Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2016 21:43:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja već duže vreme koristim isključivo Cocolino menjam samo razne boje tj. mirise i ne bih mogla da se odlučim koji miris mi se najviše sviđa
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 12.3.2016 11:25:58
|
|
|
|
madre
|
Ja sam se u poslednje vreme toliko isprimala na chiccov omeksivac,da sam jcak i zavese njime omeksavala Cak sam napravila i zalihe njega,sad bio na velikoj akciji u aksi Inace,moj favorit je cocolino, cini mi se da svi sjajno mirisu
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 12.3.2016 12:16:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Coccolino beli
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 10.9.2016 16:02:23
|
|
|
|
branki*
|
Kokolino ljubicasti,danas kupila,videcu kako ce se pokazati.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 8:01:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Beli Silan
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 8:03:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Duel baby i plavi Silan
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 9:02:13
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Zuti lenor
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 9:04:32
|
|
|
|
isidora88
|
Chicco za bebu i plavi cocolino za nas, i ponekad beli lenor mada mi je bas jak
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 10:12:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Obožavam cocolino trenutno imam roze.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 10:30:40
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Najbolji cocolino Jednom ga pronasla i vise nikad.😣
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 10:39:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
i ja Cocolino ljubicasti, duel zuti, a za D Chicco
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 10:50:08
|
|
|
|
isidora88
|
Masnice kod nas ima tog omeksivaca. Ja ne znam mene nesto guse ostali cocolino mirisi, doduse nisam ih probala, samo sam pomirisala ali su mi nekako bas bas jaki.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 11:38:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja volim jake mirise omeksivaca. Koristim uglavnom, zlatni Lenor i bebi Duel beli.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 11:41:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Pre nego da se porodim,otisla sam da kupim neki lep omeksivac za bebece stvari.Pomirisala sam skoro sve sa police i najvise mi se dopao Cocolino rozi.I evo samo njega sada koristim,prelep je.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 12:15:55
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Masnice kod nas ima tog omeksivaca. Ja ne znam mene nesto guse ostali cocolino mirisi, doduse nisam ih probala, samo sam pomirisala ali su mi nekako bas bas jaki. Isi bas ovaj sa limetom, u kojom radnjama?
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 12:30:13
|
|
|
|
isidora88
|
U idei sam videla, a ima i kod ovih sto donose iz madjarske, 185 din je litra. Mogu ti dati ime i prezime zene sto donosi pa da vidis sa njom da ti uzme i posalje.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 13:25:18
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 U idei sam videla, a ima i kod ovih sto donose iz madjarske, 185 din je litra. Mogu ti dati ime i prezime zene sto donosi pa da vidis sa njom da ti uzme i posalje. Nemoguce da je 185 dinara,ovde kod nas je 2,60 e
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 13:40:22
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 U idei sam videla, a ima i kod ovih sto donose iz madjarske, 185 din je litra. Mogu ti dati ime i prezime zene sto donosi pa da vidis sa njom da ti uzme i posalje. Hajdee mi molim te posalji. Hvala😊😘
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 23.10.2016 13:45:01
|
|
|
|
Maraj
|
Ja duel zuti a za L uzimam Chicco. Taj coccolino sam vidjala tj tu robnu marku al nisam nikad kupovaala. Zar je tako dobar?
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 15:54:31
|
|
|
|
nata11
|
Jeste probale roze Cocolino sa crvenim vocem i cvecem. Fenomenalan miris.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 16:40:35
|
|
|
|
mama Jo
|
E jedino rozi nisam probala, bas cu ga uzeti sledeci put 😊 Ja deci Chicco beli omeksivac- on mi je neprevazidjen stvarno, obozavam njegov miris 😊 A nama velikima sam sad uzela Felce azzuro - sa crvenim poklicem, ni ne znam od cega je, ali divan, postojan miris ima 😊
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 17:03:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Jeste probale roze Cocolino sa crvenim vocem i cvecem. Fenomenalan miris. Daaaa, njega najčešće kupujem. Nekad mm uzme plavi ili beli a ja uvek roze.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 17:13:03
|
|
|
|
veselicaa
|
Odkako se Nina rodila samo roze coccolino za njen ves,obozavam ga.Miris jeste savrsen.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 17:21:36
|
|
|
|
lokicagagica
|
Do sada sam koristila samo beli coccolino, ali posto ste nahvalile taj rozi, moracu da ga probam prvom prilikom.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 17:44:51
|
|
|
|
Jekica86
|
Zuti duel
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?