Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 15:53:55
|
|
|
|
nata11
|
Joko da me neshvatis pogresno ali zivot se ne ogleda samo u tome da li ces imati dece ili ne. AKo ti tog coveka volis, zivi za naredne dane sa njim, za buduce zajednicke trenutke, za druzenja sa prijateljima i familijom. Mislim da mnogo sama sebi otezavas. Razumem te sve imam i ja napade placa, kada hormoni udare u glavu ali mnogo otezavas stvari sebi.. Moras da nadjes neke ventile i odagnas misli, ali morasss.. Takvo nabijanje pritiska ne vodi nikuda.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 15:56:20
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic, nisam se duze cula sa njom bas cu da joj pustim porukicu, ja cesto mislim na nju i nadam se da je do sada ostvarila svoj san. ni RR-ja nije ista bez nje ali tako je kako je. Viki hvala ti draga punoo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 16:07:02
|
|
|
|
17 joka
|
Znam Nato, od oktobra pa do juna nista bila sam stvarno obro pokusala sam da nemislim a sad se opet sve nekako vratilo. meni je najvaznije da smo zdravi i da smo zajedno jer me zivot bas dobro naucio da neznas sta te ceka sutra,prosto mi nekad tako dodje tesko uzasno.neznam ni da li cemo uopste uspeti ali dodju mi tako razmisljanja da ni sama neznam uskoro cu opet raditi i bice mi lakse sigurno izvinite sto dosadjujem i kukam samo sam se tako osecala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 16:09:44
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: vikiveki Nisam znala,a evo sad mi muž kaže da se nekad tuširanje na plaži naplaćivali i na Crnogorskom primorju.Pon nekom mom mišljenju to je kontraproduktivno,tako samo odbijaju goste Baš me zanima gdje to naplaćuju tuširanje na crnogorskim plažama? Živim tu skoro 30g i ne čuh ništa slično? Evo informacije iz prve ruke...tuširanje se naplaćivalo u Tivtu 1 evro još kada je počeo evro da se koristi umesto maraka...kaže mi muž da je pored tuša stajao neko a na tušu pisalo ,, tuširanje 1 e,, e sad pre koliko god je to bilo ne znam tačno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 16:11:21
|
|
|
|
nata11
|
Ma tema zato i sluzi. Neznam mozda bi neko i za mene pomislio ''vidi ovu ladovina, bas je briga'' ali se stvarno trudim da idem polako korak po korak i usput okupiram misli svim i svacim. Ljude za koje znam da ce mi drzati filozofiju o tome kako imam 30 god izbegavam u sirokom krugu, kad god neko krene da me ispituje presecem ga u pola recenice da gleda svoja posla i druzim se samo sa poz ljudima.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 16:12:52
|
|
|
|
nata11
|
Naplacivalo se tusiranje na Miloceru kada sam bila poslednji put sa roditeljima, pre nekih 10 godina. 200% sam sigurna, znam da se je bas zena prijatelja bunila. A sladolede su nam naplacivali secam se kao da kupujemo peceno prase P.S. Jabudic otkud tebi 30 godina
< Poruku je uredio nata11 -- 30.6.2015 16:13:37 >
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 18:17:24
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Joko da me neshvatis pogresno ali zivot se ne ogleda samo u tome da li ces imati dece ili ne. AKo ti tog coveka volis, zivi za naredne dane sa njim, za buduce zajednicke trenutke, za druzenja sa prijateljima i familijom. Potpisujem Sad ce neko da kaze "lako je njoj ona je svoj problem resila" ali sam ja ovako razmisljala i dok nisam znala da cu ga ikada resiti.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 30.6.2015 22:48:42
|
|
|
|
Kata90
|
aaaaa znaci moram da se izjedam.....strasno me nervia kad mi kaze sveki....joj nemoj malom ljubiti stopala tesko ce progovoriti,nemoj drzati patike mu na stolu bolece ga noge(slucajno je ostalo na stolu)stavi ispod kreveta..... kazem joj lepo,ja neverujem u te stvari i gotovo,i dzabe......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 1.7.2015 12:49:53
|
|
|
|
vikiveki
|
Kato90 džabe ti je govoriti starijim ljudima,ja to rešavam tako što kažem OK...a posle radim po svome jer ne popuje samo sveki već i moja mama,te ne valja ovako ili onako...Samo kažem dobro i radim kako ja mislim da treba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 8:04:30
|
|
|
|
Trcosava
|
umesto dobro jutro moram se ovde istresem a bem ti lebac!!! rekla sam da ne prostire veš da ću ja ALI JOK!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 9:07:54
|
|
|
|
jess021
|
Trco, pa sta je bilo?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 10:17:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Trco ,ko je prostirao veš?Malecka ćerkica ili neko drugi?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 15:12:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,baba?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 15:15:42
|
|
|
|
amdn
|
Trco i ja ne volem da mi neko kaci ves, al ipak jedan posao manje, ne nerviraj se
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 17:15:27
|
|
|
|
vikiveki
|
...Trco, hajde kaži nam ko ti je dirao veš? da ne pogađamo više
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:11:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene sveki tera onako suptilno već godinama da kačim gaće na njen način, sa dve štipaljke za pojas-krilca pa ceo komšiluk da vidi kake ćega imam A ja baš neću, sve ih kaćim za sredinu, njojzi u inat, tako me mama naučila Trco, mora da su i tebi gaće pogrešno okačili pa otud nervoza?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:15:28
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mene sveki tera onako suptilno već godinama da kačim gaće na njen način, sa dve štipaljke za pojas-krilca pa ceo komšiluk da vidi kake ćega imam A ja baš neću, sve ih kaćim za sredinu, njojzi u inat, tako me mama naučila Trco, mora da su i tebi gaće pogrešno okačili pa otud nervoza? Tatin ujak je uvjek govorio kad vidi kod nekog tako povješane gaće vidi ravukla ih ko palačinke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:35:38
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mene sveki tera onako suptilno već godinama da kačim gaće na njen način, sa dve štipaljke za pojas-krilca pa ceo komšiluk da vidi kake ćega imam A ja baš neću, sve ih kaćim za sredinu, njojzi u inat, tako me mama naučila Trco, mora da su i tebi gaće pogrešno okačili pa otud nervoza? Ivanka ne daj se...i ja kačim ćega na sredinu,učila me mama, izgleda je to Užička škola Baš sam se slatko nasmejala,jer i moja bivša sveki koja je iz Aleksinca isto je kačila kao tvoja,sa dve štipaljke za pojas...to me baš nerviralo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:39:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo da se pridruzim klubu zena koje gace kace za sredinu jednom stipaljkom a ne razvucene
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:45:46
|
|
|
|
vikiveki
|
e jesmo otkačile klub žena koje kače gaće na isti način....a Trca nam još nije otkrila ko je iznervirao
< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 21:46:27 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:51:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ima da vam slikam jednom njene ćega tako rasprostranjene, po 15 komaTa odjednom samo lepršaju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:51:54
|
|
|
|
Rosita
|
Na sredini, naravno :). Prakticnije je :)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:53:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vikiveki, izgleda da Zapadna Srbija kači za sredinu a Istočna za krajeve I uvek, ali uvek uzme štipaljke iz moje korpe, nikad nema dovoljnjo svojih za veš. (a to znam jer su moje štipaljke sve zelene)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 21:54:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Izgleda da mi mlade kacimo po sredini a svekrive razvucene
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - X... 2.7.2015 22:00:26
|
|
|
|
vikiveki
|
jao ljudi ovo tema za istresanje negativne energije...a ja crkoh od smeha Ivanka još ako slikaš svekijevske gaće kako lepršaju...crći ću od smeha
< Poruku je uredio vikiveki -- 2.7.2015 22:01:00 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?