Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:17:47
|
|
|
|
Gangan
|
Menjala sam, koristila mnoge,ali plavi lenor mi je neprevaziđen i neprikosnoven
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:19:08
|
|
|
|
Maraj
|
Ja izbegavam lenor...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:39:14
|
|
|
|
Gangan
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja izbegavam lenor... Što? Reaguješ alergijski ili?
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:42:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Trenutno Cocolino beli...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:44:42
|
|
|
|
Maraj
|
Pa sta znam jedno vreme su pljuvali i lenor i ariel. Stric mm prosuo lenor kad je vadio stvari iz kola na trotoar. I dan danas stoji fleka na trotoaru od njega. Odlucila sam da stavljam vrlo malo i to neki domaci ili u dm-u njihove. Nesto verujem dm proizvodima. Kazu i da Nivea kupljena u dm-u nije ista kao i nasim radnjama. Njihova je za nemacko trziste. Al necu vise o nivei jer nije tema o njoj
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 15:46:45
|
|
|
|
Gangan
|
to si u pravu. I ja jednom prosipala slucajno na stazi beloj iz kupatila i ostzala crna fleka. Mislis da je kancerogeno isl? Boze, nije mi palo na pamet
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 20:06:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pa otkud znam nisu nesto zdravi ti omekšivači. Ja ih vise ne stavljam kad perem pesire i ves jer se taj omeksivac ne ispira pa zbog toga. Ne bi da mi na vesu ostane ta hemija pa je ne stavljam. Perem samo sa praskom ves i peskire. Omeksivac bukvalno stavim kap na sareno
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 9:10:25
|
|
|
|
NadaR
|
Kupila sam zuti silan. Skroz sam se razocarala . Kao da je neko sipao pola omeksivaca pola vode . Bas onako rijetko I gadno .
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 9:44:21
|
|
|
|
Valerie
|
ja morala da prestanem da koristim. nisam sigurna na sta sam alergicna, pa je to prvo otpalo. peskiri kao karton, ostalo nije strasno. kad perem sve froschom nije ni tako kruto... voda nam je kriminal koliko je tvrda. razmisljala sam u poslednje ispiranje da stavljam destilovanu
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 9:49:24
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja nema koji nisam probala,meni su Lenor najbolji posebno ona serija sa jacim mirisom,sada koristim coccolino zbog Dore nije ni on los
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 11:44:20
|
|
|
|
madre
|
ja sam se navukla na cocolino, odlican je, divno miriseee
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 12:05:09
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja sam korustila silan ili ornel (beli ili plavi) onda je t postala alergicna na nesto. Omeksivac ukinut, presla sam dkroz na tecni prasak i sad sam skoro ponovo uvela omeksivac Chico 0+ kao da je beba strasno. Ali zasad alergije nema.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 16:06:32
|
|
|
|
nata11
|
Ja trenutno nijedan, cesem se kao luda. A u poslednje vreme omiljeni mi je bio Cocolino
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.1.2015 16:10:32
|
|
|
|
milicicak
|
Ja vec dugo ne koristim kupovni. Stavljam domaci za koji sam recept nasla na RR. Soda bikarbona, sirce i lavanda :) i super je
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.1.2015 0:53:10
|
|
|
|
Klarita
|
Ja sam vec duze vreme sludjena ovim cocolinom KLIK pa mirise F E N O M E N A L N O
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.1.2015 14:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Klarita i ja imam taj i ovaj jos je bolji probaj!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.1.2015 19:35:37
|
|
|
|
gagana83
|
Ja trenutno imam beli Cocolino,dobar je, ali mi je nekako najbolji zuti Duel.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.1.2015 23:51:10
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Klarita i ja imam taj i ovaj jos je bolji probaj! Imam i njega nisam odusevljena
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 25.1.2015 23:55:53
|
|
|
|
bubulence
|
mm mi je danas kupio beli silan, divan je
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.1.2015 1:01:09
|
|
|
|
QueenJ
|
Probala sam OVAJ i nisam oduševljena. ;nogo bolje miriše u boci nego veš kad operem. Trenutno sam na plavom bohoru. Hoću sutra da kupim cocolino, kad svi hvalite, e sad, ne znam koji...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 26.1.2015 15:47:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Unina mama Klarita i ja imam taj i ovaj jos je bolji probaj! Imam i njega nisam odusevljena meni je on preeedobarrr , najboljiii ko god prodje mojom ulicom staje da me pita koji koristim
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.3.2015 19:17:45
|
|
|
|
Plavusa34
|
Coccolino
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.3.2015 19:20:51
|
|
|
|
Bibilib
|
ne mirise svaki isto,ja koristim beli coccolino ali se slabo oseca na odeci....
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.3.2015 19:22:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Trenutno Cocolino
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.3.2015 20:29:20
|
|
|
|
QueenJ
|
Za E. Chicco, za nas Coccolino
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?