Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:28:24
|
|
|
|
Maraj
|
Majeno nemoj mesati taj caj sa brusnicom. Ili jedno ili drugo. Meni su rekli da se ne trpe zajedno jer moze neka od zenica da mi odgovori u temi dabl test. Dobila sam uput za Front a ne znam kako se zakazuje, jer ima neki tel.?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:38:18
|
|
|
|
adulence
|
ja sam ti odgovorila mada nisam od neke velike pomoci.... dobar dan zenskaci,ja evo polako spremam se pa u akciju UCENJE...hihihi....jao jos samo danas i sutra na uz,presrecna sam,a onda me mm vodi uvece na koncert Tonija Cetinskog,sutra ce biti bas lep dan...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste ja samo da mahnem dosla mi baba, cuva Unu i napravila pitu, pa da posluzim i vas, da ne ruckam samo ja Hvala puno na recima podrske
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:43:18
|
|
|
|
wivern
|
Zenskaci samo da vam mahnemo i uzmemo parce pite Ima i tulumbi u temi, ja pravila sinoc, taman da vam podignem secer. UM ne brigaj, samo se izlezavaj i smisljaj imena.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:57:01
|
|
|
|
Frcokla
|
Pozdrav drage moje Od jutros imam nekoliko pitanja koja mi se motaju po glavi. Da cujem vase savete. Da li je neka od vas isla na bazen u toku trudnoce? Mm ide svaki vikend na plivanje, voda nije ledena uglavnom, i meni se cesto ide, da li da se usudim... Kada ste kupovale garderobicu za prvu bebicu, od kog broja ste uzeli odelca..? Da nisu prevelika a opet da nisu knap pa da brzo preraste. Kontam mozda od 56... Hmmm da! U vezi farbanja kose, (ja se licno ne farbam, nikad i nisam) ali me zanima da li isto vazi i za minival? Smem li u 5-6 mesecu da stavim minival, i hoce li uopste "uhvatiti"? Ja sam ga inace stavila, dok nisam znala da sam trudna, negde u prvom mesecu, pa je efekat bio -samo talasasta.. Hajde kad sam vec dosla, da i ja pokupim malo te predivne pite i kaficu i ko sta jos nudi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 10:57:45
|
|
|
|
soni
|
dobar dan..obozavam tulumbe baklave i slicne kolace..mmmmmmm....... kako ste zenske od jutros?? za koga navijamo uskoro?? sinoc sm vecerala kasno, nisam puno ali dovoljno da me ubije gorusica i stomak ...baksus...al gladna bila :) sad cu da se feniram, raskrcim nere i kuliram..mozda setam....imam pasulj od juce i raspremljenu kucu tako da ne mislim...sta ste vi planirale
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:01:32
|
|
|
|
soni
|
FRcokla...ovde mnoge zene idu na plivanje, uzivaju i bolje se osecaju i bolje podnose trudnocu...Mene je malo bio strah od tih bakterija i nisam htea da kupujem kupaci :D....To je tvoja odluka... ovde u norveskoj plivanje preporucuju u srbiji je verovatno kontra Garderobicu sam uzimala sve 62..i bebi je visilo, iako nije bas mala rodjena 3600g.. onda sam kupila 2 kompletica 56 i bukvalno ih je 2 ned nosila... znaci kupi 62 pa podvrci..mozda za izlazak iz bolnice 56 :) Ja sam se farbala i prvu i evo ovu drugu trudnocu, obicnim farbama...pa kako trudnoce frizerke?? one svakodnevno nekog farbaju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:07:26
|
|
|
|
soni
|
I evo treci post pa bezim da me ne iskritikuju :) Serpi kako decak u vrticu?? sve ok?? UM samo se pazi i bice sve to u redu...hvala za pitu divna je.... Adulence uzi uci...kad sam samo tu brigu skinula sa vrata, sad ne bih nikako mogla, prija mi samo gluvarenje.. Jabudic dobices koliko ces dobtiti..ja dobih 10 do sad a jela normalno...pa samo nam sike imaju 2 kg...jedi pametno jess bravo za mrvicu ostale , budite vesele i pozitivne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:09:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam jedno pitanje pa malo da dremnem, juce mi mama nasla samo utrogestan od 200mg, ja do sad pila od 100 3x1, e sada dr mi rekla od 200 2x1 i da stavljamo vaginalno, sta vi koje pijete radite i koji koristite ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:14:49
|
|
|
|
sagitarius
|
Um,ja koristim vaginalno 3 puta na dan i stavljam dva od 100.Tako mi rekla doktorka.Pojma nemam zasto ne jedan od 200.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:18:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nikad nisam stavljala vaginalno pa me strah ahahah da nesto ne zeznem, sa U sam pila . E a dr drzavni mi rekao ili 2x1 od 200 vaginalno, ili 1x od 200 ooralno, oralno vise od 300 ne valja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:20:48
|
|
|
|
cockic
|
ma od viska glava ne boli.i ja msilim da jednom nisam nasla taj od 100,pa sam koristila taj od 200.tako da slobodno.a mozes kako hoces ili da pijes ili da stavljas.dok mi je isao braon sekret ja sam pila,kako je prestao krenula sam vaginalno.kad sam pila udarao me je u glavu jako brzo se uspavam posle njega .sto njega nedaju za opustanje i smirenje tj.za nesanicu ko ima problem sa njim bi resio
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:25:03
|
|
|
|
sagitarius
|
Meni je doktorka rekla da je bolji vaginalno,vise se resorbuje,a ne unistava jetru.Nema sta da zeznes,opusteno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:29:47
|
|
|
|
Azra_
|
UM, ja tek sada vidim vest!!! Samo se čuvaj, odmaraj! Držim palčeve!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:29:55
|
|
|
|
Maraj
|
UM delotvorniji je vaginalno. A posto si vec krvarila mislim da ti je bolje da ga stsvljas vaginalno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Azra Nitsa ispicu ovo od 100 sto imam pa cu od 200 da stavljam vaginalno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:36:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Azra dok sam tu da ti napisem. Videla sam tvoju poruku. Izvini draga sto ti nisam isgovorila. Ne mogu da nadjem broj, ali veceras kad budem upalila komp detaljnije cu da pogledam. Um super za bebicu. Odmaraj draga. Ljubi smizlu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 11:49:35
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene, budna od 7h, a ustala u 11h. Vreme kao da nisam ni podigla roletne. Adulence, blago tebi. Zavidim ti zbog koncerta, ne mogu da prezalim kad su on i Zeljko Joksimovic bili u Ns sto nisam otisla. UM, daj malo te pite, lezi i stavljaj Utrogestan vaginalno, ja popijem ovaj popodnevni ponekad kad nisam u prilici da lezim. Frcokla, meni je dr rekao da mogu u bazen za koji smatram da je bezbedan. Znam da sam u banji Morahalom vidjala trudnice, pa mi bilo cudno jer je tamo frekvencija ljudi uzasna, kako se usudjuju. Jedino ako je ta banjska voda bezbednija Ja se juce ofarbala, ali farbom bez amonijaka i super je, nema sanse vise da se gusim sa onim redovnim. Eto svasta napisah, idem dalje da vidim sta ima na rr, pa se vracam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 12:19:58
|
|
|
|
Frcokla
|
E super ste, hvala za odgovore. Sad jos samo da se depiliram i mogu za vikend na bazen...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 12:32:22
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, danas opasno kasnim. Tonu posla imam i to komplikovanog, nisam ni na pola. Ručka danas nema, nismo ni usisavali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 12:34:38
|
|
|
|
Chipsy
|
UM, ocu ja pitu, predivno izgleda, ja bas takve volim, njan, njam Ja sad pijem utrogestan, imala sam neke bakterije u brisu oko AC, sve sam se plasila da ih nisam tako unela, koliko god da perem ruke, strah me da nije ostalo nesto ispod nokta. Sad nikako da opet predjem na vaginalno, zao mi da osecem nokat i da skinem lak Mislim da ako krvaris bolje da ga pijes, bar su meni tako savetovali. Ali prvi put cujem da ne valja vise od 300mg dnevno oralno, posle AC su nam u bolnici davali 600mg oralno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 12:36:24
|
|
|
|
jabudic
|
Chipsy, ja sam sve mislila da smo tu negdje, a ti me šišaš za čitavih 5 nedelja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 13:33:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Evo i mene da vas pozdravim, vreme je gadni pa sam i nešto sva fuuuj, jedino što sam išla kod frizerke, malo se šišnula i isfenirala, danas mi stie svekrva da me kao vidi al sva sreća ide prekosutra, svakog gosta dva dana dosta, lepo kazu... UM istu takvu očekujem pitu, mama napravila pa mi poslala, plus domaće suvo meso njamiii... Ja utrogestan stavljam vaginalno, 3xpo dve od 100,pitala farmaceuta da li postoji razlika u jednoj od 200i dve od 100,kaze apsolutno nikakva, al eto pošto ima ovog od 100 taj koristim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 13:36:13
|
|
|
|
bubulence
|
Okruglice samo da vas , nadam se da ste sve dobro. UM zeno, stvarbo cu te blokiragi. Ja na hrono ishrani a ti mi e tu hvalis sa pitama
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 12.3.2015 13:37:51
|
|
|
|
majared
|
Bubulence, hajde na temu da ne ofiram ovde. Zanima me kako ti ide
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?