Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 18:13:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Obavezno probaj,mnogo je lep miris.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 18:25:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo jedno vreme staaaalno kupovali zuti duel, mm mnogo voli njegov miris...i u jednom momentu sam skontala kao da mi vss vise zaista ne mirisi kad ga operem.. onda mi je drugarica rekla da treba povremeno promeniti i prasak i omeksivac...tako da se sad spremam da ga promenim
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 16.2.2018 18:39:34
|
|
|
|
nata11
|
I ja sam ranije uvek uzimala plavi. Ovaj me odusevio.
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.2.2018 7:39:31
|
|
|
|
vocicana
|
I dalje se drzim Ornel, u nekom special edition izdanju, bela je boca sa zutom etiketom, 1,8 l, bozanstven je, uzimam ga u Rodi, vrlo cesto je u akciji, oko 250. Mada je redovna cena 400, cak i kada se iz susare izvadi, ves mirise prelepo.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.2.2018 9:15:38
|
|
|
|
minnica
|
Trenutno Lenor Moonlight Harmony, a volim i Spring Awakening, pa uzimam malo jedan malo drugi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.2.2018 9:21:14
|
|
|
|
milicicak
|
Od kad se mini buba rodila nijedan :)
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.2.2018 10:05:19
|
|
|
|
madre
|
Za decu jos uvek uzimam beli chicco, jer mi diiivno mirise, a za nas uzimam u poslednje vreme bohor beli, alo nema uzmem zuri... Menjam ja to.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 18.2.2018 18:31:26
|
|
|
|
vocicana
|
Danas sam pronasla izvesnu gospodju na FB koja svasta nesto donosi iz Mdjarske. Svidja mi se ponuda za Lenor, ali bi uzela zuti Summer breeze, ne svidja mi se plavi a znam da je mocan, mirise kao san.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 18.2.2018 18:48:58
|
|
|
|
Duškić
|
Probajte Lenor gold orchid meni je odlican...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 18.2.2018 19:01:16
|
|
|
|
vocicana
|
Sve iz gold kolekcijeje lepo i guuuugooo mirise.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 19.2.2018 8:07:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Beli Silan ubedljivo naj lepsi, menjala dam al se uvek njemu vracam. Ne volim prejake mirise.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 19.2.2018 8:47:23
|
|
|
|
AnaTamara
|
Lenor definitivno
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 19.2.2018 23:25:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Ranije sam uzimala Chicco, pa Duel, ali sada su mu jako digli cijenu, tako da uzimam Cocolino, onaj od 2l.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.2.2018 12:31:58
|
|
|
|
Dragce86
|
Chicco i dalje, onaj skroz beli :) Odlican je!
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.2.2018 13:15:43
|
|
|
|
Sarav
|
Silan bilo koji, samo da je od 3l
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 20.2.2018 13:17:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Uzeli zadnji put neki Biobell u kombinaciji sa Lenorom.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 24.2.2018 0:32:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Onak koji je na akciji.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 8:48:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trenutno imam tamno crveni i zlatni Lenor. Zlatni vec odavno koristim i super mi je.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 9:16:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se vratila na zuti duel.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 9:19:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni Duel uopšte ne miriše nesto na vesu. Mada vec neko vreme ni Lenor.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 9:37:36
|
|
|
|
mama ivane
|
Koristim od nedavno Cocolino beli i nemirise uopste
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 10:13:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Meni opet jedino Duel postojan.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 10:22:02
|
|
|
|
gagana83
|
Ja mislim da i do masine mnogo zavisi koliko je miris vesa intenzivan. Meni ni sa jednim omeksivacem ves ne mirise onako kako bih ja htela.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 10:31:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gagana, slažem se. I ja mislim da mi je ves bolje mirisao sa prethodnom masinom.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 6.8.2018 11:51:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Vrlo moguce, moja mama ceo zivot koristi beli lenor, ma cela kuca mirise neverovatno nesto. Ja kad ga stavim apsolutno nista, znaci tek-tek da mirisi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?