Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 17:22:51
|
|
|
|
adulence
|
eh Serpi moja draga mislis?videcemo.... Um ja pijem...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:15:50
|
|
|
|
sagitarius
|
Ja imam utisak da se u poslednje vreme samo decaci radjaju,tako da se bas obradujem kada cujem da ce neko da rodi curicu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:18:44
|
|
|
|
amdn
|
mi imamo deckonju, kao devojka razmisljala sam samo o devojcici ali kad se rodio Juri nisam mogla ni da pomislim na devojcicu, ali volim klince sve jedno :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:23:11
|
|
|
|
sagitarius
|
Pa da,svi kazu da se naviknes na detetov pol.Meni je prva trudnoca i zaista mi jeste najbitnije da sve bude ok,ali jako bih volela da je makar jedno od mojih bebica devojcica.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:27:34
|
|
|
|
adulence
|
tako sam i ja kada sam ostala trudna sa Ivom zelela da bude devojcica jedna za mene ,a posle mogu da se redjaju i decaci,mada ne znam sada iz ove perspektive ni kako je imati bebu decaka niti bih umela sa decakom,iako znam da sve to dodje na svoje...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:28:55
|
|
|
|
serpica
|
UM vitamin C obavezno vidis to sam zaboravila ja pijem jednu tabletu onu za odrsle dnevno,ustvar je izgrickam pa sa malo vode...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:31:11
|
|
|
|
Anoniman
|
serpi ja kupila u apoteci tablu vitamina c za trdnice, nema kutiju nego kao one tablete za glavobolju? je li to to ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:42:59
|
|
|
|
Chipsy
|
Cao cure! Majeno, ako je neko u strahu, to sam ja. Evo tek juce sam postavila tiker, jer sam u petak bila kod Ljubica na kontroli i on mi je rekao da sve izgleda super! Ali ne kupujem nista dok se beba ne rodi, nek joj kupe babe, bice vremena. Serpi, dok iscitah sve, ali hit si sa Lukasom Znas da sam i ja kukala na bolove u nogama i rukama, katastrofa, traju po 2-3 dana i prestanu. Dr mi dala da uradim komplet biohemiju, al sve ok. Uplasi me sa onim sto si procitala za debelo crevo, posto se meni pojavila i neka sluz u stolici Choopa, Branki, ljubite bebice i zavedite tamo malo discipline , ti si Branki barem profesorica Jabude, koja si ti lujka da pocnes da radis u septembru. Shvatam ja tvoj strah od uloge majke i domacice, ali zeno, uzivaj u svojoj dokonosti, posao ce da te ceka ceo zivot, ne brini. Koliko je divno svakodnevno uzivati sa 3 andjela, bez drugih obaveza, a i cisto sumnjam da pored 3 deteta mozes ista stici. Ja ne bih mogla, jedva sam se i sa jednim organizovala, doduse radim u drugom gradu. Nemoj pogresno da me shvatis, samo mislim da ne treba sad da mislis o poslu nakon porodjaja, samo ce ti se kasti. u svakom slucaju, i sad ti skidam kapu kako sve postizavas pozdrav za sve ostale moje trudnicice, trudilice i mamike
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:45:17
|
|
|
|
Chipsy
|
UM, ja sam iz KV-a, nisam cula da je kod nas neko umro od gripa , odakle ti te info? Mali je ovo grad, culo bi se za nekog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 18:55:35
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama serpi ja kupila u apoteci tablu vitamina c za trdnice, nema kutiju nego kao one tablete za glavobolju? je li to to ? to je to,da. Chipsy ja sam obecala da vise nista ne citam....a lukas do malopre smo se gledali na grand tv
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 19:49:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Jabudic ksd smo kod kugle, kakva ti je procena za moje dve bebarone? Btw, trebamo li da uzimamo kalcijum, zbog zuba, ili ne, jeste možda još rano, al eto pade mi na pamet da pitam :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 19:56:03
|
|
|
|
jabudic
|
Suzi, ne znam, možda je još rano, ništa mi se ne javlja Chipsy, danas sam bila u kancelariji, i baš komentarišu šta će da rade kad ja odem Ja kažem da mi nabave neku ljuljaškicu i da donosim bebu na posao, kažu sve će mi obezbjediti, samo da ih ne ostavljam Prijalo mi je malo da se sredim i izadjem iz kuće, ali se divno osjećam što ću sjutra raditi od kuće, kao da je vikend. Meni je bitno da budem u toku, ja nisam od onih žena koje mogu samo da gaje djecu i to im je životna misija. Ja svoju djecu volim najviše na svijetu, ali moram da budem uspješna u poslu, moram da stignem sve, niko ne umije da uradi stvari kao ja, ni oko djece ni na poslu, i jednostavno uživam kad nešto dobro radim. A sve što radim radim dobro. I tako, komplikovana sam ti ja žena. Mislim da bih posle 2 mjeseca kod kuće prošetala do komšiluka- DObrote
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 19:59:01
|
|
|
|
sagitarius
|
Jabudic,svaka ti cast zaista.Potpuno fascinantnu energiju imas.Mada jeste mnogo dobro biti uspesan i poslovno i privatno.Ja bih rado radila da mi doktori dozvoljavaju,jer odvratno je kada mozak zakrzlja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:13:00
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence tako sam i ja kada sam ostala trudna sa Ivom zelela da bude devojcica jedna za mene ,a posle mogu da se redjaju i decaci,mada ne znam sada iz ove perspektive ni kako je imati bebu decaka niti bih umela sa decakom,iako znam da sve to dodje na svoje... Hehe ja sam rekla mm da će on da pere đoleta detetu, ne zato što je meni glupo, već on zna kako sebi pere A on je bio u fazonu, bolje devojčica jer smo navikli, posle je hteo dečaka i dobio ga. Zato sad ima svako veče zadatak da ga uspava
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:22:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Sagitaurus slažem se sa tobom skroz, teško je da se odvikneš od posla, ostala je ta radna navika i obaveza da ustaneš odeš na posao, ovo odmaranje kući i tek neka šetnja bas mi teško padaju, nisam navikla da toliko dugo budem u kući,ali dobro, nadam se još nekih mesec dana pa ći moći više da se krećem...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:30:37
|
|
|
|
sagitarius
|
Suzi,ja racunam da udjemo u 4ti,pa smo valjda u bezbednoj zoni.Da mozemo u neku normalniju setnju.A i cini mi se da ce psihicki biti lakse.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:43:16
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja se time nekako vodim, nagla je ovo promena, em drugo stanje em totalna promena načina zivota, ali ipak što kazu slatke muke, ne fali nam nista sada... :-)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:48:26
|
|
|
|
adulence
|
Trco to sam i ja isto rekla....pa gospodine izvolte...hehe,videcemo,videcemo...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 20:52:43
|
|
|
|
jabudic
|
Meni to uopste nije tesko . Nego necu znati sta sa zenskkm radim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:00:28
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Jabudic,svaka ti cast zaista.Potpuno fascinantnu energiju imas.Mada jeste mnogo dobro biti uspesan i poslovno i privatno.Ja bih rado radila da mi doktori dozvoljavaju,jer odvratno je kada mozak zakrzlja. Ma nece da zakrzlja tako brzo Uzivaj u toj dosadi sada, kad dodje beba, uzivaces na drugi nacin, a kad posle pocnes da radis, bice haos. Jabudic nas uspesni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:02:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Devojke sta smem da popijem za glavobolju?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:26:06
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Meni to uopste nije tesko . Nego necu znati sta sa zenskkm radim Kad dodjem letos na more pokazacu ti Suzi smes paracetamol ja sam pila onaj za bebe sto se daje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:26:44
|
|
|
|
jess021
|
Smes samo cisti Paracetamol, to ti je i Febricet i Panadol.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:29:59
|
|
|
|
suzi kju
|
Okić hvala vam, danas me čitav dan boli onako tupo, dosadi mi više...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 11.3.2015 21:34:42
|
|
|
|
jabudic
|
Mene su danas na poslu boljeli sinusi, ali srećom prestalo je bez ičega. Baš se plašim kad me zabole, jer imam hroničan poblem. Moji sinovi još ne spavaju, izmolili su da odgledaju Gormite
< Poruku je uredio jabudic -- 11.3.2015 21:35:09 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?