|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
19.7.2015 12:46:47   
vonavoj
Branki,urnisu nas..ma moja nije gladna..evo najela se,i njace..dala joj da sisa i sad je sva srecna! Sisa,pa prica..sve u svemu sisa ceo dan da joj bude blizu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 451
20.7.2015 7:12:11   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. me urnise sa njegovim spavanjem-nespavanjem. Ne spava kako treba kad su paklene vrucine, cim pada kisa, ko beba spava. Tako da cu da se bacim u dozivanje kise user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 452
20.7.2015 7:31:20   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene, ja sam malo duže odspavala, jeeeeeeeeeeeeeeuser posted image ! Probudila se oko 5h i ja je stavim kod nas u krevet, nekad hoce nastaviti, nekad ne, kad ja osjetim ručice po licu, a ona me duša budi u 7h, kad sam otvorila oči vidim najsladji osmijeh na svijetu, ma neprocjenjivouser posted image !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 453
20.7.2015 7:47:40   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame, prozore sam vec zatvorila jer je vec vrucina napolju. Uzas jedan. Jos nismo doruckovale ja ne mogu da mrdnem jos pijem kafu (vec 45min) strasno jadno ovo moje dete sa mnom user posted image

Sanjice vidim bas da vas sastavilo. Evo i moj bratanac se zali na grlo, a brat i snajka tvrde to je virus, a ja sam ubedjena da su bakterije no ajd sad oni su roditelji valjda znaju sta je najbolje za njihovo dete.

Duca i ja se topimo. Eni nam je probusila bazen fest nee mogu da ga popravim user posted image aaaaaaaaa odlepicu.

Svasta treba danas a cini mi se da necemo nista kako je krenulo. Uzas jedan.

Ljubim vas.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 454
20.7.2015 9:05:35   
vikiveki
Dobro jutro mame..mi smo od jutros svi poranili da ispratimo tatu na posaouser posted image klinci se probudili baš rano, a ja sam mislila da će spavati makar do 10 h koliko su se sinoć izmorili u lina parku.Nikada do sada se nisu toliko navozali i iskakali na nekom vašaru,znači popadali su.Kad smo došli jedva sam stigla da ih samo malo istuširam jer su se sto puta preznojili

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 455
20.7.2015 10:50:45   
wivern
Hello zene..
Bas je vruce. Malisa se sinoc cesto budio od vrucine. Klima nije mogla da rashladi ceo stan. Danas dizemo ventilator iz podruma za spavacu sobu. Ali neka..ne bunim se, samo nek je toplo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 456
20.7.2015 10:53:29   
mila83
Mi smo jutros docekali tatu sa posla,u 6h i 20min.user posted image
Vruce je strasno,bas mi je zao moje T,sva se osula,a cesto je tusiram i menjam bodice,bas se znoji.a o njenom nejelu da ne pricam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 457
20.7.2015 10:59:06   
daca77
Gde ste, mame!!!
Mi spavamo...klima radi, a N sakrila iza jednog poluzidica u kuhinji i spava vec sat vremena. Prethodno se lepo najela palente s kajsijom, a o povrcu sigurno ne razmislja...potpuno je to izbacila iz upotrebe...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 458
20.7.2015 11:02:16   
mama krava
Ej drugari, pa ni moja deco nešto neće da jedu....ni velika ni mali, koji je još juče i povraćao iz ne znam kog razloga...samo je izbacio ono što sam ga naterala da pojede i nista ...celog dana ludeo iako je pakao....

Mi spavali noćas sa klimom...smorena sam skrozzzz!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 459
20.7.2015 11:08:38   
mila83
i mi smo malo palili klimu nocas,bude lakse,ali ne moze stalno da radi. Ma kakvo jelo Daco,poludeh koliko nema apetita,a i slabo vodu pije.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 460
20.7.2015 14:12:26   
QueenJ
Ljiiišooooooooooooo user posted image
Miš nam prelazi u dododle user posted image
Sanjice, Branki, kako su deca, kakva je situacija?

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 461
20.7.2015 14:32:52   
vonavoj
Vi mucite muku sa hranom,a mi sa nespavanjem!! Jede kao bure,ali zato nece da spava ako nije pored mene!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 462
20.7.2015 16:03:27   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Veselice nemam pojma. Popila je caj od nane. Videcemo sutra.
Stvarno mi nije jasno odakle tako jaka upala. Mene glava bas boli. Popila sam jedan panodol. Probacu malo da dremnem.

Sanjice, mi nikako da se oporavimo. Više od 15 dana se mučimo, sad i mm i ja pijemo anntibiotike. Nikad nisam bila ovako prehlađena, nos pun sekreta, meni otišlo na uho a mm na sinuse. Izludesmo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 463
20.7.2015 16:10:18   
Sanjica26 RR
Sofija od jutros do malo pre nije imala temperaturu. Sad je opet dobila. Namuci se ziva. Cele noci smo joj skidali. Za cas dodje na 40. Nece da se mrdne od mene. Ne mogu ni da se istusiram, jer primeti da me nema i place. Sad sam joj stavila tigra umesto moje rukeuser posted image
Mm i T se zanimaju kartama. Njoj je pozuteo kapak sto znaci da ide na bolje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 464
20.7.2015 16:29:25   
vonavoj
U bre Ana,bas vas poteralo;a sta ste za more uradili?
Sanjice,da sto pre ozdravi! Joj,na ovih 40 jos i temperatura od 40!! Uzas!

Direktna veza do poruke: 465
21.7.2015 7:18:06   
mali_mis
Kod nas klima radi non-stop, ugasimo je tek nekad uvece, da proluftiramo i udje svez vazduh, koji ocas posla zagreje stan, i ajd ponovo. Kad stigne racun za struju ima da se slognemo. Drugacije ne vredi, pakao je u stanu, em smo na suncanoj strani, em je gore iznad nase dnevne velika terasa, pa kad zapece sunce, uzas bude.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 466
21.7.2015 8:02:48   
eca89
Dobro jutro narode, noć je bila užasna, vruće da izludiš, A. se je budila, nije mogla spavati, kao da me je poplava izbacilauser posted image user posted image !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 467
21.7.2015 8:36:19   
vikiveki
Dobro jutro mame.Mi smo jedva preživeli juče koliko je bilo sparno ami još napolju pekli roštilj, malo smo se i kupali ali slabo je to osveženje.Sinoć oko 00 kada sam mislila da su nam svi gosti otišli,navratio još jedan kolega mm, tako da je otišao oko 1h znači legli smo tek u 2h.Glava mi sada puca,sreća što sam na god. odmoru,ne znam kako je mm što je jutros otišao na posaouser posted image
Deca još spavaju.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 468
21.7.2015 10:02:23   
wivern
Gde ste mamike?
Anci pa valjda ce vas popustiti do mora user posted image
Mi smo popalili sve sto u kuci moze da hladi, klimu i ventilator, jer se mm i Maksa tope user posted image
Meni super, vruce je ali ja to i volim

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 469
21.7.2015 12:39:35   
Ana RR
Od mora za sada nema ništa. U avgustu nam dolaze kanađani, jedino nešto početkom septembra da gledamo ali mm nije za letovanje u septembru. Nemam pojma, baš mi je žao što nas je baš sad sve ovo spopalo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 470
21.7.2015 18:24:12   
amdn
Ana i miodustali od mora, nikako se nismo dogovorili sa kumovim, tako da smo sad iyvisili mm ima sad odmor pa smo u Sokobanji,
al na kraju ispade dobro, bas pricamo yamisli da smo dali pare i da nas decak dobije boginje negde tamo i propade nam sve, ovako je jos i dobro,
al planiramo onda na Srilanku zimus kod moje drugarice, tad je tamo leto

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 471
21.7.2015 21:49:23   
branki*
Sri lanka,mmm,koja egzotikauser posted image ,bar za mene.ovde pakao od vrucine,a klime nema!
Kvini,boza je ok,jos onu noc se stabilizovalo,nije strasno nista,nego sam ja malo vise se uplasila.
Anci,bzv za more,mrzim takve situacije...
Sanjice,kako ste?
Sve vas grlim!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 472
21.7.2015 22:31:46   
Sanjica26 RR
Branki sad je T dobila T. Nije visoka ali opet. Ima i proliv. Sofija i dalje temperaturu ima. Plus i proliv.
I mi smo u proslu nedelju trebalo da idemo u Crnu Goru. Nasli i smestaj i na vreme odustali. Kao da smo znali da ce ovo da se desi.
Mm i ja smo kao dva zombija. Sofija jos nece da se odlepi od mene. Izdrzacemo.
Kad ce te vi kuci?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 473
21.7.2015 23:17:08   
veselicaa
Sanjice jos vas drzi ta temperatura?Bas se namuciste.A za more ima vremena,samo neka dete ozdravi.

Direktna veza do poruke: 474
22.7.2015 7:22:39   
mali_mis

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here