Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.3.2015 20:40:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kupili cocolino ljubicasti za Enine stvari , predivan je...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 7.3.2015 7:56:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Mi trenutno kokolino plavi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 7.3.2015 8:31:08
|
|
|
|
nikiteki
|
mi koristimo silan
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 14:28:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Cococlino ljubicasti i beli
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 15:04:53
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Do ove trudnoće žuti Duel, sad mi je fuj. Sad plavi Bohor.. Baš mi prija.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 15:15:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Coccolino i dalje za Enine stvari, a za nase menjamo, mada mi nikad ves ne mirise kao kod sveki .
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 15:32:18
|
|
|
|
branki*
|
Ja zuti duel obozavam,podseca me na prvu trudnocu kad sam sve stvari oprala i sve mirisalo na njega.pola godine ne koristim nikakav,zbog boze,a ja bas volim mirise omeksivaca.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 16:53:25
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja obožavam Ornel beli, ali baš retko koristim od kad imam mašinu za sušenje nije potreban, a i čitala sam da dodatno oštećuje stvari i da je bolje kada se malo ređe koristi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 16:57:37
|
|
|
|
Mariya
|
Ja lenor sensitive, onaj sa bebom. Ako i promenim marku,gledam da uvek bude sensitive zbog devojčica.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 20:50:18
|
|
|
|
Maraj
|
Meni sve Duel super mirisu. Inace koristim samo za majicice, u beli ves ne stavljamca ni u bebin ves
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 21:33:48
|
|
|
|
adulence
|
Plavi lenor za nas,za decu chicco...
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 21:37:09
|
|
|
|
borica
|
Trenutno menjam beli cocolino i beli silan.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 21:46:24
|
|
|
|
cockic
|
coccolino plavi ili zuti duel
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.11.2015 22:53:59
|
|
|
|
amelia
|
Za bebu coccolino plavi za nas menjamo kakaf mise uhvati pri ruci a za ubuduce racunam da stavim red i koristim uvek isti ali trebam videti koji mi najbolje mirise
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 4.3.2016 20:44:34
|
|
|
|
mama krava
|
Kupila neki Felce Azzuro bebeci...ima zeleni zatvarac i F E N O M E N A L A N JE!!!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 4.3.2016 20:51:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Teta Violeta ljubicasti......ljubicanstveno
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 4.3.2016 21:03:10
|
|
|
|
borica
|
IZVORNA PORUKA: borica Trenutno menjam beli cocolino i beli silan. Presla sam vec tri meseca na bohor onaj stari, i ne planiram da ga menjam, prelepo mirise ves i bas je mekan i nezan
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 10:07:05
|
|
|
|
Sladja 29
|
Koristim Lenor mada nisu vise kao sto su bili...cini mi se da mi je sada ves mnogo tvrdji nego ranije...ne znam vise ni sama koji da promenim...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 12:19:46
|
|
|
|
aleksandrici
|
I ja to misli.Kad mi donese tetka iz Beča omekšivač to miriše cela kuća i mnogo su bolji.Ovi aši i nisu tako mirišljavi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 12:29:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam dugo koristila Duel Selection. I zadnji put ode mm u nabavku i kupi mi Coccolino. Ja u soku bila. Mesecima mi kupuje ovaj Duel, i sad kupi kokolino samo zato sto napisala samo "omeksivac", a nisam precizirala koji
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 13:46:37
|
|
|
|
Garava
|
Cocolino ljubicasti ili duel zuti
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 18:35:55
|
|
|
|
vocicana
|
Naravno sve sto dodje od " preko"ima totalno drugaciji miris i sve, ja sada koristim zuti Duel omeksivac, cak je i mmodusevljen, taj miris mi ne smeta. vise necu koristiti plavi Lenor, definitivno nema vise isti miris, ili je meni odnela pamet. Ne svidja mi se vise.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.3.2016 18:41:01
|
|
|
|
aleksandrici
|
Ja sam trenutno kupila Cocolino zeleni,oduševio me.Garderoba miriše čak i u ormaru.Volim i Lenor ali samo ljubičasti.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2016 20:27:03
|
|
|
|
nata11
|
Cocoilno je meni fenomenalan, trenutno nema bolji.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2016 20:32:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trenutno zlatni Lenor.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?