Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 13.3.2015 13:59:50
|
|
|
|
Modessty
|
mm baš ću da isporbam nismo mazali par dana i opet mu se onako osušila koža na listovima! poludeću!
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.3.2015 12:32:30
|
|
|
|
nikiteki
|
stigla je i nama krema hvala sponzorima i rr
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 16.3.2015 22:19:09
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite nam u ovoj temi, najvrednijima stiže Cortinat krema na kućnu adresu
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 17.3.2015 15:02:49
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nikoli se opet javila suva koža, samo što ne krene ekcem. I to na listovima na nogicama. Mazali smo do sada samo Pantenol, ali sam pre dva dana krenula sa Cortinat kremom i već je mnogo mnogo bolje. Ima malo crvenila i suve kože i po licu. I to je zbog balavljenja i guranja ruku i cucle u usta non stop. Vidim da može Cortinat i na lice ali ja se plašim da mu mažem. Draga mama, Veoma nam je drago da ste zadovoljni primenom CORTINAT kreme kod Vašeg deteta. CORTINAT kremu možete slobodno primeniti I na lice deteta komforno i više puta dnevno kada primetite da je koža suva. Dr. Mirjana Mišič
< Poruku je uredio dunja RR -- 17.3.2015 15:03:20 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 19.3.2015 17:04:59
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ringerajin doktor IZVORNA PORUKA: Maraj Postovana dr, ja imam problem sa kozom ruku. Izuzetno je suva. Smetaju mi hemikalije tipa deterdženta za pranje sudova. Nekad je dovoljno da samo pipnem sundjer kojim perem sudove pojave mi se bukvalno rane na šaci. Koza mi pukne otprilike oko 2 mm i bukvalno se vidi crveno meso. Jako me pece svrbi i boli. Koristim kreme za ruke pomazu bukvalno dva tri dana i koza kao da se zasiti i posle ne deluje ta krema. Onda uzmem pavlovicevu pa pantenol i sve te kreme mi deluju par dana. Kako je moguce da mi se koza tako brzo zasiti kreme? Mozete li mi preporucuti mast ili kremu? Hvala unapred. Poštovana, Očigledno da postoji velika oset_ljivost kože ruku na hemikalije sa kojima dolazite u kontakt. Da li ste se obraćali lekaru – dermatologu? Da li je on predložio tretman? U svakom slučaju je primarno da izbegavate kontakte sa materijama koje su uzrok tih promena i da koristite zaštitne rukavice prilikom pranja. CORTINAT krema može pomoći u ovakvim slučajevima. Može se koristiti vise puta u toku dana i u toku noći. Tada se nanese obilno i blago utrlja. Može se preko kreme navući i gumena rukavica. Treba obratiti pažnju i na ishranu i pokušati sa suplementacijom, tj dodatcima ishrani koji će pomoći da se produži mirna faza i ojača kožna barijera. U svakom slučaju Vam savetujem da prvo odete kod lekara da vam pregleda stanje kože, uzme detaljnu anamenzu i da predloži tretman . U slučaju da imate još pitanja slobodno se javite. Dr. Mirnana Mišič Postovana dr hvala na odgovoru. Poslusala sam vas. Nisam imala kontakt sa hemikalikama. Trenutno mi koza nije napukla. Sada je jednostavno nekako suva i onako ima malo bele koze i svrbi me. Inace to mi je samo na desnoj šaci. To je izrazeno u korenu prstiju dakle kod one 4 kosti u korenu prstiju. I uvek na desnoj šaci. Inace nisam bila do sada kod dermatologa. Sve imam utisak proci ce ali ovo traje vec godinama. Imam period kada se to smiri ali to vrlo kratko traje. Zimi i u jesen je najizrazenije. Mazem stalno kreme zimi nosim rukavice i opet nista
< Poruku je uredio Maraj -- 19.3.2015 17:06:12 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 19.3.2015 17:07:32
|
|
|
|
Maraj
|
Zaboravila sam da pitam dr, sada sam u trecem mesecu trudnoće da li CortinaT krema moze da se koristi u trudnoci?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 22.3.2015 17:50:12
|
|
|
|
Maraj
|
Postovana doktorka, jutros sam prala kosu sa najobicnijim N_ v _ a šamponom. Koza mi se opet toliko isusila da je pocrvenela a izmedju prstiju mi je onako bela kao perutava koza. I opet samo na desnoj ruci. Kada saku iz pesnice pokusam da otvorim cela koza me zateze i naborana je kao da imam 80 godina ( inace imam 32). I onda me to i svrbi i boli. Stvarno ne znam vise sta da radim.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 19:59:19
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Postovana dr hvala na odgovoru. Poslusala sam vas. Nisam imala kontakt sa hemikalikama. Trenutno mi koza nije napukla. Sada je jednostavno nekako suva i onako ima malo bele koze i svrbi me. Inace to mi je samo na desnoj šaci. To je izrazeno u korenu prstiju dakle kod one 4 kosti u korenu prstiju. I uvek na desnoj šaci. Inace nisam bila do sada kod dermatologa. Sve imam utisak proci ce ali ovo traje vec godinama. Imam period kada se to smiri ali to vrlo kratko traje. Zimi i u jesen je najizrazenije. Mazem stalno kreme zimi nosim rukavice i opet nista araj,imam identican problem,isto na desnoj ruci ali samo izmedju kaziprsta i srednjeg prsta. i isto je izrazenije u jesen, a pogotovo zimi !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 20:05:19
|
|
|
|
mila83
|
Postovana doktorka, kod nas u porodici ima vise tih problema sa kozom. Pored svog problema koji imam kao i Maraj, na desnoj saci,htela bih da Vas pitam vezano za ekcem koji moj sin ima na obrazima. Dimitrije sada u julu puni pet godina,negde od drugog meseca zivota mu se pojavio ekcem na obrazima. ispocetka sam mazala razne kreme, uglavnom na bazi kortikosteroida i to se nije pokazalo kao trajno resenje naravno. Bude izrazen, pogotovo zimi, kada je koza osetljivija na hladnocu ili kada pocne grejanje , pa bude suv vazduh u kuci. u zadnje vreme poceo je da kija,bez ostalih simptoma. Da li je moguce da je razvio neku vrstu alergijskog rinitisa? Citala sam Vase postove od ranije. Unapred hvala na odgovoru.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 20:29:31
|
|
|
|
mila83
|
Postovana Doktorka, drugo pitanje vezano je za problem koji ima moja cerka. Proslog leta posetili smo dermatologa, jer joj se s vremena na vreme pocela crveneti koza ,ili se pojavi jako sitan osip.povezali smo to sa suncem.Dr nam je rekla da je to najverovatnije alergija na sunce. Dobila je da maze Elocom, naravno, rezultata je bilo vrlo kratko. Njen problem se povukao preko zime,a sada sa prvim suncem,dobila je taj problem ali na sakama i prvi put po kapcima ociju. da li se Cortinat krema moze korisititi u tim slucajevima?naravno, za oci pretpostavljam da ne moze.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 20:55:02
|
|
|
|
Maraj
|
Joj mila meni je cela desna saka takva. I bas me i boli od suvoce i svrbi. Najgore je kad mi pukne koza. Tad me i boli i bas se vidi meso
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 21:23:40
|
|
|
|
mila83
|
Mogu da zamislim.Meni se cini da mi se to javilo u toku druge trudnoce i od tada imam taj problem.Ne smeta mi toliko deterdzent za sudove ili sampon,koliko prasak za ves kada rucno nesto perem...i naravno ukoliko cedim citrusno voce,poludim od svraba,isto mi se desilo par puta da strasno pukne koza.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 21:42:54
|
|
|
|
Maraj
|
Jer ti pomaze sta? Meni bukvalno nista. Raznorazne kremice sam probala pa onda i pantenol i pavlovicevu ma nista. Pomaze mi nova krema kada je kupim par dana mi se koza oporavi i onda opet po starom. Bas me zateze sada koza nekad pomislim Boze imam li ja kolagena uopste na toj ruci. Bas mi je suva koza
< Poruku je uredio Maraj -- 23.3.2015 21:43:43 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 21:47:35
|
|
|
|
mila83
|
Nista mi ne pomaze,sada se prosirilo i na treci prst,skoro celom njegovom duzinom. Mislila sam da ce mi neke masnije kreme pomoci,tipa Pavloviceve, ali nista. Ali nije mi jasno zasto je to izrazenije zimi? Evo bas ove zime.zbog bebe,skoro da uopste nisam izlazila napolje pa da mi ruke reaguju na hladnocu,niti menjam neke navike zimi pa da se to javlja.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 22:13:40
|
|
|
|
Maraj
|
Meni jeste izrazenije zimi ali se javlja i u drugim godisnjim dobima. Ruka mi je kao šmirgla
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 23.3.2015 23:06:35
|
|
|
|
mila83
|
Da,i meni bude preko cele godine,samo kao da se to malo primiri ,pa onda opet krene.Kazem,ne menjam neke navike sad,da koristim neke preparate koji mi smetaju,pazim na sve te stvari koje sam ranije primetila da pogorsavaju stanje.Ali eto...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 13:49:41
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Ringerajin doktor IZVORNA PORUKA: Maraj Postovana dr, ja imam problem sa kozom ruku. Izuzetno je suva. Smetaju mi hemikalije tipa deterdženta za pranje sudova. Nekad je dovoljno da samo pipnem sundjer kojim perem sudove pojave mi se bukvalno rane na šaci. Koza mi pukne otprilike oko 2 mm i bukvalno se vidi crveno meso. Jako me pece svrbi i boli. Koristim kreme za ruke pomazu bukvalno dva tri dana i koza kao da se zasiti i posle ne deluje ta krema. Onda uzmem pavlovicevu pa pantenol i sve te kreme mi deluju par dana. Kako je moguce da mi se koza tako brzo zasiti kreme? Mozete li mi preporucuti mast ili kremu? Hvala unapred. Poštovana, Očigledno da postoji velika oset__ljivost kože ruku na hemikalije sa kojima dolazite u kontakt. Da li ste se obraćali lekaru – dermatologu? Da li je on predložio tretman? U svakom slučaju je primarno da izbegavate kontakte sa materijama koje su uzrok tih promena i da koristite zaštitne rukavice prilikom pranja. CORTINAT krema može pomoći u ovakvim slučajevima. Može se koristiti vise puta u toku dana i u toku noći. Tada se nanese obilno i blago utrlja. Može se preko kreme navući i gumena rukavica. Treba obratiti pažnju i na ishranu i pokušati sa suplementacijom, tj dodatcima ishrani koji će pomoći da se produži mirna faza i ojača kožna barijera. U svakom slučaju Vam savetujem da prvo odete kod lekara da vam pregleda stanje kože, uzme detaljnu anamenzu i da predloži tretman . U slučaju da imate još pitanja slobodno se javite. Dr. Mirnana Mišič Postovana dr hvala na odgovoru. Poslusala sam vas. Nisam imala kontakt sa hemikalikama. Trenutno mi koza nije napukla. Sada je jednostavno nekako suva i onako ima malo bele koze i svrbi me. Inace to mi je samo na desnoj šaci. To je izrazeno u korenu prstiju dakle kod one 4 kosti u korenu prstiju. I uvek na desnoj šaci. Inace nisam bila do sada kod dermatologa. Sve imam utisak proci ce ali ovo traje vec godinama. Imam period kada se to smiri ali to vrlo kratko traje. Zimi i u jesen je najizrazenije. Mazem stalno kreme zimi nosim rukavice i opet nista Draga trudnice, CORTINAT krema može da se koristi i u trudnoći po potrebi i više puta dnevno i duže u kontinuitetu. Slobodno koristite CORTINAT KREM. Možete blago utrljavati do upijanja i potom naneti još jedan sloj. Takođe ako su promene izražene možete navući i gumenu rukavicu kao oblik ,, pakovanja,, . Dr Mirjana Mišić
< Poruku je uredio Ringerajin doktor -- 30.3.2015 13:50:08 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 13:50:58
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Postovana doktorka, jutros sam prala kosu sa najobicnijim N_ v _ a šamponom. Koza mi se opet toliko isusila da je pocrvenela a izmedju prstiju mi je onako bela kao perutava koza. I opet samo na desnoj ruci. Kada saku iz pesnice pokusam da otvorim cela koza me zateze i naborana je kao da imam 80 godina ( inace imam 32). I onda me to i svrbi i boli. Stvarno ne znam vise sta da radim. Draga trudnice, Očigledno postoji osetljivost na šampone. Da li ste bili kod dermatologa! U slučaju da je u pitanju osetljivost na sastojke široko primenjivanih šampona, koristite rukavice za pranje kose. Ako da Vam smetaju gumene rukavice možete potražiti i takve ali sa pamučnom postavom. Da li ste probali tzv. ,, Organske šampone,, ? Pokušajte sa preparatima koji imaju što manje hemije. Kvalitet šampona se na zasniva na mirisu i količini pene. Možete pogledati u drogerijama ponudu. Kako sam čula, postoje određeni proizvodi iz Nemačke u Nemčkoj veledrogeriji. Na koži ruku koristite CORTINAT kremu svaki dan i više puta dnevno. Takođe možete nakon utrljavanja i nanošenja kreme navući gumenu rukavicu kao oblik pakovanja. Svakako vredi da probate kremu u toku dana i ako Vam odgovara da primenite i pakovanje. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 13:51:36
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Postovana doktorka, kod nas u porodici ima vise tih problema sa kozom. Pored svog problema koji imam kao i Maraj, na desnoj saci,htela bih da Vas pitam vezano za ekcem koji moj sin ima na obrazima. Dimitrije sada u julu puni pet godina,negde od drugog meseca zivota mu se pojavio ekcem na obrazima. ispocetka sam mazala razne kreme, uglavnom na bazi kortikosteroida i to se nije pokazalo kao trajno resenje naravno. Bude izrazen, pogotovo zimi, kada je koza osetljivija na hladnocu ili kada pocne grejanje , pa bude suv vazduh u kuci. u zadnje vreme poceo je da kija,bez ostalih simptoma. Da li je moguce da je razvio neku vrstu alergijskog rinitisa? Citala sam Vase postove od ranije. Unapred hvala na odgovoru. Daga Mama, Najbolje bi bilo da dete pogleda pedijatar koji po potrebi može dati uput za ORL doktora i alergologa. A sve sa ciljem da se dobije detaljna anamneza i urade neke pretrage u slučaju da lekar proceni da su potrebne. Ako dete kija to ne mora da znači da je u pitanu AR . Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 13:52:19
|
|
|
|
Ringerajin doktor
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Postovana Doktorka, drugo pitanje vezano je za problem koji ima moja cerka. Proslog leta posetili smo dermatologa, jer joj se s vremena na vreme pocela crveneti koza ,ili se pojavi jako sitan osip.povezali smo to sa suncem.Dr nam je rekla da je to najverovatnije alergija na sunce. Dobila je da maze Elocom, naravno, rezultata je bilo vrlo kratko. Njen problem se povukao preko zime,a sada sa prvim suncem,dobila je taj problem ali na sakama i prvi put po kapcima ociju. da li se Cortinat krema moze korisititi u tim slucajevima?naravno, za oci pretpostavljam da ne moze. Draga mama, Niste napisali uzrast ćerke . U slučaju da je u pitanju alergija na sunce trebalo bi stanje pratiti i ponovo potvrditi. Postavlja se pitanje da li je ćerka u poslednje vreme koristila neke lekove koji bi doprineli pojavi tih promena? U slučaju da je alergija na sunce potvrđena, treba da se sprovodi režim koji uključuje i korišćenje krema sa zaštitnim faktorima, poseban režim ishrane i ponašanja koji Vam će objasniti lekar kod koga vodite ćerku. CORTINAT krema se može koristiti i na licu kao i na kapcima u čemu je njena velika prednost. Dr. Mirjana Mišić
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 22:18:04
|
|
|
|
mila83
|
Draga doktorka,hvala na odgovorima. Cerka sada u julu puni sedam godina. Trenutno joj se zadrzava na sakama,izgleda kao sitne bubuljice,tvrde i malo crvene. Nije koristila nikakve lekove,ima vec i dosta dobar izgradjen imunitet.Svakako cemo se jos konultovati sa dermatologom o tome. Nisam znala da Cortinat sme i na predeo oko ociju,to je super. Hvala jos jednom.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 30.3.2015 22:36:21
|
|
|
|
mila83
|
Doktorka, nisam Vam napisala da je sinu taj ekcem na obrazima od ove godine malo veci, tj poceo je da se siri,pa sam zato povezala tu kijavicu sa alergijskim rinitisom.Naravno,bez adekvatnog pregleda i analiza,ne mozemo znati imaju li ta dva stanja medjusobno vezu. a kod cerke smo bas primetili kada se kupa na suncu ili malo provede vremena izlozena suncu,da joj se pojavi taj osip koji se nekad do kraja dana povuce(npr na ledjima,budu cela ledja pod osipom,a onda uvece kao da nista nije bilo) dok na rukama traje. na kapcimas se povuklo sada. to se prvi put pojavilo proslog leta, sa sest godina. Ne pije nikakve lekove,hvala Bogu vec duze vreme. Ako je alergija na sunce,da li je to trajno ili moze vremenom proci ? znaci mogu cortinat na to da mazem ? Hvala na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.4.2015 23:35:04
|
|
|
|
marketing RR
|
Čestitamo dobitnicama: Maraj mila83 nikiteki Drage dobitnice, pošaljite nam na pp ime, prezime, adresu (u Srbiji) i broj telefona.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 1.4.2015 23:54:17
|
|
|
|
marketing RR
|
Pišite nam i dalje, jer vam i u aprilu naš dragi sponzor daruje 3 Cortinat krema na ovoj temi IZVORNA PORUKA: marketing RR Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma. Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože. Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis) Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje. Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida) Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo, svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma. Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle. Pročitajte više Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin Pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, otvaramo temu gde ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić). Pitanja treba da budu isključivo vezana za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema. 3 najaktivnija korisnika koja u ovoj temi sa nama razmene savete i pitanja vezana za ekcem/dermatitis, će svakog meseca biti nagrađena sa po jednim CortinaT kremom koji vrlo delotvorno rešava sve promene na koži kako kod dece tako i kod odraslih. Dakle učešće u temi donosi poklon u vidu CortinaT krema. Dobitnici se ne mogu ponavljati tokom trajanja konkursa. U slučaju izjednačene aktivnosti na temi, Cortinat krem osvaja korisnik koji je prvi ostavio komentar. Poklone šalje sponzor o svom trošku, na adresu dobitnika.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojit... 2.4.2015 6:43:25
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala puno. Nadam se da ce mi CortinaT pomoci. Bas se namucih sa mojom kozom. Hvala jos jednom i dr na savetima. Cestitke i ostalim devojkama!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.