Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 14:22:15
|
|
|
|
anita
|
Ja trenutno koristim Silan plavi. Mada stalno menjam.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 18:07:29
|
|
|
|
Bibilib
|
Menjam stalno nekad Duel,nekad Silan a nekad i one najjeftinije kao premia i dobro...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.10.2014 18:09:03
|
|
|
|
Didy
|
Koji stignem. I ne stavljam ga puno, kad perem dečji veš stavim tri kapi.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 12.11.2014 22:13:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala coccolino, odusevljena sam ali onaj od 1l jeste malo skuplji, ai zato ves mirise divnooooooo
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 12.11.2014 22:22:03
|
|
|
|
mamica 91
|
Plavi lenor ali nemacki,ovaj nas ne mirise ni blizu slicno njemu...ponekad uzmem nas plavi ili zeleni lenor, ili tamno ljubicas_ti silan da malo promenim ali se uvek vracam na "pravi" lenor...i da pre sam kupovala plavi aroma-terapi ali nema ga vise kod nas...inace sam opsednuta omeksivacima uvek njuskam druge na koji omeksivac mirisu
< Poruku je uredio mamica 91 -- 12.11.2014 22:23:53 >
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 12.11.2014 23:30:33
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dok je bilo Bohora koristila sam njega. Sad ga nesto nema u prodaji ne znam zasto pa sam presla zeleni Duel.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 0:08:09
|
|
|
|
Azra_
|
I ja sam volela beli Bohor, ali ga nema. :-( UM, probala sam i ja Coccolino. Dobar je. Nekako kada raširim veš, ne oseća se miris puno, ali kada posle uzmem da obučem baš se oseti...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 0:11:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Azra vidla sam danas u jednom katalogu da ga imaju u ponudi. Icicu sutra do prodavnice da vidim.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 0:29:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Trenutno peremo ves sa Duel Baby (u gostima) i prelepo mirise!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 0:38:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem. Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje. Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 0:44:28
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Viveki slazem se. Tako je sa svim proizvodima ne samo sa omeksivacem. Pampers iz Madjarske i nas Pampers velika razlika.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 13.11.2014 2:17:50
|
|
|
|
Žapkić
|
Uvek menjam. Negde sam davno čitala da ne valja stalno koristiti isti omekšivač. Kada perem Tinine stvari-ne stavljam nikakav omekšivač
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 15:58:36
|
|
|
|
snezap
|
Lenor tirkizni
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 16:00:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem. Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje. Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače Viki koja mu bude cena kod preprodavaca? I ja korsitim cocolino, i stvari mi mirisu i po 2 nedelje, bas je lep i intenzivan miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 19:05:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Duel i Lenor,a zimi samo Lenor jer mu duze traje miris a kako se zimi stvari duze suse onda je Lenor bolji.Letos sam po prvi put probala Felce Azura jer obozavamo njihove kupke,uvek ih imam i nije los
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 20:35:47
|
|
|
|
big mum
|
Plavi silan
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 20:37:31
|
|
|
|
soni
|
prestala sam da ga koristim...Sad samo prasak ariel
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 20:52:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jedna zena u mom kraju prodaje kucnu hemiju i vidim dosta su joj skuplji omeksivaci .Mislim da su iz Nemacke jer ima i neki njihov koji ne nalazim u drugim marketima i trgovinama .Tako da, Vikiveki , moguce je to sto kazes !
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 22.11.2014 22:25:52
|
|
|
|
isidora88
|
duel sky blue vec neko vreme. mada mrzim sto su pakovanja omeksivaca takva da u njih moze svako da sipa vodu. nekad mi stvari bas jako mirisu, a nekad se i ne osete, garant ovi u radnjama ostave 100ml omeksivaca i naliju vode, tacno sam primetila da su mnogo vodenasti
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 7:58:40
|
|
|
|
Maraj
|
Meni je mirisom omiljeni zuti duel. Uzela sam skoro i u dm-u njihov neko zlatno pakovanje. Lep je i on ima blagu notu
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 8:06:35
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu. sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 8:15:13
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: vikiveki Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu. sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru... Jao ovo sam i ja osetila. Kupili smo u Madjarskoj plavi Silan. Svideo nam se i kad smo potrosili kupimo isti zaj ovde u bg-u. Ovde je toliko voden bio i mnogo je slabiji miris imao. To jeste bila ta mirisna nota ali ne i intenzitet.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 9:52:39
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Meni je mirisom omiljeni zuti duel. njega sam imala kad sam prala bozine stvari pred porodjaj sa njim,citav stan je mirisao na zuti duel ,a tek komoda i stvari...i,sad kad osetrim taj miris,budi mi te uspomene
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 10:02:58
|
|
|
|
pari
|
Ni ja ne koristim omekšivač...razmišljam o nekim prirodnim varijantama...je l' neko prpbao?
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 27.12.2014 10:07:51
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja sam za nas-odrasle, često menjala, uglanom Lenor, Silan, Duel u plavim i žutim varijacijama. Za Emine stvari Chicoo beli. Toliko mi se sviđa, da sam od skoro počela samo njega da koristim, i za nas.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?