|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
10.3.2015 22:05:02   
amelia
drage moje ja sam juce bila na pregled videla sam bebicu user posted image dr kaze da je pisonja ali jos uvek nije sigurna videcemo tek u aprilu imam zakazan euz. krvna slika mi je ok ali imam nizak nivo vitamin d i dala mi da pijem jednu tabletu dnevno i dala mi isto da pijem folnu kiselinu ja je nisam pila ni pre trudnoce ni u prvom tromesecju..nego na uputstvu ne pise da li je treba piti pre jela ili posle i da li mogu da ih uzimam odjednom i vitamin d i folnu kiselinu ili jedne tabelete uvece jedne ujutru? sta kazete ?

Ayan <3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 751
10.3.2015 22:10:37   
adulence
Ja folnu popijem ujutru jeR mi stoji na ogledalu u kupatilu pa se ujutru odmah setim...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 752
10.3.2015 22:37:40   
majeno
Jao, kod nas je barem taj kombinovani tj. double jednostavan za uraditi...dogovvorite se sa svojim izabranim ginekologom kad da dodjete da vam izmjeri nuhalni jer kod nas nema tih eksperata sa liste uopste, u medjuvremenu uzmete uputnicu za kc bl za double od porodicnog dr, vas ginic vam izmjeri nuhalni i upise u obican nalaz uzv koji sljedeci dan nosite u bl zajedno s uputnicom od porodicnog, centralna laboratorija radi od 7 do 10,fora je samo proci do saltera pored gomile baba i djedova, sa saltera vas odmah puste preko reda unutra, idete kod jedne predivne dr dok oni sredjuju papire, kratak razgovor s njom, u lab na vadjenje krvi prije svih onih baba i deda i to je to....nalaz sutra ili eventualno isti dan popodne ako nije prevelika guzva.Nosite svom ginekologu na tumacenje...stvarno je taj double bio jedno od ljepsih iskustava u mojoj trudnoci...jos sam odlazak u bl iskoristila za sopinguser posted image
S obzirom kakvo je kod nas zdravstvo ovo je prijatno iznenadjenje za nas da nesto tako dobro funkcionise...voljela bih kad bih vam mogla svima osigurati da ovdje radite double...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 753
10.3.2015 22:42:10   
sagitarius
Majeno,divna si.Mi bi tebi rado obezbedile da dodjes kod nas na porodjaj.Iako nije sjajno ni kod nas,cini mi se po onom tvom opisu bolnice,da je ipak bolje kod nas.

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 754
11.3.2015 6:23:38   
serpica
Dobro jutro user posted image user posted image
ne mogu da verujem da nam je tema pala ispod 50 aktivnih zbog svakojakih user posted image tema user posted image nadam se da ce od sutra sve biti po starom.
Ja samo lose spavala,opet ruka pa gladna i tako u krug..zaboravila sam da vam napisem juce da sam uzela rezultate kks hemoglobin i gvozdje u donjoj granici na ivici anemije..da pooljsam ishranu...

< Poruku je uredio serpica -- 11.3.2015 6:24:10 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 755
11.3.2015 6:33:05   
Maraj
Dobro jutro drageuser posted image ja se probudila u 5 i shvatila da me bole ledja dole nisko i nikako nisam mogla da se namestim tako da sam morala da ustanem.
Sepri cudo ti nisu dali heferol ili neki drugi lek za gvozdje. Gotovo svima padne u trudnoci sto moja dr kaze beba je jedan veliki "parazit" i sve isise iz tebe. Ne znam koliko ces uspeti ishranom. Probaj i caj od koprive ili one kapi od koprive bez alkohola

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 756
11.3.2015 6:35:06   
megi85
Majeno u pravu si skroz ja živim u bl i ovu trudnoću vodim državno i mogu vam reći da sam oduševljena kako sam primljena tamo od strane svih a nikog ne poznajem i što kaže majeno za čas sam obavila dabl bez ikakvog zakazivanja i čekanja.Znajući kako kod nas sve funkcioniše mislila sam da će me na Paprikovcu dočekati horor međutim za divno čudo svi su ljubazni svaki put i potrude se da ti sve objasne tako da za sada sam oduševljena pa vidjećemo kako će biti do krajauser posted image
Sve vasuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 757
11.3.2015 6:40:09   
serpica
Maraj pa nije mi dao zato sto nije ispod granice hemoglobin je 116 a gvodje 16 predpostavljam da bi mi uveo da je moralo,probacu sa cajevima hvala,ponovicu kks za mesec dana pa ako nema bolje uzecu nesto da pijem...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 758
11.3.2015 6:41:36   
soni
Dobar dan..
I ja lose spavala...bbolela me ledaj i stomak nisko dole.. kao kontrakcijeuser posted image
Jel moguce da su krenule po malo ??? To su one lazne sigurno ???

Kako ste mi vi?user posted image user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 759
11.3.2015 6:43:13   
Maraj
Aha serpi ja sam onda pogresno razumela. Ja skapirala da ti je ispod graniceuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 760
11.3.2015 6:44:48   
serpica
soni da,verovatno one pripremne kontrakcije...sprema se polako.
ja cekam jos malo da popijem kafu pa da budim dete za vrtic i dete za skolu i onda da smisljam sta za rucakuser posted image
Maraj nama trudnicama je sve oprosteno user posted image user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 11.3.2015 6:47:23 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 761
11.3.2015 7:03:59   
adulence
Dobro jutro i od mene,leskarim,fino sam spavala ,pratim mm na posao....
Cekam Ivku da se probudi pa je vodim u vrtic,jedva prezivh juce od glavobolje...
A da vas pitam jel sme caj od koprive preventivno da se pije,solja ,dve dnevno,hmmm?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 762
11.3.2015 7:19:12   
Maraj
Sto se koptive tice ja koliko znam, preporucljiva je u trudnoci bas zbog gvozdja jer veliki broj trudnica ima problem sa istim. Naravno ne treba preterivati ni sa njom

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 763
11.3.2015 7:31:14   
mali_mis
Jutro stomacici user posted image
serpi ruckaj bele semenke, one imaju gvozdja.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 764
11.3.2015 8:21:05   
bebilule
Jutro žene. Ja iz doma zdravlja, vadim prve nalaze. Napokon me noćas nije bolio stomak i nisam imala "nervozu nogu" pa sam se naspavala ko čovjek.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 765
11.3.2015 8:24:37   
bebilule
E da, što se tiče testova...ovdje gdje sam skoro svi rade kod Mehmedbašića neki kombinovani skrining. Jest da košta....

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 766
11.3.2015 8:48:06   
branki*
trudnicice,samo da vam mahnem...
folnu sam pila ujutru kad ustanem da ne zaboravim posle..
nema ga jabudic od jutrosuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 767
11.3.2015 9:20:03   
serpica

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro stomacici user posted image
serpi ruckaj bele semenke, one imaju gvozdja.

Koje su to semenke? Bundevine ili neke druge?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 768
11.3.2015 9:21:52   
mali_mis
Bundevine user posted image
Ja sam ih tamanila, i dugo su mi odrzavale gvozdje u normali.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 769
11.3.2015 9:25:59   
serpica
Super i onako ih volim da grickam,a jel da uzmem pecene ili sveze?

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 770
11.3.2015 9:27:17   
Anoniman
Dobro jutrouser posted image

vidim pominjete folnu , meni dr rekla da pijem 2x od 400 mg, je li to normalno, vi pijete po jednuuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 771
11.3.2015 9:30:14   
mali_mis
Ja sam pecene, ukusnije su user posted image Samo gledaj da nisu previse slane.
Sad sam bas gledala moje rezultate krvi, gvozdje mi je bilo u granicama normale do kraja, a hemoglobin mi je malko pao.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 772
11.3.2015 9:33:30   
serpica
Hvala MM user posted image
UM ja sam pila jednu ali ne znam od koliko je bila

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 773
11.3.2015 9:36:41   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Dobro jutrouser posted image

vidim pominjete folnu , meni dr rekla da pijem 2x od 400 mg, je li to normalno, vi pijete po jednuuser posted image

Prvo da kažem da mi je drago da je sve ok kod dr bilo

Drugo, ja ti onomad rekla da folna treba da bude 800 mg - a to ti je taman to. Čini mi se da elevit ima 800 mg (yep, proverila upravo) tako da budi bez brige. Ostale trudničiččičičiččice sve vas odreda grlim, ovijeh dana ne postizavam skoro ništa.

Ali mislim na vas user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
11.3.2015 9:37:32   
Anoniman
Ovu ja koristimuser posted image

Hvala Trcouser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.3.2015 9:39:22 >

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here