|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
9.7.2015 8:50:40   
vikiveki
Pa onda pokušaj da produžiš,ništa te ne košta da pokušaš.Ja nisam produžavala porodiljsko pa zato ništa sa sigurnošću ne mogu reći.
Moj stariji još spava,baš mi je žao da ga budim,a treba da ode do prodavnice jer ja ovu dvojicu ne smem same da ostavim

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 226
9.7.2015 10:45:19   
emicaa
Sad vidjeh da se T na lijevom oku stalno pojavljuju krmeljčići,smijem li joj isprirati oko kamilicom?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 227
9.7.2015 10:46:32   
branki*
emice,meni je torbica savetovala ne kamilicu,ispiraj fizioloskim rastvorom.
krmeljive okice i ocni lekar vidi ovde u temi.

< Poruku je uredio branki RR -- 9.7.2015 10:47:38 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 228
9.7.2015 10:53:43   
amdn
jutro mame, bas prijatno jutros,
Emice i ja ti savetujem fizioloski, samo sto vise i cesce, mi smo stalno tako radili nisam nista drugo stavljala i prodje za dan.
pripreme za rodjis poceleuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 229
9.7.2015 11:00:19   
emicaa
Moraću onda nazvati doktora jer pojma nema kako da fiziološki tražim u apoteci user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 230
9.7.2015 11:02:42   
amdn
joj Emice nasmeja me,pokusaj google trans.
al mozda je bolje da dr pogleda okice, ako ste bili na bazenu, cesto klinci navuku konjuktivitis user posted image

al nadam se da su to samo jutarnji krmeljcici

< Poruku je uredio amdn -- 9.7.2015 11:04:26 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 231
9.7.2015 13:02:09   
emicaa
Nismo bili na bazenu,mislim sam da je propuh negdje uhvatila ali smirilo se.Sačekaću do večeras pa ako nastavi ujutru nazvati da vidim šta on misli.
Amdn ja super pričam njemački ali uvjek ima nešto što pojma nenam kako da kažem pa onda krenem objašnjavati što opširnije user posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 232
9.7.2015 17:42:52   
emicaa
Zvala doktora i ne radi danas,moram opet ujutru pokušati.
Pripremam večeru,sjeckam paradajz za sos a Dora sjedi na stolici preko puta.Kako ja ubacućem u tanjir tako ona dočekuje i jede user posted image Morala sam posebno nasjeckati da ovo ne dira.Posle je jela breskve i kupine,ne znam gdje joj stane toliko voće user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 233
9.7.2015 21:51:18   
branki*
Gde ste,mame!mi imali goste sa decom,bilo bas lepo....prethodno bili napolju,fino pirkao vetric.muzse sprema za trecu....ja uspavljujem boku.

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 234
9.7.2015 22:03:03   
eca89
Branki ima li Boka zubica? Mojoj se dvije donje jedinice naziru, samo što izašli nisu, grebu se.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 235
9.7.2015 22:03:33   
vikiveki
Ja sad ispratila komšinicu,bila malo da se razgovaramouser posted image bili smo u kući,napolju i nije vreme da bi mogli stajati na šoruuser posted image Sada da vatam moje mališane i da ih pokujem u krevetuser posted image ima da ih napakujem kao sardineuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 236
9.7.2015 22:04:21   
Rosita
Mame, dobr vece! Htedoh vas nesto pitati. Kako vi cuvate lekove po ovim vrucinama? Ja sam u fazi spremanja putne apoteke i na vecini pise cuvati na t do 25 stepeni, sto naravno nije slucaj kod mene. Pitam se, koliko to utice?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 237
9.7.2015 22:15:22   
Sanjica26 RR
Dobro vece! Decu okupao mm. Jedna spava, druga se sprema. Zamolila nas je da odgleda jednu epizodu Mase
Malo pre spremam joj veceru i vidim kako me cudno gleda. "Sta je bilo Teodora"? "Nesto si pogresila mama. Rekla sam kuglice da cu da jedem, a ne medvedice. Nema veze, drugi put cu.". Tako mi je umilno rekla da sam se istopila. Nije htelo ni dete ni da kaze. Tacno se videlo.
A Sofija piski i kaki u nosu. Bas je brzo savladala. Sad kad smo bili kod prijatelja smetala joj je pelena. Ne mogu da je nasitim. U stanju je da jede ceo dan. Kod nje obrnuto. Kad je bole desni jede kao provaljena.
Ja legla da citam.
Branki tvoj muz cesto bas radi te nocne. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 238
9.7.2015 22:20:54   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Rosita

Mame, dobr vece! Htedoh vas nesto pitati. Kako vi cuvate lekove po ovim vrucinama? Ja sam u fazi spremanja putne apoteke i na vecini pise cuvati na t do 25 stepeni, sto naravno nije slucaj kod mene. Pitam se, koliko to utice?

Ja svoje lekove čuvam na hladnom i tamnom mestu,u špaizu...e sad kako sačuvati lekove u toku putovanja,nisam sigurna

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 239
9.7.2015 22:22:05   
vikiveki
Sanjice user posted image bravo za Sofiju,postaje velika devojka

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 240
9.7.2015 22:29:02   
branki*
Sanjice,ranije je radio stalno prvu smenu,ali sad zbog nove topionice mora po smenama da radi.mada je taj smenski rad vise placen,a nama opet dosta treba zbog boze.
Eco,nema jos,bas smo danas pricali o tome,kaze muz da ce skoro,kao nabubrilo joj,ja pojma nemam.

branki

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 241
9.7.2015 22:35:37   
Sanjica26 RR
Vikiveki bravo za nju. Ubrzala sam ovo sa njom dok sam na raspustu. Jos ako kojim cudom krene u vrtic bice joj bolje.
U ponedwljak idemo kod mojih u Obrenovac. Nismo ih videli dva meseca. I onda je mm na godisnjem. Zeznuli smo se. Nismo izvadili ranije deci pasose. Sledecemo godine onda na more. Samo zdravlje da nas posluzi. A sad mozda idemo u Vrnjacku banju. Videcemo jos.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 242
10.7.2015 0:08:02   
Mariya
IZVORNA PORUKA: emicaa

Sad vidjeh da se T na lijevom oku stalno pojavljuju krmeljčići,smijem li joj isprirati oko kamilicom?

H je proslog petka počelo krmeljiti i suziti oko,ja nazvala dr i ona Mi rekla da ispiram fiziološkim i stavljam gentokulin kapi 3x dnevno i proslo joj je prekjuče.
veče mame!!
ne zamerite na pravopisu,pišem sa tel.užasno je!!!
ljiso,super što si tu,good to have you backuser posted image
sanjice,bravo za s!! Mi smo izvadili pasoše za devojčice ali ipak necemo ove već sl.god.na more.
izludi me helena sa ovim ekanjem! Spava i viče eeeeeeeeeeeeeee!!i tako dok ima daha.onda udahne i nastavi eeeeeeeee

< Poruku je uredio Mariya -- 10.7.2015 0:13:57 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 243
10.7.2015 0:12:18   
veselicaa
Kazu da kamilice ne sme,ne znam tacno zasto ali tako je.
Te gentokulin kapi su odlicne,mada malo peckaju ali rese problem vec posle druge trece upotrebe.Kada smo bile prehladjene na prolece sve tri smo imale krmeljive oci,bilo je uzasno i dr nam prepisala te kapi,ja sam ih stavljala pet dana a A i S samo dva.I pomogle nam bas.
Mariya ja sa telefona skoro da i ne umem da kuckam po rr user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 244
10.7.2015 7:19:39   
mali_mis
Jutro mame user posted image
ja sa telefona mogu jedino da se ulogujem, pisanje po forumu je nemoguca misija, bitno da moze da se cita user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 245
10.7.2015 7:28:07   
vikiveki
Dobro jutro mame..
Ja sa talefona mogu samo da se ulogujem,a i to je teško,i ne mogu ni da čitam,koči mi...tako da ja samo na kompu mogu na miru da čitam i pišem.
Ja ispratila mm na posao,a deca još spavaju

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 246
10.7.2015 7:30:08   
eca89
Dobro jutro mamike, mi smo ustale u pola 7h, opet je ugrijalo , kuca mi je haos i tako.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 247
10.7.2015 7:38:25   
Trcosava
Jutar!!!

Mi ustadosmo pre 6, Ani se kakilo. I onda ćao spavanje. Mislim ušunjala se ona kod mene i pre, mazulja. Luka se malo pre probudio. Čekamo muža da ustane, popije kafu pa idemo do mora danas i da se vidimo sa Sanji.

Ljišo user posted image spremi se da naučiš crtaće napamet. JA ih poviše znam, od despicable me 1 i 2, preko frozen, jedno vreme je sunđer bob bio hit. Sada su to nindža kornjačeuser posted image

I tako. Ukočila sam se od sinoć, ne mogu se pomerim

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 248
10.7.2015 7:41:18   
doktorkakristal
jutro mame,kod nas oblacno i drago mi je zbog toga samo da nije ona vrucina
SANJICE ako bude V.Banja nemoj da si dosla ,a da mi se nisi javila user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 249
10.7.2015 8:04:22   
emicaa
Jutro,naš pedijatar na godišnjem do avgusta pa je mm otišao u apoteku,dali mu kapi.Pravi je izazov ukapati joj,zamrziće me rodjeno djete.
Noćas se opet okretala i prevrtala,pa je spavala kod nas,popela se na mene i zaspala.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here