pre neko vece posle uzine popela se na T krevet, usla u svoj krevst i legla. Zna da posle uzine ide na spavanje. Sva je bila slatka. Preko puta nase zgrade ima jedan divan kafic. Sad pustaju latino muziku. Sutra treba da idem na sahranu kod kolegine majke. Ali nema ko da cuva decu. Mm radi, dadilja je na odmoru. E, da. Sad sam probala neku haljinu koju sam nosila sa Teodorinih godinu dana. Usla sam u nju ladno.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:19:11
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice nas su četvorke namučile kao nijedan do sad.Još trice i petice ostale,jedva čekam da vidim kako će to proći.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:20:20
|
|
|
|
mati
|
Zdravo zenskaci... Sanjice javi se izbrisao mi se tvoj br (ceo imenik). Ja tek sad vidim koliko je sati, dremnula sam sa Mitom od 15-18h pa mozda zato, nesto me oborilo. Jos malo pa nam se i tata vraca, kad pre prosla dva meseca. A ja od ponedeljka na posao, gotov odmor.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:22:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Petice su T puno namucile i dugo su izlazile. U poslednjem naletu su izasle. Nadam se da ce Sofiju manje muciti. Samo trazi da jede. Stuce dve flasice vode kad legne.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:23:46
|
|
|
|
amdn
|
mamike dobro vece i uskoro laku noc, svratih na kratko da vidim sta radite celi dan u poslu i haosu, 4 rodjendanko vec pa slavili sa babama i dedama a u nedelju igraonica, mrtva sam, vidim svasta pricate i pisete a nemam vremena da caskam evo da vas castim za rodjendanko, mala buba marica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:24:25
|
|
|
|
amdn
|
evo jos jedne da probate
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:24:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad cu da ti posaljem sms. Vidim ja nema te. I sve hocu da ti posaljem poruku i nikako.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:25:58
|
|
|
|
veselicaa
|
amdn jel si ti pravila tortu?Hvala na posluzenju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:28:49
|
|
|
|
mati
|
Mislila sam da cu biti aktivnija jer sam dobila odmor od prosle god, pet nedelja. Ali me stisle ove vrtoglavice tako da mi se ceo dan sveo na cekanje vremena za spavanje. I propao mi odmor. Amdn super je torta. Stavi sliku u rodjendanske torte. Treba i ja da stavim, sve zab.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:31:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Mati jos uvek imas te vrtoglavice. Jel ti pomaze neko sad kad ti muz nije tu? Amdn svaka cast na umecu.
|
|
RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] 10.7.2015 22:36:36
|
|
|
|
mati
|
Da , nazalost, evo vecosmi mesec. Pomazu, ali nije to neka pomoc, ne znam kog pre da gledam. Sveki zapinje da idem u selo na vazduh, moja mama je prica za sebe, memoare bi mogla da napisem. I cim ih ne zovem, kad mi je malo bolje nema ih nikakve. Ali borim se, sta cu. Prestala sam i tablete da pijem pre nedelju dana, i sa njima i bez njih mi je isto.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?