|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/2015 [chat]
17.7.2015 16:41:20   
mali_mis
A. je danas bio nevidjeni smor. Za sve zivo je plakao. Ali to nije plakanje, to je napinjanje da se dere sa sve suzama. Plakao je jer je baba otapala frizider pa mu nije dala da zatvori vrata, onda jer je progrizao cuclu na flasicu (ne znam vise broj progrizenih cucli) pa mu puno ide mleka a ne malo, onda je plakao jer mu nismo dali da stoji na stolici ispod klime gde je bas hladno...ma za svaku glupost se dernjao. Sad spava, ako se opet probudi nadrndan, ima da ga spremim i idemo napolje, tamo se jedino ne dernja kao jarac user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 426
17.7.2015 21:32:28   
jeca87
Von, niste jedini. Kosta to tako često. I mani se ideje o flašici. Zamisli da si posle takve dernjave u tri ujutru spremala flašicu, pa se voda pregreje, čekaj da se ohladi uz prateće vokale...
Ja ne planiram ukidanje (.), dam mu, on krka a ja spavam user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 427
18.7.2015 3:28:47   
emicaa
Jutro mame,mi još malo pa put pod noge.Ako T bude raspoložena kao juče naj..... smo user posted image
Idem sad da je budim,ima da se iznenadi što budim ja nju a ne ona mene user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jeca87)
Direktna veza do poruke: 428
18.7.2015 6:41:07   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. zaspao oko ponoci, pa se probudio oko 4, i od tad je gledao crtane, a ja sam pokusavala da dremam, i taman zadremam, a on me vuce za ruku da se probudim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 429
18.7.2015 7:40:22   
eca89
Dobro jutro, mi smo malo bolje spavali, iako je paklena noć bila, strašno znači, nemam riječi,u 8h 36.5st.user posted image . Danas pospremanje stana, pranje veša. Emice, ako autom putujete ne bih vam ibla u koži, imate sigurno više od 12h vožnje.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 430
18.7.2015 9:48:19   
QueenJ
Jutro! Mi prespavale celu noć. Ok, ja se budila da je obilazim i da pootvaram prozore kada je guva završena, ali odmorila sam se. Mm jutros, kada je došao sa posla, pozatvaro opet. Prijatno je, ali opet nekako sparno.
Idem sad da je budim,ima da se iznenadi što budim ja nju a ne ona mene

Emiceee user posted image Srećan put! user posted image Javi seee!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 431
18.7.2015 12:36:30   
branki*
Emice,srecan put i lep odmor!
Bozu odveo moj brat na neku analizu i sad su na bazenu.boka spava,svekrva otisla do pijace,ja pijuckam pivo i kuliram.juce sam se potresla oko boze,nesto ga ujelo,on odreagovao burno,a noc,i jos u tudjem gradu,ja sama.brzo na taksi i pravac institut.stabilizovalo se.ostadosmo tamo do pola 1!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 432
18.7.2015 12:44:01   
Ana RR
Joj branki, užas. Je l ok sada?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 433
18.7.2015 12:53:56   
branki*
E,jeste,anci,hvala sto pitas,ali bas sam se uplasila.taman legli da spavamo,kad cujem svekrvu tamo sa njim,ulazim ja u sobu,a njemu oko oteklo i ajde to,nego nervozan,cese se i drpa po celom telu,izbija mu neki osip,i sto je najgote dise tesko,skripi,kija,kaslje,curi nos.ja nisam bas panicna,ali me stvarno bilo strah,em mi muz nije tu,ja kola ne vozim,u tudjem gradu,pojma nemam ni gde je bolnica,ne smem da da zanocim tako.dali mu aireus,da pije 7 dana,ok je sad,malo oteceno kod oka,ali sve drugo ok.da li je moguce da tako odreaguje na paka,ja sumnjam na pauka,ne znam sta drugo,komarac nije.

branki

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 434
18.7.2015 13:41:43   
Sanjica26 RR
Dobar dan! Sofija od jutros ima tempwraturu. Ne kaslje, nos joj je cist. Bas sam bezveze. A i mm.
T je jos modro oko, ali je bolje.
Branki dobro je sto si otisla. Uh sto ne volim takve stvari kad se dese u toku noci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 435
18.7.2015 14:50:58   
wivern
Emice srecan put i lep provod user posted image
Branki moguce je da je pauk. Znas da sam se ja onomad na kafi RR zalila da mi poplavelo pola stopala od nekog ujeda, a ja sam matora kobila zamisli kako bi dete odreagovalo.
Mi ispratili tatu, otisao na neki aeromiting da fotografise. Lud covek, po ovoj vrucini ide na przenje. ali kad voli...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 436
18.7.2015 15:20:36   
branki*
Sanjice,to ono na rodjendanu kada je pala?uh...
Wiv,po ovom vremenu!voli,pa to ti je.meni je koza lepljiva od vrucine.
Jutros sam sve zivo ispomerala i presla krpom po svim uglovima.
E,da,nasmeja me von ono kad je pisal za sisu,haha,i meni tako nekad dodje,bem ti sisuuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 437
18.7.2015 15:29:15   
Sanjica26 RR
Branki, jeste ta modrica od rodjendana. Veceras opet ide na rodjensan, ali ja cu da ostanem sa njom. Trebalo je da idemo svi cetvoro, jer su nam prijatelji. Ali mm ce da ostane sa Sofijom. Evo opet skace temperatura.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 438
18.7.2015 16:10:29   
veselicaa
Jaoj Branki i moja S burno odreaguje na ubode insekata ali nema gusenja,srecom.Bas mi je zao da ste se tako namucili user posted image
Sanjice pa gde bas na oko da se udari,nadam se da je ne boli mnogouser posted image
Kod nas uzasna vrucina,moja deca se samo kupaju ili u kadi ili u bazenu mada ih ne pustam dugo strah me je da ne dobiju suncanicu,mada nam je bazence u hladovini.Ja spremam rucak,muz jos malo na posao u trecu smenu.

Direktna veza do poruke: 439
18.7.2015 16:37:15   
Sanjica26 RR
Veselice ne zali se da je boli. Samo ako je pitam.
Sofiji smo ukljucili inhalator, jer je pocela da kaslje. Izgleda je kod mojih pokupila, jer su oba sestrina deteta bolesna. Taman smo isplanirali za sutra neki put. Nista.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 440
18.7.2015 16:53:28   
veselicaa
Bas steta da se prehladila pred put,ali mozda joj bude bolje pa ipak odete.U svakom slucaju brzo ozdraviteuser posted image

Direktna veza do poruke: 441
18.7.2015 22:58:28   
QueenJ
Branki, Sanjice user posted image Držite se! Da sve brzo prođe.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 442
18.7.2015 23:14:50   
vikiveki
Dobro veče mame,..emice srećan put,mada pretpostavljam da ste vi već stigli.Sanjice da brzo ozdravite.
Queen uživaj kad ti se pruža mogućnost.
Mi sad došli iz grada,bili na moto susretima,slušali neku rok grupu,super su svirali.S. je sve vreme igrao,sve u ritmu muzike,najmanje njih 10 je gledalo njega a ne izvođače na biniuser posted image napravio je pravi mali perfomans

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 443
19.7.2015 0:12:38   
Sanjica26 RR
I tako zaradismo upalu grla. Vodio je mm u bolnicu. Dobila je palitrex. Kaze da su prokuvali. Cekaonica nije klimatizovana. Evo opet skace temperatura. T se zali na stomak.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 444
19.7.2015 0:30:32   
veselicaa
Sanjice brzo ozdravite user posted image Pa gde bas upala grla,nadam se da ce brzo proci cim ima temperaturu znaci da je jaka upala.A zasto T boli stomak jer i nju uhvatio neki virus?

Direktna veza do poruke: 445
19.7.2015 0:44:05   
Sanjica26 RR
Veselice nemam pojma. Popila je caj od nane. Videcemo sutra.
Stvarno mi nije jasno odakle tako jaka upala. Mene glava bas boli. Popila sam jedan panodol. Probacu malo da dremnem.

Direktna veza do poruke: 446
19.7.2015 6:51:17   
eca89
Dobro jutro mamike, mi smo stanard, tajo nam spava, vrućina je užasna. Sanjice, da curica brzo ozdravi.

Direktna veza do poruke: 447
19.7.2015 7:22:44   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. se opet budio u pola 4. Ovaj put je mama vilenila sa njim, ja nisam imala snage da se maknem iz kreveta.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 448
19.7.2015 10:00:42   
vonavoj
jutro! Mene moja samlela..nece da zaspi,cim se spustim urla..nocas je sisala 3 puta,nece da prihvati vodu,nego bas sisuuser posted image ..ustajem i lezem sa glavoboljom i ukocena..
Sanjice,da sto pre ozdravi!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 449
19.7.2015 11:02:23   
branki*
Sanjice,sve se sastavilouser posted image
Vruce opasno..von,sinoc sam i ja ludela od boke i sise!
Zavrsenabjutarnja gungula,boka spava,da pijem kafu i radim sa bozom.

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here