|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
11.3.2015 14:22:06   
bebilule
Ja podigla nalaze. Imam bakterija, rekao mi da pijem neki Pančićev čaj i prolom vodu pa kontrola za 7 dana. Inače, željezo ok.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 801
11.3.2015 14:29:45   
majeno
Jabudicu , skuzila sam da je to vasa interna sala...opet ponavljam: ne osudjujem vas sto pricate o tome, zavidim vam i zalim sebe sto sam u tolikom strahu da se nikako ne mogu opustiti i i ja razmisljati i pricati o pozitivnim stvarima, te zato obecavam da cu se popraviti u sljedecoj trudnoci :) samoj sebi obecavam...
Elem, cervikometrija ti je super na kvadrat! 53 mm duzina cervixa je za pozeljeti cak i za prvu trudnocu, a to bez tunelizacije znaci da se unutrasnje usce drzi cvrsto zatvoreno...vremenom ce se cervix skracivati i otvarati pred porod, zato je bitno da ti redovno radi cervikometriju jer je mnogo precizniji nalaz od obicnog manuelnog pregleda grlica...Meni se grlic dugo drzao skracen na 31 mm, ali t forme znaci zatvoren i cim se skratio na 15mm i krenuo mijenjati oblik na y pa na v sto neposredno prethodi otvaranju ostavise me u bolnici i prikovase za krevet...tako da po ovom nalazu slobodno mozes normalno da se ponasas...nema potrebe za nekim posebnim mirovanjem...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 802
11.3.2015 14:30:14   
Maraj
E taj caj je ok. Mislim da je br 85. Samo trazi za trudnice posto ima dve vrste. Grickaj i malo brusnice ili pij caj od brusnice

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 803
11.3.2015 14:38:30   
choopa choops
Hej žen'ce! user posted image

Vidim neke novosti kod šerpice, neizvjesno će to bit do samog kraja user posted image

jabude oooooooodličan ti je grlić, majeno je sve fino objasnila. user posted image

bebilule i ja sam pila taj čaj i naravn Prolom vodu u izobilju.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 804
11.3.2015 14:50:21   
jabudic
Hvala Majeno na objašnjenju!
Rekla mi je da je sve super, ali nisam pitala kako i šta tačno mjeri.
Meni je bilo najbitinije da mi kaže djevojčica user posted image
Čupo, kako ste? Kako sluša Irina? user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 805
11.3.2015 14:58:02   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Meni je bilo najbitinije da mi kaže djevojčica user posted image

hahah ostalo nisi ni slušala user posted image

Joj jabudicu ne pitaj. Razmazili smo je skroz. Non stp je na rukama, ili na sisi. Ma užas. A bila sam ubjeđena da ću ovaj put bit pametnija, ali nema šanse. Ne znam ni sama kako, ali svaki put odemo stranputicom user posted image I dok ovo pišem evo nje na meni leži...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 806
11.3.2015 14:58:28   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

a jabuda ide interna sala pa je zato aktuelna devojcica,ali ruku mogu da dam i da bude decak volece ga najvise na svetu

Majeno, ja imam dva dječaka i jako želim djevojčicu.
Što naravno ne znači ako bude dječak da ću ga baciti user posted image
Biće to moj Jovan najljepši user posted image

Kud da ga bacis? Pa zar ne bese da ces meni da ga saljesuser posted image i znas sta, je l' sam ja nekom pogresila? Ne! Nisam! prema tome, stize Jovanka, ne Jovanuser posted image

Meni opet rekli juce da je devojcica user posted image pa ti sad vidiuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 807
11.3.2015 15:00:01   
jabudic
Šerpi, meni bar nikad nisu rekli da je dječak user posted image
ja isto mislim da je kod tebe djevojčica?

KAkav je tebi osjećaj?

Klarita, glava ti je u vreći ! user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 808
11.3.2015 15:02:42   
serpica

KAkav je tebi osjećaj?

Ja mozda pijem kafu sa Klaritom u petak pa cu lepooo uzivo da joj objasnim user posted image
Jabudic sad vise nemam nikakav osecaj...i nije mi ni bitno,uvek sam volela da znam sta je i pripremim se,ne znam,mozda negde u podsvesti ipak mislim da je devojcica user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 809
11.3.2015 15:04:13   
choopa choops

KAkav je tebi osjećaj?

user posted image Ne bih joj bila u koži...a ko za maler i ovi doktori nikako da se usaglase :-))))))))))

Jasam isto imala osjećaj da je kod šerpi djevojčica, ali pošto sam se dobrano ispromašivala za pol svih novorođenih beba oko mene, vrlo vjerovatno me i oko ovoga vara osjećajuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 810
11.3.2015 15:05:31   
jabudic
Čupo, nemoj za mene da imaš osjećaj! user posted image

Direktna veza do poruke: 811
11.3.2015 15:08:01   
choopa choops
Neću user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 812
11.3.2015 15:20:25   
amelia
trudnice da li pijete folnu pre ili posle jela da li ima neke razlike ili mogu bilo kad? ne zamerite sto pitam ko da sam pala s marsa sa tabletama nemam nikakva iskustva u zivotu sam pila svega 2-3 puta user posted image

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 813
11.3.2015 15:21:07   
superm
Gde ste user posted image !
Bila sam na kontroli... beba ok, malo krupnija ima 39mm, 10,2 nedelje.
Mm je bio sa mnom, 1.put, moram da naglasim, iako je ovo već 3.trudnoćauser posted image
Pis zivi! Jao, vidi ručice, vidi nožice, jao srce!user posted image user posted image Sta li je dr mislio...

< Poruku je uredio superm -- 11.3.2015 15:22:22 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 814
11.3.2015 15:31:51   
branki*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Razmazili smo je skroz. Non stp je na rukama, ili na sisi. Ma užas. A bila sam ubjeđena da ću ovaj put bit pametnija, ali nema šanse. Ne znam ni sama kako, ali svaki put odemo stranputicom user posted image I dok ovo pišem evo nje na meni leži...

hahaha,isto,a mislila sam da cu sad sve drugacije,da imam autoritetuser posted image

amelia,ja sam pila odmah ujutru kako ustanem,znaci pre dorucka,a sad da li tako treba...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 815
11.3.2015 15:39:22   
amelia
superm bravo zaa user posted image bas je dobro dok je gledas dok se meskoli ja sam prekjuce isto bila na kontroli gledala sam bebca jedno 20 minuta rece mi dr da je mozda musko ali nije jos uvek sigurna.
branki i ja racunam da je pijem ujutru valjda je isto nema razlike jer folna je ipak samo vitamin user posted image

Ayan <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 816
11.3.2015 15:49:22   
serpica
Amelia folna hoce da izazove mucninu mozda je bolje da ipak pojedes nesto,neki keks,sok,caj nesto,pa onda folnu..ja sam tako.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 817
11.3.2015 15:57:48   
Trcosava

Kud da ga bacis? Pa zar ne bese da ces meni da ga saljesuser posted image i znas sta, je l' sam ja nekom pogresila? Ne! Nisam! prema tome, stize Jovanka, ne Jovanuser posted image

user posted image user posted image user posted image

A dupla negacija....

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 818
11.3.2015 16:01:30   
vonavoj

JA bila sa kolegama na ručku. Koliko god ja mislila da propuštam kad ne dodjem u kancelariju, ipak mi je ljepše kod kuće, od sad bih bar 2 puta legla.
Kaže mi dr da malo ležim, odmaram, ja je pitam KAKO? Onase začudi: "Što kako, pa na bolovanju siuser posted image "
Nema pojma da ja radim uveliko.

Zna li ko ovo protumačiti:
cervikometrija: 53 mm bez tunelizacije?

Rekla je sve super, samo ne znam šta joj je tunelizacija. Odnosi se na mjerenje glića sondom.

to je savrsen nalaz! Dovoljno dug i zatvoren grlic!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 819
11.3.2015 16:08:28   
Maraj
Ja od juna prošle godine pijem folan od 5mg. Ujutru cim ustanem. Pre mesec dana krenuli bolovi u zeludcu kao neko grebanje. Da l je od trudnoce ili ne pojma nemam. Ja resila da prestanem da je pijem nataste sada je pijem posle rucka. Da kucnem u drvo za sad nemam one probleme sa zeludcem. Da l je od folne ili trudnoce ne znam. Uglavnom ne pijem je vise na prazan stomak.

< Poruku je uredio Maraj -- 11.3.2015 16:09:44 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 820
11.3.2015 17:01:13   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

user posted image user posted image user posted image

A dupla negacija....

user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 821
11.3.2015 17:03:13   
adulence
dobar dan zenskaci ja nekako imam osecaj da je i kod serpice i kod jabudica po jedna sekica....hehehhe,samo za sebe nemam nikakav osecaj...ahahhaha....jaooo ja brojim dane,jos dva dana do pregleda....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 822
11.3.2015 17:05:19   
Anoniman
Gde steuser posted image ja spavala od pola 1 do pola 4user posted image kuk me boli gde sam juce primila vitamin k, ne mogu da legnem sa te strane, a i ledja pocela od lezanjauser posted image ali z abuducu mrvicu sveuser posted image

sada odoh da jedem, mada znam da ce posle da mi bude mukauser posted image

Pij li neka od vas vitamin C?

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 823
11.3.2015 17:06:07   
serpica
Adulence a kod tebe je decak user posted image
ja sam odlucicla da i te malo stvari koje trebam da kupim budu u nekoj neutralnoj boji za svaki slucaj user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 824
11.3.2015 17:07:35   
jabudic
Adulence, ja mislim da je kod tebe djecak user posted image kod UM djevojcica. Ja inace pogadjam bez kugle user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here